az olyan lealacsonyitó,hogy az embernek fegyverhez is kell nyúlnia Sokkal jobb amikor "csak áll" nem tesz semmit és az ellen vagy fejvesztve menekül vagy térden csúszva könyörög
Na jó több titkot nem árulok el még a végén felkészül a harcra az "okos" gladi
Az lehet, hogy sakkban vered, de savaban o nyer. Az a kedvenc jateka, es ert is hozza:P
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja. -Üdvözöllek!
Szerintetek az Új játék topic minek kell. Ott van a játék előtti egyeztetés.
Más. Adminoknak. Thrillionon van a játékosoknak egy olyan lehetőségük, hogy jegyzet. Oda be lehet írni minden kis infót, amit ha kell ki lehet copyzni. Szerintem itt is jó lenne. Már ha megoldható. Ja meg ha még nincs. Ha van akkor bocsi. És mondja meg vki hogy hol.
Előre is köszi.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Hi Xwerin! Szerintem töltsd le a karaktergenálót. Helye:tartalomjegyzék/ M.A.G.U.S/ karaktergeneráló. Készítsd el a neked megfelelő karaktert és küld el az előtörid után a megadott helyekre. Sok sikert: Joe Lyon