• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Az Ezüst Unikornis fogadó és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
366 hozzászólás • Oldal: 21 / 25 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2005.12.03. 5:03

*Ismet kiehezett tekintettel figyeli a lany tevekenyseget.*
<...O, ha tudna, hogy most milyen orjitoen hat ram... Bar szerintem tudja, es pontosan ezert csinalja...>
*Sohajt.*
<...Akkor is nagyon jol all neki a dolog...>

*Amikor Neela beul a dezsa vizbe, szinte ellenallhatatlan kenyszert erez, hogy csatlakozzon hozza, de vegul is erot vesz magan. Nyugtatolag vesz egy mely levegot, majd hosszan fujja ki magabol, kozben lecsukja a szemet is.*
<... Nem. Nem megyek oda... De... Megis kit akarok a'ltatni?...>
*Gyorsan kipattan az agybol es felkapja magara a nadragjat. Lassu, kimert leptekkel kozelit a lany fele, majd leterdel a dezsa melle. Moho szeme vegigszankazik Neela domborulatain, majd vegul az arcan allapodik meg. Kicsit elidozik itt, probalja teljesen magaeva tenni a latvanyt, megjegyezni a legaprobb vonasokat is. Vegul a lany szeme kovetkezik...*
<...Jaj, egyszer ez az igezo szempar lesz a vegzetem...>

- Khmm, esetleg segithetek kicsit? Szivesen megmosnam peldaul a ... hatadat. - nyel egy nagyot, es kovetkezot inkabb csak maganak motyogja: - Igen, a hatadat.

*Miutan segedkezett (gondolom Neelanak ez ellen nem lesz semmi kifogasa), visszaul az agyra. Korbenez, egy torolkozofelet keres. Ha talal, ha nem, kisegiti a lanyt a dezsabol (ha kell, olben viszi az agyba). Kicsit torodik Vele, becezgeti kicsit.*

*Neela bokjanak szivbol orul, szinte kiviragzik. Ugy erzi, hogy ma az arcara fog ragadni a mosoly...*
<...Ez a nap is jol indul...>
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.04. 2:02

// Azt hiszem naív voltam amikor azt hittem, Neela a saját lábán távozik a dézsából :D //

*Jólesik neki a hátmosás. Kicsit meglepődik amikor Grebal felkapja és az ágyhoz viszi. Azt megszokta, hogy egy átlag férfi is simán összecsomagolja, de ha az ágyig jut a dolog álltalában ő a határozottabb fél. Mindenesetre élvezi hogy rendezgeti a pasi. Pláne hogy gyengéden cirógatja. Próbál is mindig úgy fordulni az ágyon, hogy Grebal mindig jó helyen simogathassa.*

// Ááááá. Nem hiszem el hogy ekkora ribancot játszom. Kezdek megijedni magamtól. //

*Elnyúlik az ágyon, és rossz macskához hasonlóan fetreng és dorombol Grebalnak.*
- Miért is gondoltam, hogy csak egy olyan férfi tud kifinomult, érzékeny, és gyengéd lenni mint például Ryen "úrfi".
*Utána felugrik, hanyattdönti Grebalt, és ráül a hasára. Kezeit a mellkasára téve támaszkodik meg, és nézi a pasit. Úgy fél perc múlva odahajol és megcsókolja.*
- Na? Akkor mehetünk reggelizni?
*Naívan azt hiszi, hogy lemászhat Grebalról és felöltözhet. Tehát megpróbálja. :D *
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2005.12.04. 6:56

*A Ryen-rol tett megjegyzesen csupan elmosolyodik.*

*Kozelhajol a lanyhoz, es visszacsokolja.*

//Vegyuk at: felkelsz; megfurdesz elotte; dorombolsz neki, mint egy macska; ramaszol; vegul megcsokolod... es mindezt meztelenul... :D
A kari reakcioja tehat a kovetkezo: //

- Biztos, hogy menni szeretnel?
*Kajan vigyor ul ki az arcara.* // :twisted: //
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger
I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer
I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger
Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..."
Kanye West - Stronger

UT-s karakter generáló excel táblázat
Példakari a táblázathoz (egyelőre üzemen kívül)
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.04. 22:42

- Mindketten tudjuk, hogy mit szeretnék, de kellene valamit alkotnunk a pénzkeresés terén is. *Lebiggyeszti az ajkait és megsimogatja Grebal arcát, majd lekászálódik róla és a ruhái után néz.*
<... Ne nehezítsd meg a dolgomat. Legszívesebben egész nap az ágyban feküdnék veled, de a pénzemből még futja két napi szállásra meg kosztra. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2005.12.05. 2:33

*Vesz egy mely levegot, es nagyon lassan kifujja magabol. Levegovetelnek kicsit nehezkes, sohajnak tul mely. Neela-ra pillant.*
- Jo. Menjunk. De gyorsan! - mondja kicsit komolytalanul.
- Ha meg egy percig meztelenul latlak, nos annak ... ' belathatatlan' kovetkezmenyei lesznek.
*A 'belathatatlan' szot kicsit megnyomja a mondatban. Ujabb kajan vigyor kovetkezik.*

*Felkapja az agyrol Neela ruhait, es segit neki oltozkodni. Mar amennyire segitsegnek mondhato, hogy minden mozdulatnal vegigsimitja a lany testet...*
<... Bele fogok orulni ebbe a nobe ...>
*Amikor vegeztek - Grebal szamara szinte egy orokkevalosag -, akkor az ajto fele lepdel.*
- Mehetunk? - kerdi, majd ha igenlo valaszt kap, akkor kinyitja a lany elott az ajtot. Hatulrol jol vegigmeri az elotte elhalado lanyt. Sohajt, majd Neela utan ered.*

Kanye West - Stronger

Wharadak
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.05. 5:18

<... Beláthatatlan következmények. Hmmm. Vállalnám. De most irány a kaja. Már én is éhen halok. ...>
- Köszi a segítséget, de azért megy egyedül is az öltözködés. *Mondja kacérkodva.*
<... Ha tovább ingerelsz, akkor én teperlek le. Mármint megpróbálom. ...>
*Megköszöni az udvariasságot, és kisétál a szobából. Miután Grebal is kijött, bezárja az ajtót, jól belecsimpaszkodik a karjába és így egymásba gabalyodva mennek le a lépcsőn.* <... Na most megvagy kedvesem. Azt hiszem már lassan célba érünk. ...>
*Lent körbenéz, hogy ki jött már le, majd ülőhelyet keres. Ryent különösen keresi, de nem feltűnően.*
<... Remélem nem akar majd beleköpni a levesembe a hóhajú. Olyan jól kezd alakulni az ittartózkodásom. Ha beköp Grebalnak, kitekerem azt a nemesi nyakát és a lovammal etetem meg. Huh. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2005.12.05. 8:01

*Neela megjegyzesere, miszerint mar egyedul is tud oltozkodni, kicsit elszontyodik. Olyan kepet vag, mint egy kisgyerek, akinek elvettek a jatekat, majd lesuti a szemet es turelmesen varakozik inkabb. Amikor a lany ezek utan megis megkoszoni a segitseget, szinte el is feledi az egeszet.*

*Amikor Neela belecsimpaszkodik a karjaba, akkor kicsit zavarban erzi magat. Megilletodottsegenek nem ad hangot, inkabb csak buszken lepdel a lany mellett egeszen az asztalokig. Ekozben a kovetkezoket gondolja:*
<... De fura ez a lany... Alig egy napja, sot felnapja sem ismerem, megis valahogy maris kotodom hozza. Ennek nem lesz jo vege. Eddig egyejszakas kalandjaim voltak, es reggelre altalaban vagy En leptem le, vagy a csaj. De ez a lany... O valahogy mas. Nem tudom megfogalmazni miert. Pedig En csak a felszemut keresve jottem be ide... Aztan jott a ricsaj,no meg az a nemes, az a Hogyishivjak urfi. Ra... Ror... Ryen! Ezaz! Mindegy. Meghivott egy italra az asztalahoz. Es akkor lattam meg azokat a szemeket. Neela csodalatos szemeit. Tancolni akart egy kicsit, es sok (sipszo), akivel egy asztalnal ult, nem vitte tancba. Vegul En, aki nem is tudok tancolni, deritettem jokedvre. Azzal a tanccal kezdodott minden...Es micsoda ejszaka volt! Huh. Vigyaznom kell magamra. Gyerunk, Grebal, gondolj valaki masra... Uwel oklere! A pultoslany! Rola teljesen elfeledkeztem. ...>
*Latszik Grebalon, hogy elegge a gondolataiba melyed, alig veszi eszre az asztalnal tartozkodokat. Hirtelen felriad, majd Neela-nak kihuzza szeket, es hellyel kinalja.*
- Jo reggelt mindenkinek! - mondja sietve.
*Leul Neela-val szemben, es megnezi, hogy mi a reggeli. Korbenez a fogado also szintjen, es remeli, hogy megpillantja a tegnap esti pultoslanyt. Feltetlenul bocsanatot szeretne kerni Tole.*

- Egy pillanatra megbocsatotok? - kerdi, majd valaszt sem varva felall, es elindul a pult fele. Ha a lany ottvan, akkor majd beszel vele //IGRIIIIIC!!! :D//, ha nem, akkor a lany hollete felol erdeklodik.

Kanye West - Stronger

Wharadak
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.05. 8:28

KM esemény
Helyszín: Erion, az Ezüst Unikornis fogadóban
Időpont: egy kora nyári fagyos délutánon
Résztvevők: mindenki a fogadó alsó részén

* Nos az újonnan érkezettek leülnek az asztalhoz. Egyenlőre (tudtommal) még csak Shinter tartózkodik az étkezőben, de gondolom lassan a többiek is megérkeznek. Most itt lenne az alkalom hogy megbeszéljétek egymással a napot, de ha nem csináltok semmit, délután onnan folytatom hogy átmentek a "Szabad kőművesek"- be. Addigis Wharadak épp most kér elnézést kér majd felállaz asztaltól. Közben megérkezik a kocsmáros és végigkérdez mindenkit mitóhajt enni (kb. rántottában, sült szalonnában, sonkában és ilyesmikben lehet gondolkozni teával vagy tejjel, és a mormoták számára jávét is tartanak...)

Morik: Bocs hogy csak most válaszolok. Szóval az este a lány elég szomorú volt mert faképnél hagyták egy cicababa miatt :) ,szal csak annyit sikerült elérned nála, hogyfelvidítottad és most amolyan barátságfélét táplál veled szemben, szal amikor összetalálkoztok, örömmel köszönt.

Wharadak: Odamész a pulthoz beszélni a lánnyal: -Hogy bocsánatot kér? Ó igazán nem kellbocsánatot kérnie! Tudja nem is vártam magától hogy odajöjjön... -azzal elmegydolgára rántottát sütni vagy ilyesmi.

Shinter: Rendben, hiszek neked, sikerült a dolog...
*

Sion
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.05. 10:18

(Sab’dagham Ryen)

Reggel éppen egy jó minősségű teát fogyaszt reggelinek és közben azon gondolkodik,hogy vajon hol lehetne a "társai" és mennyire lesznek táskásak a szemei a nem éppen csendesen alvó szomszédjainak :D
Ekkor jelenik meg Neela és Grebal egymásba kapaszkodva.

Úgy láttom jól érezték magukat-gondolja magában.

Amikor közelérenek feláll a székből és köszön nekik majd megvárja,hogy Neela üljön le elsőnek az asztalhoz.

-Jó reggelt mindenkinek.

Mikor a fgadós oda meg hozzájuk megkérdezni,hogy mit kérnek megvárja,hogy Neela mondja először,ahogy azt az etikett tiktálja még akkor is ha...na mid1 :twisted:

-Kérek még egy forró teát és azt hiszem,hogy egy sonkás rántotta megfellelő lesz számomra reggeliként.ne legyen túl fűszeres és ne legyen folyós a közepe.

A mai munkáró egyelőre nem akar beszlni beszéljen csak a többiek először.Elvégre nekik fontosabb ez a munka mint Ryennek...Ő inkább a könyvtárakba menne 1-2 dolognak utánnanézni :roll:

//Éljen Sion reagált végre :D
Egyébként csak a véleményemet mondtam elte vagy a km és legfeljebb azt mondod,hogy nem azt is elfogadom de azért thx :D
Ja igen ha nem emlitettem volna a tegnap este sorrán én is fel szeretnék töltödni miután végeztem a melóval ;)
//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.05. 20:51

*Helyet foglal az asztalnál, vet egy mosolyt Ryen felé.*
- Jól aludtál? Remélem nem zavartunk...
<... Mit akar Grebal attól a pultoscsajtól? ...>
*Kicsit nyújtogatja a nyakát a pult felé.*
<... Ááá. Biztos semmi komoly. Ezután az éjszaka után. Hmmmm. És még nem látott mindent. Hehe. ...>
- Én tükörtojást kérek krumplival, kenyérrel. Köszönöm.
*Ha visszajön Grebal, akkor érdeklődéssel fogadja.*
- Na? Minden rendben? Szólj a fogadósnak, mert már felvette a rendelést, és nehogy elfeledkezzen rólad.
*Megpróbálja nem feltűnően kifürkészni Grebal vonásaiból, hogy mire gondolhat.*
<... Remélem nem voltam túl rámenős. Végül is ő tepert le. Lehet, hogy őszintének kellene lennem vele. De ha ő is befuccsol, akkor olyan egyedül maradok mint a kisujjam. Őt nem fogom elszúrni. Bár Ryent sem szúrtam el. Morgena biztos így akarta. Valami oka lehetett, hogy nem Ryennel jöttem össze, és hogy Grebal így berobbant az életembe. Az úrnő biztos tudja. Majd vezeti életem a helyes irányba. ...>
- Akkor a jelenlevők közül mindenki jön a szomszéd fogadóba? Senkinek semmi ellenvetése a dologgal szemben?
*Ha végzett a reggelivel, hátradől a székben és várja, hogy mindenki befejezze és indulhassanak.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.05. 23:11

(Sab’dagham Ryen)

-köszönöm kérdésed Neela.nagyon jól aludtam.
...
Úgy láttom,hogy ti sem panaszkodhatok a kipihentségre :D

<ja jól mükődnek még a fül dugóim :D>

kényelmesen befejzi a reggelijét és:

-én minden képpen szeretnék átmenni a szomszédba ha már igy felhoztad a témát.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2005.12.06. 6:17

*Nem hagyja magat lerazni. Rutinos: sokszor probaltak mar tole megszabadulni. Egyreszt meg nem kapta meg a reggelijet, masreszt nem tenyleg nem akarta megbantani a lanyt. Mindig is lelkiismeretfurdalasa van a noktol. Mindig elront valamit...*

- Ooo, - keresi a szavakat - nagyon huzos volt a tegnap ejszaka? - elpirul amikor belegondol a szavak felreerhetosegebe - Ugyertem... sok volt idelenn a tennivalo?

*Figyelemmel kiseri a lany tevekenykedeset.*
- Ne sajnald a szalonnat belole! Az a legfinomabb! MEG! Igen, annyi eleg lesz.

*Amikor eszreveszi, hogy Neela figyeli, probal 'termeszetesen' viselkedni. Persze nem megy neki. Sohajt.*
<... Nem akarok _ismet_ ket lany koze szorulni. Abbol megegyszer nem kerek... Habar... :twisted: ...>
*Integet Neela fele. Majd a lany fele fordul.*
- Ismetelten csak azt mondanam: sajnalom. Tenyleg nem akartalak megbantani. Valoszinuleg napokon belul tovabballnek amugy is. Keseru az igazsag, de felesleges fajdalomtol kimeltelek meg.
<... Huh, ezt En mondtam volna? Komolyan beteg vagyok. Valami tortent velem a tegnap este... ...>

*Miutan megkapja a kajajat, visszaindul az asztalhoz. Az etelt hamar, szinte kovethetetlen sebesseggel eszi meg. A tovabbiakban kicsit magabaroskad, es csendben lesz egy darabig.*

Kanye West - Stronger

Wharadak
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.06. 10:47

KM esemény
Helyszín: Erion, az Ezüst Unikornis fogadóban
Időpont: egy kora nyári fagyos reggelen
Résztvevők: mindenki a fogadó alsó részén

* Wharadak:
-Micsoda? Hogy felesleges fájdalomtól? Mint már mondtam tudok vigyázni magamra! És különben is miből gondolta hogy egyáltalán bármi is történt volna? Maga a legnagyképűbb, legpimaszabb férfi akit valaha is láttam! Tessék! Vigye a reggelijét csak aztán nehogy a torkán akadjon! -ezután faképnél hagy...

Ezen kis jelenet után mindenki megkapja a kajáját, és hozzáláttok az étkezéshez. Tier közben jelzi, hogy neki még dolga van szóval ő most nem tart veletek, de ha végzett, majd megkeres benneteket és segít ha szükségetek lessz rá. Befejezitek az étkezést, kicsit még beszélgettek, hogy hagyjátok ülepedni :) majd átmentek aszemben lévó fogadóba, a "Szabad kőművesek"- be. Ez a helyegy magasabb kategóriát képvisel mintaz ezüst unikornis. Itt elsősorban átutazóban levő gazdag nemesek (Ryen, te azértnem vagy ez akategória) és kereskedők szállnak meg. Ezenkívül híres a helyarról is hogy a tulaj maga is kalandozóként kezdte, és múltját nem hagyta teljesen maga mögött, így közvetítéssel is foglalkozik, a városőrség bérvarázslóinak 3-5%-át általában az ő emberei adják, így elég jó kapcsolatai vannak ilyen téren is.

Tehát a hely egy igen jszépen és elegánsan megtervezett nemesi lakosztályra hasonlít leginkább,mindenütt faragott, vörösbőr és bársonyborítású bútorok és ezüst gyertyatartók. mint beléptek,egy amolyan lakájféle siet elétek, ésmegkérdezi mibenállhat rendelkezésetekre. Miutánerre válaszoltok, egyből tudja miről van szó, és elvezet egyoldalsó dolgozószobába és megkér hogy itt várjatok. A szobábanegyébként van még egy félelf figura rajtatok kívül, ránézésre amolyan harcosféle lehet. Amint beléptek ésdeklődve indul felétek, és üdvözöl benneteket:

-Jó napot uraim! A nevem Flamme O'Styg, de szólítsanak csak flammnak! Nem tudnak esetleg mondani számomra valamit rejtélyes vendéglátónkról?
*

Na emberek beindult, már csak rajtatok múlik! ;)

Sion
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2005.12.06. 11:34-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.06. 11:01

(Sab’dagham Ryen)

A fél-elf láttán kicsit előbudjannak az őseim vére.Egy szóval kcisit lenézően nézek fellé és egyelőre nem méltatom szóra.Csupán a nemsei etikett sugala,hogy bemutatkozni kellene ha már ő megtette....Igy némi idő után megsólal mégis:

-Ryen.

//morik tünnik el vagy Tier? :D
Egyébként nem is akarok úgy kinézni mint az itteni nemesek...Túl feltünnő lenne egy néhány tolvaj klánnak ;)
//

Kösz hogy szóltál. Természetesen Tier tűnt el, úgyhogyjavítottam. Egyébként Tier ha visszajönnél keress meg és megoldjuk, de Shinter azt mondta keményvizsgaidőszakod lessz és nemis reagáltál, debármikor megoldom hogyvisszagere! ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2005.12.06. 14:16

/// Fekete, enyhén hosszú haja van, mely alól csak éppenhogy kilátszanak hegyes fülei. Tulajdonképpen ebből és abból a csillogó, smaragdszínű, mandulavágású szemkből következtettek arra hogy fél-elf. Többi vonása teljesen emberi. Izmos , de emellett jobban szembetűnik ujjainak és karjának a könnyedsége, melyben valószínű kardjait szokta forgatni.Flamm jelenleg egy fekete bőrnadrágot, egy zöld inget és egy fekete, prémes, csukjás kabátot visel. Melle ott fekszik 2 vastag kardtok. Úgy látjátok mintha a közepén össze lennének forrasztva és így egy X alakot formálnak. Az a kérdés hogy hol lehet viselni ezt a... valamit. A kardoknak látjátok a markolatát. Egyszerűnek látszik mégis valahogy magával ragadja az embert. A sötét színű nyelek végén egy-egy acél sárkányfej díszeleg. Ponzosabban mondva valaminek a feje, ami hasonlít egy szárkányra. Száját ordításra emeli, és kilátszanak vérszomjas fogai. Szeme és torka helyén vörös kristályok csillannak.///

<Már megint egy pöffeszkedő nemes Kyr. Komolyam mondom, ezek azt hiszik Istenek. De nem fogok neki behódolni. Nemén!>
Jól megfigyeli a nőt és a szorosan belé karoló férfit. Kissé megcsodálja a nő szépségét. A combjai hosszúak, a ruháján lévő mély kivágás pedig eszméletlen/nagy :P / dekoltázst sejtet. Csodálatos teremtésnek látszik, bár még nem is beszéltek. Azok a semek! Kezdi érteni a nagydarab harcos mármorosan mosolygó arcának a titkát. Mivel jobbnak látja a bámulás mellőzését, gyorsan másra fordítja a figyelmét...
-Mégis mit tudnak rejtélyes felkérőnkről? Mikor érkeztek Erionba? Gondolom már régen it élhetnek... Van egy olyan érzésem hogy nem teázni akar velünk az a férfi. Esetleg maguk is ilyen kalandozófélék lennének?
Ekkor beleszürcsöl a teájába, amit még azelőtt hoztak neki hogy ez a 3 figura megjelent volna. A tea tökéletesen felmelegíti elfagyott végtagjait.

///kérhetnék egy kinézetleírást?///
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
366 hozzászólás • Oldal: 21 / 25 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25

Vissza: Régi Kalandok...