igen, és akkor ennyi. akik jelezték, Joe már ellküdte, akkor küldhetik a kar.lapokat. kaotikusm vagy gonosz jellemmel, amiban azak dominálnak (azért ne Halál Káosz, mert akkor egymást is gyilkálnátok )
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Itt minden a jatekosoktol fugg. HA, ismetlem, ha ugyesek, akkor egesz sokaig lehet huzni a dolgokat:)
Oda-vissza megfelelemlitesek, lefizetesek, megvesztegetesek, es no persze a vegsokig kicsavart szavak...
Szoval az is egy erdekes jatek.
Egy baratom jatszott egy olyan kalandot: o fejvadasszal jatszott, akinek az volt feladata, hogy a tobbi jatekost (4fo) eltegye lab alol. Namarmost o volt a legkisebb szintu... A lenyeg: a feladatot teljesitette, miutan a csapattagokat egymasnak ugrasztotta (2fo), egyet megolt (nem tisztesseges harcban, persze), az utolsot meg kivegeztek a helyi szervek.
Megis elvezetes jateknak ereztek a tobbiek is...
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Pedig az ilyenek szoktak adni a jatek sava-borsat Majd meglatod:D
Wharadak voltam.
Egyetértek wharadakkal Nagyon jó kaland tud abból kikerekedni,hogy a játékosok közt vannak eltitkolni valók meg egy kis feszültség...Anélkül már nem játék a játék
nálunk is volt fejvadis történet...Ő csak egy hajót tisztitót meg mindenkitől és mi nekünk kellet utána sikálni reggelig,mert időre kellett a hajó...Persze mi nem tudtuk hogyan csinálta csak azt mondta,hogy:"takaritsátok le addig elmentem aludni..."
Az nem én vok hanem anyu tanul ECDL-re és a géppel együtt automatikusan jön az msn is.
Egyébként már wharadak is zólt de most itt is elnézést kérek mindenkitől a passzívitásom miatt. Holnap frissítek!
Bye!
Sion
Ui: Flamm ha ezt olvasod légyszíves írj már be az Ezüst Unikornisba ha már átkérted magad! Kössz...
jut eszmebe az ezüst unikornisban kicsit elfogytunk Gondolok arra,hogy tier sem játszik már úgy láttom Esetleg meg lehetne invitálni miss 20 éves-t és akkor 2:2 lenne az arány mármint a női és a férfi karik száma
Aztan atnevezzuk az oldalt sexonline.uw.hu-ra :P:P
Wharadak voltam.
Kaptam ma egy fincsi kepet, be is tettem avatarnak mara... Remelem tetszik:D
*Pajkosan korbefuttatja a celkeresztet a jelenlevokon.* - Khmm, ugye jok voltatok iden, gyerekek...?
Wharadak voltam.