Sion
Moderátor: Admin
Elrolas Malkhas írta:Mert senki se vállalja be.. Ezt nem szeretem! Eljön valaki ide és akar mindent, de tenni valamit is az oldalért azt már nem.. Az noku, kis meló és máris smafu..
Én úgy mesélek, hogy az én kalandom már mióta áll.. De legalább teszek valamit az oldalért! Ha a 68 regelt tagból úgy 7 még mesélne akkor nem lenne semmi gond! De mindenki hordozza magában a rohadt magyar mentalitást (tisztelet a kivételnek).. Semmi sem jó, de hogy tenni valamit azért hogy javítsunk a dolgom akkor már senki nem áll oda!
Quiasse Limenel Umassyras!
Például te mesélhetnél.. Van csomó hozzászólásod, szal' gondolom időd is lenne bőven! Úgyhogy.. Szal pont neked nem kellett volna mondani ezt a ki fog mesélni dolgot..
"Hislain Germini fog mesélni?" -- mondod te.. Egyből megy a másikra mutogatás! De tenni valamit is, az már nem..
Meg ahogy nézem: te Erionban és Dél Yneven is jelen vagy.. És még te szólasz fel, hogy sokan várnak kalandra! Na..azért..
(ez nem köcsögölés, nincs semmi bajom veled, de ez a sz!ros véleményem.. Ha nem teccik hát nem.. De nem mondhatod, hogy nincs igazam.. Ja és ha a full faszozós választ akarsz majd írni akkor kiméld meg magad!)
egyébként úgy tom,hogy van egy ilyen mesélök ezüst rendje vagy mi a cucc és ott van egy adag mesélő,akik mindenféle táborba mennek ki,hogy ott ne legyen hiány...talán őket fel elhetne keresni,hogy vajon nem lenne-e kedvük mesélgetni neten is a szabad idejükben
szerintem lenne rá vevő...
Tegyük fel hogy én is bevállalnék egy kalandot. Esetleg van kidolgozott kaland, vagy a KMnek kell egyet kitalálni egyet
pont erre jártamQuiasse Limenel Umassyras írta:Huhh. Ez gyorsan ment. Gyors a tempó. Con vagy Sion majd elmesélhetné a paramétereket. Amúgy a gonosz partynak nem szeretnék mesélni. Az nem az én műfajom. De akkor egy simát bevállalok.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó