*a kopogásra nagyot sóhajt.*
<... tudtam. túl szép lett volna. Miért üldöz a balszerencse. Már a célegyenesben voltunk. grrrrrrr ...>
*Grebal felé fordul. Kicsit bosszús képet vág.*
- Elnézést. Ne felejtsd el hogy hol hagytuk abba. *majd rámosolyog, és az ajtóhoz megy. Egy pillanatig vár, a kilincsre teszi a kezét.*
<... Miért van az az érzésem hogy Ryen az. Csak nem féltékeny? Vagy csak ki akar velem szúrni? Vagy Grebalt félti tőlem? De minek találgatok. Lehet hogy nem is ő az. ...>
*lenyomja a kilincset és kinyitja az ajtót.*
Majd meglátja Grebalt is és bolint egyet felé majd ismét Neelára néz.
-Úgy láttom,tényleg rosszkor jöttem,de nem láttad a társaimat?Nyomuk veszett...Ja egyébként az a vörös lett volna az egyik,akit láttál du. a szobámban...
Majd Grebalra tekint:
-Nem látott egy meglehetősen szép högyet és egy férfit eltávozni a fogadóból mikor bejött
- Azóta nem láttam semelyiket. A másik társadat még nem is láttam. Amúgy gyógyító főzetet készítünk. Hogyha a fickó munkaajánlatát elfogadjuk lehet hogy szükség lesz rá.
<... és igen. Zavarsz. A kis vörös meg nem is hiányzik. ...>
- Nyugodj meg. Biztosan előkerülnek. A fogadós biztosan látta őket ha elmentek. Kérdezd meg tőle.
-Rendben van.köszönöm. ... Egyébként arra gondoltam,hogy ha már el akarjuk vállalni a dologt,akkor nem ártana megbeszélni egymás közt,hogy vajon ki mire is képes és ez talán megkönnyiti a dolgunkat ha harcra is sor kerülne.
Neela-nak, mielott ajtot nyit: *O is felsohajt, majd nagynehezen elengedi Neela derekat*
- Nem fogom. *csibeszes mosoly*
Ryen-nek, ajtonyitas utan: - Udv Ryen... Milyen rendes vagy, hogy beneztel...
<... *sipszo* meg, ennek is ilyenkor kell jonnie... hogy miert nem tudott ez elbotolni egy tucat kosza pallosban...>
- Hat, meglehetosen szep holgyet nem lattam, kiveve persze Neela-t - rakacsint a lanyra - pedig hidd el, van szemem az ilyesmihez...
<... Huha, a fogadoslany...Rola szepen elfeledkeztem... Habar ertheto miert...> *magaban elmosolyodik*
- A kalapacsaim erejeben megbizhatsz. Huseges tarsaim mar regota. Amit ezek nem zuznak ossze, azt nem is lehet! - jelenti ki buszken.
Grebal:
-Nagyon sajnálom,hogy megzavartam úgy láttom,hogy épp fontos és nehéz munkában zavartam meg titeket, ... Rendben köszönöm. ... És mondja csak Grebal a Lánc Barátait is szét lehet zúzni a kalapácsokkal?
Kissé furcsán néz Grebálra. és balkezét az egyik zsebébe csusztatja.
//hehe vajon milyen izgalmakat tartogat még az este? csak ne legyetek/legyünk túl hangosak //
//bocsika a rövid postért, csak azért, hogy pörögjünk egy kicsit//
Nos akkor sorolom: Shinter: Megnézted mind2 szobát, de senkit nem találtál egyikben sem. (bocs de még nem tudtam szólni nefretinek az üziről, de amint lehet szólok neki és megmondomjöne válasz. Wharadak: Még bonyolultabb a dolog mint ahogy gondoltad, mert észreveszed hogy közben szinte észrevétlenül még külöböző jeleket is rajzol a levegőbe, de amíg neki ez már az évek rutinja, addig neked egy teljesen megvalósíthatatlan feladat... Neela: Csak így tovább...
KM esemény Helyszín: a gyógyfüvesnél Időpont: egy kora nyári fagyos délelőttön Résztvevők: Tier Marqs
_____________________________________________________________ Nos habár mindenki szépen itthagyott, de a "táncház" még javában tart. Észerveszed, hogy amikor a gladiátor (mi is aneve?) felment Neela-val, a pult mögött álló teremtésszomorúan nézett utánnuk, és minden bizonnyal szomorú is marad, hacsak valaki megnem vígasztalja...
- Lanc Baratokra kifejezetten veszelyes a kalapacsom.
*valami furcsa tuz lobban fel a szemeben*
- Na varjal csak, mintha megis lattam volna valakiket, akire illik a leirasod... *erosen gondolkodo abrazat - ritka ez Onala:)*
- Egy eléggé testes fiatal férfi és egy bundán keresztül is jó alakúnak tűnő, vöröses hajú lány? Igen, lattam oket. Korulbelul akkor tavoztak, megjegyzem, igencsak sietosen, amikor a leendo megbizonk is tavozott, vagy talan kicsit elobb.
Grebal:
Továbbra is hideg hûvõsséget lehet látni Ryen szemeibe.talán egy kicsit el is mosolygot.
-Akkor jól tudom. ... Mindenesetre köszönöm a segitséget valószinûleg holnap az úgy nevezet megbizó többet tud mondani.Van egy olyan érzésem,hogy õ tudni fogja,hogy mi is folyik itt. ... Azt hiszem,hogy nem zavarok tovább az italok készitésében.Azt hiszem mindenkirõl tudom már,hogy mire lehget számitani tõle... További jó éjszakát.Holnap reggel találkozunk a reggelinél.
Majd ha nem akarnak már semmit sem mondani vagy csinálni halkan becsukom az ajtót és bemegyek a szobámba.
//Sion:
Érdekelne,hogy a szobákban a cuccok meg vannak vagy inkább feldulva vagy nincs is semmi a szobában...Egyébként nem gáz,épp ideje volt már szerintem Whradak:
gondoltam //
- Akkor holnap látjuk egymást. *mosolyt varázsol az arcára, majd miután Ryen becsukta az ajtót, vár egy kicsit, a léptek halkulásakor a kulcsot ráfordítja. Visszafordul Grebal felé szép lassú kígyómozdulatokkal, vágyakozó pillantással méri végig tetőtől talpig, majd elindul felé közben elejtve egy halk és ugyancsak vágyakozó sóhajt. Olyan közel áll hozzá hogy a mellei súrolják a férfit, egyik kezével végigcirógat annak mellkasán, felnéz rá, mélyen a szemeibe. Izzik köztük a levegő, vár pár pillanatot amitől még nyomasztóbb lesz az egész és végül megszólal.*
- Hol is hagytuk abba? Azt hiszem a zsályánál. * Elsiklik Grebal mellett, egyik kezét hátrahagyva most tenyerével a hasán simít végig és egy utolsó mozdulattal belemarkol a férfi ingébe és húzza maga után az asztal felé. Mikor odaérnek, szembe áll az asztallal, maga mögé terelgeti Grebalt, hátranyúl, megfogja a gladiátor kezeit és a derekára csúsztatja.*
- Most már jobb. *hátranéz és a keze segítségével csókot küld a férfi felé*
*Egy pillanatra megbicsaklik a hangja*
- Khmm, ott-ott, a zsalyanal...!
*Latszik rajta, hogy kicsit zavarban van, de nagyon elvezi a lany kozelseget.*
(18) *Felbatorodva teljesen atkarolja a lanyt hatulrol, mint egy nagy medve. A mozdulat hatarozott, megis gyenged. Jobb kezevel vegigsimitja a lany csipojenek vonalat es csak a combja kozepenel all meg. Gyengeden megragadja, megforditja a lanyt majd rabul ejti a lany tekintetet. A keze ismet elindul a dereka fele, bar igy teljesen mas utat jar be. Kisse kozelebb hajol, es a lany hatat is vegigsimitja. Magaba szivja a lany hajanak illatat, majd hangosan sohajt egyet. Mostanra biztosan tartja Neela-t, teljesen beleveszik a nagy, zold szemekbe.*
//Az egyik verzio szerint az egyik spontan helyre a szovegbe beszurtam ezt a reszt: "Es akkkor durvan pofanszarom." Ugy gondolom ez igy megiscsak jobb lesz:)//