- Erről nem tudok véleményt mondani. Igazából még egyikben sincsenek tapasztalataim.
<... még szerencse. Megnézném magam az arénában. hehe. ...>
- Mindenesetre ha kifogunk valami szaftos munkát, lehet hogy szükség lesz egy két kotyvalékomra. De ezután a mulatság után már nem lesz erőm semmihez. <... bár ha mondjuk segítenél. meg másban is. jujjj. ...>
- Hat akkor, minden a holnapon mulik...
*kicsit elrevedo tekitet*
- De de addig is, elvezzuk a MAt! - mondja es huzza magaval, vezeti a lanyt a tancban. <... csinos ez a lany, talan ha egy kis szerencsem van...>
- Ne légy pesszimista. Nem hiszem hogy a holnapon múlik minden. Ha ez nem jön be, akkor majd valami más.
- A mostban és az élvezetekben egyetértünk.
* A férfi vállára hajtja a fejét és elmereng*
<... na vajon Ryen keresztbehúz? Végül is. Lenne rá oka. Férfiúi szolidaritás. Hehe. Remélem nem rontja el a mulatságomat. Nem tudom hogy el tudnék e viselni ma még egy megaláztatást. ...>
- Kezdek fáradni. Üljünk le. Innék is valamit.
- Ha segítesz, akkor még ma este kész lehetek egy két főzettel.
<... és akkor feljönnél a szobámba. hehe. És fel is melegíthetnél mert nem fűtöttem be. hmmmmm. ...>
- Miert kell is kell a segitsegem? Nehez a konder, vagy mi? Esetleg valami kemeny hozzavalot kell osszemorzsolni...?
*Erdeklodo tekintettel furkeszi a lany vonasait.*
- Meg sosem keszitettem gyogyitalt... Nehez?
*Az asztalhoz kiseri Neela-t, nem akar a lany terhere lenni. Persze, a mellette levo szekre csuccsen le, a labahoz huzza a fegyverektol csorgo hatizsakjat - gyors terepszemle, hogy megvan-e minden -, majd a boroskupajat is kezelesbe veszi.*
- Hmm, Ryen urfi hova tunt? Csak nem magaval ragadtak az esemenyek?
*gyorsan vegigvizslatja a tomeget, hatha megpillantja valahol. A pultoslanyt is keresi... jon neki egy tanccal...*
- Végül is nem nehéz, csak pepecs munka. Ha van aki segít és adogatja a dolgokat akkor hamar kész van. Különben sosem leszek kész vele.
- Aki ért hozzá annak nem nehéz.
*leül a székre, gyorsan kerít magának egy kis bort és kiszuszogja magát. A férfi kérdésén egy kicsit meglepődik.*
- Miért lennél reménytelen. És mivel kapcsolatban?
- Tényleg eltűnt a hóhajú. Észre sem vettem. <... vajon miben sántikál. Remélem nem az én káromra. Bár már eddig is megtehette volna. ...>
- Szerintem fejlődőképes vagy. <... remélem másban is. ...>
- Mindenem megvan. Sokat tartalékoltam. Tudod a városokban drágán lehet hozzájutni azokhoz a növényekhez amikhez a természetben ingyen.
- Na? Akkor megyünk, vagy még akarsz táncolni? <... már nem bírom sokáig. ...>
*Tier felé fordul*
- Akkor holnap reggel találkozunk. További jó mulatozást.
*Feláll az asztaltól és felkísérteti magát a szobába. Kinyitja az ajtót, majd mikor Grebal becsukja azt maga mögött, elkezdi megint az asztalra pakolni a motyóját. Szépen különválogatja a füveket, az örlőtálkát, a borszeszégőt és sürgölődik forgolódik vagy húsz percet. Mikor kész, odamegy Grebalhoz és elmagyarázza hogy milyen sorrendben kell majd neki adogatni a gyógynövényeket. Ezekután nekilát kotyvasztani*
*Koveti Neela-t a szobajaba.*
<... Hmm, vegre kettesben...>
*Figyeli a lany minden mozdulatat, oszinten megilletodik, amikor latja, hogy mennyi cuccot varazsol elo a motyojabol...* - Huha, ehhez ennyi cumo kell? Es ezt Te mindet fejben tudod tartani, hogy mi micsoda??? Minden elismeresem!
*Ovatosan a lany moge lep, szinte fole tornyosul, es a feje vagy ha ugy kenyelmesebb, akkor a valla folott koveti figyelemmel az esemenyeket.*
<...Aha. Tehat a fuszagu kekbol harom csepp, a pirosbol egy csipetnyi, a bogyokat meghamozni, a magokat beletenni... URISTEN! Ez ilyen bonyolult?? Es ha jol latom meg kozel sincs vege. Hmm, vajon zavarna, ha megfognam a derekat? Proba szerencse...>
*'Eszrevetlenul' a lany derekara teszi a kezet, mintha ez teljesen termeszetes volna...*
- Köszi. Annyira nem szörnyű. Már sokszor csináltam, úgyhogy készséggé fejlődött. Most azt a pirosat kérem ... Köszönöm.
*azért látszik rajta hogy összpontosít a feladatra. Magában motyogja a megfelelő mennyiségeket és neveket. Kicsit megrezzen amikor a derekára csúszik a két kéz. Törékenynek érzi magát Grebal fogásában, de tetszik neki a dolog. El is mosolyodik a férfi közeledésén. Egyik kezével végigsimít Grebal kézfején és közben kicsit jobban hátradől a férfi karjaiba.*