* Mostanra egés szép kis tömeg verődött itt össze, már jónéhányan táncolnak, néhányan pedig az asztaloknál maradtak beszélgetni. Az igric egészen jól húzza, csak azt nem értitek, hogy egy hosszúkobozzal hogyan tud ilyen hangosan játsszani, ráadásul többszólamban, de mind1... Ez maradjon az ő titka... időközben jönnek mennek az emberek, de egyikőjük kirí a többiek közül. A szemfülesebbek azt is látták amikor bejött, majd odament a kocsmároshoz, kapott egy kupa bort, valamit beszéltek, majd a kocsmáros felétek mutatott. Akik eddig nem látták, azok már csak azt veszik észre, hogy egy meglehetősen jól öltözött, a negyvenes éveinek a közepén járó férfi kér helyet, és leül közétek...
- Jó estét uraim! Hölgyem... Hadd mutatkozzam be! Lasarus Genin vagyok, enyém a szemben lévő fogadó, a "Szabad Kőművesek". De egyébiránt "munkaközvetítéssel" is foglalkozom, ha értik mire gondolok... Szóval a kocsmáros kolega mondta hogy munkát keresnének, szóval ha gondolják, holnap jöjjenek át és megbeszélhetjük a részleteket. Ha megengedik, nekem még van egy kis megbeszélnivalóm a fogadóssal... További jó mulatást, és ha gondolják keressenek holnap! Viszlát! - Azzal feláll és visszasétál a fogadóshoz... *
Csöndben meghallgatja,hogy vajon mit is akarhat a fickó.Majd mikor épp mondana vmit elmegy...
<Mekkora bunkó...Munka hm van elég pénzem,de úgy láttom,hogy jó kis csapat verődött össze.Biztosan jó buli lesz Vajon Nefreti merre van most?Neki is biztosan tetszene egy kis kaland,hiszen mindig azért nyagat,ahogy kalandozzunk is vmit ne csak utazzunk össze-vissza....>
*mikor észreveszi hogy az idegen férfi az asztalukhoz sétál, megállítja Grebalt, biccent az adott irányba a fejével neki és odasétál az társasághoz. Végighallgatja a jövevény mondandóját, s miután az távozott Ryenhez fordul.*
- Szerinted milyen munkája lehet számunkra?
<... Bár el tudom képzelni. ...>
*visszafordul Grebalhoz*
- Na Grebal. Te benne vagy? Nekem nincs jobb dolgom.
- Menjünk vissza táncolni.
*kézenfogja és húzza vissza a terem közepe felé*
-Milyen munkáról lenne szó?Csak úgy nem biztos,hogy elvállaljuk.örülnénk ha kaphatnánk vmi féle tájékoztatást.Ha ez nehézséget okoz,akkor egy papirt küldjön fel később a szobámba.Úgy láttom,hogy a helyi fogadós elég jóbban vannak ugyis.
*Az asztalhoz kiseri Neela-t, figyelmesen meghallgatja az idegent. Ha Ryen urfi kerdez, akkor arra is figyel*
*Neelanak:*
- Hat, En szivesen segitek, ha tudok.
*Hagyja, hogy a lany a terem fele vezesse. Amikor kiernek az asztaltarsasag hallotavolsagabol, akkor kicsit kozelebb hajol Neelahoz, es a fulebesug valamit*
- Meg kulonben sem vennem a szivemre, ha ezek a nyamnyila alakok vigyaznanak Rad. Meg a vegen bajod esne.
*szeles vigyorral ovezve rakacsint a lanyra*
- Hol is tartottunk? Ah, megvan!
*megprobalkozik par tanclepessel egyedul is, de eleg otrombanak tunik a mozgasa*
- Jol csinalom?
- Oké. Melletted úgyis biztonságban érzem magam.
*a második hozzászólásra elpirul* <... nem is rossz. én lovagom. őőőő. illetve gladiátorom. ...>
- Na majd csiszolunk még azon a tánctudáson.
*szépen lassan kezdi tanítgatni az alapoktól, nem is törődve hogy körben folyik a mulatság. Feltűnően élvezi feladatát*
* -Hogy milyen munkáról? Nos mindenfélével foglalkozom az építőmunkától a kalandozóközvetítésen keresztül a gladiátorközvetítésekig! A fogadós azt mondta hogy egy gyógyító keres munkát de önökre pillantva talán más munkát is találhatunk... Pl. van egy talán önökreszabott megbízásom a városról, de ezt talán inkább holnap... Nos ha megengedik, nekem még van egy kis megbeszélnivalóm a fogadóssal... További jó mulatást, és ha gondolják keressenek holnap! Viszlát! - Azzal feláll és visszasétál a fogadóshoz és beszédbe elegyedik vele...
Ezután mindenki mehet tovább dolgára.
Figyelem! Íme eljött az alkalom hogy megkérjem az első dobásokat! Számszerint 2db k10-es értéket kérnék mindenkitől idelennt egyenként! *
-Rendben van köszönjük uram.Meggondoljuk és ha érdekel,akkor holnap önnél jelentkezünk.
többiek felé:
-Hát nem is tudom.meghallgatni mindenkép érdemes szerintem,hogy milyen mukáról lehet szó legfeljebb azt mondjuk,hogy nem.majd hátra dől a széken és láthatóan elgondolkodik vmin.
- Remélem valami jólfizető melót kínál. Így utazás után eléggé megcsappantak a tartalékaim.
- Azt mondta hogy gladiátorokat is foglalkoztat. Ha nem tetszik a kalandozómeló legfeljebb elmész arénába.
*mikor már ráun a tanításra és valami lassabb zene kezdődik átkarolja Grebalt és magáhozöleli. Lassan forog vele és élvezi testük közelségét. Mozdulataival kicsit bátorítja hogy a férfi vezesse őt.*
- Hat a penz Nekem se jonne rosszul... <... nem verhetek be minden orrot, csak hogy a Felszemut elkapjam... habar nem volna rossz...>
- Nem probaltam meg a kalandozast - ambator nem lehet sokkal nehezebb, mint lent az arenaban...
*a lassu tanc minden pillanatat kielvezi, es ahogy egyre jobban belejon a tancba, egyre jobban tetszik neki a helyzet*