- És híres gladiátor? Én nem vagyok tájékozott az ilyen dolgokban.
<... valyon honnan jött? ...>
*felhajtja a harmadik pohár borát és kezd láthatóan jó kedve lenni*
Grebalnak:
- Tegeződhetünk ám. Nem lenne kedved táncolni? <... tombolhatnékom van. ...>
*feláll a székről, s ahogy ezelőtt Tiert, most Grebalt noszogatja a terem közepe felé.*
- Adjunk az érzésnek. Olyan régen táncoltam.
*megfogja a férfi kezeit és elkezd vele pörögni. Látszik rajta hogy kezdi elveszíteni az önkontrollját, de egy biztos. Kezd belejönni.*
Ezelőtt soha nem szólította így őt a férfi, de ráhagyja.
Kíváncsisága nagyobb ennél.
Ryen-ről majd később gondoskodik, de abban nem lesz köszönet...
Rég gondolkozott már azon, hogy csak úgy lelép, mert már kezd agyára menni a férfi gyenge próbálkozása.... /hehehe/
Most meg ez a nőszemély....
Majd a szobájában lévő férfire néz.
-Mondjad, kedves!
-Hallgatlak!
- Hat, hiresnek nem mondanam magam... a gladiator resz ellenben stimmel. Bar kicsit jobban szeretem az Arenaharcos kifejezest.
*ismet ravillantja mosolyat a lanyra*
- Ha ugy kivanja, ezentul tegezlek. A tancrol meg annyit, hogy nem igazan tudok, de gyorsan tanulok... plane ha ilyen szep a partnerem... <...masnak is igertem mar tancot es nem kellene beegni... talan most elleshetek egy-ket lepest...>
//Van 6kp-m, szivesen tanulok tancot:) Tudomasom szerint 5 kp az alapfok, nekem meg az tokeletesen megfelel. Tanarom van... //
*hagyja, hogy a lany magaval huzza, de meg egy utolso kortyot megenged maganak a borbol*
- Uraim, hiv a kotelesseg! - mondja es sokatmondo vigyort villant Ryen-re.
*probalja a lany ritmusat elkapni, figyelni a lepesekre, de legfokepp vigyaz arra, hogy nehogy Neela labara lepjen. Megiscsak tobb mint 100kg. Persze, amikor lehet szorosan atkarolja...*
//JOGOS!!!:D:D//
*Par lepes utan feltunik, hogy valami nagyon zavarja a mozgasban... Hmm, a fegyverek... Zavaraban elmosolyodik az abszurd helyzeten.*
- Igaza van, Ryen urfi.
*leakasztja a kalapacsokat az oldalarol, ledobja a hatarol a hatizsakot, a csatacsakanyokat elokapja, majd foleg a taskaba pakol. Kicsit pironkodva megy vissza tancolni.*
- Elnezest, bizonyara elbuvolt a tekintetevel... - mondja a lanynak.
*a kis fegyveres incidensen csak kuncog, a szépségére utaló kijelentéseken meg csak irul pirul*
*mikor már fárad, átmegy lassúzásba. Átkarolja a férfit és lassan forog vele. Egy egy lépésfajtát többször is elismétel hogy meg tudja jegyezni Grebal.*
- Megkérdezhetem hogy honnan jöttél? Mármint hol nevelkedtél?
*felnéz a pasira és ártatlan, érdeklődő pillantást vet rá*
*probalja mihamarabb magaeva tenni a tanctudast, amit Neela mutat neki*
- Koszi, hogy segitesz...
- Abasziszban szulettem, egy kicsiny szigeten. Apam halasz volt. *elrevedo tekintet*
- Utana toronba keveredtem, ott is nottem fel.
*kicsit megkemenyedik a tekintete, latszik rajta, hogy errol nem szeret meselni...*
- De hala istennek vegul jo kezekbe kerultem. Akkor ismerkedtem meg a kalapacsaimmal! - teszi hozza kicsit viccesen. - Es Te? Honnet vetodtel ide?
*melyen a lany szemebe nez, issza minden szavat*
- Én is jártam Toronban is és Abassziszban is. Bár csak átutazóban.
- Ha fájó a múltadról beszélgetni akkor nem nyaggatlak a kérdéseimmel.
*együttérzően néz a szemébe.*
- Amúgy a Sheralban születtem. De nem tartom a hazámnak. Végigjártam a Quiron tenger országait. Inkább a gyógyítással foglalkoztam. Sok gyógyító készítményt adtam el gladiátoroknak is. Vették mint a cukrot.
- Te is használsz ilyeneket?
- Még akár üzletelhetünk is. Itt Erionban van a Rivini aréna.
- Te is mész oda harcolni?
- Koszonom, hogy nem teped fel a fajo sebeket...
*halas tekintettel nez a lanyra*
<... tenyleg nem szeretek beszelni rola ...>
- A Sheralban? Szep hely lehet...
<...En meg sosem jartam a magas hegyekben... Tenyleg szep lehet...>
- Gyogyito keszitmenyek? Hat ha lehet elkerulom a hasznalatukat. Ezalatt azt ertem, hogy szeretem az aldasos hatasukat, de megiscsak jobb sertetlennek maradni egy-egy harc utan...
*magabiztos mosolyt villant a lanyra*
- Rivini arena? Nos, nemismerem, de majd feltetlenul benezek, mifele csatak zajlanak ott.
- Esetleg meg is nezhetsz... Lathatod, milyenek akcioban a kalapacsaim.
*egy szeles mosolyt ereszt meg a lany fele*
//bocs, hogy osszekapkodom, de epp szunet van a suliban, es onnan irok:D//
- Arról beszélsz amiről kedved van.
- Mint már mondtam nem tekintem hazámnak. Valami olyan lehet mint a te múltad. Szóval erről meg én nem beszélek szívesen.
- Ha meg nincs szükséged ilyen készítményekre akkor biztos nagy harcos lehetsz. Shulurban még a legnagyobb gladiátorok is tele voltak sebekkel mire vége lett a küzdelemnek.
- A shuluri aréna után a rivini a legnagyobb Yneven.
- Mindig csodáltam ezeket az erős, rátermett, bátor férfiakat, akik nem törődnek a testi épségükkel miközben szórakoztatják a népet.
// mennem kell. zárják a termet. majd folytatom //
- Így van. Viszont nem volt olyan erős az az ütés. Csak jó helyre ment.
* Mosolyog. *
- Nyugodtan tegezz! Gondolj csak bele Ryen. A fegyverek rákényszerítik a stílusukat a forgatóra, korlátozva őt a szabadságában. Ugyanakkor épp ezen ok miatt könnyen kiismerhető a fegyveres mozgása. Én ha akarom buzogány, ha akarom kard a kezem. Meg hát ismered a modást... Mi az ami mindig kéznél van?
* Nevet. *
- Értek valamicskét a fegyverekhez is, de nem szeretem haszálni őket...