• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Minden ami Alcara városában történik

A kalózok, orgyilkosok, és gyönyörű nők városa. Kalózfészekből lett gorviki kolónia.

Moderátorok: Zsoldoskapitány, Admin

Hozzászólás küldése
165 hozzászólás • Oldal: 11 / 11 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Re: Minden ami Alcara városában történik

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.09.29. 22:14

(Maruk)

<Azta! Hát a tenyerén hordhatja az Istene ezt a lányt, de úgy látom nem is hederített rá sem az a lény. Ezek szerint, vagy dacolni tud a villámokkal, vagy nagyon telve van magától, vagy olyan ostoba, hogy addig jön előre amíg tud.>
Szétnéz, hogy talál-e egy egy-két fontnyi súlyú követ, deszkát, vagy valamit a keze ügyében. Ha lelt ilyet megpróbálja a legtávolabbi lény lába elé dobni. Ha esetleg oly sok szerencséje volna, hogy épp ott hever valami a támadó lába alatt a közelben akkor nem vacakol a kereséssel. Csak egy olyan pillanatot akar, amikor a kérdéses lény a bizonyos tárgy mellett van, jó közel.

//Ha kell próba az érzékeléshez, vagy a tárgy célba juttatásához, akkor dobok előre, hogy haladjunk:
érz:1k10 = 6 [6]
ügy:1k10 = 3 [3]//
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.10.12. 14:41

_________________________________________________________________________________
JK: Maruk (boszorkánymester) és Zanazan (alidari harcos)
Esemény: Meggyógyítani Drint
Helyszín: Alcara utcái, Piac
Időpont: napközben
A helyszínen eltöltött játékidő: 1. nap
________________________________________________________________________________

Maruknak és zanazannak a Csata-topicban folytatódik a harc.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsoldoskapitány 2008.10.12. 14:43-kor.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 341
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.10.12. 14:42

_________________________________________________________________________________
JK: Wolftern (ereni lovag) és Maruo Delgado (Alcara Mocskos Lovagja)
Esemény: Találkozás Alcara Mocskos lovagjaival
Helyszín: Alcara
A helyszínen eltöltött játékidő: 1. nap
________________________________________________________________________________

A két JK-nak az Úton és vadonban barangolva topicban folytatódik a történet.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.11.20. 19:08

(Maruk)

<Kár, hogy ezek az átkozott fegyverek folyamatosan égnek, így nem tudom még elvinni sem őket, hogy aztán eladhassam. Pedig olyan elmebeteg cuccok, hogy biztos jó pénzért vennék.>
Egy darabig bosszankodik a fegyverek felett állva, de aztán meghallja amit Sophie mond.
- Hogy már nem akarsz fizetni a barátotok életéért? Ja, hogy csak úgy mondtad...hm, akkor gyerünk.
Nekifeszül a kissé rozogára vert kordénak és felőle indulhatnak.
- Azért ocsmányak voltak, de jól tudtok verekedni, és nem is lett sok bajotok.-jegyzi meg.

//Milyen Tp rendszerben számolunk?//
Kapott Tp: 3k6 = 3+2+2 [7]

(Bocs a késésért. :oops: )
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.11.23. 10:47

(Zanazan)

-Anyád, a kerek perec! - nézem a lángoló fegyvereket, és persze a harccal eltett idő hossza sem hozza meg a jó kedvemet. Drinnek valószínűleg annyi, és innentől kezdve fogalmam sincs, szükségünk van-e így Marukra. Rossz kedvvel elteszem fegyverem, megtapogatom sérüléseim, végigmérem Sophiet, ő milyen állapotban van:
-Sosem szerettem, ha más mocska ránk rakad, és aztán nekünk kell lemosni.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2009.12.09. 19:12

A helyszínen eltöltött játékidő: 20. nap

A gróf szolgái az udvarház egy vendégszobájába támogatnak, ahol lesegítik a páncélzatod és kimosdatnak a vértől.
Egy kirurgust hívatnak aki ellátja a sérüléseid.
Nem igen vagy képes másra a nyögdécselésen kívűl, a gnoll íjpuskalövedéke jól elintézett és örülhetsz ha nem okoz maradandó károsodást.
Este nagy kísérettel a grófhoz átjött apád és a szerelmed.
Apád körülményeskedő udvariasság közepette megköszöni Cirilló grófszíves szolgáltát és rendelkezik a hazaszállításodról.
Allinza közelében kicsit feszélyezve érzed magad, tekintve hogy a gnoll épp, hogy a fejedet nem lőtte szét, de a párod egyenlőre kitart melletted és hajthatatlan hogy a közeledben maradjon.
Az otthoni házadban lábadozol több mint 20 napot. Papot nem tudnak hívni -lévén te is és a családod is gorviki kultúra kötődésű -és Ranagol előtt ismeretlen a halandók efféle istápolása. A lábadozásod alatt egyszer Joris és Arjan is benézett. Az állad forradásos maradt.
Húsz nap után már elég erősnek és kipihentnek érzed magad hogy szétnézz a lovagrended háza táján.

(OFF: A postakocsis küldetés befejezéséért 20 Tp, Cirilló gróf pedig ismerősöd lett.)
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2009.12.10. 10:19

(con Maruo Delgado)

*Miután Cirilló grófnál a kirurgus elvégezte rajtam a munkáját pihenéssel töltöltöm az időmet, majd hamarosan apán és párom jelenlétére leszek figyelmes. Üdvözlöm őket illedelmesen és amíg apám a gróffal cseverészik, addig Allinzával beszélgetek.*

-Üdvözöllek kedvesem. Sajnálom, ha aggódtál értem, de nyugodj meg megmaradok!

*Próbálom erősnek feltüntetni magam, mosolygok, majd az állam is megpaskolom egy kicsit, de hamar rájövök, hogy nem volt jó ötlet mert éktelenül hasogat. Ha tudok, akkor egy csókot lehelek Allinza ajkaira. Mondom neki, hogy nem fontos mellettem maradnia, nem vagyok jelenleg valami szép látvány, de hát nem lehet bírni vele. Távozáskor és is megköszönöm -cirilló gróf segítségét, majd mindhárman visszatérünk a birtokunkra. Hosszas lábadozásom alatt Arjan és Joris is meglátogat, persze nem hagyják ki, hogy ne viccelődjenek, de jól esik, hogy érdeklik mi van velem. 20 napi lábadozásom után úgy érzem, hogy meggyógyult az állam. A tükörbe megnézve látom, hogy egy nagy heg éktelenkedik rajtam. Felöltve fegyvereim és vértem elindulok a rendházba, hogy jelentkezzek a komtúrnál szolgálatra.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2009.12.11. 17:12

Alcara lovagi rendháza egy városra néző magaslaton épült fellegvár. Nem afféle összetákolt erősség, mint a kalózfészek védműveinek legtöbbje, ezt valódi mesterek készítették, akiket jól megfizettek a munkájukért.
Az egyetlen komoly erősség a környéken ami ostromnak hosszúidőn keresztűl ellenállna.
A fiatal rendtársaid botvívást gyakorolnak a vár alatti réten. Páran intenek vagy oda kiálltanak mikor ellovagolsz mellettük.
Nem kell a fellevgvár lovagterméig menjél, ugyanis a nagykomtúr koszos, szürkepáncélos szakadt köpenyes alakja, a küzdők fölé magasodik, egy ládán állva ordítozik dohány levét köpködve.

-Maguk mint szeretkeznek ottan a földön!? Álljanak már fel barmok, ez nem földharc! -szól rá két kakaskodóra, akiknél kicsit eldurvult a kiképzés.

Lothar komtúr mikor meglát elbődül mint egy állat:

-MAAURÓ maga hol az anyja seggébe volt egy hónapig he!?
-Azt ne mondja hogy amiatt a kis pofon miatt nyomta az ágyat!
-Jut eszembe! A legutóbbi küldetéséből, a rendháznak járó 20%-ot nagyon gyorsan szurkolja le a kincstárnoknak, utána várjon meg a tárgyalóban mert új feladatot kap!
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2009.12.11. 18:56

(con Maruo Delgado)

*Messziről látom már a robosztus fellegvárunkat, amint közeledek felé. Olyan szilárdan áll ott, hogy szerintem azt még Keanor ostromgépei sem tudnák szétbombázni, bár ezt legszívesebben nem tesztelném le. A lent gyakorlatozó fiatalokra mosolyogva tekintek, eszembe jut amikor még én is itt küzdöttem, tanultam a vívást. A köszönésekre visszaintek, majd észreveszem, leginkább meghallom Lothar komtúr hangját amit kiabál a kezdőkre. Felémfordúlva én is megkapom az "áldást".*

<Hmm, úgy látom semmi se változott egy hónap alatt, minden a régi.>

*Megértvén a parancsot, intek a komtúrnak majd első utam rögtön a kincstárba vezet ahol leadom az utolsó küldetésből járó 8 aranyat, majd rögvest a tárgyalóba veszem az irányt, ahol megvárom a Lothar komtúrt.*

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2009.12.12. 18:04

A rendház tárgyalóterme elég rendetlen és nem fordítanak túl nagy gondot a tisztán tartására sem.
Pontosabban a komtúr igényszintjének megfelelnek a mostani állapotok: a szétköpködött dohánylevél,az asztalszélén pipából kiütögetett hamu, kiürült üvegek, ételmaradék és zsírfoltos papírok díszitik a komtúr hivatalát.
No persze nem is azért ő a vezér mert ő a legpedánsabb hanem mert a komtúr választáskor rendezett viadalon ő vert meg mindenkit; és kellően bölcs ahhoz hogy hozzáértők véleményét kérje kiolyan -a rend sorsát érintő kérdésekben- amikhez nem ért. A jelek szerint a szám és könyvvitel tipikusan ezek közé tartozott: a zsíros papírok között egy deák molyol, próbál rendet tenni a káoszban.
Mikor meglát biccent feléd, de az iktatókönyvbe szedési kísérleteket csak akkor hagyja abba, mikor a komtúr is feltűnik és kiküldi.

-Mauró. -mondja a komtur. -Tegnap esete a Sajkások (megjegyzés: ez egy regionális tolvaj rend) kocsmájában Bulk káplár fizetett egy kurvát.
Ezzel még nincs is semmi baj, a gond az volt, hogy a nőcske nem hivatásos volt hanem egy egyszerű álruhás tolvaj, aki leitatta és mindenéből kifosztotta a káplárt, a megrendelt pásztoróra helyett.
Bulk ma egy gatyában állított be a várba. Kiköttettem egy napra, amiért ekkora segg volt és így szégyenbe hozott minket, de ez a kisebbik gond.
A nagyobbik az, hogy az a barom magával vitte egy raktárunk kulcsát is ahol az új lőszerszámokat, nyergeket, kengyeleket, kiegészítőket és vadonatúj kopjákat tartottunk.
Még aznap éjjel kirámolták a helyet és most kaptam egy üzenetet a Sajkásoktól hogy jutányos áron visszavásárolhatjuk tőlük. 200 aranyat akarnak.
Nos, úgy döntöttem nem fogunk fizetni, hanem felvesszük a kesztyűt és amennyi kárt okoztak nekünk, annyi kárt fogunk nekik mi is okozni.
Mivel te még egy tejfölösszájú kis taknyos vagy itt, de az újoncok között a legtapasztaltabb, téged bízlak meg a feladattal: viszed az összes újoncot, elmentek Oleg kocsmájába és rommá veritek a kecót meg a törzsközönséget egyaránt. Felgyújtani nem kell, mert nem akarok totális háborút a Sajkásokkal, de azt akarom hogy érezzék nem fosunk mi odatenni magunkat ha pofán vágnak. Ép bútor és állcsont ne maradjon a Kalandvágyó Szűz-ből!
Embert nem ölhettek,-persze ha véletlen beszakad a feje- Istenkém így járt, de nem akarok hullákat! Azt majd akkor ha az akció után nem tudok megegyezni velük.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2009.12.12. 18:48

(con Marouo Delgado)

*A tárgyalóteremet látva nem lepődök meg a rendetlenségen, hiszen voltam már itt egyszer-kétszer és akkor is hasonló állapotok uralkodtak itt. A deák köszönésére csak biccentek felé és türelmesen várom a komtúrt. Mikor megjön és elmondja a helyzetet, magamban elmosolyodok, majd tudatára adom, hogy megértettem a feladatomat és elindulok kifelé a tárgyalóból az újoncok felé.*

<Na végre lesz egy kis balhé! Azok a szaros Sajkások majd meglátják, hogy nem érdemes újjat húzni Alcara Mocskos Lovagrendjével! Bulk meg egy hatalmas barom volt! Hogy vihette magával a raktár kulcsait. Meg is lep, hogy a komtúr csak ennyivel büntette.>

*Odaérve az újoncokhoz, elkapom az egyiket és szólok neki, hogy szedje össze az összes kezdőt a gyakorlótéren. Mikor mindegyik ott van, felállok, valami emelvényre, hogy jobban lássanak majd magabiztosan és határozottan felvázolom nekik a helyzetet:*

-Nos azért hívattam ide mindenkit, mert a Lothar komtúrtól egy küldetést kaptunk, sokatoknak ez első akciója lehet, úgyhogy itta bizonyítás ideje! A helyzet az, hogy tegnap este a Sajkások kirámolták a fegyverraktárunkat, ahol új fegyverek és eszközök voltak! Azt hogy miként sikerült nekik, azt nem kell nektek tudni! Nagylelkűen felajánlották, hogy visszavásárolhatjuk a felszereléseinket, de mi nem ezt fogjuk tenni. A komtúrunk azt szeretné, ha elmennénk a Kalandvágyó Szűzbe és móresre tanítanánk az ott tartózkodókat. Egyszóval szétverjük az egész kócerájt, de, hangsúlyozom DE, tilos az emberölés!!! Aki szándékosan megöl valakit, annak először én, majd Lothar komtúr fogja szétrúgni a seggét! Hozzátok magatokkal a fa gyakorlófegyvereiteket, azzal nem ölhettek meg senkit! Meg az épület felgyújtását is kerüljük, nem akarunk háborút velük, csak megmutatjuk hogy velünk, Alcara Mocskos Lovagjaival, senki sem packázhat! 20 perc múlva gyülekező itt! Lelépni!

*Kicsit elégedetten lépek le az emelvényről a beszédem után, majd én is előkészülök. Fegyvereimet nem viszem, kivéve a ramiérát. Fő a biztonság. Páncélomra felkötöm a családi kendőmet, majd lovammal én is a gyakorlótérhez sietek.*

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2009.12.13. 11:47

Az újoncok helyeslően mormognak:

-Erről én is hallottam!
-Ez az menjünk oda és töröljük fel velük a padlót!
-De fakardokkal nem fogjuk tudni szétverni a berendezést Mauró! Én azért hozok egy fejszét!
-Én egy buzogányt!
-Értjük nem nyírunk ki senkit szándékosan.
-Akkor fel kéne osztani a feladatot hogyki az aki az épületet fogja bontani és ki az aki a sajkásokat veri!
-A bunyósok nem visznek fegyvert de ők csak a mocskokat verik, a fegyveresek meg nem bonyolódnak kézitusába; ők csak a heklyet zúzzák szét!
-Jó, de akkor, vazzeg szavatoljátok hogy senki nem nyom egy kést as hátamba, míg bontom a helyet! Mert akkor tényleg szétverem a fejét!

Két tucat újonc van.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2009.12.14. 8:34

(con Maruo Delgado)

*Az újoncokat elnézve látom, hogy tetszik nekik az ötlet majd a felvetésüket én is jobban átgondolom.*

-Igazatok van ebben. Rendben,akkor két csapatra oszlunk! Egyik csapat az én vezetésem alatt a népet fogja bontani az öklével, vagy akármivel, ami a keze közé akad! A másik csapat pedig helyet fogja bontani. Te ott//mondom a nevét is// - mutatok egy általam is ismert újoncra, akinek tudom hogy van némi tapasztalata - te fogod vezetni a csapatot, és még a feladatotok is lesz, hogy vigyázzátok a seggünket, hogy ne döfjenek hátba! Van még kérdés? - nézek szét a csoporton

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2009.12.15. 19:17

Az újoncok utasításaid szerint cselekednek. Feláll a kis hadicsapat, miután kijelölted az épületbontók vezetőjét.

-Rendben Mauró! És most? -Mikor indulunk?
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2009.12.17. 11:12

(con Maruo Delgado)

*Miután mindenkmenetrekészen áll, elindítom a "kis" csapatot, majd belovagolunk a a Kalandvágyó Szűz elé, és határozott léptekkel berontuk az épületbe. Ha kint utunkat állnák kérdés és válasz nélkül támadok, majd bent is ugyan ezt teszem. Közben figyelem a helyég társaságát, hogy kinél van esetleg valamiféle fegyver, ha előkerül és valamelyik újoncra akarna támadni, azonnal közbeavatkozom a ramiérámmal.*

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
165 hozzászólás • Oldal: 11 / 11 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Vissza: Alcara