• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Minden ami Alcara városában történik

A kalózok, orgyilkosok, és gyönyörű nők városa. Kalózfészekből lett gorviki kolónia.

Moderátorok: Zsoldoskapitány, Admin

Hozzászólás küldése
165 hozzászólás • Oldal: 9 / 11 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11

Re: Minden ami Alcara városában történik

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.14. 7:39

_________________________________________________________________________________
JK: Maruk (boszorkánymester) és Zanazan (alidari harcos)
Esemény: Szállás
Helyszín: Alcara utcái
Időpont: napközben
A helyszínen eltöltött játékidő: 1. nap
________________________________________________________________________________

Sophie a férfiakra vicsorít, kezeit ökölbe zárja, oldala mellé húzza, majd hirtelen előre üt. Valamit kiált shadoniul, a nyakában felvillan a Sólyomhold, láthatatlan erő söpör el három embert, akik feldőlnek és hanyatt esnek.

-Itt legyetek mire visszajövök baromarcúak!

-Hé a fizetővendégeim! -méltatlankodik a pult mögül Rurk

Nagy dérrel-durral kiviharzik veled az ivóból.

Másfél órás kérdezősködés, és egyéb kétes csapszékekben való megfordulás után végül is a piacra irányítanak titeket, egy maruk nevű orkhoz, aki állítólag ért a "méregbűvöléshez" ahogy mondták róla a megkérdezettek.

A piacon egy kis kordé mellett találjátok, egykedvű unalommal tesped a pultja mögött.

(Maruk)

A napi kis üzletedet csinálod a piacon, amikor megjelenik két nő. Egy szőke és egy rastahajú lány tör át a tömegen, egyenesen a pultod felé. Reméled potenciális vevők lesznek.

(Maruk és Zanazan)

Sophie az arcán látható kelletlenséggel szól az orkhoz, aki meglehetősen csúnya embweri fogalmakkal mérve.

-Maga Maruk? -kérdi- Kellene nekünk egy varázstudó aki tud mérget semlegesíteni. Kotyvalék nem kell, azt már adtunk a barátunknak, de félő, hogy nem lesz elég. Mennyiért vállal ilyesmit?
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 341
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.09.14. 21:10

(Zanazan)

-Frankó volt ez az oda se ütök de repülnek trükk! Mondd, ezt csak papnők tudják, vagy más is megtanulhatja? -érdeklődöm.
Marukot meglátva odasúgom Sophienak:

- Ehhez képest Rurk egy isteni szépségű példány! Bár nem a képéért kell. Ha fele olyan tehetséges, mint amennyire csúf, van esélyünk.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.09.14. 22:33

(Maruk)

<Épp a múltkor vetettem ki a lapokat, s abban az volt, hogy egy idegen férfi sok jót hoz...de ez két idegen nő. Látom undorodik a drága... :D >
A termetes hasú férfi megtörli zsíros képét a csupasz tenyerével, aztán a nadrágja oldalába keni miközben gondolkodik a kérdésen, aztán így felel:
- Hazudtak. Én csak gyógyfüveket árulok, de azt olcsón. Kell vagy nem?
<Most, ha a sors nem rájuk gondolt elmennek.>
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.09.15. 18:17

Wolftern

<Hát ez szép! Azt hiszi ez a Gustavó gyerek, hogy mert nem ismerek senkit ilyen könnyen elbánhat velem? De miért? És egy nő akart megölni? Hmm.... Szemetek! >

Megvárom, míg a nő el megy. Fellépkedek a pallón, Gustavó-ra ügyet sem vetve Adóra után nézek.

-Üdv. Azért jöttem, mert mégsem szeretnék találkozni az úrnővel. Sajnálom, de megtaláltam amit kerestem. Még egy kérdés. Hol lehet lovat venni? Köszönöm, a segítséget.

Ha van még valami mondanivalója végig hallgatom, majd elindulok ahova mondta. Mikor elhaladok Gustavo mellett figyelek nehogy hátba szúrjon. Majd kilépek és folytatom utam, közbe figyelek.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.16. 21:48

_________________________________________________________________________________
Esemény: Szállás
________________________________________________________________________________

(Zanazan)

Sophie elmosolyodik.

-Általában ismerik ezt az egyszerű imát a papok. Nemcsak én, nem nagyon van olyan isten akinek a papja ne ismerné ezt a fohászt.

-Na egen, Rurk ehhez képest törzskönyvezett és szobatiszta. Mindegy, sokat nem csavaroghatunk, a végén Drin tényleg megnyúvad.

(Maruk)

A szőke felsóhajt:

-Erre nincs időnk vajákos. Nem tudom mitől fosol ennyire, nem az Inkvizíciótól vagyunk! -Különben is egy olyan dolgot mondj, ami ebben a rohadt városban nem legális! -kacag fel a nő.
-Ha itt idéznék meg Tharr zabigyerekét a Lindigassról, megjelenne itt a piacfelügyelő, de nem azért mert mit csinálnak, hanem azért mert nem fizették ki az idézéshez a helypénzt!
-Úgyhogy ne fárasszuk egymást ezekkel a körökkel. Ki tudod bűvölni a mérget a társunkból vagy nem? -Ha igen, hajlandó vagyok arannyal fizetni érte. Ha nem kell, akkor áruld csak a füveidet a kecskéknek!
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.16. 21:57

JK: Wolftern (ereni lovag)
Esemény: Találkozás Alcara Mocskos lovagjaival

Mikor felmész a fogadó-hajóra. Gustavo barátságosan megemeli felés a kupáját és áldomást iszik rád.

Adorát is megtalálod:

-Semmi baj Wolftern. (OFF: Asszem már bemutatkoztatok egymásnak ugye?) Még nem kezdtem el intézni az ügyet, de legközelebb légy megfontoltabb, ha már szóltam volna róla a fogadósnak, most alaposan nevetségessé tettem volna magam, ilyesmivel nem lehet az embereket ugráltatni csak úgy, hogy rendben intézd, aztán mégsem. Ez sértés.

-Viszont legalább hárman érdeklődtek ma egy ereni lovag iránt, és leírték a páncélzatodnak a jelzéseit, hogy ilyen fickót keresnek.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.17. 15:38

JK: Maruo Delgado (Alcara Mocskos Lovagja)

Találkozóra igyekszel a város keleti kapujához. Rendtársaid Arjan és Joris rangidősek erősítést kértek és kaptak személyedben a nagymestertől. Cirilló gróf pénszállító szekerét ellopták.
Arjan és Joris kapta a megbízást, hogy üssenek rajta a tolvajokon, öljenek meg minden rablót és hozzák vissza a szekeret.
Arjan az otthonodban látogatott meg, pár szóval vázolta a helyzetet és közli hogy a nagymester már rábólintott, szedd a cuccod és gyere, mert fülest kaptak hogy hol van Cirillo szekere, de kevesen vannak egy frontális támadáshoz.

-Akkor egy óra múlva a keleti kapunál Mauro. Ne késs...ja és lesz velünk valami ereni kékvérű lovag, aki csatlakozni akar hozzánk. Gondolom pártfogót keres, hogy nem tépjék szét Alcarában. Gustavo és bandája már kóstolgatta a hírek szerint... Hogy mi a fenét keres itt, nem mondta, de egyenlőre nem is érdekel. Rábólintottunk az ügyre, ez lesz az új fiú próbája.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.09.17. 16:35

Wolftern

(OFF: Igen... Valamennyire bemutatkoztunk. Ok értem. Bocsi nem tudtam ezt.)

<Mocskos féreg, legszívesebben ketté vágnálak, csak sajnos nem ismerem a szokásokat és a végén engem ölnének meg. De várj csak, ezért még számolunk....>

Mikor Gustavó köszöntőt mond nem figyelek rá, inkább odamegyek Adórához

-Hmm? Hárman? Kik voltak? Hogy néztek ki?... Ne haragudj Adóra. Igazán sajnálom. Ha tudok valamiben segíteni akkor szólj nyugodtan, még egy ideig itt leszek a városban. Ezt azért mondom, mert igazából mindenki közül, benned bízom meg a legjobban... A város lovagjai munkát, és segítséget ajánlottak, én meg elfogadtam, a tanácsod és pártfogókat kerestem. A gondom az hogy nem igazán merek bennük se meg bízni, de hát valahol el kell kezdeni. Tudod otthon Erenben... Teljesen más minden... Na nem kertelek, mert sok dolgom van még. Elmondanád hogy hol tudok hátast venni? A lovagok egyből ezzel kezdték, hogy hol a lovam. Lovat kell szereznem sötétedésig. És szeretnék olyat kérdezni, hogy ha esetleg valami gondom van kérhetnék tőled segítséget? Köszönöm, ha Dreina is úgy akarja meghálálom a segítségedet..

Mondandóm befejeztével, a nőre mosolygok, és ha elmondja merre található a lócsiszár, vagy valami ahol lehet lovat venni elindulok. Kifele menet, mindig a hátam mögé nézek.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.09.17. 21:17

(Zanazan)

Összefonom karjaim mellem alatt, hogy nyomatékosítsam, csipkedje magát az ürge...
"Helyesebben a nagydarab, hájas, kövér anyaszomorító. Ah, ez...gusztustalan...Mindegy, nem a szépsége miatt kell."

-Mi az a Lindigass?-szűröm ki fogaimon keresztül Sophienak a vicc keltette mosoly után. Rémlik, hogy valami pokolszerűség, de azért sose árt felfrissíteni a tudásom.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.09.17. 22:37

(Maruk)

Szinte látható árnyék telepszik az arcára amint a szavakat köpi:
- Az a hely Tharr kotoréka. Ha a barátotok oda tart, én nem húzok ujjat a Háromfejűvel érte. Ha nem, akkor megnézem mit tehetek, bár nincs amit ne lehetne a sorsra bízni. Ha a cimborátok meg kell hogy halljon, akkor már halott lesz mire odaérünk.
Belesöpri a tégelyeit a kocsija belsejébe, és megmarkolja a két rudat, hogy húzza az alkalmatosságot, majd nekifeszül.
- Mutasd az irányt. Ugye közel van?-morogja erőlködés közben.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.09.18. 10:34

con Maruo Delgado

*Mindennapi teendőim közben Arjanm az egyik rangidős rendtársam meglátogatott, majd egy remek hírt hozott a számomra. Cirilló gróf pénzes szekerét ellopták és engem választottak a rajtaütéshez. Ismét egy munka amivel bizonyíthatom rátermettségemet. A vigyor az arcomról ham,ar lehervadt, mikor megtudtam, hogy egy kékvérő lovag is jelen lesz.*

-Egy kékvérű lovag? Mi a büdös picsát akar az itt? Menyjen vissza a pipacsillatú országába!
- füstölgök egy kicsit félhangosan - de ha a nagymester engedélyezte, hát nincs mit tenni, el kell fogadni a döntését.

*Mikor Arjan távozni készül, még utánaszólok*

-És mit birt ez az ereni Gustavo ellen?

*Ha elpáholták, akkor széles vigyorral elköszönök tőle, majd elkezdem összekészíteni a felszerelésemet. Vértem, fegyvereim, felvétele, majd a lovam felszerszámozása. Mielött elindulnék, Allinza egy kis festményét nézem pár percig.*

<Ne aggódj, visszatérek.>
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.18. 20:34

Esemény: Meggyógyítani Drint
Helyszín: Alcara utcái, Piac

(Maruk, Zanazan)

-A Vidám Fiúk vendégfogadó. -int a fejével a szőke. -Az én nevem Sophie, az övé Zanazan. -mutat be a rasta hajúnak.

-Hát nem tudom most milyen állapotban van, azt hiszem valamilyen bénító méregbe nyúlt, nehezen jkap levegőt és el van kékülve. Adtam neki egy adag ellenmérget, hogy kihúzza míg megjövünk, de Darton tudja él-e még.

-Azt hiszem jobb ha te vezetsz, mi csak ma érkeztünk a városba.

(Off1: Kérnék mindkét JK-tól egy Esemény-dobást. Elég ha én tudom, hogy az mi, a lényeg az, hogy mindketten dobtok egy-egy k100-at. Ezen kívűl választanotok kell egy színt is: fehér, fekete, vörös, kék, zöld. Tehát kérek egy k100 dobást és egy színt.)

(OFF2: Maruk külön dobjon egy %-ot arra, milyen a kapcsolata Rurkkal. +30-cal dobod, mert ő is udvari ork.)
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.18. 20:44

JK: Wolftern (ereni lovag)

-Dobj egy Karizma-próbát! Átlagold a Szépség, Akaraterő, Asztrál és Intelligencia tulajdonságaidat, és az így kapott számmmal tegyél tulajdonságpróbát!
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.18. 20:52

JK: Maruo Delgado (Alcara Mocskos Lovagja)

Arjan vállat von.

-Nem tudom, de nem is érdekel. Tudod hogy mi sose születési előjog alapján toborozzuk a tagokat. Ha a gyerek bizonyít, és velünk akar tartani, tőlem Vörös hadúr is lehet az apja, vagy egy szakadék lotyó legutolsó fattya is akár. Nincsenek társadalmi előítéleteim semmilyen irányban.

-Gustavo ellen? Gustavo Gonzanga báró csahosa, ha ő vadászik a srácra akkor valami nagy üzlet miatt kell neki a feje. állítólag már megpróbálták lelövetni, pedig még csak ma érkezett.

Felszerszámozol és elindulsz.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.09.18. 22:00

(Maruk)

- Üdv...-morrantja, a bemutatkozásnál.- Az én nevem már tudjátok, Maruk.
- Az sokminden lehet. -mondja a tünetek hallatán-A fogadó nincs messze, de az árut kint hagyom, majd te őrzöd addig Zanazan, hm?

//Vörös szín lesz, és a dobások: 1k100 = 83 [83] az eseményre, és 1k100+30 = 4(+30) [34] Rurkra.//
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter