• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hegyek,völgyek,felszíni települések

Mély tárnák, mithrill ragyogása...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
82 hozzászólás • Oldal: 2 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Re: Hegyek,völgyek,felszíni települések

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.23. 7:52

helyszínen töltött idő: 3.nap

Hála az erőltetett menetnek délutánra megpillantjátok a romokat.Egy masszív köépület ami valaha büszkén magasodott a környező dombok felé.Két bástya van a szélein de már csak egy része áll a többi ledőlt.A fali is részben állnak itt ott lyukak vannak rajta akkorák hogy egy szekér is átfér rajta.Ami érdekes hogy szemmel látszik ez nem törpe munka valami sokkal régebbi lehet és csoda hogy még egyéltalán ennyi is maradt belőle.Nem messze tőle egy dombon találtok megfelelő helyet a megfigyelésre kisebb csrjék nőnek rajta így takarást biztosítanak minden irányból a kíváncsi szemek elől.Lassan kezd sötétedni.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 269
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.07.23. 9:52

/Hronin/

<az jó helynek tűnik..>
Rá mutatok a dombon lévő cserjésre, hogy a többiek is lássák oda megyünk. Majd felérve a dombra a cserjék között letáborozunk.
-Elég elhagyatottnak tűnik és nem törpe keze által épült. Valószínű, hogy az erőd alatt van egy barlangrendszer esetleg a hozzá épített pince sor. De majd meg látjuk, hogy éjjel lesz-e valami mozgolódás... Ha nem történik semmi komoly dolog akkor holnap lemegyünk és körbe szaglászunk a környéken.
Üdv.:SH
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 145
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.25. 7:16

helyszínen töltött idő: 3.nap

Előfordulhat hogy lefelé építettek valamit mert innen nem látszik túl nagynak,de ha lenn vannak alagutak akkor viszont más a helyzet-mondja Arda.

-Nem tudom kik építették és mi lehet ott benn régóta tudjuk hogy itt van többen jártak a romok között de nem találtak semmit pincét sem.Lehet rossz helyen keresték.Bár annyira részletesen nem kutatták át-teszi hozzá Loopa.

Közben leszáll az éj, tüzet nem gyújtotok nehogy meglássanak titeket,viszont szerencsétekre csillagos az ég és tűl hideg sincs.Nemsokkal éjközép előtt fényeket látsz derengeni a romok között halvány vörös színben.És alakokat látsz mászkálni a romos falakon mintha őködnének.És egy általad ismeretlen nyelvű ének hallattszik halkan.Az alakok innen embernek tűnnek és hatot számolsz meg belőlük de eléggé messze vagytok ahhoz hogy a részleteket is ki tudd venni.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.07.25. 19:28

/Hronin/

<Nocsak! Csak nem ünnepelnek? Talán Loopának van ötlete milyen nyelv lehet ez...>
Egyenlőre tovább figyelem őket... Hátha történik valami, vagy esetleg megtudom merre van a rejtekhely bejárata...
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.27. 7:33

helyszínen töltött idő: 4.nap

Loopa is elégge tanácstalanul néz, azt tudja hogy ősi nyelv mert ma már nem használják de hogy pontosan melyik arról fogalma sincs.Jó két órén keresztül hallatszik még az ének majd lassan elcsendesedik kialszanak a fények és az alakok is eltőnnek.Már csak a romok látszódnak a csillagfényben, és ami feltűnik az a kísérteties csend mintha egyetlen állat sem lenne a környéken.Lassan elkezd derengeni a nap a hegyek felett és hajnalodik.

//off 1 TPt kapsz a szerepjátékért
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.07.27. 9:34

/Hronin/

<furcsa egy figurák... itt énekelgetnek...>
Csendesen a többieknek:
-Ezt a bandát.... Itt énekelgetnek meg minden.... Cöh! Mi legyen? Kicsit pihenünk, vagy most oda megyünk körülnézni? Szerintem nem csak hatan vannak, a többiek, vagy nincsenek a közelben, vagy csak a búvóhelyen álltak készenlétben... Akár mi is legyen a helyzet nekem bűzlik ez az egész akárcsak Grumand ételei!
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.29. 9:36

helyszínen töltött idő: 4.nap

Azt látod hogy Loopa üveges szemmel mered maga elé majd hirtelen te is meglétod mit néz.Egy törpe áll mellettek.Teljesvértben harci kalapács és pajzs a kezében és rajta a Torof család jele az uralkodú kláné.Hirtelen meglepődsz hisz az egyik ősöd szelleme áll előtted, az elsők egyike majd megszólal.

-Tudtam hogy egyszer eljön ez a pillanat mikor itt állok majd e várrom mellett.Ez a rom már érkezésünkor is itt volt és tilos volt bemennünk a vének megtiltották.Nagy fenyegetés lapul ezen falak mögött ami ha kiszabadul sok ártatlan életet követelhet.Most jött el az idő hogy el tudjuk pusztítani és emiatt jöttem hozzátok.Hamarosan érkezik még két fő és teljes lesz a csapatotok be kell juttasátok őket a sárkény termébe és ott elpusztítjuk a gonoszt.Ha elbuktok sok ártatlan fog meghalni ha sikerül soha senki nem tudhatja meg mit tettetek.De egy páran tudni fogják és ők ha szükségetek lesz rá segíteni fognak nektek.-mondja majd sarkon fordul és elmegyEkkor mögötted egy kapu nyílik és két alakot látsz megjelenni mögöttetek a domb alján.De csak az egyik törpe a másik alak jóval magasabb nála.
-Azt hiszem megjöttek -mondja Loopa.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.07.29. 9:58

/Hronin/

-Bah! Szellemek, ősi gonosz és még idegenek is... És én még azt hittem, hogy egy kis kalandban lesz részünk egy két orc fej beverése és haza megyünk majd jól besörözünk. Most meg lapulunk egy bokorba egyik ősünk szellemével és rajtunk a világ szeme. De legalább nem esik....
S még egy ideig morog magában ám ezt már nem hallják a többiek...
-Nah nézzük meg kik érkeztek...
Megindul a két idegen felé, mikor elég közel ér.
-Látványos belépő azt meg kel hogy mondjam! A nevem Hronin
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torin » 2008.07.29. 11:37

/Terra/

Hát elkezdődik a kaland. kapu jelenik meg s mögötte bíztató zöld dombság. Valakik vannak ott már ahogy említette. Elindulok a kapu fele de még visszafordulok egy szóra.

-Remélem még látjuk egymást.

majd átlépek a kapun. Nem meglepő módon törpék vannak a dombon, talán még ilyesztőnek is mondható lehetek számukra ha még őksem láttam elfet. Lefelé halad, felént a Törpe és beis mutatkozik rögvest.

-Az én nevem Terra. Üdvözöllek.

némileg formaias köszönés aztán Csupasz bemutatkozása után várom, hogy mondják merre is lenne az a dombság.
Vita mors, veni vado. Absum accedo axientas!
Harcot tanult míg egy harcos élt. Többet olvasott mint egy bölcs míg él.
Ép: 10
Fp: 20
Torin
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 52
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.07.29. 18:26

/Hronin/

//OFF: Sorry ezt későbbre szántam de már törölni nem tudom... //

Végig mérem azt ki Terrának hívja magát <nah egy hosszú fülű...>
-Én is üdvözöllek itt ahol szinte a madár se jár... Szeretném tudni, hogy mibe csöppentünk, mert kezdek kicsit pipa lenni. Egész éjjel itt énekeltek nekünk idegen nyelven valakik, most meg egy szellem közli velünk, hogy titeket sárkány terembe kell kísérni és most hirtelen itt teremtek.
Jelzem a Loopának és Ardának, hogy jöjjenek közelebb
-Ők ketten a társaim Loopa és Arda.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shaidar Haran 2008.07.31. 7:53-kor.
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.07.29. 21:01

/Csupasz/

Miután meghallgattam, hogy mi a feladat, elteszem a zacskót a kővel a hátizsákomba.
Mielőtt Torin után átlépnék a kapun:

-Köszönöm neked Gwendin, amit értem tettél, és neked is köszönöm Arvid. Remélem hamarosan újra találkozunk!

A kapu túloldalán, a közeledő törpéknek köszönök:

-Üdvözöllek titeket! Az én nevem Csupasz. Arvid, Kadal papja küldött minket, és azt mondta, ti lesztek a társaink egy igen fontos feladat elvégzésében.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.07.31. 7:51

/Hronin/

Végig mérem azt ki Terrának hívja magát <nah egy hosszú fülű...>
-Én is üdvözöllek titeket itt ahol szinte a madár se jár... Szeretném tudni, hogy mibe csöppentünk, mert kezdek kicsit pipa lenni. Egész éjjel itt énekeltek nekünk idegen nyelven valakik, most meg egy szellem közli velünk, hogy titeket sárkány terembe kell kísérni és most hirtelen itt teremtek.
Jelzem a Loopának és Ardának, hogy jöjjenek közelebb
-Ők ketten a társaim Loopa és Arda.
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.31. 8:29

____________________________________________________________________________________________
JK: Torin ( Terra "Torin" Tynna),Anovik con Giovichi (Csupasz / Tovar Drubak),Shaidar Haran ( Hronin Naudag)
Helyszín: Tarin hegyek között
Időpont:hajnal
helyszínen töltött idő: 2.nap
____________________________________________________________________________________________

Miután bemutatkoztatotok egymásnak mindannyian és Hronin elmondja a feladatot amit kapott megszólal a társa is Loopa.

-Nem igazán rátok számítottunk, sőt erre az egészre nem számítottunk.Mi csak eltűnt embereket indultunk felkutatni és íme itt vagyunk.És ha a szellemek azt kérik elkísérünk titeket.A barátom kissé szkeptikus de mindig is ilyen volt.Egész éjszaka itt voltunk a dombon.Itt van a várrom mögötte és figyeltük ismeretlen nyelvű ének hallatszott és alakok mászkáltak a falakon de most hogy hajnalodik eltűntek.Nos mi a terv pihenünk reggelig ami még 5 óra vagy indulunk azonnal?-kérdezi tőletek.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.07.31. 21:27

/Hronin/

-Ki itt a szkeptikus? Bah!
Kicsit mormog magában, majd
-Akkor megyünk, vagy várunk még egy szellemre esetleg arra hogy ork fattyak potyogjanak az égből?
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torin » 2008.08.01. 16:21

/Terra/

-Én megpihennék estére. Most értem csak el ezen hegyekbe hazámból. Bár az út számomra nem volt hosszú lepihennék.

vláaszolok a jelenlévőknek majd körbetekintek a területen, keresve egy szép nagy fát vagy egy sűrűbben benőtt területet.
Vita mors, veni vado. Absum accedo axientas!
Harcot tanult míg egy harcos élt. Többet olvasott mint egy bölcs míg él.
Ép: 10
Fp: 20
Torin
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 52
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
82 hozzászólás • Oldal: 2 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza: Tarin