• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sinug Kul: a részeg törpéhez címzett fogadó

"Gianagban mindenki úr"

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
40 hozzászólás • Oldal: 1 / 3 • 1, 2, 3

Sinug Kul: a részeg törpéhez címzett fogadó

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.03.13. 19:40

Sinug Kul: Fogadónegyed 3601

"-Hová tartunk mester? -kérdezte remegő hangon az egyik csuklyás alak a másikat, miközben az esőcseppek kopogása hallatszott, a hol fából, hol kőből készült házak rengetegében.
-A részeg törpébe megyünk! -válaszolta mogorván a sötét alak miközben lépteit megszporázta.
Hosszan elnyúló sikátorok között haladtak alagutakkal, lépcsőkkel megtűzdelve. Az ember fia tudhatja ki építette ezeket. Nem lehetett könnyű a tájékozódás még nappal sem, nem hogy éjnek évadján a mester még is úgy haladt rajta mint ha ő készítette volna az egészet.
A homályosan derengő holdfényben egyszer csak egy kisebb park jelenik meg megzabolázott vízeséssel a közepén -ahogy itt az szokás- a szélén pedig egy furcsa kinézetű épülettel.
-Ez lessz az. -szólt az előbb még mogorva alak nagy megkönnyebüléssel.
"

Shima Uta tiadlani kardművész naplója.
idő P.sz. 3601 Alborne terce: Álmok hava.

Nos igen a "Részeg törpéhez címzett fogadó" sok különös alakot fogad magában szerte Ynevről. Nem csoda, hiszen a különös fogadó mondhatjuk "nemzetközi". Minden féle népet elismer mint egyen jogó lakóját hatalmas kontinensünknek.
A P.sz. 3524- ben épített fogadó a város déli részén húzódó fogadó negyedben található a kőtestvérek által elnevezett "Grádi" park szélén.
Kinézetre a fogadó egy kissé eltérő küllemet mutat mint a környező egybenőtt épület együttesek. Először is jóval több törpe motívum fedezhető fel rajta mint Sinog Kul egyébb épületein. Meg aztán a kocsma jelentős része jóval a földalatt húzódik mely a környék fontosabb épületeivel összekötetésben áll egy alagút rendszeren keresztül.

Térjbe vándor látszik a majd csak 2 hüvelyk vastag tölgyfa ajtóba bele vésve. A szemfülesebb vendégek azonban észrevehetik a padlóba szintén belevésett másik mondatod mely egyben utasítás is: De a lábadat töröld meg!!!. Eme mondat -valószínűleg- a becses emberek szívének oly kedves italozó helység tulajdonosára utal. A méltán híres törpére akinek a neve... Nos igen nem sokan vannak tudatában a nevének mindenki csak "Törpmamának" hívja.
A bejárat után rögtön szembe ötlik egy "kissebb" lépcső sor, mely csak a helyiek számára kicsi. Egy sík vidékről származó ember számára komoly megpróbáltatás jelenthet a 30 lépcsőfok mely 4 láb szélességben vezet le a föld alá. A lépcső legalsó fokától nem messze látható a söntéspult. mely 10 láb hosszan húzódik el a fal mellett. A söntés pult mögül 3 alagút nyílk. Ezek mindegyike egy közeli épületbe vezet ahonnan a mindenféle nedűt és a helyi specialitásokhoz használt alapanyagokat gyűjtik be nap mint nap.
A teremben körülbelül egytucat asztal található székekkel. Természetesen gianagról lévén szó törpe méretekben is találhatók asztalok és székek persze meg nem sértve a mélyen tisztelt "hegyi" társaságot.
A föld alatti helyiségben miniden kőből van kivéve az asztalokat, székeket éa a söntéspultot. Ahhoz képest hogy mélyen a föld alatt jár az ember igen-igen világos van. Kisebb föld alatti alagutak tükrökkel összekötve juttatják be a fényt melyet még a fáklyák fényei is támogatnkak.
A teremből több alagút vezet ki. Egyes alagutak a felszínen lévő szobákhoz vezetnek, megint más alagutak a park háborítatlan csöndjébe irányítják el a pihenni vágyókat. Természetesen vannak a föld alatt is szobák melyek további 50 lépcső fokot kívánnak meg a megfáradt utazótól a föld alá.
A szobák állapota nagyon jó. Az ágyneműk mindig tiszták amire nagyon oda is figyelnek. Egyszerű bútorzatuk ellenére barátságos hangulatot árasztanak, és minden faj és nép megtalálja az éppen magának valót. A fürdő helyiségek meleg vizét egy közeli hű forrás biztosítja mely szintén emeli a fogadó színvonalát.

A személyzet az előbb említett Törpmama, a nevelt lánya Ayana és még néhány sürgő -forgó felszolgáló és "beszállító ember. A fogadó kocsma részében állandó már megszokott kopogás hallatszik. Ez Törpmama aki állandóan gólyalábon szaladgál hiszen másként fel sem érné a söntést. Érdekes hogy szakáll tekintetében nem mondhatja büszke törpnek magát a kocsma tulaja, de büszke, mogorva és szigorú törpe vonásai mindenféleképpen a fogadó despota uralkodójává teszik. A kemény kőszíve mögött azonban érző belső lapul hiszen minden vendégével jóban van és igyekszik megtalálni a közös nevezőt. Szeretetét mi sem bizonyíthatná jobban amikor Ayanát nevelt lányát magához vette. Ayana ember de páratlan teremtés. Gyönyörű magas karcsú testalktú, hoszzú göndör aranyszőke haját általában -munkájából kifolyólag- felfogva hordja.

A fogadó többlet szolgáltatásai ellenére is megfizethető még az egyszerű kalandozó számára is. A biztonság benne van az első 10 legfontosabb dologban. A rendbontókat Törpmama törzsvendégei szerelik le szerencsésebb esetben. (Szerencsétlenebb esetben maga Törpmama) :D

"-Mester biztos vagy benne hogy itt maradhatunk? -kérdezte kétségbe esetten a tanítvány csodálkozva a mestere választásán.
A mester pedig csak mosolygott rá
."

Shima Uta tiadlani kardművész naplója.
idő P.sz. 3601 Alborne terce: Álmok hava.
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

Re: Sinug Kul: a részeg törpéhez címzett fogadó

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.03.30. 23:05

/Kars/

A friss emlékektől megviselten lépkedek a fogadó felé. A vízesésnél megállok néhány szívdobbanásnyi időre, s csak nézem. Aztán felemelem tekintetem, behunyom szemem, s sóhajtok egyet.
Vér mindenütt. A barlang padlóján, s a falakon egyaránt. A medveprémen ott hever a remete, kit apámként tiszteltem. Még a nevét sem tudom! Torkán véres csík, szeme értetlenül mered rám.
Kinyitom a szemem. A vadászat izgalma részben elfeledtette velem ezt a képet. De a vadászatnak vége van, s az emlékek újra visszatértek.
Erőt veszek magamon, s az ajtóhoz lépek. Miután megtöröltem a lábam - hisz nem akarom megsérteni Törpmamát - belépek.
Egy ideig megállok az ajtóban, hogy felmérjem a terepet, s az itt lévő embereket. Bár sokszor jártam itt - hogy eladjam az elejtett vad húsát és kikészített szőrméjét - nem árt, ha frissítem emlékeim a helyről. Az emebereket megvizsgálva felmérem, ki lehetne ellenfelem, s ki az, ki csak egy apróvad a vendégek közül.
// A karakter mindenkit mozgása és viselkedése alapján egy állatfajtához(farkas, medve, pocok) hasonlít//
Még egyszer megtörlöm a lábam, hogy látszatja is legyen <S törpmama lássa, nem veszem félvállról>, majd a pulthoz megyek.
- Üdvözletem. Egy korsó gyömbérsört kérnék.
Figyelmem még mindig nem lankad, figyelem a többi embert a szemem sarkából.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.03.31. 20:45

A fogadó szinte semmit sem változott. Ugyan olyan mint mikor legelőször és mint mikor legutoljára itt jártál. A lépcsőn lefelé menet már hallod a jellegzetes kopogást melyet Törpmama alkalmi "műlába" bocsájt ki. Megnyugszol. A hely varázsa és nyugodtsága talán egy pár percre képes lesz elfeledtetni azt a fájdalmat ami most a szívedben honol. Jól ismered a helyet és tudod hogy egy pár napig nem kell agódnod.

Mikor leérsz váratlanul egy ismerős hang szólít meg. Törpmama!!! Fedezed fel.

-Mit lógatod ott az orrod te vadász? Talán a prédád a szomorúság és az most téged terített le? Milyen vadász vagy te?

Meglep téged az öreg lány mint mindig. Tapasztalata és emberismerete mindenkin átlát. Talán szavai durvák és kemények mint a hegybéli sziklák de jól esik hogy valaki észre vette a szomoróságodat.

-Egy gyömbérsör értem. Már is hozom fiam!-szól együttérző hangnemben. Már amennyire egy törp lehet együttérző.

A kocsmában körülnézve (mint mindig) nem fedezel fel se pockot, se cickányt de még macskát sem. Levonod a következtetést hogy a hely semmit sem vesztett színvonalából. Megint csak medvéket, farkasokat és félelmet nem ismerő rozsomákokat látsz. Meg egy-két kecses őzt de ezt már csak magadnak jegyzed meg. :)

//off igyekszem annyi állatot alkalmazni amennyit csak tudok. :) Remélem így megfelel.//

//off Ui.: de ha nem akkor sem érdekel. :D //
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.04.01. 15:14

/Kars/

Amikor meghallom Törpmama telibe vágó hasonlatát, Meglepődöm.
<A prédám soha sem kerülhet felül rajtam! Törpmamának igaza van! Hagyom, hogy egy ragadozót egy ily egyszerű dolog leterítse? Nem! Én győzedelmeskedem, ahogy mindig>
Felvillantom felé ragadozó-mosolyom, hogy tudja, a vadász megint győzedelmeskedett. Ahogy mindig.
Lehonyom szemem, s kifújom a levegőt. <Benn tartottam volna?> Amikor kinyitom, már az elégedett "Hiúz" néz körbe. Szemügyre veszem a kecses őzeket, s figyelem mozdulataikat, ahogyan esznek, isznak, beszélgetnek. A gesztusaikat. Nézésüket. Megnyalom a szemfogam elemzésük közben. Az esetleges megismerésük izgalma új erőt önt belém. Elképzelem, hogy miként simítanék végig ott egy nyakat, hogy ragadnék meg egy csípőt...
Elmerülve a gondolataimban figyelem az "őzeket".
//A legtöbb személyt hosszas mozdulat-elemzéssel és személyiségük megismerésével fogom majd azonosítani. Azonban addig, még meg nem ismerem őket, ez az elemzés tökéletes, köszönöm!//
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.04.01. 16:11

-Itt a söröd fiam!-teszi vagy inkább vágja neki a pulthoz a jó nagy korsó folyékony kenyeret. Ezzel együtt felébresztve téged mély eltöprengésedből.

-És mi járatban vagy errefelé? Csak nem megint valami szőrmét akarsz itt a vendégeimnek eladni?-kérdezi csípőre tett kézzel.

Amíg beszélt az öreglány megláttad a kocsma legszebb őzét, Ayanát. Jól tudod hogy ki ő Törpmama nevelt lánya. Látod hogy 6 jó nagy darab korsót visz ki egy törpéktől hemzsegő asztalhoz. Mindig tetszésedet váltotta ki ez a lány de most valahogy különösen...

-Tessék törp uraim. Fogyasszák egészséggel!-szól a lány, lágy csengő hangon.

A kocsmában 15 db jókora asztal van és mindegyik foglalt éppen. Megnyugodva könyveled el. hogy kénytelen leszel a pultnál maradni és egy magasított székre helyet foglalni. Az sztalok legalább felénél törpe vendégek ülnek. Láthatóan jól érzik magukat. A töbi helyen emberek vannak. Láthatólag egy amolyan mutatványos társaság foglalt helyet a hozzád legközelebbi asztalhoz.

-Na szeretnél még valamit? Gondolom megszálsz hiszen már sötét van.-mondja Törpmama miközben törölgeti a poharakat.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.04.01. 17:08

/Kars/

Kizökkenve merengésemből Törpmamára rebben tekintetem.

- Nem, nem áll szándékomban- mondom neki.
<Ami azt illeti ellenőiznem kellene a csapdákat, akad e benne valami, valahogyan elfeledhtettem, hogy pénzre kellene váltanom tudásom. A kikészített szőrmék és a hús a menedékben maradt. Most az egyszer szerencséd van!>

- Most húst se hoztam, amit adhatnék.
Tekintetem Ayanára téved, s a lány valahogy mosolyt csal az arcomra. Az elégedett ragadozó mosolya ez, mi királyi "trófeára" akadt. Nézem, hogyan mozod könnyedén és elegánsan a vendégektől tömött fogadóban, s akaratlanul is megjegyzem: - Mily kecses teremtés!
Amikor megkérdezi, szeretnék e még valamit, rászegezem mosolyom Törpmamára.
<Most említsem meg neki, hogy a lányát?>

- Igen, szeretnék egy egyszerű szállást, ha nem okoz gondot.
<A lány szobájában esetleg?> Mosolyom, ha lehet, még szélesebbre húzódik.
//Ha valami különlegeset láttam a lány mozgásában, viselkedésében, kérlek említsd! Elvileg ismerem valamennyire, hisz gyakran járok ide húst és szőrmét eladni, tán a természetét is ismerhetem :roll: //
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.04.02. 13:36

-Jó estét Kars! Megint jöttél?-szól hozzád a lány amint körültekint és meglát téged. A jól megszokott kedvességet véled felfdezni a hangjában. Már több éve ismered őt de ez valahogyan mindig elbűvöl téged. Ebből az ábrándozásból Törpmama mély bosszús hangja zökkent ki téged az este folyamán már másodszor.

-Tehát nem hoztál semmit? És még is itt akarsz megszállni? Hát a sörödet ki fogja kifizetni kölyök?-szól rád szemrehányóan csípőre tett kézzel.

-Anyus!-szól közbe Ayana és mérgesen néz nevelő anyjára.
-Hogy bánhatsz így egy kedves vendéggel!?-ripakodik rá ismét.

-Na jól van ez volt az első és utolsó alkalom hogy ilyet csináltam ezt jegyezzétek meg árulók!-adja be végül a derekát az öreg lány.
-Fiú de ne hogy azt hidd a munkát megúszhatod. Te meg Ayana fogtok ma este minden tányért és korsót elmosogatni. Ez a feltételem ha ezt megteszitek akkor 2 napig itt maradhatsz vadász és még enni is kapsz tovább nem.-mondja ellentmondást nem tűrően.

-Én ezt egyátalán nem bánom. Jaj anyus te vagy a legjobb.-hálálkodik a ány az anyjának.

-Na akkor mit álltok ott vezesd a kölyköt egy szobába és aztán gertek mert már zárjuk a boltot. Ki kell dobni a vendégeket.-száll ki a pult mögül Törpmama közben parádés módon csatolva le magáról a gólylábakat. ekkor látod meg hogy jó ha 1 láb és két hüvelyk magas a törpe asszony.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.04.02. 16:48

/Kars/
Amikor a fizetésről esik szó, felemelem a kezem, hogy megjegyezzem, akad nálam pénz, több is, mint elég, de amikor Ayana kiáll mellettem, gyorsan megfékezem a nyelvem.
<Hmm, milyen kedves a lány.>
Amikor a lány hálálkodni kezd, kissé elfordítom a fejem - ahogyan farkas fordítja a fejét, mikor érdeklődik valami után -, s halvány mosollyal az arcomon állapítom meg <Elérkezett az idő!>
Mint vadász, mikor felfedezi a kiváló pillanatot az ideg elengedéséhez, eszmélek rá a lehetőségre.
<Ezt hiba lenne kihagyni!>

- Negylelkűsége nem ismer határokat - mondom elégedetten törpmamának, majd Ayanára mosolygok, s rákacsintok.
Odasúgom neki:
- Köszönöm!Majd elindulok Ayana után, ha megmutatja a szobámat, s figyelem közben csípőjének mozgását.
<Úgy tűnik végre jóra fordul a sorsom.>
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.04.02. 19:46

-Szívesen.-súgja vissza a lány.

Ayana elindul a lefelé irányuló lépcsőhöz. Megmutatja neked a szobádat, a saját és a Törpmama szobája között van, a föld alatt. A berendezése egyszerű egy tájkép lóg a falon, egy kényelmes ágy, asztal, szék, szekrény. Mit ne mondjak túl jó egy magadfajta vadásznak. A szobában Ayana gyújtja meg az olajjal telt mécseseket, eléggé hangulatossá varázsolva ezzel a szobát.

-Csak ez a szobánk van. Remélem megfelel neked. Mióta az egyik szolgáló Lili elment azóta nem használjuk körülbelül 3 hete. Természetesen minden ágyneműt kicseréltünk azt reméltük hamar vissza jön de eddig még nem jelentkezett.-ezt szomorúan mondja, miközben behajolva az ágy felé megigazítja a párnát és a takarót.

-Na most hogy tudod hol van a szobád siessünk vissza mert ha nem anyám nagyon mérges lesz.-ezt jó kedvűen mondja.

Amikor kilép megüti a válladat mint ha fogócskázni akarna veled és elszalad a konyha irányába.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.04.03. 14:21

/Kars/

A szobát végigszemlélve elkönyvelem, hogy valamit ki kell majd találnom, hogy ezt a kénylemet elrontsam. De nem venném a szívemre, hogy ezt Ayana előtt tegyem meg. A szobát kivételesen csak felületesen tekintem meg, hisz lesz időm még az aprólékos átvizsgálására később. Most sürgetnek.

- Tökéletes.- mondom Ayanának - Bár azt reméltem, hogy egy szobában alszunk.
Egy halvány ártatlanságot csempészek a hangomba, s alig tudom elfojtani mosolyom, mikor rátekintek. <Remélem nem veszi zokon, ha egy kicsit játszadozom vele> Figyelem a reakcióját, meglehet, még pozitív is lesz.
A szolgálóleány eltűntéről hallva komolyabb arckifejezésem lesz. <Tán valami titok szagát éreztem felvillanni?>
- Ígérem, felhasználom a szimatom, hátha ki tudom deríteni, mi is történt vele.
Amikor rácsap a vállamra nagyon meglepődöm, de azonnal leküzdöm ezt az érzést, ahogy egy vadászhoz illik, s a nyomába eredek. <Mint egy vadászat! csak itt a préda sokkal nemesebb, mint eddig bármikor>
Amennyiben utolérem, próbálom a csípőjénél elkapni, s felemelni egy kissé.
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.04.05. 18:28

-Ó azt nagyon szépen megköszönném ha tudnl valamit ezzel kapcsolatban "szimatolni" te nagy vadász.-itt egy kicsit viccelődik veled a lány de csak hamar visszatér komoly, derűs arc kifejezéséhez.

A lány a megjeggyézesedet (Bár azt reméltem, hogy egy szobában alszunk.) mintha megse halotta volna. Mindenesetre hamar utóléred és felemeled már a konyha ajtóban álltok ekkor.

Kintről még lehet hallani Törpmama hadakozását a vendégekkel.
-Nem mész ki innen!!! Az asszonyod már vár oda haza Sherano!!!!-kiáltja a pöttöm asszony.

Még egy kicsit "verekedtek" a konyha ajtóban, amikor meghaljátok Törpmama jól ismert hangját.

-Mit csináltok itt ti szégyentelenek? Mars a konyhába dolgozni.-vicsorogva szóll hozzátok a tulaj.

A lábadba keményen bele is rúg egyett nagy bakancsával. Azon nyomban meg is érzed ezt. [/color[color=#FFFF00]]//off 2 Fp minusz//

-Karas mennyünk mosogatni!-szól végül gyöngéden Ayana amikor Törpmama már elment.

A konyha tiszta ahhoz képest hogy egész napra vendégek hada lepte el. Ám a mosatlan tányérok hatalmas "oszlopokban" állnak egymás hegyén- hátán. A konyha hatalmas melynek közepén különféle szerkezetek vannak megítélésed szerint ezekben sütnek főznek. A job oldalon találjátok a mosatlant. A lány gondosan oda áll mmeghúz egy fajta fém fogantyút és egy csatornán kersztül gőzölgő víz folyik egy hatalmas lábasba itt a te pillanatod segíteni a lánynak eme nehéz munkában.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.04.05. 20:04

/Kars/

Még a szobában megszabadulok a kabáttól, kesztyűtől és a batyumtól (míg az első kettőt a székre, addig a batyut az mellé dobom.)

A kis játékom után történt bakancsrúgás kizökkent, s bosszúsan tekintek Törpmamára a fájdalom miatt, de aztán annyiban hagyom a dolgot.
//2 fp-t levontam//
A konyhában lévő mosatlanok láttán kissé elkerekednek a szemeim. <Biztos, hogy jó ötlet volt ez? Koncentrálj! Ayana a lényeg, nem a tányér. Ayana.> <Uhh, mennyi tányér, az életben nem végzek.>
Megrázom a fejem, hogy elűzzem ezeket a gondolatokat <Pár mocskos tányér csak nem fog ki rajtad?>
Ayana mellé állok, s felgyűröm az ingujjam. Kifújom a levegőt, s nekiállok.
<Remélem hamar megvagyunk ezzel!>
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.04.05. 21:09

Mit ne mondjak legalább annyira elfáradtál mint csapda állítás közben szoktál. Ayana egész élvezhetővé tette a mosogatást, sokat nevettetek ügyetlenkedéseden de valljuk be vadász vagy és nem szolgáló. A külön félébbnél különfélébb edények sokaságával ismerkedtél meg rövid konyhai talpalód során. Minden edénynek meg volt a maga különleges alakja (számodra persze amit mindig is mondtál a lánynak) mely egy egy állatra emlékeztetett. Voltak olyanok amelyek kígyó alakú szószos tálakra, robusztosabb kékmedvére, rozsomákra, farkasra, és volt egy hiúz alakra emlékeztető tál is illetőleg edények.

-Na végeztünk is! Nagyon nagy segítség voltál köszönöm.-szólt Ayana és egy puszit adott az arcodra. Körülbelül két óra hosszai pakolás és mosogatás után ennyi igazán kijárt már neked.

-Nem vagy éhes Kars?-kérdezi izgatottan a lány.

-De gondolom nagyon fáradt lehetsz, ez után a mai nap után nem is csodálom.-könyveli el magában szomorúan a lány.

Egész jó lett így a nap vége legalább egy kis ideig el tudtad felejteni a téged kínzó gyötrelmeket melyek hatalmas vadként törnek rád.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.04.05. 22:02

/Kars/

//eddig csak a személyekre gondoltam állatként :lol: //
A hosszas mosogatás után energiáim megfogyatkoztak. A puszit hálásan fogadom, hisz tényleg megérdemlem( 8) ). Az étel említésekor ártatlan arckifejezéssel bólogatni kezdek.
Amikor fáradtságomra kérdez rá, a bennem lakó ösztönlény felmordul - ennek csupán annyi látszik kívülről, hogy felveszem ragadozómosolyom. <Nem mutathatod gyengeség jelét! Egy vadász ennél sokkal, sokkal többre képes! Mutasd meg neki, milyen fából faragtak!>

- Én fáradt? Ugyan már- megrázom a fejem - - Ennél azért több kell, hogy én elfáradjak!
- De bevallom, egy kicsit azért éhes vagyok.
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.04.07. 19:12

-Rendben van összedobok valamit gyorsan.-mosolyog a lány, mintha csak erre várt volna egész idő alatt hogy valamit készítsen neked.

Kecses mozdulatokkal nyúl a lábas felé (mint egy őz amikor alig éri el a fák alsó ágainak zsenge hajtását) elővesz egy-két tojást vág egy nagy szelet sonkát ami a kamra ajtajára van felakasztva és elkezd sütögetni. Mennyei illatok terjengenek a konyhában. Az étel amely jelen esetben sonkás tojás el is készül hamarosan. Összefut a nyál a szádban a lány még vág hozzá egy nagy karéj az napi kenyeret és mehet számodról a lakoma.

-Itt van jó ét vágyat egyél csak.-mosolyog a lány és leül melléd a konyha egyik asztalához nézni hogy hogy eszel.

Mondanom sem kell hogy munka után édes az evés és persze esedékes is. A rögtönzött "vacsora" pedig elnyeri tetszésedet, nagyon izlik.

Amint elköltötted a vacsorát érzed mennyire is fáradt és álmos vagy a tettetés ellenére is.

-Nos remélem izlett. A tányérokat hagyd csak ott azokat már holnap is ráérek elmosogatni. Ideje hogy nyugovóra térjünk.-felei megkönnyebülten a lány mintha csak megnyugodott volna az által hogy te ettél.

<Ilyen lehet egy jó feleség>-könyveled el magadban.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Következő

Hozzászólás küldése
40 hozzászólás • Oldal: 1 / 3 • 1, 2, 3

Vissza: Gianag