• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A déli O'Vorn rezidencia

"Gianagban mindenki úr"

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
28 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Re: A déli O'Vorn rezidencia

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.05.18. 21:15

-Erre felé kötekedőek, büszkék és gyanakvóak az emberek ezt tartsd észben különben nem úszod meg ennyivel. ÁÁÁ hagyjuk is mutasd a sérüléseidet.- sóhajt egyet a fiú miközben oda megy áldozatához és egy határozott mozdulattal kihúzza a vállából a tőrt annak nagy fájdalmára természetesen.

-A sebeidet mejd én ellátom mert magadnak úgy sem tudod. Gyere kérlek menjünk a másik szobába.- int a gyerek kifelé.

-Remélem most aztán tudod mekkora nagy bajba keveredtünk, ezt az állást nagyon elszúrtátok. Mind annyian lehet az uraság azt fogja mondani, hogy mind annyiunkat elbocsájt. Aztán ismételten mehetek az erdőbe vadászni és koplalni.- mondja a fiú nagy sóhajtások közepette.

A sebedet egész precízen és ügyesen látja el, valami zöld maszlagot meg mi egyebet tesz rá, aztán bekötözi. A fájdalom kis idő múlva ki megy a karodból de azért érzed egy ideig ne fogod tudni 100%-an használni.

-Arról nem is beszélve, hogy azokat a nagy képű arogáns bunkó fickókat is jól megverted. Az azért tetszett, jól harcolsz csak máskor engem se hagyj ki az ilyen jellegű csetepatékból.- mondja a végén Kire mosolyogva, megbocsájtott neked szemmel láthatóan.
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2008.05.19. 20:17

/Grokht/

*Csendben hallgatja a kölyök korholó szavait, és figyeli milyen magabiztosan, mégis valahogy természetesen és minden bántást mellőzve intézi a leteremtését. Kifejezetten tetszik neki, mert tudja, hogy csak az barátok beszélnek így egymással. Amikor kirántja a tőrét a rövidkardos vállából, valósággal felcsillan a szeme derűtől.*

<Belevaló gyerek ez. Azt hiszem remek idők várnak ránk. A többiek meg mehetnek a fenébe!>

*Szó nélkül a fiú által mutatott szoba felé veszi az irányt. Csak a folyosón válaszol Kirének.*

-Ha ezért kidobnak minket, akkor dobjanak. Mi a családfő utasításait akartuk követni. Arról nem tehetünk, hogy ezek az ostobák megkérdőjelezték a megbízók döntését. Biztos nem volt véletlen, hogy ránk esett annak sok tudós embernek a választása. Én csak egy egyszerű harcos vagyok, ha belém kötnek, odacsapok. Az erdővel nekem nincs semmi bajom, ha úgy alakul veled tartok, majd elvadászgatunk együtt és hidd el, nem fogsz mellettem koplalni. Ami kevés pénzem van az a tiéd is. A pénz az csak pénz, de egy igaz barát nagy kincs ám.

*Érdeklődéssel figyeli a fiú ténykedését a sebeivel és elégedett morgások kíséretében bólogatva emeli meg a karját. Az utolsó mondatot hallva elönti a harc utáni lelkesedés.*

-Úgye!? Jól megadtam nekik! De azért szerencsém is volt. Túlságosan bíztak a számbeli fölényükben, pedig a Ghont még nem is használtam. *rázza meg a fegyvert* A következő csatát már együtt vívjuk meg! Ahogy a teremben mondtam, kiegészítjük majd egymást. *mondja vigyorogva, majd hírtelen elkomorulva néz a fiúra* Figyelj! Ha nem akarsz, ne válaszolj! Mire célozgatott az a paraszt mielőtt elhagytad a szobát?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.05.21. 13:33

-Örülök, hogy a sérüléseid ellenére jó kedved van.- mondja a fiú vidáman.

-Azt hiszem neked elmondhatom. A szüleim meghaltak amikor még kicsi voltam, így hát az utca nevelt fel lényegében. Ekkor ismertem meg azt a másik csapatot. Lényegében mit akkor és most is ők az itten "kemény" legények. Először segítettek nekem, aztán kihasználtak, majd ott hagytam őket. Igazából apróbb munkákból tartom el magam és a tőr dobáson kívül nem igen értek más hoz.- mondja a fiú rossz kedvűen és szomorúan.

-Na de ami történt meg történt és a múlton nincs mit merengeni, mert nem változik meg. Mindenesetre ők nem fognak erő az incidensről beszélni, mert akkor megszűnhet ez a kis jövedelmező munka. Én már csak attól tartok, hogy hazudni fognak, azért hogy kibújtassák magukat.- mesél neked elmerengve. Nem csak a pengéket hajítja jól de az esze is éles a kölyöknek.

Aztán váratlanul egy komornyik szerű alak toppan be a szobába.

-Jaj jaj. Eznem jelent jót.- mondja Kire, mint ha minden jóslata beteljesedni látszana.

-Kérem jöjjenek utánam uraim. Nagyon sok megbeszélni valónk van.- mondja mogorván az ajtó után balra mutatva.
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2008.05.22. 18:31

/Grokht/

*Figyelmesen végighallgatja a fiú elbeszélését, majd a vállára teszi a mancsát.*

-Jól döntöttél, amikor nem hagytad kihasználni magad. De ha jól látom azért a sebgyógyításhoz is értesz egy kicsit. *Mutat a kenőccsel bekent sebére.*

-Gondolod, hogy egy ilyen nagy hatalmú családot egyszerű hazugságokkal félre lehet vezetni? *Mondja, amikor belép a szolga. A fiúra néz és a felszólításnak eleget téve feltápászkodik. Ghonjával a mancsában a komornyik után indul.*

-Na nézzük mi az a sok megbeszélni való! *Szól oda a kölyöknek és büszke tartással, mintha győztes csatából térne haza halad a megbeszélés helyszíne felé.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.05.24. 20:03

A komornyik előre enged titeket de csak egy ideig, mert utána ő mutatja az utat. Az udvarra vezet benneteket. Az udvarra mely egy gyönyörő szép park lényegében. Jól megszerkeztett és jól gondozott az egész park rész, és a simmetrikusan kialakított kert is.

Már mindenki ott van (az egész zsoldos brigád). Nagy meglepetésetekre az ő sebeik is teljesen el vannak látva, és mind annyian épp eszüknél vannak.

A nemes ember is ott van és szemmel láthatólag nagyon mérges.

-Gyertek ide!!!- szólít fel titeket, mintha nagyon fel lenne háborodva.

-Először is. Mit képzeltek arról, hogy az én palotámban harcoltok? Kik vagytok ti?!!!!- ordít rátok torka szakadtából.

-Na mind egy nem ezért hívtalak titeket, hanem azért mert változott a terv. Az eredeti indulás pontja törölve. Helyette most azonnal kell elindulnotok. Nem vesztegethetek egy napot sem. Az nem érdekel milyen csoportokban mentek, egyedül vagy együtt. Minél hamarabb találjátok meg azt a dolgot. Kaptok egy- egy segítőt akik majd adnak nektek információt azzal kapcsolatban. Van valami kérdés?- zárja rövidre a megbeszélést.

-Te akkor mi most mehetünk együtt?- kérdezi tőled Kire csak amolyan odasúgott hangnembe
n.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2008.05.25. 11:02

/Grokht/

*Nyugodt tempóban követi a komornyikot. Élvezi a természet kis darabjának látványát, annak ellenére is, hogy a park a khál ízlésének egy kicsit művi, hiszen emberkéz alkotta és szabályozza a növények elrendezését és növekedését. A többi zsoldost meglátva odabök a fejével, és nagyon halkan szól Kirének.*

-Összekaparták őket! *A közelükbe érve hűvös tekintettel végigméri a társaságot felmérve azok állapotát. A felcsattanó parancsra, a nemesre kapja a fejét és csap egyet termetes farkával. Nincs hozzászokva ehhez a hangnemhez. Számított ugyan dorgálásra, de egy nemestől meglepő ez efféle reakció. Nem szól semmit, nyugodt tartással végighallgatja a megbízót.*

<De sürgős lett hirtelen. Sejtettem, hogy nem ennek a kis csetepaténak szól ez a kirohanás. >

-Még jó hogy mehetünk együtt. Mérges ugyan, de tisztában van vele, hogy mi vagyunk a nyolcas fogat legütőképesebb része. Szüksége van ránk! *Mondja gyorsan Kirének, majd a nemeshez fordul.*

-Uram nekem lenne néhány kérdésem, de előbb elnézésedet kérem, amiért megzavartuk otthonod nyugalmát, tiszteletlen magatartásunkkal. Büszle harcosnak tartom magamat, de ez a büszkeség most majdnem a gondosan válogatott csapatod vesztét okozta, szégyenem lett tehát. Viszont vigasztaljon a tudat, hogy mostantól kétszeres erővel és a magam részéről fele bérért küzdök a küldetés sikeréért. *Keresztbe teszi jobb mancsát a mellkasán, és enyhén meghajol.* Bocsáss meg kérlek!

*Akár kap választ akár nem néhány másodperc szünet után felegyenesedik. *

-A kérdéseim a követekezők: Az esetleges felmerülő költségeket a segítő fogja fedezni, vagy saját, amúgy meglehetősen üres erszényünkből kell megoldanunk a vesztegetéseket, extra felszerelést, szolgáltatásokat? Miért vált hirtelen ilyen sürgőssé az indulás, és ki állhat a tolvaj vagy tolvajok mögött? Ha jól sejtem nem a maga gyönyörűségére lopta a kardot. Valamint ha hallhatnánk pár szót magáról a fegyverről, illetve a rablás körülményeiről. Maradt hátra valamilyen ruhadarab vagy tárgy, amit a tolvaj és rajta kívül nem túl sokan érintettek? Ha igen akkor megszaglásznám. *Zúditja kérdéseit a nemesre.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.05.29. 18:55

Amikor elejted mondatodat Kire olyannyira elkezd nevetni, hogy szinte a könnyei is kicsordulnak. A fiú fegyelmének köszönhetően nem kerültetek kellemetlen helyzetbe emiatt de az tény, hogy jót mulatott rajta.

-Egyetértek veled. Ezt a hatot magunkban is elintéznénk. Lehet, hogy majd kell is de annyi bizonyos, hogy nem ölök csak ha nagyon muszáj.- mondja Kire már egészen megkomolyodva.

Türelmesen vársz míg a nemes elmond mindent utána teszed fel kérdéseidet.

-Elnézem eme szégyentelen tetteteket. A pénz nem érdekel, de mit képzelsz ki vagyok én? Semmi jogod nincs arra, hogy így lealacsonyíts ezzel a pénz kérdéssel. Több tiszteletet várok el attól akit én felbérelek.- mondja kissé morcosan ám látszik rajta, hogy kisseb gondja is nagyobb annálmint sem a te bocsánatkérésedet halgassa.

-Minden ki kap fejenként 15 aranyat. Az, hogy miért ilyen sürgős az egyedül rám tartozik. Örüljetek hamarabb vége lesz a munkátoknak. A tolvajokat nem ismerjük é nem tudjuk kik ők. Semmilyen nyomot nem hagytak, tökéletes munkát végeztek. Szagnyomokra sem bukkantunk. A kardról pedig annyit, hogy piros cseresznye fa dobozban van piros masnival átkötve. Itt van a kebdő amin rajta volt. Szagold meg!!!- dobja oda neked a terítőt.

A teítőnek érdekes, szaglásra semmivel sem összekeverhető illata van. Határozottan cseresznye, de nem túl erős illetve nőies illat inkább csak amolyan kellemes. Mindenesetre orrodnak igen igen tetszik.

-Ennyi az összes nyom. Amit tudunk az az, hogy eme doboz még a fővárosban volt Sinug Kulban két nappal ezelőtt. Kémeink onnan jelentették de aztán nyomát vesztették és itt van az a pont amiért a ti segítségeteket kérnénk.- mondja végül határozottan és komolyan.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2008.05.29. 22:20

/Grokht/

A nemes újabb korholása már meg se lepi.

<Gőgös ficsúr! Annyira remeg a kardja után, hogy elérti a szándékaimat. Ennél nagyobb tisztelet csak a halottaknak jár. Már arra se emlékszem mikor kértem bocsánatot utoljára. Na mindegy a sárga fém ebben a világban mindig jól jön.> *Önkéntelenül is ide-oda kezd csapkodni a farkával, mint vadászó nagymacska, de nem szól, csak hallgatja az elhangzó információkat.*

*A terítő illata halk elégedett morgást vált ki belőle, odaadja a kendőt Kirének, abban a meggyőződésben, hogy a fiú is megszagolja majd azt. Csak amikor elengedi a kendőt, jut eszébe, hogy az embereknek a szaglása csak az étkezések alkalmával működik valamelyest, és erős nyáladzásra serkenti őket.*

-Jó illata van. *Mondja a kölyöknek.* Szerintem. *Teszi hozzá vigyorogva.* Ezt biztos megjegyzem magamnak.

-Akkor irány a főváros! *Már régen lemondott arról, hogy az emberek városainak nevét gyorsan megjegyezze, ezért kerüli is annak lehetőségét, hogy kimondja azokat.* Gondolom a seítőnk tudja pontosan hol vesztették el a doboz nyomát. Nem akarom vesztegetni az időt, majd útközben beavat a részletekbe, ha egyáltalán vannak részletek.

*Ezzel a maga részéről befejezettnek tekinti a megbeszélést. A szálláshelyre vezető úton halkan megszólítja Kirét.*

-Örülsz? Megvan a munka és a költségeket is fedezi a „nagylelkű” megbízónk. … Remélem a segítő tényleg rendelkezik néhány hasznos információval, mert ha nem akkor fogalmam sincs hogy találunk meg egy olyan kicsi dobozt egy olyan nagy városban. Ráadásul az én fizimiskám nem éppen alkalmas a csendes kutakodásra. Még Erionban is ritka látványosságnak számítottam.

*A szálláshelyen összeszedi kevés holmiját, bepakolja a hátizsákba, Khargáit pedig a zsák külső részére erősíti. A vértjét a szokásos rituálé keretében magára ölti, Sörényében megigazítja a bőrszíjakat, végül Ghonját keresztbe veti a hátán, majd a csuklyás posztóköpenyét a vállára helyezi és a csuklyát a fejére húzza.*

-Kész vagyok! Szerinted így el tudok vegyülni majd a tömegben? *Néz le a fiúra. Ekkor hírtelen hangosan megkordul a gyomra.* Erről jut eszembe. Nem kéne felvenni a 15 aranyat és némi útravalót a konyhán? Ja, és hol van a kísérőnk?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.06.01. 12:24

-Hát hogy őszinte legyek én alig érzek rajta valamit. De az biztos, hogy ekellemes és tényleg egyedi. Te milyen segítőkről beszélsz Grokht? Őszintén a nyakadba vennél egy koloncot akire állandójelleggel vigyázni kellene? Még így kettőnknek is nehéz feladat lesz, nem hogy még egy nyápíccal is a nyakunkban. Egyébként pedig Sinug Kult jól ismerem. Még azokból az időkből amikor ott loptam az emberektől, azért hogy megélhessek.- monda el neked Kire egy újabb titkát.

Amint mondókáját befejezi, rögtön szembe találkoztok szállás helyeteken egy alacsony köpcös komornik szerű emberrel.

-Bo... bocsánat a azavarásért de az uraság azért küldött, ogy ezt átadjam önöknek.- félénken néz rátok.

Ezzel a mondatávl egyidejűleg, két darab erszényt és két darab fatokot nyújt át nektek. Amint Kire kivesz azt a dobozból látod, hogy az hinni sem akar a szemének.

-Ez... ez az O'Vorn család hivatalos címere. Ezt el sem hiszem. Ilyen egyszer a kezemben lehet. Ez hihetetlen.- hüledezik a gyerek. Egy biztos ilyennek még nem láttad eddig.

-Az uraság nagyon jó utat kíván, és azt üzeni, hog a hercegi palotában a Katonai hivatalban fognak nektek mindent elmondani amit a lopásról tudnak.- hajol meg ezzel el is viharzik a szobátokból.

Kire is elkészíti a holmiját. Neki valószínűleg még annyi sincs mint neked. Páncélt se húz fel magára csak egy elnyűtt köpenyt.

Kérdésedre feléd fordul és egy nagyot nevet amikor meg lát.

-Hát, hogy őszinte legyek, elég feltünő látvány vagy így és a farkad is kilóg hátul. :lol: -mondja nagy nevetések közepette.

-Bocs ne haragudj csak arra gondoltam, hogy fognak majd téged a fővárosban fogadni.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2008.06.01. 15:10

/Grokht/

-Igazad van. Én magam se örülnék egy lábatlankodó okoskodó alak társaságának. Ráadásul nem szeretem, ahogy az itteniek méregetnek. Mintha mindegyik attól félne, hogy menten leharapom a farkát.

*A fiú elszólására nem szól semmit csak picit megemeli a szemöldökét.*

<Lopkodott? Csak nem tolvaj? … Annál jobb legalább kiismeri majd magát!>

*A khál is kiveszi a címert és nézegeti egy kicsit, majd értetlenül a fiúra néz. Szolgának csak int, hogy megértette és morrant valami köszönöm félét a berezelt embernek.*

-Miért olyan nagy dolog ez a címer. Most jobb lesz nekünk ettől? *A fa ládikát és az erszényt is a hátizsákba rakja, de az erszényből kivesz 5 aranyat és berakja a sajátjába, amit a nyakában hord. A kölyök nevetésére elröhögi magát.*

-Sejtettem, hogy valami ilyesmi választ kapok. Na induljunk! A haditervet kitaláljuk majd az úton. Lovad van? Mert a lovak nem nagyon szeretik a szagomat. Viszont, hogy gyorsabban haladjunk jó lenne neked valami hátas. Én bírom a futást egész nap.

*Kilép a szobából és elindul a kijárat felé, majd megáll és megszólítja az első szolgát akit meglát.*

-Ne haragudj! Meg tudnád mondani, hol találjuk a konyhát? Nagyon megéheztem. Ennem kell mielőtt ráfanyalodok az ember húsra! *Kérdezi mennydörgő hangon. Egy kicsit rá is tesz egy lapáttal, mert úgy döntött, hogy inkább mulat az emberek reakcióin, mint felidegesítse magát rajtuk.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.06.15. 21:44

-Nos ez a kis csecse- becse feljogosít téged minden egyes gianagi pénzverde, hivatal, erőd, nemesi udvar, könyvtár, börtön meglátogatására, ezen felül a vízvarázslók központjába és a hercegi palotába is bemehetsz, ha ezt felmutatod. Mindenesetre egy ilyen dologért már nem egy embert öltek meg eddig. ehát ne nagyon mutogassuk, ha csak nagyon nincs rászükségünk. Ellenkező esetben nagy bajba keveredhetünk.- mondja Kire a gyönyörűségtől.

-Igen a haditerv kidolgozása az egyik legsürgetőbb dolog most. Ezenfelül célszerű még a többiek előtt bejutni a fővárosba. Lovam? Persze van egy hátasom már régóta meg van. Nem egy ylanori fajta de megteszi. És remélem nem ogod élelemnek tekinteni, mert akkor meghatagszom. :) - mondja viccelődve.

Amint kilépsz egy átlagos lovász fiú gyerekkel találod szembe magad, aki dúdolászva és dalolászva megy végig a folyosón. Kérdésedre és emberhús iránti "vágyakozásodra" fogja a kezében lévő holmit, neked dobja és ordibálva elrohan.

-Na ezt is jól megijesztetted.- fűzi hozzá Kire az ajtóban állva kezeit összekulcsolva, és nagyokat nevetve.

A fiú amit elejtett mindösszesen két darab kenyér volt.

A folyosó végéről int nektek egy alak.

-Ha elkészültek uraim akkor kint az udvaron van a gyülekező az induláshoz. Kérem erre kövessenek.- hajol meg és megvárja amíg oda értek.

//off elnézésedet kérem, hogy ilyen soká írtam, tudom hogy a szabadság bejelentőben nem erről volt szó, de egy-két váratlan esemény közbe jött és alig tudtam gép közelbe kerülni. Még egyszer elnézést//
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2008.06.23. 22:15

/Grokht/

*A pecsétről hallottak után azonnal elhatározza, hogy amint alkalma nyílik rá jobb, helyet talál fontos tárgynak a hátizsákjánál. Kire lovának elfogyasztására tett megjegyzésre szélesen elvigyorodik és röviden válaszol.*

-Nyugodt lehetsz, közlekedési eszközt nem eszem. De igazad van. Nekünk kell legelőször a fővárosba érnünk. Remélem a gebéd bírja az iramot és nem kell a hátamon cipelnem *csipkelődik a társával*

*A folyosón lejátszódó jeleneten már meg se lepődik. A kenyerekre nem mozdul rá, csak utálkozva nézi a földre dobott pékárukat. Kire vidám fejére néz, majd csalódott hangnemben megszólal*

- Na ilyen az én szerencsém. Legalább egy fél disznót vitt volna. Ha így haladunk, feladom az elveimet és tényleg megkóstolom a lovadat. Ezeket kéred? *Bök a kenyerekre.* Nekem valami táplálóbbra lesz szükségem.

*A felszólításra elindul a szolga felé majd követi azt az udvarra. Közben szaglászni kezd a levegőben igyekszik valami ehetőt kiszagolni. A gyors haladás érdekében fel akarja tölteni a készleteket indulás előtt.*

//Nekem is sok dolog összejött, ezért írtam ilyen sokára. A következő hetekben erre lehet számítani, de azért írok amint tudok. Ha esetleg útra kellne a kari, akkor megpróbál élelmet szerezni, és aztán futva teszi meg az utat (futás 5. fokon) az UT szerint leírtak alapján. Ha a ló bírja akkor az erősebb tempóban.//
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.06.27. 13:59

-Hahaha. A lovamat csak rajtam keresztül tudnád felfalni.- vág vissza a fiú.

-Egyébként ha majd nagyon éhes leszel, rá fogsz jönni, hogy a kenyér bizony aranyat ér.- erre fogja az egyiket és jó ízúen elkezdi majszolni.

Kis vártatva elindultok a komornyik után. Az ismételten az udvarra vezet titeket. Ott 5 db hatalmas asztalt láttok mindenféle földi jóval megpakolva.

-Az úr azt mondta vegyenek eme étekből annyit amennyit csak szükségesnek éreznek az útra.- világosítanak titket fel a az asztalok mibenlétéről.

-ÚÚÚÚ... ennyi mindent még életemben nem láttam egy helyen.- mondja Kire csurgatva a száját.

Szemmel láthatólag jólbepakol mindenből. ne hogy még a végén kevés legyen az ennivaló. Amint zsákodat és hasadat is jól megtömöd, Kire int neked lováról.

-Nos indulásra készen állok. Irány egyenesen a főváros Sinug Kul!!!- kiálltja el magát és gyorsan elindul a palota kijárata felé.

//off a következő reagot az "A határmenti erdők" topicba kérem. Köszönöm.//
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
28 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Vissza: Gianag