• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

I. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
466 hozzászólás • Oldal: 5 / 32 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 32

Re: I. Csapat

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.27. 15:48

ja,kihagytam...Nibur,ha csata maget szeretnél hozni nem gond dobd fel,hogy hogy képzeled és akkor úgy alakitjuk a karikat ill. az én karimat és akko tényleg a bm szava lesz a szent xD persze a legtöbb dologba szavazás :D
csak mondjuk bármilyen mágussal jösz sztem a bélyegek kellenea a transzcepszhez,ami eléggé fontos a csapat szempontjából...Ill. ugyebár a vari épiti mindenkinek a din pajzsot mivel neki lesz a legtöbb Yp-ja sztem :D vagy statikusat...sose tudom,hogy melyiket lehet a másikra felhuzni....
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.27. 16:25

Akkor legyünk a Fehér tigrincsek közül valók! :lol:

Egy kis gond azért még akadhat!

Az lehet, hogy Erenből indulunk, de nem biztos, hogy a kaland fő mozzanatai ott fognak lejátszódni!
Ezért lenne jó, ha mindenki másfelől érkezett volna anno, s minél több helyet, országot, területet, várost ismernénk!

Én és JENŐ nevezetű bárdom, alávetem magam a BM-i, vagy Vari vezetőnek. JENŐ,kinek sorozatlövös nyilpityuja is lesz( a mechanikás paptól) még a végén, bevállalja a csatabárdos szerepét is! :lol: A lantja könnyített mithrilből lesz, s az alakja csatabárdot fog formálni, ha kell! :lol: Igy zenélés közben, még hadonászni is tud a hangszerével, mint egy b.szott harcos! Ja és e mellett még nyomatja az illúziót is, pl: Ellana papnő"had". Hátha az ellenség agyából, álló férfiasságuk végett kitódul a vér, s nem tudnak majd összefüggően gondolkodni! :lol: Ezzel megvan oldva az ő mágiahasználatuk is ( Harc bódulat alatt módosítóval) :D
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.27. 22:58

ez az ellana papnős dolog emlékeztet a naruto cimű animére,ahol is a tehetséges srác kitalálta a sexy jutsut(remélem jól irtam),minek lényege az volt,hogy vizsgán egy meztelen nővé változtatott és azzal probált 1 ideig legyőzni a vizsgáztatot,hogy azoknak kifojt a vére az órrából xD

joe:
sztem ne Cé-re rakj...kérünk sorozat lövős nyilpuskát és célzó készüléket rá :D alias távcső,amivel plusz cé-t lehet kapni :D speciális fegyo használat xD

alchimiája legyen vkinek...(sztem vari :D ) kell a falshbang és a smoke gránát is xD

jöhetünk máshonnan...pl fehér tigrisek kiskorunkban máshol szedtek fel minket...de a hely ism. annyira nem fontos...gyorsan felmérhető a terep jó info forrásokkal...cska a kultúr ismeret oldható meg nehezebben :D azt fel kell venni...+nyelvek,de azokat ugyis kell
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.12.28. 11:25

Az sexy no jutsu pontosan :D meg ennek a továbbfeljlesztett változata a Harem no Jutsu (kagebunshin+sexy).
Na a Fehér tigrisesnél azért nem lesz jó, mert Gilron papjait csak és kizásóralg Kahreban képzik. Nem muszáj nekünk 1 klánba tartozni. Találkozhatunk mi véletlenül is.
Ja meg lehet lesz alkímiámha futja kpból meg kapból.legalább 3. biztos lesz. Az kell a lőporhoz XD
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.28. 11:32

jaja arra gondoltma :D majd eljátszuk...biztosan örülni fognak neki XD

elküldtek kahréba tanulni mert kellesz a klánnak xD

alkimiát a varinak gondoltam,mert kell az anyagmágiához...és nekem is lesz vmennyi,mert kell am éregkeverés magasabb szintjeihez is XD
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.28. 11:36

Uraim!

A bárdomnak, JENŐ-nek nem kell más, csak egy rakat birka bél( Középkori gumi óvszer)! 8)

Utánna indulhat a hatlövetű! :lol:
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.28. 11:39

ja hallottam én is erről,hogy birka belet használtak,de hogy minek a bárdodnak?! :lol:

egyébként csapatnév? :D

mit szólnáűtok a "guruló cipó" névhez a szekérről elnevezve :D esetleg guruló odaéget cipó :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.28. 11:43

Jó guruló cipó a szekér végett, de van az én pihent agyamban is egy "frappáns:

A jó, a rossz, a csúf és a hatlövetű!

( A jó a vari, a rossz a bm, a csúf a gnóm gilron pap, s jó magam a hatlövetű.) :lol:
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.28. 11:45

nekem megfellel ez a név XD bár nem kötelező gnümnak lenni,de majd lehuzzúk a szépségét Xd vagy pont az ellekzőjét....ő lesz a legszebb XD
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.28. 15:36

Uraim!

Felkerült a versenykiirás!

Lehet összedugnunk a buksinkat! :lol:

Ki mit vesz meg? Ki vállalja a szekeret, egyébb dolgokat. Ahogy olvastam mindenki csak a saját pénzét költheti. Nem adhatok pl én a Gilron papnak át zsetont!

Na, gondolkodjunk Béláim! :lol:

Ötletek?
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.28. 16:45

Még valami!

A történet a 14. zászlósháború idején kezdődik! p.sz. 3694. Eren.

Na jöhet most már akkor az a lovasroham is! :lol: Még a végén tényleg kell a harciszekér! :lol:
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.28. 20:49

hm...nehéz lovaskopjával láthatatlansság,csend aurával hátulról meglepiből Y rohammal energiagyüjtéssel öszpontositással rohamra XD

ahogy néztem a bm egészen sok pénzt kap bár kérdés,hogy a méreg alapanyagok menynibe kerülnek...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.28. 20:56

Felvetésem:

Szeintem készítse el mindenki az alap előtörijét, a szükséges(alap) felszerelést vegye meg, az alap képziket is, ami biztos hogy szükséges, utána elkezdünk osztani szorzani. Modjuk jó lenne megvárni Niburt, hogy akkor neki tényleg bejön-e a vari, vagy nem!

Ha, igen és ha mindenre jól emlékszem:

én: bárd
Shinter: BM
Ichigó: Gilron pap
Nibur: Vari

Mindenki más tájról érkezett, és Erenben ismerkedett meg a Fehér Tigris fv. klánon keresztül egymással. Azóta a klánnak dolgozva, mint (külsős bedolgozók) járjuk a környéket, nyírjuk az ellent,pusztítjuk a rosszat (Ichigó külön kérésére, csak a rosszat)
A közös munkaával eltöltött évek során tettünk szert szekérre, meg pár dologra Persze az mind a sajátunk pl: szekér Ichigó, szekeret vontató lovak az enyémek, stb.

Na, mi a vélemény?
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.28. 21:03

egyetértek...háború van,tehát mindenkire szükségük van.

Joe csináld úgy a bárdodta,hogy eddig is az fvknél voltál kis korod óta és bemutattál minket 1-2 kaladn után régebben,hogy mi is északot akrjuk szolgálni...igy van 1 biztos pont,amiért ha teljesen nem is,de lesz kapcsolat az ereniekkel,ami kivételesen nagy előny lenne...mivel ugyis te leszel a lopodzós álcázós tank igy még akár ott is kaphattál kiképzést mint fél fv. xD
*joe val azt beszéltük,hogy ő erigowi szeretne lenni...akko marad a vari vagy én,akiknek kapcsolata lehet az ereniekkel...

csak a rosszat?nos őő :D ahogy doraniak mondják,az a mágia,amit őket segiti az nem fekete mágia :D

ichigo:
meglesznek a megfellelő képzid a gépszolga/kahrei nyilpityuhoz?elvégre a a 4.fok már mfnek számit...

nibur:
megkérdeztem...rúna mágia 4.fok kell a bélyegekhez/kisugárzókhoz :D asszem neked legyen XD
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.28. 21:29

Beszéltem a szervezőkkel!

Azt mondják, hogy kezd az egész átmenni tápolásba, meg kezdi elveszíteni a varázsát így a dolog. Ők arra gondoltak, hogy csinál mindenki egy "snasz" karit, lesz egy kis közös előtörténet, hogy ne ott kelljen összeismerkednie a csapatnak és játszuk egy jót az 1. OM szerepjáték versenyen!

Rájöttem, hogy teljes mértékben igazuk van!

Mi lenne, ha mi éis, köztük temészetesen én is leállnánk, és tényleg csinálnák 4 átlagos karit. Persze megmaradna a bárd, Gilron pap, Bm, vari felállás, de semmi tunying. Snasz karakterek akik 6Tsz.-en vannak, egy kis közös előtörténettel?!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
466 hozzászólás • Oldal: 5 / 32 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 32

Vissza: I. OM-szerepjátékverseny - csapatszervezés