• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

III. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
174 hozzászólás • Oldal: 2 / 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12

Re: III. Csapat

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.12.27. 22:02

Sion ötlete nekem is tetszik!

A kérdés az, hogy már eleve ismertük-e egymást (barátság, elkötelezettség), vagy a menekülése közben csapódunk hozzá valamilyen úton-módon.
Szerintem a szökés közben csapódjunk a tékozlóhoz.

Egy gorvikinál kötelező nálla lenni a nemzeti fegyvernek (ramiéra)?
Amire gondoltam fegyverek: könnyű számszeríj, dobótőök, fejvadászkardok.

Ralog
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2007.12.27. 22:21

Hogy lenne már kötelező ramierát hordani!? Azt használ mindenki amit akar, illetve amit megtanítottak neki 8)
Mondjuk én pont egy két ramierával nyomuló dispadára gondoltam. Lehet hogy fejvadász lesz...

Annyiból egyszerűbb, ha régről ismerik egymást a karakterek, hogy nem kell magyarázkodni a Km-nek.
Hiszen ha a szökésben lévőhöz csapódunk, akkor külön meg kell magyarázni, hogy miért is hagyták ott a többiek is a klánjukat, családjukat.
Ha viszont a közvetlen emberei vagyunk, akkor sima az összemesélés, nincs sz@rakodás...Külhonban meg úgysincs alá-fölé rendeltségi viszony, legfeljebb egy kicsit! 8)
Nasce que mita apertu zad'occa a wierra sini forit!
Véremből vért és könnyet senki sem fakaszthat büntetlenül!
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1441
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2007.12.28. 15:39

Szerintem, jobb lenne, ha régebbről ismernénk egymást. Lehetnénk Sion emberei, vagy tanítói, esetleg cimborái. Így jobban „megbíznánk” egymásban, és ütősebb csapat lennénk.

Szerintetek engedni fogják nekem a holtak gyűrűjét, meg a boszorkánymesterek botját? Most hirtelen nem tudom a nevét. Ja, még egy kérdés, KAP-ból, hogy kell %-os képzettséget venni? Mert azt tudom, hogy 1 kp=3%.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2007.12.28. 16:05

A fenti kérdéseimet felejtsétek el. Már meg van a válasz rá.

Elég érdekes a pénz elosztás. Főleg a lovagokat sajnálom, ha egyáltalán lesz valaki olyannal, mert nem kapnak vértet, sem fegyvert. Mondjuk sok pénzt kapnak.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2007.12.28. 16:28

Annyira nem sajnálom a lovagokat!
El tudok képzelni egy lovagot, aki megszökött otthonról a családi agyonrúnált fegyverrel, de nincs vértje, pajzsa, harci lova :)
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2007.12.28. 16:58

Hát igen, minden csak fantázia kérdése.

Én úgy gondoltam, hogy egy tudós féle boszimesi leszek. Nem leszek jó harcos, de a mágiákat igen jól fogom ismerni, és sok tudományos képzettséget veszek fel a karinak. Meg kellene azt is dumálni, mikor találkoztunk, és miért. Mert ha a bárd emberei leszünk, akkor tudni kell milyen titulusban. Valószínű, ha harc lesz, én próbálok minél messzebb kerülni a gócponttól.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2007.12.28. 21:47

No igen, jó lenne kicsit többet tudni Sion Bárdjáról, hogy mi is tudjunk kicsit idomulni a karakterekkel.
Szerintem az lenne a legkorrektebb, ha együtt léptek volna meg a karakterek Gorvikból, és inkább barátok, mint szolgák.
A "társ" a megfelelő szó, asszem...
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2007.12.29. 15:05

Sziasztok!

Lenne egy merész kérdésem: ha lenne rá mód becsatlakozhatnék-e a csapatotokba 5. személyként?
Mindig ki szerettem volna próbálni egy kicsit sötétebb partyt, pár remek játékossal, és itt lenne az alkalom, úgy éreztem nem akarom elszalasztani a dolgot. A lehetőségéről beszéltem Castorral, ő részint beleegyezett (abba, hogyha végül több játékos jelentkezik, akkor beférnek még ötödik személyek), immáron csak rajtatok múlik, hogy "befogadtok-e".
Ha nem, megértem a dolgot, de tényleg nagyon hálás lennék.

Tudom, hogy még egy csapat (és vele egy mesélő) üresen áll, de ha lehet inkább ide állnék be.

Orwen
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2007.12.29. 15:44

Jöjj közénk, és ismerd meg az igazi hatalmat.

Szerintem senkinek nem lesz kifogása az ellen, hogy 5.-nek belépj a csapatba. Ha meg mégis, az orvlövész majd rendezi a dolgokat.:twisted:

A kérdés, te milyen karival jönnél?

Szerintem is jobb, ha társak vagyunk. Lehetnék gyermekkori cimborák, és még akkor megfogadtuk, bármelyikünk bajba kerül, a többiek segítenek rajta. Esetleg ifjúi hévvel, még vérszerződést is köthettünk. A bárd bajba kerül, és mi segítünk neki, viszont ennek az az ára, hogy menekülnünk kell a hazánkból. Azt, hogy milyen bajba került a bárd együtt találjuk ki, vagy Sion te majd kitalálod?

Egy kérdésem lenne. Gorviki karakternek, muszáj vallásosnak lenni. Már úgy gondolom, félem Ranagol hatalmát, de nem az ő útja szerint élem az életem?
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2007.12.29. 16:22

Orwen!
Ha a szervezőknek nincs kifogásuk ellene, akkor felőlem jöhetsz ötödiknek!

Gorvikban a Ranagol hit csak annyira kötelező, hogy ne más istenben higgyél, Ranagolt tartsd az egyetlen isteni hatalommal rendelkező lénynek! A Ranagol hit egyik alapvető tétele a kiemelkedés, hogy ezt milyen úton-módon éred el az tökmindegy, a lényeg hogy maradandót alkossál, tűnjél ki a többi közül...

Egyébként én nagyjából elkeztem kidolgozni a karakteremet, kétkezes vívó lesz, csak még azt nem döntöttem el, hogy harcos, vagy fejvadász legyen...
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2007.12.29. 18:51

Thor: Előbb még megvárom a többiek válaszát a dologhoz, de a karakterrel kapcsolatban annyit, hogy valami ami beillene ide.
Több ötletem is van, ha minden ok, leírom őket. :)

(Köszi az eddigi pozitív fogadtatásokat)
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2007.12.29. 19:07

Nekem csak hétfőn lesz időm megalkotni a karakter statisztikát, de már az előtörténetem, és kinézetem megvan kb. Tipikus gorviki kinézetű arcom lesz. Testalkatom vékonykás, ruhám mivel valószínű menekülünk, nem lesz feltűnő, inkább egyszerű utazó ruha, de mindig lesz rajtam köpeny.

Ha barátként ismerjük egymást, tudni fogjátok, hogy nagyon kegyetlen tudok lenni, ha muszáj, de általában nyugodt, és megfontolt vagyok. Van egy titkom, amiről nem igazán szoktam beszélni, de tudjátok, hogy valamilyen mágikus rituálé az, és, hogy a titkát keresem. A mesterem a saját apám volt, aki nagyon sok tudást nyomott a fejembe. Ezért van az, hogy általában hozzám jöttetek, ha valamilyen fejtörős feladat zúdult a nyakatokra. Ha meg engem akartak elverni, akkor meg én futottam hozzátok segítségért. Az apámról sokat áradozok, de már sajnos nem él, és ha kérdeztétek, hogy mi történt vele, mindig elhallgatok, és a nap további részében csöndesen elvagyok magamban. Anyámról csak annyit tudok, hogy kis fiú koromban eltűnt, de apám mindig azt mondta nem volt kár érte, így nekem sem hiányzik.

El kellene dönteni, hogy esetleg gyerekkortól ismerjük egymást, vagy idősebben.

Valószínű, sok nyelvismeretem lesz. És magas szinten fogom a méreg, és az alkímia tudományát művelni. De majd hétfőn meg csinálom a karaktert.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.12.29. 19:35

Orwen!

Csak akkor lehet szó erről a lehetőségről ha az V. csapat nem tud legalább 3 fővel felállni veled együtt! :!:
Egy KM még "munka" nélkül van.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2007.12.29. 19:55

Igen, igen ez ettől függő dolog elsősorban.
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.12.30. 0:45

Ha nem állna fel az ötödik csapat, akkor nekem sincs kifogásom Orwen jelenléte ellen.

A karakterem még alakulóban van csupán.

Úgy látom le lettem szavazva az ismeretséget tekintve, ami nem is baj éppenséggel az előtörténet megírása miatt.
Az ismeretség lehet gyermekkor óta, s a vérszerződés is tetszik - színesíti a dolgokat.
Klántag leszek - még nem tudom hol (majd kellene egy hely, hogy hol élünk, hogy fixek legyenek ezek a dolgok), és majd a berkeikből szököm meg.

Főleg a sunyi módon való kiiktatásra fog szakosodni a karakterem.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
174 hozzászólás • Oldal: 2 / 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12

Vissza: I. OM-szerepjátékverseny - csapatszervezés