Akkor lássuk, nálam szóba jöhet a tank karakter is, a bárd is, Arel, pap Adron pap, Darton paplovag, és Kyel pap is, vagy még Vari, szóval annyira nem sikerült leszűkiteni a kört, de talán azt döntsük el elébb, hogy ilyen összeverbuvált zsoldos tipikus kalandozó csapat leszünk, vagy egy azonos helyről származó csapatnak szánt alakulat.
Jobban támogatom az alakulat elvet. Esetleges közös múlttal.
A már vázolt lehetöségekböl/igényekböl egy kivonat: Garma:Khál(valszeg lovag/harcos) Lorin:Arel pap(íjász, nöcsábász,felderítö) Saggaras:Adron pap(mint varázsló) Én: Gilron pap(közelharc/zárkinyitó mechanikus is)
Így azért van healer elég, de a többi téren sem vagyunk elveszve. Esetleg ha Garma találna magának egy szimpi ember karit az még az elvegyülést is segítené, és nem kéne annyit magyarázkodni. Pl : Uwel paplovagjai kifejezetten keveset varázsolgatnak.
A tiszta Khál csapat fun, bár a kmnek alapossan megkönnyítjük a dolgát, nagyon behatároltak az elveik miatt. Ha van más csapat elképzelés azt írjuk be, csak hogy lássuk ki hogy képzeli a többieket .
Ha nagyon ragaszkodtok hozzá lehetek akár ember datonita paplovag is, de őszintén szólva részemről a dolog a jó játékról és nem a versenyről szól ez a dolog és tapasztalataim szerint a nem ember fajú karik különösen jó játékra adnak lehetőséget.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Nyugodtan gyere a khállal, nem eröszakot, hanem felvetést írtam . Én se jönnék olyannal amihez nem fűlik a fogam. Bár kicsit furán nézne ki a Kadal papom a khál lábánál .A darton lovag meg szakadár ha jól tudom, az ortodox ág nem foglalkoztatja öket. Bár az tuti érdekes lenne . Khállal még nem játszottam és sajnos annyira jó nem tudok lenni mint egy khál.
Na nekem ez a felállás teccik is meg nem is. Részemről rendben meg a karikkal sincs semi gond csak nem férnénk egy csapatba. Miféle előélete lehet így a csapatnak? Sztem nagyon széthúznánk. Az Uwelita nem kéne bele.
Sztem már túl sok a pap. Aztán sok hitvitánk lenne Meg nem tom mégis hogy miért maradnánk egymással mikor hitünk más utakra szólít? Sztem a vari ha már vri lessz legyen csak simán vari. Az se fontos hogy Pyaronba tanuljon. A kalandozó varázslók többsége külön mestereknél tanulnak. És akkor már csak 2 pap maradna ami sztem bőven elég.
A közös előélet maradhat lapszori és akkor hozzá jönne még az is hogy zsoldosok vagyunk vagy vmi ilyesmi. (zászlóháború? ha már északon vagyunk---persze ehez nem ártana tudni időben mikor jáccunk)
Jah még így útalag hozzábigyesztem: Ha Erenben játszunk nem lessz necces a Khál? Lévén az ereniek rasszisták Bár jobban csak az Elfeket utálják (azokat is egy régi sérelem miatt) dfe attól még az embertől eltérő fajok iránt sem viseltetnek jószándékkal.
Nem hiszem, hogy a kovács a vari meg a kocsmatöltelék pont hitvitákon kapna össze . A sok pap kifejezetten elönyös ha hull a csapat. De akkor mindeki írjon egy favorit kasztot amit szeretne aztán ha nincs nagy ütközés akkor az lessz-szinte tuti nem lessz ütközés -, magam részéröl akkor Gilron pap, a vándor fajtából.
Lorin hitvita nem igazán van mert egy patheonból valóak vagyunk, másrészről közös cél?
Inkviziciós megbízott csapat, ilyen kis különítmények simán vannak, de m,ivel a 3 pap lehet kissé sok, és az adronitánál lehet, hogy hatékonyabb a vari így szerintem jövök egy harc orientált varival, Elemi meg term anyag mágia rulez.
Másrészről az inkvizicióban főleg Kyel, Arel Adron meg Uwel papjai ppl-jei képviseltetik magukat, így ebből simán össze lehet hozni egy csapatot.
Ereniek tényleg rasszisták, egyedül a törpöket tűrik, meg vagy pontosabban velük jóban is vannak.
Akkor legeyen ez a Gilron pap Arel pap, vari és khál lovag?
Khálokkal am semmi bajom, de tudtam, hogy Garma felfoja hozni, amugy a khál bandába csak egy gáz van se vari se healer nem lehet benne amugy egy nagyon színes társulás lenne csak ált egy csapatban egynél több kalandozó khál nincs.
Garma lovag helyett mit szólsz egy ereni embervadász Khálhoz, és akkor még akár pszije is lehet. és még ütni is tud. Az mondjuk kicsit harcművészesebb, de nyomhatja tradicionális fegyverekkel, és van ereni multja is.
Areliták mint inkvizítorork??? Ez érdekes...sajna nincs ithon a PPl em de én nem úgy emlékszem hogy ők azok lennének Persze ha van kihívás harc, pia vagy nő a dologban akkor egy hithű arelita is megrágalmazza magát azzal hogy ő Inkvizítor . Monyuk igazán nagy hitvita akkor lehetne ha lenne a csapatban Ellana papnő. Ugye egyikőtök sem akar azzal jönni?
sztem is jobb ha a vari az csak sima vari lessz. Ha neked nem gond Sagaras akkor tényleg jobb lenne így, az inkviziciós csapattal amúgyis nehéz beépülni valahová. /Ez csak egy eshetőség..../
Sztem akkor hármonk karija már meg is van:
Gilron pap Arel pap Varázsló
Garma te is írd meg mivel akarsz jönni pontosan. Ha Ereniek rasszisták akkor hogy képeznének Khálokat??? Á ha lessz Gilron papunk akkor lazán lehet mindenkinek mechanikával alátott cuccosai. Zsír
Na igen minden csak attól függ mióta vagyunk egy csapat . Ne feledd, az mind Gilron ajándéka . Nem az adakozást hanem a működöképességet preferálja, elég ha műxik nem kell hogy csikkzsebes tűzköpö legyen .
Na ezt majd megbeszéljük ha kész a csapat. Nem hiszem hogy pl a vari nagyon rászorulna a mecha papra. A khál meg nem is foglakozik azzal amit a pap magyaráz .
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Nem biztos, hogy fogtok szeertni, de szeretnék letenni a variról, és inkább vagy harcos beállítotságú (harcos főkaszt v harcművész) vagy pap főkasztúra módosítani, és bocsi mindenkitől, de varázslót átgondoltam, és sajnos nem tudom annyira kihasználni a benne rejlő lehetőségeket, meg aztán én is jobban szeretek ütni.
Látod épp ezért vetette fel az Arelita a kharei mechanika kérdését mert őt bizony érdekelni fogja! Gurduin után szabdon!
Akko lessz két papunk és 2 zúzon az se rossz. Sőt a harcművésznek (márh aazzal jössz) csinálunk szellmi frissesség italát aztán nyomhatja a végtelen csiharcot
Nyugi ha már így álssz hozzá, hogy hitviták lesznek akkor tényleg azok lesznek, amúgy meg az Arel papok a saját legendáikon és Arelen kívül, nem is tudnak és nem is foglalkoznak a vallással, azt meghagyják Kradnak, Gilron meg el mecházgat magába, és ő is meg elégszik azzal amit Gilron ad neki. Így a hitvitákról szó sincs.
Rendben hitviták ez esetben nem lessznek... Amúgyse letek volna csak felvtettem a lehetőséget. (gondoltam hátha valaki Ellana panővel akar jönni ) Ellenben azon lehet öszefoguk veszni hogy ki igya meg az ucsó korty toroni karcost