• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

I. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
466 hozzászólás • Oldal: 1 / 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 32

I. Csapat

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.12.24. 15:30

Négy fős csapatok jelenkezését várjuk!

Itt megbeszélhetitek, hogy kik tartozzanak az I.Csapatba, ki milyen karakterrel fog indulni, és minden egyéb egyeztetésnek helyet adhat e fórum.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

Re: I. Csapat

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.24. 18:40

Üdvözlet mindenkinek!

Na, én „megkezdeném a sort”!

Jó magam arra gondoltam, hogy legyen az UT, vagy ETK alapján is, én a következő karakterek közül „vállalnék be” egyet:

- Harcos ( akármilyen az ereni kékköpönyegestől, a barbárig)
- Bárd
- Lovag, paplovag.

( Azért nem szeretném egyenlőre konkretizálni, mert sok mindentől függ ez.
Pl: attól, hogy ki akar még velem tartani a kockázatos küldetés során, s ki milyen karaktert szeretne „hozni”.)

Véleményem szerint egy 4 fős kalandozó csapat a következő felállásban lehetne „sikeres”:

- 2 „ütő ember” ( valamilyen harcos, lovag, ppl, illetve egy fejvadász, vagy valami „slan-os” fiú, lány)
- 1 mágiahasználó (lehetőleg pap, aki gyógyítani is tud)
- 1 „célzó” emberke (pl: íjász, bár lehetne egy jó képességekkel megáldott Arel pap is az illető)

Mondjuk ezt lehetne variálni, kombinálni. Jó egy tolvaj is a csapatban, vagy egy ütős Khál, akár udvari ork.

Azonban én a „teljes agymenésben is benne vagyok”. 8)

Mehetünk akár 4 Dartonitával is felőlem, vagy akár egy toroni fv. egységgel is! Lehetünk mindannyian goblinok is, bár akkor kötve hiszem, hogy ”eredményesek” leszünk. :D

Bár kit érdekel!?

Az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat! Az meg csak hab a tortán, ha mind e közben eredményesek is!

Hölgyeim, uraim!

Várom a jelentkezésüket!

Tisztelettel: Joe

Jelszavam: Egyszer élünk! Hát élvezzük azt!
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.12.24. 19:01

Nos én Joe mellé betársulnék ha lehet :D ÉN elvállalnám az ütös vagy az íjjász szerepét
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.24. 19:04

Akkor én is becsatlakoznék a csapatba :D

Nekem a harcos, vagy szerencsevadász főkaszt tetszene :D

Sztem akár 4 szerencsevadász is mehetne...az már ütős lenne...pl:2 bárd 2 tolvaj...van mágia és surranás ezerrel
(Persze ez csak ötlet.)

Én benne vagyok az íjász és az ütő emberben is, attól függően mi kell.
(Faj: amund, törpe, ember, félelf, esetleg elf--> bár megbeszélhető ez a goblin foráció is. Am sztem nem lennének elveszettek: 1 boszme, 2 fejvadász, 1 tolvaj :D Lehet mindennél elsöprőbbek lennének)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.24. 19:17

Isteneitek hoztak titeket!

Látom alakul a dolog, mint "pupos gyereka prés alatt". Lassan meglesz a csapat. Szerintem várjuk meg a jelenleg még ismeretlen társunkat. Utánna majd összetudjuk dugni a fejünket,s megbeszélhetjük, hogy ki mevel, jön.

Ahogy mondtam, lehetünk mi goblin "horda" is! :D

A legújabb agymenés: néma orkok. Képzeljétek el a KM-et, mikor négy néma ork "ül vele szemben" :lol:
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.12.24. 19:19

Nos én személy serint nem szeretem annyira a szerencsevadász kasztot. nem az én reszortom a lopakodás, meg suttyóság :D de a fejvadászokat szeretem (főleg az anath akhant :twisted: ). Ha íjászt hoznék, akkor mindenképpen elf(esetleg kráni :D). Ha pedig ütős tank karakter, valami lovag, vagy erősebb kardforgató. Darton paploval... :)

Néma orkok.... 8)

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.24. 20:11

hy all, :D

van még itt 1 hely? :D
CSak megteszett ahogy beleolvastam a joe leirásába :D
a 4 goblin igen is életképes :D gondoljatok bele ügy. bosnuszt kap,igaz erő minuszt,de az nem is naon kell,de nincs iq levonás :D és jó elősztöryval goblin
feldritő(=fejvad/tolvaj),
ijjász,
sámán,
harcművész(elvégre csak csúnya emberek és egy vak mesterhez simán beállhat 1 ilyen ha elég tehetséges nem? :D)

Mellesleg el kéne dönteni,hogy milyen partyval kéne jönni akkor könnyebb lenne a választás és mondjuk egy varit vagy bm-t semmi kép nem hagynék ki...hisz a bmnek is fontos a célzó a villám mágia miatt...Magas szinten pl egy jó party estén 4 harcműv/kardműv testvér iszonyat erős sztem :D vagy 4 nindzsa :D

mágia:no gond slan pajzs
gyogyulás:tetszhalál
surranás:jelenték/érzékelhetetlenség
harc:belsőidő/halálós ujj/chi harc(látványos anime fight :D)
zárnyitás/csapda stb:azé kell nindzsával menni mindenki speckozik
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.24. 20:31

Légy üdvözölve ifjú szülinapos a csapatban!

Látom összeállt a quartet! :D

Most már jöhetnek az ötletek, a csapat kilétének, mibenlétének megszervezése.

Akkor lehetőségek, amik eddig felmerültek:

- goblin banda
- néma orkok
- fv. egység
- slan négyes
-mix.(tumix.) :lol:

Persze, komolyabbra fordítva a szót. ( Persze ne túl komolyra :D )Van valakinek valami ötlete?
Konkrét elképzelése.
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.24. 20:34

:D aZé nem kell annyira a táp, mivel úgy sem engednék a KM-ek :D
A kráni elf sztem kilőve alapból, hacsak nem mindannyian azokkal jövünk, ugyanis az mindnekit pondrónak tart magán kívül (mindaddig, amíg a goblin orvgyilkos ki nem belezi :P)
De ez a goblinos dolog tetszik :D
Még annak előtte levadászunk mindenkit, hogy megmozdulhatna. Bár a hátrányuk a kinézetük...sajna infó szerzésnél nem a legjobbak, bár minden megoldható.(Kínzás, sötét sikátorban találkozás...)
A m az sem árt, ha ismerjük a környéket, szal lehetnénk ereni embervadászok is akár :D
(Villámos boszme, 2 fejvadi, meg valami másik mágiatudor, mondjuk bárd :D)

A tiadlani harcművész/kardművész banda sem rossz ötlet, főleg ha mindenki máshoz ért.
A goblinok sajna nem tanulhatnak slan pszit, szal az a része kilőve :D
Amúgy az elf sem a legjobb döntés, mert ő is egy feltűnő személyiség, bár ha van álruha képzik, akkor megoldható... :D
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.24. 20:42

Ja és olyan 6.szinttől kezdünk, szal úgy kell gondolkodni
Ott már a varázstudók is ütősek
Sztem elég 1 kifejezett varázshasználó...legjobb a boszme, vagy esetleg a tűzvari....azok még harcban sem halnak azonnal. Vari sem rossz már ilyen szinten, mert őmeg már rúnáz ezen a szinten....ergó mágikus fegyók adottak lennének alapból. Harcban sem uccsó....mondjuk egy dzsenn mentalista :D Elég jól tudna infókat gyűjteni.
Paplovag sztem annyira nem kéne, mert nehézkes, sok akadály megfogja...bár tud ütni az tény...de ha már valaki annyira ütős embert hoz, akkor hozzon vagy egy amund harcost, vagy egy lovagot. A fejvadász azért a legjobb, mert az lopózik, meg üt is :D Elég halálos párosítás.
Fejvadász különítmény, ahogy én képzelem: 1 mesterlövész, aki fedezi az akciót. 2 besurranó, torokmetsző harcimarci, és egy mágia használó (boszme, vagy vari), aki irányítja a csapatot, meg infót gyűjt...amolyan transceps szinten :D (perszenem az)

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.24. 20:49

Nibur ötlete megfontolandó!

Egy jó kis fv. egység mindenre alkalmazható. Jöhet vérengzés, emberrablás, testőrködés meg mi egymás. Főleg, ha már Északról, Erenről van szó, akkor egyből adott egy fejvadász klán: a Fehértigrisek. Bár jöhetünk Ikrekkel is, de akkor számításba kell venni, hogy a játék folyamán végig pengeélen fogunk táncolni. Hisz pár mozdulat, egy- két toroni elintézési mód, s nyakunkon az inkvizíció, meg mindenki ki él és mozog.

Ötletek:

1. Egy Dartonita csapat:

Pl:
- Shinter dartonita BM
- Ichigo (ppl)
- Nibur ( lovag, ppl,harcos)
- Jó magam( fehér ork)

Hátrány: Nincs gyógyító! Kit érdekel?! Legalább hamarabb a Hallgatag Úr elé kerülünk, de addigra a humorunk úgy is sírba viszi a KM-et!

Más:

2.Turmix:

- BM
- Harcos
- Ppl
- Fv.

Hátrány: Hmmm… Hol van itt az „agya ment” banda?
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.12.24. 21:08

No én a goblinokat elvetném, nekem nem füllik hozzájuk a fogam. sry. A paplovag meg nem lebecsülendő. Igaz csak 9 hmet kap a sima lovagi 12höz képest, csak elfelejtik az emberek, hogy neki ott van a kis arkánum. Amibe pedig elég jó dolgok vannak és sztem kárpótolja azt a 3 hm et. ja meg pszi alapból 1 szinten mf.

A tiadlani/niarei csapat nem rossz, főleg ha 4es ikrek lennénk :D durva lenne az iker harc.....hmmm

A dartonita csapat tetszik (nekem ne tetszene :D) és a ppl szerepét elvállalom vagy a fehérorkét is ha kell

De sogronita csapatot is összehozhatnánk.

1. TV - sogron útja, így gyógyítani is tud és nem kell áldani meg miegymást csinálni
2.TV - pusztító tűz útja -a álá harcos
3. főnix/tv
4.főnix/tv

igaz, egy kicsit behatárolódig a sogronita parti mert igazából ez a 2 kaszt ami használható

De lehet mix is. Lényeg: én a TV és darton ppl-t szívesen elvállalom, esetleg még az íjjász szerepét is.

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.24. 21:30

ohh köszönöm a fogadtatást :D

6 tsz.?az iszonyat táp sztem...

4 harcműv ha van elég pszi pontjuk senki sem fogja meg őket.nem kötelező sem a jó sem a rossz és senki nem nézi ki őket mert emberek max. félelfek.

gyógyitó nélkül sztem egy csapat nem csapat...

sogronita rend is eléggé tápos...főnixek azok igazából paplák csak sztem velük az a baj,hogy nem tudnak eléggé nagyot ütni...lángkard az hknak fellel meg...eléggé gáz...

ppl vel nicns gond,csak az uts mágia ellenálás miatt asztrál/mentál vari használhatatlan...hit hatalma és egyéb dolgok meg csak ellenséggel szemben tápos,amihez nincs meg midnig a bizonyiték és hazudni sem mindig tudnak nembeszélve a kinzásról :D

dzsen mentalista kilőve ut-s ME miatt

sztem mehetünk amolyan kráni csapathoz has. val is...
1 vari,aki igazából traszcepsz mindenféle bélyeggel(nemesi származás megbecsülés miatt)
1 lopozós rejtőzős álruhás(ereni fehér tigris)
1 csapda felfed titkos ajtó csapdakeresés zárnyitás(ereni fehér tigris netán át állt toroni,igy lesz oka tanulni a toroni kultúrát ha oda vezet a kaland)
1 ijjász /bm/pap(arel-természet,halál szférás)

igy végül is van magic,besuranás és méreg miatt harc esetén is jók vagyunk főleg Elemi erő aura/gyorsitás/rúna fegyver miatt :D

hátrány:
szövetség oldalán kell lennünk vagy legalábbis nem gonoszok,kiélezet karakterek miatt 1 vki esik esik mindenki,és halál jellem miatt lehet,hogy hátrányunkra válik...bár ez inkább a rend-halál jellem arel pap esetén lehet fontos

előny:
bármiléyen banda lehet ettől hidegvérűgyilkos/káosz kocsma töltelék

vari nemesi származás miatt eléggé előnyre válik,kereskedő csapatnak álcázható,nem feltünő,van gyógyitó(arel pap esetén),mágia simeret is van...sőt a 2 fejvadnak tetszhalál is

előstory ügyben meg egy zsoldos banda sztem megfellelő lenne és el is menne annak :D esetleg ereni fejvad különitmény netalántán ha délen,akko pyar titkos szolgálat banda :D
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.12.24. 21:31

Bocsánat; nem jelentkezni jöttem, csak szólok:

-Találjatok ki egy csapatnevet! :)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.24. 21:40

Ahogy gondoljátok. Én a dartonitákban is benne vagyok. A tv nekem annyira nem jön be.

Akkor összegezve (ami életképes, és mindenki benne van):
1.ötlet: Ereni fejvadászcsapat (vari, 2 ütőmókus, 1 íjász)(jó képességek, univerzális bevethetőség)
2.ötlet: Dartoniták (jó szerepjátszási lehetőségek, bulis karakterek. Jól bevethetőek, de vannak hátrányaik is szép számmal a neveltetésük miatt.)
3.ötlet: vegyesmix (Jó összeállítással ütős és bulis is lehet egyben....1 v 2 varhasználó / könnyűharcos, besurranó, 2 ütő)
4.ötlet: Slan csapat (Jó szerepjátszási lehetőségek, szinte univerzális, kevésbé bulis karakterek a neveltetésük miatt)

Bármely más rassz csapat. Pl: 4 bárd-->azért azok is elég kemények lennének 6.szinten. (4 nőcsávász kocsmatöltelék nyilpuskákkal...asszem nincs mit hozzáfűzni. A KM-et pár mondta után kiborítnanák...kocsmai bunyók ezerrel, infószerzés ezerrel, mágia, miegyéb :D Ha emelett mindenki másra speckózik sztem bármire bevethetőek.)

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Következő

Téma lezárva
466 hozzászólás • Oldal: 1 / 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 32

Vissza: I. OM-szerepjátékverseny - csapatszervezés