• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

I. OM- szerepjátékverseny: megbeszélés, szervezés

Jelentezések, megbeszélések, tájékoztatás...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1083 hozzászólás • Oldal: 4 / 73 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 73

Re: I. OM- szerepjátékverseny: megbeszélés, szervezés

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.12.20. 13:48

Ja azt hittem te is csinálsz ilyesmit. Bemutató most nem fogok tudni összehozni sajna max ha haveromékat megtanítom vívni és én is megtanulok alaposabban, de én is nemrég csöppentem bele ebbe a dologba úgyhogy még nincsenek megfelelő kapcsolataim a felszerelésről nem is beszélve.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.20. 14:22

Kár :( De jó lesz ez akkor is, ha nem lesznek bemutatók, csak elég ember jöjjön el.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.12.20. 14:39

jaja :)
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.12.20. 14:48

Schinter írta:ja eszembe jutott még vmi... :D

mennyire kiváncsi a társasság egy hastánc bemutatóra? :D és mondjuk nem mellékesen mennyire van rá igény? nem,nem én fogok táncolni mielőtt mindenki ezt gondolná,de van egy barátom,aki táncol és szoktak járni bemutatókra-na meg barátok közt ingyé is akár,de ez most nem lényeg :D-,szóval körülérdeklődhetek ha van rá igény....

ui.:bnők/felességek otthoni panaszokodásokért/verésért/vacsi nem adásért és egyéb következményekért fellelőséget nem vállalok :D

Igény az lenne rá, de a müv. központból a kapcsolatomnak, akivel egyeztetek; úgy lett beharangozva és ő úgy tudja, hogy egy max. 30 fős társaság megy oda szigorúan szerepjátékversenyre.
Igencsak felhúzná a szemöldökét ha meglátná a ledér öltözetű hölgyeket egy rakat férfi/fital ifjú társaságában, akik kocsányon lógó szemmel vigyorognak.
Valszeg az életbe nem kapnák ott többé termet; és én meg szeretném ismételni olyan évente a dolgot, ha ennek sikere lesz és összejön...:roll:

Minden ötletre nyitott vagyok; de én bőven megelégszek azzal, ha olyan erdménnyel zárjuk a napot hogy: mindenki jót játszott és megismertük egymást.
Ne akarjunk az első szárnypróbálgatásból rögtön író-olvasó találkozóval és haditornász bemutatóval egybekötött tömegrendezvényt csinálni.

Elégedjünk meg egy olyan feladattal amit fel tudunk vállani: a közös játékkal, nem többel.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.20. 15:29

hát nem tom ti hogy képzelitek el a hastáncot,de az enm egy erotika show :D kár pedig beszéltem az ismerössel és majdhogy nem ingyé vállalta volna is akár :D

iró/olvasó találkozó? No para intézkedhetek ezügybe is xD legalábbis 1-t biztosan ismerek személyesen és elég jól :D
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.12.20. 15:39

Hogy erotica terén kinek mi veri le a biztosítékot és ki mit minősít tánckultúrának és vágykelt magamutogatásnak, azaz kinél mi az a szint aminél úgymond "zavarba jön"; vagy tolakodónak tart;- e téren olyan eltérő az emberek hozzáállása ahányan csak élnek, hidd el ezt tapasztaslatból mondom.
Nem óhajtom szondázni a műv. központ vezetőjének gondolkodását hogy miként vélekedik egy hastánccsoportról egy szerepjáték versenyen; sem azt hogy a tiszti klubban ebédelő rendes katonatiszteknek meg ellenben tetszene-e; így ha nem sértődsz meg, nem erőltetném a hastáncos vonulatot.
És mindamellett erősen diszkriminatív a leendő női résztvevőkkel szemben.
Ha a fiúknak jár hastáncoslány-produkció, a csajoknak jár chippandale-show. Ez így fair. 8)

Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.20. 15:42

hát ha hajlandó leszel beállni chipanddale fiúnak xD ^^
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.12.20. 15:44

Inkább kihagynám.
Szerintem ejtsük ezt a vonulatot és maradjunk az eredeti tervnél.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.12.20. 15:51

Egyszerű szerepjátékos verseny önmagában elég nekem, extrák nélkül.

Én már a versenyt, mint műfajt nem ismerem ilyen megvilágításban, mint magus :lol:

UI: Tavernában valaki felvázolhatná nekem, hogyan zajlik egy ilyen szerepjátékos verseny... S hogy mi számít értéknek egy ilyen játéküléskor, amit pontozni szoktak a bírák.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.20. 16:28

Hát jah. Meg még azt is fighyelembe kell venni, hogy nem lesz túl sok időnk. Ha még extre dolgokat is betervezünk, akkor nagyon elnyúlik a verseny....
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.20. 16:35

jk-k megölése még egy tapasztalatlan kmnek sem gond soha :D de reméljük,hogy nem erre megy ki a verseny valójában,hogy melyik km mennyi idő alatt teszi el lábalól az össze jk-t :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2007.12.20. 18:15

Öhm, játszottam már olyan kalandban (szigorúan JK, tehát szenvedő fél voltam!), ahol a játék kezdete és vége között 8 perc telt el bemeséléssel együtt. A KM gyakorlatilag az egész partyt lemészárolta az összeismerkedés éjszakáján. Azzal védekezett: - Ja ti nem 8. hanem 4. szintűek vagytok?.. :)

Egyébként a KM-ek is osztályozva, pontozva lesznek? Mert ha igen, akkor meggondolandó a dolog... 8) :lol:

S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.12.20. 20:31

Quator ar Zaraquer írta:
Hakea: Azért az elgondolkodtató, hogy már most is ilyen flegmán állsz a dolgokhoz. Ha ennyire nem érdekel az egész, akkor miért szorgalmazod, hogy a te ötleteidet kelljen a többieknek mesélni? Már az is nagyon csúnya beszólás volt a jelentkezésnél, hogy csak akkor kegyeskednél modulírni, ha az ötletek emgfelelnek az igényeidnek. Most persze lehet engem útálni, de én azt mondom így talán jobb is ha nem erőteted. Majd mi összehozzuk a saját kis földhözragadt mudulkánkat és szépen eljátszogatunk vele. 8)

Ha nem vetted volna észre, te vagy az egyetlen aki itt beszólt. Semmilyen pökhendi fölényeskedő felhangja nem volt annak amit írtam, de pl. mivel én nem értek Kránhoz, ezért egy kráni modul megírásában nem vennék részt.

Ezek után viszont azt hiszem, valóban nem kell erőltetni a dolgot. Rövid távon elegem lenne a "baráti" hangulatból.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.20. 23:05

hát azé az már minősit vmit ha a km iylet mond.... :D mind magát mind a rendezvényt szal :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.12.20. 23:37

Na jó meglehetősen ritka menyilvánulásaimban kaptatok el; kivételesen nem konfliktus kiváltó és fokozó, hanem békéltető lerszek:

-Haeka! Köszönöm a Modulírásra felajánlott segítséged de gyakorlatilag a szervezőkből és a KM-re jelentkezettekből akik mindkét szerepkört elvállalták fel tudott állni a modulíró gárda.

- Számomra kézenfekvő, hogy aki a modulírás mellé felvállalja a mesélést is az előnyt élvez. Nem azért mert pikkelünk rád és te vagy az ügyeletes mártír akire rávetünk minden bűnt, hanem azért mert mint szervezőnek talán van egy kis beleszólásdom abba hogy rangsoroljam az önzetlenül felajánlott szellemi segítséget. Én is azokat preferálom modulírónak aki segíteni fog a mesélésben is.
A jelenkezésed láttam, olvastam és köszönöm, de úgy alakult hogy modulíróra már nincs szükség. Remélem ezt el tudod fogadni.

-És akkor itt is közlöm: Yvettet; bár csak modulírást vállalt el és a KM-séget nem; külön az én kezdeményezésemre, és az én kérésemre; kiharcoltam, hogy benne legyen a modulírók között.
Egyrészt azért mert nő. Kell a másképp gondolkodás a sok tesztoszteron agyú kockafejű pacák mellé, mert tényleg hent lesz hent hátán.
Másrészt Navaratna mellett (egyébként ő lett volna a másik aki miatt kivételt kértem volna 8) ) neki van a legkomolyabb mesélési tapasztalata. Folyamatosan mesél, stabil HM, és jó fantáziája van. Személy szerint űgy éreztem nekem igen nagy segítségemre tudna lenni a modulírásban.
Négy szem hölgyünk van az OM-en: Ayana, Navaratna, Yvett; és rendszerint passzív és háttérbe húzódó Cattie. Becsüljük meg őket.
Navaratna játszani fog. Ayana nem tud jönni.
Yvett nagyon kell a modulírásba mert tényleg hiszem azt hogy a nők más szemmel nézik a világot és nem baj az, ha a modul úgy van megírva hogy egy női résztvevő is élvezni tudja... 8)
-Sessaryen KM-nek is jelentkezett, tehát nála ez többet nyomott a latban veled szemben.

-Jelenleg 5 modulíró, van elegen vagyunk.

-Ellenben KM-ként vagy JK-ként szívesen látunk.

Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1083 hozzászólás • Oldal: 4 / 73 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 73

Vissza: I. OM-szerepjátékverseny