"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Elbuktad; mert a legutóbb nekem volt igazam...most lusta vagyok visszakeresni az ominózus torokharapdálást, mert máshova kell a tartalék, de biz isten a versenyre visszakeresem neked és személyesen bebizonyítom hogy nekem volt igazam...
csak annyit mondanék,hogy vess egy pillantást a szavazásra és megláttod,hogy kinek volt igaza fogadjuk az az 1 szavazat is a tiéd votl csak hogy maradjon egy kis önérzeted mi?
Schinter! Ezt is bebuktad csíratestvér, mert a tök mindegyre szavaztam...de mondom a versenyen majd mindent megbeszéljünk...istenem add hogy a ti csapatotok engem húzzon...
Schinter! Csak poén volt, komolyan ne vedd...de az nem hogy nem volt igazad...mint akkor írtam, realizálhatónak tartottunk egy időpontot nem eldöntött ténynek. Te meg annak vetted mert Ayanával éppen bimbóztatok.
Tényleg mesélj mi van már? Újabban nem itt élitek a magánéletetek és most hiányzik...
Elkérted már a számát? Mindektten pécsiek vagytok nem? Ne légy hülye! Ayana az ázsiaiakat szereti.
A legjobb lenne ha japán lennél, de hát mint mindent ezt is bebuktad...
Látom Shinter és ez által az 1. csapat külön figyelmet érdemel! Hát remélem készül az a Km aki minket húz, mert röhögés lesz sz@rásig, garantáljuk! Elég ízelítőnek az, ha valaki beleolvas a csapatszervező topic utolsó 3-4 oldalába
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
csapat: ja huzzak én mi?ha csatort huzom kiynirtok még az indulás előtt nem?! xD
Castor: akko ezt bocsánat kérésnek veszem tudom,hogy úgy sem vallanád be xD
hát őőő ami azt illeti nem árulom el,hogy hogy áll a helyzet friss húsra vágysz mi? meg ne lássa a párod,mert agyon csap egy sodrófával és akkor kis kanállal kell téged összeszedni a versenyre
Schinter! Sürgősen okozz magadnak örömet valamivel, mert a gyerekvetőmag kezdi eltorzítani az éleslátásod... Nem köszönöm én teljesen elégedett vagyok a párommal, annyira még nem vagyok szánalmas, hogy az OM-en keressek magamnak partnert; hidd el a ha nőtlen lennék akkor is csak megoldanám valahogy OM-nélkül, nem vagyok annyira elveszett gyerek még, hogy a kibertérben kajtassam a...hadd ne mondjam mit, még a végén beleakadok egy Vivienbe, akiről kiderül hogy Józsi...inkább kihagyom... itt csak az a kérdés, hogy egyátalán te ízleltél-e valaha húst...
hm...probálod kimagyarázni magad? ne tereld a témát castor na jó tudod mit?hagyjuk még a végén a párod tényleg felfedezi,hogy ily késői órán mit keresel még a gép előtt és meglátja a hszket
viszont ami sokkal fontosabb castor másold már be,hogy kik azok,akik még várnak a sorukra csapat ügyben...