Nos akkor én is szeretnék hozzászólni a kííráshoz.
1. Egzotikus fajok: felmerült egy olyan kérdés, hogy ez az összes egzotikus fajból csapatnként csak 1 lehet, vagy simáén fajonként 1 1 (Tehát lehetne hozni olyan csapatot amit eg ykhál egy wier meg egy dzsen és egy gnóm a tagja?). Másrészről sejtem de azért megkérdezem, hogy a modul koncepciójába nem fér bele pl a mi khál testvér párunk vagy ennek teljesen más okai vannak, mert azt megértem, hogy gey teljesen egzotikus csapatot kizártok, és ezek a fajok ritka egyedekből álllnak, és felbukkanásuk valószínűtlen, de jó ekősztori nem indokolja az ellenkezőjét?
2. Pszi Nos azt megértem, hogy az adható pszi pontokat átlagoltátok. Ez még teljesen logikus egy pap vagy bm esetében mert vszinű hogy nem fordít akkor hangsúlyt a pszire. Na egy Slan viszont ebből él ebből kondicionálja a testét. Egy vari pedig hiába 6ot kaphat és egyet fixen, de ő napi szinten már csak hobbiból is transzban sétál, meg meditál összeviiszsza és energiát gyűjt, tehát a legelmélyültem pszihasználó, vagyis a varik 90% biztos, hogy nem átlag 3 4 pszipontra költ szintenként a vari beállítotságától függetlenül hanem a lehetséges maximumot.
3. szintenkénti kp: Ezzel hasonló ma szitu mint a pszi pontokkal, tény hogy nem lehet tudni, hogy ki mennyi időt fordított tanulásra fejlődésre, ám az ut pont arra épült, hogy a szint lépés hosszadalmasab viszont a a kariknak van idejük fejlődni vagyis tp-ből kpt vásárolni itt ettől a szervezők tul kép megfosztották a jelentkezőket, és így pl a harcos egy teljesen értelmét vesztett karkaterré vált hiszen ő a sok képzettségével operált, hogy az elején a sok kap mehetett tulajdonságra meg hmre és ráért utólag fejleszteni a karit.
Ajánlat: bevallom ezt tegnap este számoltam ki, és irtam össze átlagban megnézetm, hogy egy bizonyos kaszt (csak etk-s kasztokat néztem) hány tp-től lesznek 6. szintűek, és hánytól hetedik szintűek, ezeket átlagoltam (sajnos ennek nem tudom a pontos értékét mert a papír nincs itt nálam.) MAjd a két szint átlagának vettem a közép értékét ami 5200 TP lett. Hogy mi a tanácsom és kérésem, ennek függvényében arra kérem a szervezőket hogy a kíírásban határozzanak meg egy TP mennyiséget és mindenki ennek fejében klőheti be a kariját és vehet magának kp-t meg pszi pontot természetesen ragaszkodva az UT rendszer adta keretekhez. Ha gondoljátok még a számolásba én is besegítek, hiszen az én ötletem volt, és vagyok élrte vállalni az ellenőrzést ha a tisztelt szervező gárda ezt elfogadja a játékosokkal együtt.
Köszönettel és tisztelettel Saggaras
UI: ha bármilyen kérdés van csak szóljatok.