• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Enzone-vár

A Család mindenekfelett!

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
42 hozzászólás • Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3

Re: Enzone-vár

HozzászólásSzerző: Iymer » 2010.02.05. 21:51

(Iymer con Enzone)

- Valami rokonokhoz ment látogatóba, nem vett részt az akcióban. Ezidáig azt hittem, Marello útjáról csak én nem tudok többet.
*Itt egy darabig tanácstalanul állok. Milyen út lehet az, hogy még anyánknak sem szólt róla?*

<Száz arany és kétszáz arannyi ékszer. Az elég sok helyet foglal. Nem szereném, ha látszódna rajtam, hogy sok pénz van nálam. Mennyi férhet el az övben feltűnés nélkül?>
- Elvinném a pénz és az ékszer bő felét, amit el tudok tenni feltűnés nélkül. Ahogy eltettem a pénzt, azonnal indulnék. Minél előbb érünk a városba, annál több mindent megtudhatunk. És ha maradt néhány emberünk szétszórva, esetleg őket is könnyebben össze tudnánk szedni. Így a vár anyámra maradna.
Iymer Senton barát - Manifesztáció
Iymer cwa Takeda - Testvérviszály

A fergeteg átvonul
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2010.02.05. 22:53

Kaland: A keresés
JK: Iymer con Enzone
Helyszín: Enzone-vár, Bermonde-től délkeletre
Időpont: reggel

*Anyád megkönnyebbül miután meghallja, hogy a fivéred biztonságban van.*

- Nekem sem mondták ezt a rokonlátogatást. Talán útközben agyalták ki apáddal...Gyere velem fiam, apád szobájában vannak az értékek...Esetleg pakolhatod őket egy kisebb bőr táskába, vagy egy nyeregtáskába. Van is apádnak egy erős bőrből készült tarisznyája valahol...

*Ezzel fel is kel a székből és átmentek az apád lakosztályába.
Ez a legnagyobb lakószoba a várban, apád még úgy is kényelmesen elfér itt, hogy anyád sokszor tölti vele az éjszakát.
A falakon állatbőrök, a padlón puha szőnyeg, a bútorok többsége remek állapotban van. A falak mentén fegyverállványok és könyvespolcok jelzik, hogy sok minden érdekli a vár urát.
Anyád pontosan tudja, hogy apád hol tartja a vár pénzét: egy kemény tölgyfából készült szekrényhez vezet, amin több zár is található. Szám szerint három kulcs kell a kinyitásához. Az egyik ott lóg anyád nyakában, a másikat apád párnája alatt találjátok, a harmadikat pedig az egyik asztal fiókjában. A három kulcs segítségével kinyitjátok a szekrényt.
Odabent kis pénzes zacskók vannak, bennük a család vagyona. Természetesen nem csak aranypénzekkel teli szütyők vannak, jócskán akad ezüsttel és rézzel teli is. Egy kis ládikóban pedig többféle ékszert találtok. Vannak egyszerű arany és ezüstgyűrűk is, de találtok szépen megmunkált féldrágakövekkel díszített medalionokat és nyakláncokat is. Valószínűleg zsákmányolt szajré lehet.*

- Akkor mennyi pénzt számoljak ki fiam?! Idehaza is maradni kell valamennyinek, hisz ki tudja mi történik amíg te odavagy! Az embereket fizetni kell valamiből...Nézd csak, ott lóg a falon az a bőrtarisznya amiről beszéltem. Elég nagy és erős ahhoz, hogy az értékeket abban vigyed...

*A fejével a fal felé int, ahol egy szögről egy állati szarvból készült kürt és egy bőrből készült tarisznya lóg. Valóban elég erősnek és elég nagynak tűnik a pénz cipeléséhez.*
Nasce que mita apertu zad'occa a wierra sini forit!
Véremből vért és könnyet senki sem fakaszthat büntetlenül!
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1441
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2010.02.06. 0:15

(Iymer con Enzone)

*A gyerekkorom óta elég ritkán járok apám lakosztájában, így most is hosszan nézek körbe, mi minden van még meg azóta és mi változott. No, de most fontosabb dolgok miatt vagyunk itt.*
- Lássuk csak. Nem akarok én hosszan maradni. Itthon leginkább pénzre lesz szükség a katonák fizetésére meg a vásárlásokra. És a pénzből is a kisebbekre. - A falon lévő tarisznyára nézek, majd vissza - Akkor elvinném az ékszereket mindet, kivéve ami anyámnak kedves. És mondjuk még harminc aranyat, de csak aranyban és tíz ezüstöt.

*Az ezüstöt nem teszem a táskába, hanem egyelőre zsebre. Ha majd visszamegyek a szobámba, akkor akarom az övbe tenni.*

- A nyeregtarisznya azért nem jó, mert a városba nem vinnék be lovat. Nem akarok feltűnést, meg sokszor csak útban lennének.

A fergeteg átvonul
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2010.02.06. 14:38

*Egy bőrből készült pénzes szütyőt kapsz, amiben kereken harminc arany van. Elég jó súlya van. Ezen kívül egy nagyobbacska zacskóba bepakolja anyád az ékszerek nagy részét. Csak az egyik gyöngyökkel díszített nyakéket hagyja a dobozkában. Megkapod az ezüstöket is, amiket egyelőre zsebre vágsz.
Ezek után nem sok keresni valótok marad az apád szobájában, így a te szobád felé veszitek az irányt. Anyád útközben sorolja az intelmeit:*

- Nagyon vigyázz magadra édes fiam! Bár tudom, hogy megfontolt ember vagy, de ne hagyd, hogy rászedjenek. Csak akkor fizess az információért ha valóban értéke van!...Kiket viszel magaddal? Hagyjál egy megbízható embert idehaza is a többiek vezetésére! A legjobb lenne ha Vlado, vagy Gerdo maradna, ők elég nagy tekintéllyel rendelkeznek...A városban kikhez akarsz menni először? A hatósághoz, vagy az alvilághoz, esetleg a kereskedők céhéhez?

*Közben leértek a szobádhoz.*
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2010.02.07. 19:09

(Iymer con Enzone)

*Elteszem az ezüstöket és az aranyakat tartalmazó zacskót a zsebembe, a tarzsnyát pedig a vállamra. Sóhajtok egyet.*

- Pedig elvittem volna Valdot is és Gerdot is. Most nagy szükségem lenne Valdo támogatására, és a megfontoltsága is fontos lenne, Gerdonak pedig lehetnek a városban ismeretségei. Tud anyám valakiről a várban, akik még ismerhették Gerdon kivűl apám városi dolgait? Nekem keveset mondott.

- Először a hatósághoz akartam menni, de Valdo szerint engem is rövid úton lecsuknának. Késő délután lesz, mire leérünk, akkor meg már nem is nagyon tudnánk kit keresni a városőrség parancsnokán kívül, az meg nem hiszem, hogy örülne nekünk. Előbb hallgatóznánk a kocsmákban, csak van fecsegő katona, vagy valami, így megtudhatnánk, mi is történt. Én felkeresném Garriat, Gerdo is tudhat egy-két kapcsolatról, így kiderülhet, ki volt a csapdaállító. A városkapitányt meg jobb lenne talán holnap délelőtt keresni, a városi tanácsig, vagy a kereskedők céhéig, ha nem muszáj, nem vinném a dolgot. Ha rajtam áll, holnap vagy holnapután visszajönnénk. Az emberek egy részét Kékkúthoz küldeném, és ha sikerrel járnak, még az este beállta előtt a lovakkal vissza fognak indulni ide haza.

*Amikor a szobámozí érünk, megállok az ajtóban és anyám felé fordulok:*
- Én átöltözöm. Jó lenne, ha átöltözne anyám is és az emberek látnák, hogy amikor én elmegyek, maga itt marad és van vezetője a várnak. Mégis maradjon akkor Valdo, ő tud a katonáknak parancsolni, de egy vár irányítása azért nem csak ennyi.

*A szobámba lépve kiveszem a zsebemből az ezüstöket meg a zsacskó aranyat. Az aranyat egyessével berakom az erszényövbe, egyenletesen elosztva, ne látszódjon, mennyi az annyi, az ezüstöker pedig az erszényembe. Az ingem ujjába rejtem az egyik rejtektőrt, míg a másikat a csizmám szárába, mind a kettőt a kiképzett helyre. Az ékszereket tartalmazó táskát kinyitom, és egy váltás inget teszek bele, ha szükséges, úgy elosztva, hogy az ékszerek a táskában ne csapjanak zajt. Beteszem még a táskába a krétát, a vívókesztyűt, a pajzsborítót és a jobb minőségű köpenyem. Magamra terítem a viseltesebb köpenyem, magamhoz veszem a pazsjom, a sisakom és elindulok anyám szállása felé és megvárom, amíg elkészül. Vele együtt mennék le és adnám ki az utolsó utasításaim és a szeme láttára hagynám el a várat.*

A fergeteg átvonul
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2010.02.08. 14:58

*Anyád nem firtatja tovább, hogy mit fogsz tenni, inkább a tanácsodat megfogadva ő is elmegy, hogy átöltözzön.
Te is összekapod magad, az értékeidet elrendezed a megfelelő módon. Magadhoz veszed a fegyverzetedet és indulásra készen visszamégy anyád szobájához.
Nem kell sokáig várnod rá, néhány perc elteltével csatlakozik hozzád. Ruházatát lecserélte egy tőle kissé szokatlan, férfiasabb viseletre. Kényelmes bőrcipőt és vékony bőrből készült testhez álló nadrágot húzott, hozzá passzoló kabátkával, ami alá égszínkék abraselyem inget vett fel. Derekára felkötötte a család címerkendőjét és egy díszítés nélküli ramierát. Vállára sötétkék köpönyeget kanyarított. Bár még sohasem láttad anyádat ilyen öltözékben mégis úgy tűnik, hogy jól áll neki az ilyenfajta öltözet. Az összképet tovább javítja az eltökélt arckifejezése.*

- Gyerünk fiam, sok a tennivaló!

*Együtt léptek ki a várudvarra, ahol készülődnek az emberek az indulásra. Nyergelik a lovakat, pakolják a felszerelést és természetesen felfegyverkeznek. Mindannyian brigantint húztak, a legtöbbjüknél ramierát, vagy valamilyen kardot látsz. Némelyiküknél látsz nyílpuskát is, egy-kettőnél pedig lándzsát. Természetesen Vlado, Seltini és Gerdo is köztük van.*

// OFF: A pénztartó övről lenne kérdésem. Ez egy olyan speciálisan kiképzett öv, ami első ránézésre egyszerű övnek tűnik, de egy rejtett nyíláson keresztül lehet bele pakolni érméket, vagy egy olyan öv ami egybe van építve egy – vagy több – kisebb övtáskával? Én az előbbire tippelek, de szeretném pontosítani...Illetve a másik kérdésem: szándékosan nem húz a karakter vértet, vagy csak kimaradt a felsorolásból? //
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2010.02.08. 16:09

(Iymer con Enzone)

// Erszényöv: igazából nem foglalkoztam a kérdéssel, mi itthon évek óta játszuk. Én kb. úgy képeltem, mint először írtad. Egy széles öv - mégiscsak pénz és legalább egy ujj beleér -, több rétegű, amiben van kiképzés pénz hordására. Pénzt beletenni és kivenni pedig gondolom vagy az öv "hátulján", a test felől, vagy valamiféle csat felől - nyilván lassabban - lehet. Gyorsan szétnéztem google-el, és leginkább szerepjátékos találatok voltak :-)
// Szándékosan nem húztam vértet, mert mint írtam, nem akarok feltűnést. Erővel - egyelőre úgy tűnik - úgysem érünk eredményt. De ha azt írod, hogy egy mellvértes alak brigantinos kísérettel nem kelt feltűnést Bermonde-ban, akkor természetesen felveszem.
// Mégis előbb a faluba mennénk.

*Először Valdot keresem kint a tekintetemmel. Ha találkozott a tekintetünk, akkor Gerdo következik. Esetében arra vagyok kíváncsi, kit választottt maga mellé. Harmadjára Iraquana atyát keresem. Ha nincs itt, akkor remélem, még van dolga az ispotályban. Végül pedig úgy általában hordozom végig a tekintetem az összegyűlt embereken, majd a falakon, toronyokon is, ami innen látszik.*
- Mind tudjátok már, hogy apámékat tőrbe csalták, és nem tudjuk, mi lett apám és a társai sorsa. Ezért először meglátogatjuk a falut, ha találunk a társaitok közül párat, akik még élnek és a környékbeli erdőkben, mocsatakban bújkának, összeszedjük őket. Majd bemegyünk a városba, pontosítani, hogy mi is történt, és mi a támadók terve az elfogottakkal, majd kiszabadítani apámat. Velem jön Gerdo az emberével, Seltini, és még öt ember. Legyen mindenkinél elegendő élelem, lehet, hogy csak holnapután érünk vissza, ha nem húzódik el semmi.
Valdo itthon marad, ő parancsol a katonáknak.
*Majd anyámra nézek, akar-e mondani valamit.*

*Anyám utn pedig élelmet veszünk magunkhoz és elindulunk. Én csak Delejt vinném magammal, az a dög most nagyon nem hiányzik. Út közben bőven lesz időnk megbeszélni a továbbiakat.*

A fergeteg átvonul
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2010.02.12. 12:53

// OFF: A karakternek kell döntenie, hogy mit tart feltűnőnek és mit nem. Csak azért kérdeztem rá, mert furcsállottam, hogy a sisakot és a pajzsot megemlítetted a vértezetet pedig nem...A gorviki amúgy is eléggé harcias népség, pláne mostanság amikor van ez a kis affér a sivataglakó fattyakkal. Ugyan ki merészel kérdőre vonni egy csatából érkező, vagy éppen oda igyekvő hazafit?! //

Időpont: délelőtt

*Az embereid figyelmesen hallgatják az eligazítást, Vlado kissé csalódottan veszi tudomásul, hogy itt kell maradnia. De persze nem kesereg, újdonsült kapitányi rangjában egyből irányítani kezdi az embereket így egykettőre összekészülnek. Andres két kisebb zsákra való élelmet ad ki az éléskamrából, ami minden bizonnyal kitart akár két-három napig is a veled együtt kilenc fős alakulatnak.
Anyád nem szól az emberekhez, de a közeledben marad amíg készülődtök. Mielőtt elindulnátok még egyszer megölel és halkan elköszön tőled.*

- Vigyázz magadra édes fiam, és térjetek vissza mihamarább...

*Nem nagyon vagy hozzászokva az érzelgősséghez, így gyors búcsút veszel anyádtól és elindulsz a kis csapat élén.
A hegyről lefelé vezető kacskaningós utat jól ismered, a legtöbb helyen csak egymás után tudtok haladni a lovaitokkal. Hozzád legközelebb Gerdo és Seltini lovagol. Gerdo egy kiszélesedő részen melléd érkezik és megkérdez a terveidről:*

- Abradon, mi lesz ha odaérünk a faluhoz? Úgy értem van valami terve?
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2010.02.16. 21:12

(Iymer con Enzone)

// Ez esetben akkor rajtam van a vért.
// Ebben a címerkendő dologban nem érzem magam otthon. Ha csak egyszerűen az abradoi színek vannak a címerkendőn, az pontosan mit is jelent?

*Mielőtt elindulnánk, néhány olyan címerkendőt is elteszünk, amin nem a mi címerünk van. Anyámtól gyorsan elköszönök, és kezdem magam ráangolni az akcióra. Indulás után pedig két embert előlrébb küldök, kb. a látó- vagy hallótávolságig - mikor hogy, mégiscsak erdő -, és mi, a többiek utánuk megyünk. A lehetőségekhez képest a lehető leggyorsabb, de még nem baleset- és egyéb veszélyes haladást várom el az emberektől*
- Faluba?! Addig még el kell jutni. Ha belefutunk egy bermondei támadó egységbe, ami a várhoz tart, azonnal visszatérünk. A várost úgy kell megkerülni, hogy ne vegyenek észre. Ha pedig a faluba érünk, akkor megszállunk vagy két-három-négy házat a jobbbak közül, és kikérdezzük az ott lakókat. Ha elszaladnának, akkor elkapunk valakit. A gyerekekhez úgyis visszajönnek az asszonyok, az asszonyokhoz meg az emberek, bár azt már nem várnám meg. Ha meg nem beszélnek, hát levágunk egy-két orrot, fület vagy ujjat.
- De mégis jobb lenne komolyabb erőszak nélkül. Holnap estére vagy holnaputánra biztosan tudnák a városban a megfelelő helyeken, mi történt a faluban.
- Előbb azt szeretném megtudni, mi is történt tulajdonképpen, leginkább az összecsapás után. Él-e még - itt egy rövid szünetet tartok - valaki a csapatból. Aztán pedig valami leírást a támadók vezetőiről. Volt köztük egy kalapos nagybajuszú. Anak érdekelne a címerkendője is, ha volt.
- Zaj és jajgatás szinte biztosan lesz. Erre, ha megmaradt valaki a csapatból, csak előjön.
- A folytatást meg majd akkor meglátjuk. Még a szürkület kezdetet előtt a városba akarok érni - és te is - ezt megnyomom és rámutatok Gerdora. - Ismersz valami kapcsolatot vagy kapcsolatokat apám ... üzletfelei közül?

A fergeteg átvonul
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2010.02.20. 10:13

Időpont: délelőtt

*Gerdo kicsit tanácstalanul vonja meg a vállát.*

- Háát, csak egy-két kisstílű alakot. Bár talán ők is tudnak információt adni...

*Közben jó tempóban haladtok a keskeny ösvényen, ellenséges csapatokat nem láttok semerre. Ha ilyen iramban haladtok, akkor a délután derekára elérhetitek a kérdéses falut, onnan pedig Bermonde csak pár órányi lovaglásra van.*

// OFF: Ha csak a tartományi színeket visel valaki azzal csupán azt jelzi, hogy abból a tartományból származik., de nem utal sem származásra, sem rangra. Az egyszerű népek ebből arra következtetnek, hogy a kendőt viselő nem tartozik senkihez (szabad préda bárki számára, nem lesz következménye ha például kirabolják). //
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2010.02.21. 21:27

(Iymer con Enzone)

// Ez esetben akkor háromféle címerkendő lenne nálunk: saját, csak az abradoi színekkel és egy a bevetéseken használtak közül

*Az út további részében nincs más mondanivalóm. Gerdo válaszának nem örülök, így jobb lett volna Valdot elhozni, de mostmár üsse kő. A gondolataimba merülök.*
*A falu előtt egy takarásban lévő helyen megállítanám a csapatot. Aki akar, egyen, igyon (de alkoholt nem), rövid pihenő, eligazítás és vágjunk bele.*
- Most megállunk egy időre. Aki akar, egyen, igyon vizet vagy pihenjen, nemsokára kezdünk. Az élelmet osszátok szét.

<Nyilván a falu közepében lesznek a jobb házak és egy ilyenben szállt meg az akciót, vagy csak a csapdát vezető, például az a kalapos is. Viszont ha van városi katonaság a faluban vagy előbb érnek haza az emberek a mezőről, baj is lehet, mert innen lesz a legnehezebb eltűnni. Bátraké a szerencse!>
*Eszem pár falatot és iszok is rá keveset, de inkábbb elteszem az én adagom és az akcióval foglalkozom gondolatban. És kezdek ráhangolódni is.

Mindenki megkapja a tartományi címerkendőt, amit én a derekamra kötök.*

- Ügetést és könnyű vágtát váltogatva bemegyünk a falu közepébe. Ott lesznek a legjobb házak, ott tudhatnak a legtöbbet. Viszont a legveszélyesebb is. Négy részre oszlunk. Én és Seltini megyünk az egyik portára, Gerdo és az embere egy másikba, Ales és Szekra egy harmadikba, ti hárman pedig kint maradtok. - Mikörban valakiről vagy valakihez beszélek, rá is mutatok. Leakasztom a nyakamból a kürtöt. - A ti dolgotok az lesz, hogy vigyáztok a lovakra, ha valahol baj lenne, közbe tudjatok avatkozni, egyébként pedig az utcát, a határt, a házakat figyelitek, és ha olyan veszély jönne, amit nem tudtok elhárítani, két rövid jelzéssel figyelmeztettek bennünket - odaadom a kürtöt. - A két szemed - ezt erősen megnyomom.
- Bemegyünk a házba és meg kellene tudni minél többet arról, mi is történt tegnap. Hányan élték túl a mieink közül, ki lehetett az és mit tettek velük. Ki és hányan vezette vagy vezették a támadást. Címere volt-e. Ilyesmi. De gyorsan kell cselekedni, mert egyrészt rajtunk üthetnek, másrészt pedig még világosban akarok bemenni a városba.
- Ha valahol elmenekülnének, és csak gyereket tudtok elkapni közülük, odaadjátok a kint várakozóknak és másik házba néztek be. A gyerek miatt a többiek is visszajönnek. Leginkább asszonyoknak kell otthon lenni meg öregeknek, az emberek kint dolgoznak. Ha megvan valaki és nem akar beszélni, előbb finoman majd erősebben figyelmetetni kell, elvesztheti egy ujját vagy fülét, ha nem beszél. Haláleset vagy szükségtelen erőszak ne legyen, az újjab vád lehetne a megmaradtakkal szemben.
- Volt a támadókat vezetők között egy kalapos nagybajuszú is. Kérdezzétek meg azt is meg a sebhelyes hosszúhajút is. Utóbbit meg azért, mert olyan meg nem volt a vezetők között.
- Ha úgy alakulna és mégis szétszórnának bennünket, akkor itt találkozunk.
- Kérdés van?

// Hány portából is áll a falu, kb?
// Felteszem, Bermonde eléggé ki van dolgozva, nem szólnék bele, nem szerveznék keresztbe. Hogy hívják a fogadót, amit én is és az embereim is nagyjából ismernek, engem, illetve a családomat is többé-kevésbé ismerik és a legbiztosabb helyek tartom? Előtörténetem alapján ismerek a városban párat.

A fergeteg átvonul
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2010.02.23. 10:42

Helyszín: Bermonde-től délkeletre, útban Kékkút falu felé
Időpont: délelőttől a délután közepéig

*Embereid egy-egy biccentéssel veszik tudomásul a parancsaidat. Kérdésük nincs, elég világosan beszéltél.
Pár percnyi pihenő után szedelőzködtök és már meg sem álltok a kérdéses faluig. Útközben nem találkoztok senkivel, igaz hogy nem is a legforgalmasabb utakon lovagoltok.
Kékkút falu egy kis völgyben található, amit lombhullató erdő vesz körül. Két út vezet ki a faluból: az egyik Bermonde-'be, a másik pedig a legközelebbi falu felé – ha jól emlékszel Kövecses a neve – vezet.
Maga a falu közepesnek mondható, körülbelül huszonöt-harminc család lakja. Az itt élők főképp fakitermelésből élnek, hűséggel a Bermonde-'ben élő Vasco családnak tartoznak. Ez egy városi kisnemesi família, ha jól emlékszel csak egy-két falu tartozik a felügyeletük alá.
A délután dereka felé éritek el a falut, amit először egy dombtetőről pillantasz meg. Elég takaros kis falunak tűnik, a házak szépen karban vannak tartva. Mozgást nem nagyon látsz a házak között, de ebből a távolságból szinte csak a házak teteje látszik ki a fák közül.*

// OFF: Bermonde városában a Biztos Rév nevezetű fogadót használtátok rendszeresen. Elég kényelmes fogadó a folyóparton, azt is tudnod, hogy saját istállójuk nincs, a vendégek lovait pár utcával arrébb található istállóban helyezik el.
A következő reagodat légyszi az Utak, ösvények, csapásokhoz írjad! //
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
42 hozzászólás • Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3

Vissza: Gorvik