A mai reggelen elveim feladva sietek a kajáért. Nem harcolok, nem könyöklök egyszerűen gyorsabb vagyok, mint a többiek. Muszály ma, és a későbbiekben odafigyelni az étkezésemre, mert szükség lesz az erőmre, és érzem, hogy nem tettem túl jót magamnak azzal, hogy például a tegnapi nap ezt elhanyagoltam. Na de legalább szereztem egy szövetségest. Valamit valamiért.
Míg a munkahely felé megyünk gyorsan be is falom. Ott is az elsők között akarok lenni, sőt játszom a nagyon lelkiismeretes munkást, és még mielőtt az ork őr bármiféle szerszámot nyomna a kezembe én felkapok egy csákányt, és befelé igyekszem a tárnába.
Ahol még van némi fény a tárna elejében bevárom esti társam és vele együtt megyünk robotolni. Kérdésére kicsit elgondolkodom.
-Egy biztos. Nem holnapra tervezem a szökést, mert még rengeteg dolgunk lenne előtte. Be kéne szerezni és elrejteni egy csomó dolgot. Világító eszközök, fegyvernek használható dolgok, víz, élelem, stb. Na és persze információ, nehogy találomra induljunk el, mert a végén itt bóklászhatunk életünk végéig. Ez utóbbi okozza nekem a legnagyobb fejtörést. Na és persze a kondinkon sem ártana valahogy javítani, mert valljuk meg őszintén nem vagyunk topformában. Első lépésként valami rejtekhelyet kéne találni, amit le is tesztelhetünk.