• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tartományok, nagyvárosok és lovagi birtokok

Ranil országa...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
42 hozzászólás • Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3

Re: Tartományok, nagyvárosok és lovagi birtokok

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.07.31. 16:47

(Mauno)

- Szólíts csak Maunonak. Megbeszélem az útitársammal, aztán ha benne van, holnap elindulunk és előkerítjük a szállítmányt.
<Nem mintha nem kerestem volna már többet húsz ezüstnél négy nap alatt, de fő a jó benyomás. Aztán meg...>
- Az is lehet, hogy a banditáknak inni támadt kedve, és lecsaptak a borra. - bár nincs sem ebéd sem vacsoraidő, azért kér valamit enni, aztán maga is meglátogatja a fürdőt. Ha addig D. nem jön vissza, tán ott megtalálja.
<Remélem az a lány is vesz magának egy lovat.>
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ral da Ranga » 2007.08.01. 17:04

HM: Ral da Ranga
JK: Dánica és Mauno
Helyszín: Keleti Tartomány, Lugdub városa, Szürke Medve vendégfogadó
Esemény: Beszélgetés a fogadósékkal, Fürdés
Idő: délután

//Mauno//

-Áhh...kötve hiszem azt a körözött bűnözőt nem lopásért vagy rablásért keresik, hanem...-ebben a pillanatban helyiek jönnek inni, Ronan régről ismerheti őket, mert molyogva parolázik nekik és az italokkal kezd tüsténkedni.

Közben visszatér Bretta, az ételedet már ő szolgája fel neked.

-Néni. Fürdő. -mondja összeszedve mindazt az erv tudását ami a 7 életéve alatt ráragadt.

Megebédelsz, (az étel pörkölt volt fehérkenyérrel és kovászos uborkával) és te is a Fürdőbe indulsz.

A bejáratban szembetalálkozol az utitársnőddel akinek a látványától //Off: nem tudom hogy Maunó hányszor látta Dánicát ebben a ruhában...:roll:// kis híján te is dobsz egy hátast, nemhogy a dwoonok! :D
Feltámad a lágy nyári szellő, fellebentve kicsit Dánica szoknyáját, a dwoon járókelő fréfiak nem abba az irányba néznek ahová mennek, hanem mind Dánica felé bambul, akinek van asszony az meg nem győzi nyakasokkal a megfelelő irányba terelgetni az urát...uhh...szeretnéd hinni, hogy rosszul láttál és nem Dánica "cicáját" láttad kivillani az előbb...:D. Lelki szemeid előtt megjelenik Dánica amint közbotrány okozásért és szeméremsértésért kalodában csücsül a főtéren, miközben tojással doblják...:D
Az asszonyok nagyon csúnyán és megvetően néznek Dánicára...

//Dánica//

Egy kényszeredett mosolyú Maunóval találkozol odakint a fürdő előtt az utcán, akinek a tekintete elárulja, hogy a szeszélyes széljárás miatt többet is látott belőled mint a "szürke hétköznapokon", illetve nemcsak ő, hanem hat-hét dwoon férfi találgatja, hogy amit láttak, az az-e amit gondolnak, vagy csak macskát hordasz a lábad között...:D
A fiatalabbja (és koránál fogva lazábbja és kicsit gátlástalanabbja) az ujjait a szájába bedugva füttyög és cuppog, az idősebbje megcsóvája a fejét de azért suttyomban ők is megnéznek, míg nem kapnak az asszonyaiktól egy nyalkevest. A dwoon nők akik viszont csak képről ismerik a miniszoknyát; nagyon keményen beszólnak a fital lánynak; ervül kiabálnak (azt rögtön összerakták, hogy nem vagy dwoon...:D) feléd:

-Menjél haza hülye liba és otthon mutogassad a fokhagymagerezd picsádat, ribanc!
-Mi van hülye fruska viszket a picsád!? Súrold meg vaskefével az kihozza belőled a trippert te riherongy kurva!
- Lotyó! Menjél haza és ott tedd ki közszemlére a segged!
- Nem félsz hogy Ranil megbűntet?
- Hülye erv kurva!
VII. Vörös Hadúr
A Vörös Lobogó hordozója

"Áldozat lészen diadalunk!"
Ral da Ranga
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 47
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.01. 17:37

(Dánica)

//Kifelejtettem valamit öltözés leírásánál, még pedig hogy fegyveröv és tőr nélkül szinte sose indul el, azaz ez most is van nála//

A lány rávigyorog Maunora:
-Zene füleimnek, káromkodnak. A hegyek között de jól jött volna amikor én is osztottam az észt a fáknak, köveknek! Oda se neki, az irigység meg a prűdség beszél belőlük! Ahhoz képest hogy eddig nem sokan értettek ervül, hirtelen kiderül, hogy ragadt rájuk valami, de nem épp a szebbik beszéd! Úgy nézel rám, mint aki mindjárt elájul. Hogy kéne alsónemű? Az a fogadóban van itt nálam nincs. Bár ez a hideg szél sajna ráfog engem venni a bugyogó viselésére. De szerintem őket nem is az bántja ami van vagy éppenséggel nincs a szonyám alatt, hanem az hogy nem bokáig érő darócruhát viselek. Szerinted hány pofont fogok estig kiosztani?-néz nyíltan és szemtelenül azokra akik kifogásolják megjelenését és bizonyos ősi mesterség űzőjének titulálják.
-Magának is szép napot!-s nyelvet ölt a háborgónak.
-Megyek vissza a fogadóba bugyogóért. Ha nem leszek ott, vagy épp felfedezem a várost, vagy rámeresztenek valami helyi papot, vagy gyepálok valakit valahol :D
De azért megvárja, van-e még valami, amit a félvér adna neki útravalóul.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.08.01. 18:20

(Mauno)

<Azt hiszem a jó benyomás tételéről ennyit...amíg Dánicával utazom teljesen mindegy hány gaztevőt kapnánk el, és hány szekér szállítmányt mentünk meg. De úgy látom nem adja alább.>
- Van egy jó hírem! Nem sokára megint úton leszünk. Hát nem örülsz? Azt hiszem a magunkfajta kalandozóknak ez a módi. :) Szóval ha fürödtem, találkozzunk a lócsiszárnál, mert kel majd két jó hátas. A templom felé, túl a kaszárnyán, vagy min, van egy tanya. Ott tudunk lovakat venni. Nincs még késő, én meg most igyekszek egy kicsit a fürdéssel. Addig talán menj vissza a Medvébe, és egyél mert nagyon finom a pörkölt, én már kaptam. Ha arra jársz talán vehetnél fel valamit, persze csak ha nincs túl meleged. :D
A fürdést tényleg nem akarja sokáig nyújtani, hanem elmegy a lókereskedőhöz, nincs még késő.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ral da Ranga » 2007.08.01. 21:52

Helyszín: Keleti Tartomány, Lugdub városa,
Esemény: Mászkálás a városban

//Dánica//

Visszatérve a fogadóba iddogáló helyieket találsz akik kiköpik a szájukban tartott borukat mikor meglátnak.
A fogadós világlátottabb, ő lküzdötte már valamelyest a dwoonokra jellemző bigottságot, de azért megjegyzi:

-Ejha! Hölgyem maga életveszélyes...teljesen elcsavarja a vendégeim fejét!
Majd dwoonol dörmög valamit, mire a többi vendég nagy nehezen levakarja rólad a szemét.

-Mondtam nekik, hogy idegen és nincs más váltóruhája. De azt hiszem sok kellemetlenségtől kímélné meg magát, ha a szabónál hozzátoldatna a szoknyádhoz egy arasznyit...tudja mi cseppnyit szemérmesebbek vagyunk, mint mondjuk Erigowban...maga igazán hamvas és gyönyörű fiatal teremtés, de ez a ruha itt valóságos porovkatőr.
Ha egy picit alkalmazkodna a szokásainkhoz, meglátja könnyebb lesz itt az élete...a színe csodálatos kisasszony, de nem ártana ha legalább térdig érne. Az már belefér az itteni "tűrt" kategőriába, ha érti mire gondolok...

A férfiak rendre rajtad legeltetik a szemüket azért a nagy pironkodásban és hülledezésben egyik se mulasztja el jól megbámulni a feneked. :D

//Mauno//

A fürdés után, átsétálsz a városon.
A Naptemplom valóságos kolosszusként uralja a várost. Hívek jönnek-mennek be az ajtaján ki és be.
A szembejövő katonák -dwoon vértesek- és lovasok, megbámulnak de nem állítanak meg.
Érdekesek ezek a dwoonok. A többségük szőke vagy szőkésbarna, ritkábban barna hajú.
A nők itt teltebbek, kicsit alacsonyabbak, de azért látsz egy két nagyon szép hajadont...
Kép
Azért a világnak ezen a felén is könnyen szerelembe eshet a férfiember azért ezt már látod...:D Ami szép, az a dwoonoknál is szép.

A Kaszárnyából az udvarról csataordítások és akkora fegyvercsattogás hallatszik ki, hogy előszőr azt hiszed, ostrom, vagy valódi támadás érte a várost és az ellenséget ölik ilyen megveszekedett dühvel, de miután az emberek tök közönyös pofával sétálnak el a kaszárnya mellett, kénytelen vagy belátni, hogy valószínúleg ez csak egy "sima" napi gyakorlat lehet...ehh...dilisek ezeke a dwoonok. :D

A lócsiszár tanyájához érve egy nagy ügetőt és jópár lovat látsz.
Egy dwoon férfi áll az ügető-udvar közepén és egy lovat futtat körbe-körbe.
VII. Vörös Hadúr
A Vörös Lobogó hordozója

Ral da Ranga
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.08.01. 22:36

(Mauno)

Ő aztán nem tartja vissza magát attól, hogy ránézzen a csinos teremtésekre akiket az utcán lát... megnyerő mosolyát is bőkezűen ossza. :D

A lovásznál körbenéz, hogy milyen az állomány, s odasétál a gazdához:

- Szépjónapot lovászmesteruram! - köszön rá, kicsit harsányan, úgy látta erre nagyhanggal vannak az emberek. - Átutazóban vagyok a társammal, s a Szürke Medvében szálltunk meg. Igen szép fogadó, s Ronan gazda azt ajánlotta ha jó lovat akarunk csakis ide jöjjünk. Bizony igaza volt! Pompás kis ménest tart uram. Legyen oly jó, s ha végzett vezessen körbe, hagy lássam kicsit közelebbről is ezeket a szép állatokat. :D Higgyen nekem, komolyan szeretnénk venni két lovat, nem rabolnám az idejét feleslegesen. S nem lenék a világért sem olyan botor, hogy csak úgy a saját szakállamra nézzek szét, hisz az is érdekel mit mondana nekem a csodás jószágok természetéről, vérvonaláról, vérmérsékletéről. Hiszen ez is fontos dolog ám, igazam van? :) Oh, remélem nem jöttem túl későn?
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.01. 22:44

(Dánica)

Fesztelenül lejt végig az utcán a Medvéig. Ott mivel melegebb van fellélegez. Türelmesen végighallgatja a fgérfit, de közben vigyorog.
-Ne aggódjon miattam, tudok magamra vigyázni.
Aztán rájön, még a holmijukat nem hurcolták fel szobára.
-Ó, ezt innen el is tirhítanám...-hajol le a rövid szoknyában a cuccáért meg a Maunoéért.
-Melyik szoba lehet a miénk? Azaz a Maunoé és az enyém :D Gondoltam kijavítom, nehogy félreértsék a becses vendégek...-nem gúnyolódik, jókedvű.
Ha megtudja, hova cipekedhet fel, megteszi, aztán kicsit fenn marad berendezkedni bugyogót venni...és...
<...legyen a fogadósnak jó napja...>...felvesz egy térdig érő fűzöld szoknyát arany szőlőleveles hímzéssel, ami viszont mindkét oldalt fel volt merészen hasítva...Döntse el mindenki, így jobban járt-e :lol:
Leérkezve karjára teszi a bundakabátját és megigazítja ciklámen blúzát:

-Megéheztem, kérhetem azt amit a társam evett? Csupa jót mondott róla, gondoltam megkóstolom azt a híres ételt. És a fürdő is egy falat vadászmező volt, végre meleg vízbe mártózhattam!-ujjong a lány. Közben megnézi jobban, milyenek a civil dwoonok, mert eddig csak inkább őröket, katonaféléket látott vagy vérmes asszonyokat.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ral da Ranga » 2007.08.02. 10:54

//Mauno//

-A szája jártatása helyett inkább jöjjön be és segítsen nekem itt, ha lovat akar...-mondja a lócsiszár neked háttal, miközben minden figyelmét leköti a ló futtatása...ez a gianangi kanca még félvad, és nincs betörve, de annyira viszont szelíd, hogy valaki megfogja a kötőféket, míg a hátára mászok, hogy betörjem...-hátranéz.

-Úgyhogy az üzlethez kénytelen nekem segíteni...csak olyan embernek adok el lovat akiben van kurázsi és nem fossa össze magát, ha egy ló kapálódzni kezd...úgyhogy jöjjön csak bátran, söstétarcú barátom és segítsen...későn nem jött, de remélem potyára sem...osztán vér is van a pucájában, vagy csak a nyelve olyan mint akinek rózsaszirmott tettek reá?

Mikor megközelíted a robosztus testű nehézvértesek hordozására tenyésztett gianangi lovat, az fenyerít felágaskodik és rúgkapálni kezd feléd...
//Off Dobj nekem 70% fölé százalékkockával +30 módosítóval, mert félelf vagy. Annyiszor próbálkozhatsz, amennyi az intelligenciád tíz feletti része, ha sikerült, az állat közel enged magához.//

A lócsiszár felpattan a hátára és Maunó szemtanúja lehet egy igazi vérbeli dwoon rodeonak, ami ráadásul ingyen van...:D A férfi mestrei lovad, egy félórás(!) rúgkapálás, vergődés után, amikor már a hátasról szakad a kiizadt hab, a lovacska kimerülten megáll, a fejét lógatja, és megtűri a hátán a dwoont, aki lassan kiteszi az oldala mellé a két karját.
Kép
-Hát...még azért szokatni kell az emberhez. -Köszönöm a segítséget idegen.
-Térjünnk az üzletre...milyen lovat szeretne? Van elképzelése?

//Dánica//

A lehajolós jelenet után a helyi srácok füttyögésben törnek ki és vigyorogva mondanak valamit az öregeknek, túlharsogva a mormogásukat.
Miután lejössz az átöltözés után, már legalább hét-nyolc dwoon legény 17-20 évesek van az ivóban, akik mellékesen pont most akarnak valamit inni.
A pulton 3 feles barackpálinka, 2 pohár bor, sorakozik.
-Ez mind az öné kisasszony - mondja Ronan, ezek a fiúk itt mind meghívták egy italra, mutat végig Ronan a pult mentén álldogáló daliálkra, akik hangos erv nyelvű "-Szia!"-köszöntéssel integetnek.

És mind szép sorjában be is mutatkozik, viszonylag elfogadható erv nyelvtudással, eléggé törik, de láthatólag többet értenek mint beszélnek belőle.

-Én vanni Marcus. -mondja egy nyurga lányos arcú veled egyidős kölyök.:
Kép

-Szia! Az én a nevem Sheridon.-mondja egy mosolygó nálad idősebb arc:
Kép
-Hello kislány Lionel vagyok.:
Kép

-Szia, én Malcolm vagyok! -mondja egy vidám hang:
Kép

//Off: Remélem Dánica nem mindet akarja....:D Legalább egy párat hagyj meg a helyi csajoknak...:D//
VII. Vörös Hadúr
A Vörös Lobogó hordozója

Ral da Ranga
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.02. 16:08

(Dánica)

A megnőtt létszámra megrándul az ajka, mosolyra bomolva.
<Micsoda népszerűség! Ez tetszik!>
Aztán mikor kiderül, hogy van akik egyenesen miatta jött, már nyíltan vigyorog.
-Milyen sokan lettünk itt hirtelen-pillant Ronanra.
-Ezzel a szoknyával remélem elégedett ön is...és Ranil is-mutatja meg legújabb viseletét.
Már amikor a rakás italt meglátja ötlete támad s miközben bemutatkoznak neki a fiatalemberek, orra alatt mormog kicsit, de közben élénken figyel s pillantásával fejbicentéssel méltatja a bemutatkozókat.

(A mormogás a következő: "Arel, ki szíveden viseled híveid heves sorsát, add hogy ezt a sok finom italt következmény nélkül magamba dönthessem!" :lol: )
Miután mindenki végzett azzal, hogy Dánica eszébe vésse nevét, a lány felemeli az első pohár italt:
-Öröm látni, hogy ennyi fess fiatalember lakik itt!-s lecsúszott az első feles már nincs is a pohárban.
-Dánica vagyok, nem ülünk le?-kérdezi tőlük.
<A bőség zavara :D >
-Alakul az erv nyelvtudésod, Marcus-küldi le a második felest, a poharat hangosan tette le.
-Sheridon, ritka hangzású név!-a harmadik feles csatlakozott tetsvéreihez s a pohár is csattanva a második mellé, köben könnyedén a pultnak dől a lány.
-Veszedelmes név ez a Lionel!-issza ki az egyik pohár bort, majd végül eljött az utolsó is:
-Neked pedig ritkán lehet rossz kedved!-kacsint Malcolmra a második pohár bor poharának széléről. Finoman megtörli a száját, végignéz az öt üres poháron és huncutul elmosolyodik.
-Hova is ülhetek le?
<Lássuk csak: Marcus még nagyon fiatal. Jó, annyi lehet mint én, de én koromhoz képest igen szemtelen vagyok. Sheridon már több nyarat élhetett mint én, nem rossz vágású. Hű, vagánynak tűnik ez a Lionel, szemmel kell tartani :D Malcolm jópofa, nem is tudom kit szedjek fel így hirtelenjében! Szerintem 5 perc múlva jobban fogom tudni :D>
Elvileg már meghozta döntését de mivel szórakoztató társaságra is vágyott, nem lőtte le a "poént".

//pm ment//
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.08.02. 16:59

(Mauno)

//A közelkerülés sikerült, 98-at dobtam és +30 :lol: //

- Ez aztán szép munka volt! Micsoda egy erős állat! Remek, azt kell mondjam meggyőzött. Látom hogy ért a lovakhoz, ha ilyen pompás állatokat ilyen szakértelemmel tart, és nevel jobb helyet tényleg nem találhattam volna. :) Nekem és a társamnak két utazólóra lenne szükségünk, de olyat szeretnénk ami nem ijed meg a saját árnyékától. Jómagam, habár sokat lovaglotam már, de nyilván nem nevezhetem még magam olyan nagyon jó lovasnak, egy szép mozgású, elegáns heréltre gondoltam. A társam minden percben itt lehet, de ha nem is jön, és akkor is választok neki. Egy fürge, kedves kanca biztos elnyerné a tetszését.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ral da Ranga » 2007.08.03. 17:02

//Dánica//

A fiúk is iszogatni kezdenek és hangos "Az igen!" káltásokkal nyugtázzák Dánica ivászati tlejesítményét, miután nem akarnak mögötte szégyenben maradni, ők is rendelnek.

-És jártálm ár az Unióban korábban? -kérdi Sheridon

-Nem láttunk még korábban a városban, honnan jöttél? -Egyedüll utazol? -Bátor kiscsaj vagy hallod-e?-így Lionel

- Ronan! Hol az igriced? -Üzenj neki, hogy ha pénzt akar keresni, hozza be ide a ványadt valagát, mert olyan itt a hangulat mint egy kriptában, ha mi nem lennénk!-így Malcolm

-Te vanni szép. -mondja Marcus fülig pirulva, az ügyetlen de bátor bókra harsány röhögés a válasz a vetélytársak részéről.

A vendégek lassan napirendre térnek az idegen lány fölött, az teljesen belefér az erkölcseikbe, hogy a fiatalok egymás társaságát keresik és a fiatal dwoon fiúkat meg izgatja az idegenből jött khívó öltözetű lány. Nagyot legyintenek a vihácoló társaságon és nekiállnak megbeszélni az évi termésátlagot...:D (Természetesen dwoonul, de ha érdekel, részletezem....:D)

//Mauno//

- Karl vagyok. - mutatkozik be végre a lókupec.
-Értem. -Ha bátor lovat akar, akkor gianagi, vagy ereni ménesből valót javaslok, de nagyon kemény kéz kell hozzájuk, mert kissé harapósak...

-Maga már megbocsásson nem egy robosztus alkat...olyan könnyű csontú, hogy a gianangi észre se venné, ha a nyergében ülen, aztán oda is a tekintély. Ön nem ember ugye? Vagy tán csak félig az...

-Inkább egy karcsú haonwelli lovat ajánlanék magának. Két éves hím...kissé alacsonyabb, de karcsú temetű és nagyon kezes, emberhez szokott jószág...ezek a kedvenceim..elfek nevelték...a leginteligensebb és legértelmesebb lovak a ménesemben...és nagyon játékosak tudta? Egy időben állandóan lerángatta rólam a fogával a köpenyem, hogy foglalkozzak vele...igénylik a törődést és a foglalkozást, ezeket nem lehet kivágni ridegtartásba egy évre a mezőre, mert elvadulnak! Egygazdás ló, olyan hűséges mint egy kutya és szerintem legalább annyira idomítható is.
Tessék itt van...-és Karl egy hófehér szőrű vidáman fickándozó lovacskára mutat. Előszőr az hiszed még vad, de aztán látod, hogy csak azért csinálja, mert annyira élvezi a mozgást.

-Az utitársa férfi vagy nő? Ez lényegesebb mint gondolná! Milyen magas és mekkora súlyú? Ideges, hangos ember, vagy nyugodt és szelíd? Fél a nyeregben? Nagy mozdultokkkal gesztikulál, estleg csapkod a nyeregben? Ezket tudnom kellene, hogy jó szívvel hátast ajánlhassak neki! Uram a lóvásárlás az nem olyan mintha egy vég kolbászt venne az ember! Ezeknek az állatoknak lelkük,mi több személyiségük van! Ha az ember nem illik a lóhoz nem sok öröme fog telni benne! Aztán persze az összes tudatlan buta, ki hasraütésre vesz lovat, mind a tisztességtelen kereskedőt okolja...ehh...nem is bosszantom magam.

-Ha azt akarja, hogy én ajánljak lovat akkor hozza el a társát...vagy mondja el milyen ember a társa.
VII. Vörös Hadúr
A Vörös Lobogó hordozója

Ral da Ranga
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.03. 19:57

(Dánica)

Kényelmesen leül, hátradől ha van támla, ha nem, könyököl az asztalon.
-Ó, dehogy voltam még itt! Akkor nem kurvázott volna le ennyi nő hanem még több a szoknyám miatt-nevetett fel.
-Igyatok csak, senki torka száraz ne legyen! Tessék, ezt hajtsd le, javadra fog válni!-fizet egy pint sört Marcusnak :D
<Lehet hogy most félszeg, de nézzék majd meg 3 év múlva!>
-Egy cimborámmal jöttem ide a sárgabőrűektől. Muris errefelé a hegyi őrség, jó arcok vannak itt!
Kap a szón hogy lehet, dalmondót hívnak.
-A jó zene sose árt! Vagy egy jó történet a megfelelő társasággal!-kacsint Malcolmra.
-No, és ti mivel ütitek el az időt ha éppenséggel nem fruskák után kacsingattok?

//Milyen asztalnál és hogyan foglalunk helyet? Azaz ki hol ül? :P//
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ral da Ranga » 2007.08.04. 11:58

JK: Dánica
Esemény: Flört a dwoon fiúkkal

Az asztal amit körbe ültök kör alakú, nagy alapterületű, mert hat szék van körülötte 3-3 szék egymássak félkörívben szemben.

//Az ülésrend (az óra számlapjához viszonyítsd):

Malcolm -6 óránál
Sheridon-1 óránál
Marcus -4 óránál
Lionel -12 óránál

Dánica-....nem tudom hova akarsz ülni, válassz egy irányt..:roll://

A fiúk beszédbe elegyedenek veled, megtudsz róluk ezt-azt:

-Sheridon a dwoon vértes gyalogság ifjú kadétja, tiszti iskolába jár. 21 éves, nem itt lakik, Davaloni, csak itt tölt egy bizonyos gyakorlati időt a városi Kaszárnyában, mert itt van most képzési gyakorlata.

-Lionel 20 éves, helyi lakos, családi vállalkozást üzemeltetnek. Ő és az apja prémvadász, az édesanyja szűcs. A férfiak által levadászott prémeket az anyja varrja össze ruhákká, amit eladnak, ebből élnek. Két húga van.

- Malcolm 19 éves, helyi lakos, a családjának fatelepe van a környéki erdőkben, ők szállítják a városba a legtöbb épület-fát, amiből a város épül. Malcolm az itteni iskolában erdőmérnöknek tanul, fatelepítéssel és kitermeléssel fog foglalkozni. Hobby vadász, Lionellel szoktak menni vadászni, aki nagy túrákra vezeti a barátját.

-Marcus, a legfiatalabb, 17 éves, ellenben a legnagyobb társadalmi státuszú.
Teljes neve Marcus da Gilles, ő és családja a "Hemniss", azaz a dwoon nemesi rend tagja, jelenleg apródként fegyverhordozóként, szolgál az Igaz Akarat-lovagrendben, apja keze alatt. Szerény és kevésbeszédű fiú, ebben valószínűleg a nyelvi korlátok is szerepet játszanak.

Előkerül a dalnok is vére, a húrokb csap és vidám tánczene veszi kezdetét.

Lionel a legrámenősebb, elsőként ő kér fel és visz táncba.

De sorra lekérnek tőle a többiek is. A tánc az tetszik a fogadó közönségének, mert azt ők is szeretik, és itt elfogadott szórakozási forma egy fogadóban...ugyan hova járhatnának máshova a dwoonok kicsit lazítani? Sőt egy idősebb, 30 körüli pár is bekpcsolódik, igaz ők csak egymással táncolnak. A forgalom megugrik és egyre többen lesznek, fiatal dwoon lánykák is érkeznek, akik beszédbe elegyednek a fiúkkal és az asztalukhoz székeket húznak a srácok, hogy leülhessenek.
A dwoon leányzók téged kicsit bizalmatlanul, de nem ellenségesen szemlélnek.
//Nem ezek kurváztak...:D//
VII. Vörös Hadúr
A Vörös Lobogó hordozója

Ral da Ranga
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.08.04. 15:22

(Mauno)

- Szóval okos állat? Nagyon szép azt meg kell hagyni. :D Talán odajön ha fütyülök neki? Persze gondolom, meg sem kottyan neki, ha összebarátkoztunk. Nagyon okos szeme van. Hogy hívják? Nem csodálom hogy olyan játékos, hisz ha két éves, akkor még alig múlt csikó korú. - Odasétál a lóhoz, hogy meglássa hogy fogadja őt. Egyik kezét előrenyújtja, hagy szaglásszon egy kicsit, s ha közelengedi, megsimogatja a nyakát. - Igen, tényleg nem vagyok teljesen ember. Anyám elf volt. Jómagam Mauno Zulficar vagyok, Erionból. Afféle festőművész, de imádok utazni, s amíg le nem telepszem valahol, járom a világot. Az útitársam egy nagyon kedves ifjú hölgy. Ami azt illeti, kicsit szeleburdi, olyan mának élő típus, aki azt teszi amihez épp kedve van. De ugynakkor nagyon jó szívű lány ő, biztosan szeretni fogja a lovát, ahogy én is. Hát lehet ezeket a pompás állatokat nem szeretni? :)
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.04. 15:43

(Dánica)

A lány úgy ül, hogy nagyjából mindenkit lásson (azaz 9 óránál ül ő :D )
Szívesen hallgatja a többieket, neki való az efféle szórakozás is.

-Nocsak, katonaember leszel hát?-vigyorog Sheridanra-Ha kicsit több időt töltenék itt, próbára tenném mit tanítanak neked egy kaszárnyában :D Davalon mekkora város?-kérdez, ha már kiderült, a fiú odavalósi.
Lionel szakmáját hallva kedélyesen az asztalra tette a maga bundáját:

-Na ez milyen állatból készült?-s ráhúz a fiú térdére kézzel.
Anmikor kiderül, hogy Malcolm is tanul vaélamit, a kissrác meg egyenesen valami nemesi ivadék, összecsapja kezeit:

-Hűha, le ne vizsgáztassatok! Afféle professzorok tömik a fejeteket? Száraz nem? Te meg nem lovag leszel ha idősebb leszel?-néz Marcusra.
Majd mikor a zene is felhangzik, nem habozik, hadd kérjék fel! pedig táncolni azt nem tud, főleg nem dwoont. De nem szégyenkezik miatta, nevet, nem csinál ügyet abból hogy ügyetlen. Csak afféle saját hazájabéli falusi figurarészeket ismer.

<Hm, változtattam a döntésemen. ha barátok, még jobb is...>
Tánc közben Lionelhez hajol:
-Eszembe jutott, el kéne mennem a lócsiszárhoz, de nem tudom hol van. Miután mindenkivel roptam egyet te meg Malcolm nem vezetnétek el oda? A cimborám szeretne lovat venni, megmutatom kicsit ott a pofikám, nehogy azt mondja, mindegy nekem milyen lovam lesz, de aztán ráérek. Nos?-kérdi és röpke csókot ad a fiú füléhez.
Így ha nem Malcolm a következő a táncnál, akár meg is kérdi tőle, benne van-e? ha viszont ő lenena második, csak ennyit mond neki huncutul hunyorogva:

-Kérdezni fog tőled majd a barátod valamit, te csak mondj rá igent.
Tánc után lehuppan, hogy kifújja magát. Kíváncsian nézi a helyi lányokat de szemeiben azért ott az Erion melletti kritikus is :P :D
<Nem gnómok, de kicsit visszafogottak. Olyan anyák mellett el is hiszem! Pár év, és ők is majd dupla ekkorák lesznek és ott dajkálhatják a gyerekeiket. Így elfuserálni a fiatalságot!>
Ha a két fiú kész rá, ő indul is, így is késésben van már :) Többiektől elbúcsúzik, hogy dolga akadt és köszöni a piát no meg a táncot :wink:
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
42 hozzászólás • Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3

Vissza: Dwyll Unió