Liam magasról fütyült a szepegő lányra, mert még nem végzete el a dolgát a martalócokkal: a zsájából kötelet vesz elő, amivel a vadakt szokta zsinegelni a feldolgozáshoz, és összeköti a zsiványok kezét és lábát (van Csomózásom 1.-es fokon). Utána a hátrahajtja a bokájukat és a hátul megkötött kezet a bokához köti. (Nem tudom világos-e hogy mit akarok.

Szépen akkurátusan megközözi mindhármat, közben átkutatja őket hogy van-e náluk pénz.
Ha van, azt elveszi.
<Ezeket felpakolom arra a szekérre és megkérem azoket az embereket, hogy vigyenek be a városba. Biztos keresi ezeket a díszpintyeket az őrség egyéb bűneik miatt...talán még fejpénzt is kaphatok értük. Ha nem az se baj....legalébb ennyivel kevesebb lator járja itt a vidéket...kíváncsi vagyok mi van még a fülük mögött...biztos kapnak bűntetést...talán megvesszőzik, vagy felakasztják őket...Szarok rá; meg is érdemlik...

Miután gúzsba kötötte a rablókat szépen elfekteti őket egymás mellé az út szélére és a lányhoz megy.
<Na, ez is tök puci...az utóbbi időben mindenütt puci nőkbe botlok...>
Leveszi a viseletes köpenyét amit hol takarónak, hol -összehajtogatva- párnának használt és a lánynak adja, majd megszólítja:
- Már nem tudnak több disznóságot elkövetni...levertem őket. Az ura jól van? Megtennék hogy bevisznek a kordén a városba? Át akarom adni ezt a három jómadarat az őröknek...
<Ehh, a madaras fickó meg vár a disznajára....nem sürgős az...>