Ulcus
-Igen ayt mondtam.De azt is mondtam,hogy aki semmiben nem tud seggiteni és a harcban sem tudja megvédeni magát az csak hátráltat bennünket s nem segitségünkre.Nos hát mondjátok el,hogy a lány miben tud segitőkezet nyújtani.
Megvárja a választ addig a többin gondolkozik.
-Nem tartom túl jó ötletnek az álcázást.Ugyanis ha jól emlékszem veszélyesnek mondtad őket dalnok...S ebben az esetben könnyedén átláthatnak az álcánkon mind a Khirrad nevezetű mind a 3 testőre és akkor bajban leszünk.Már kerestek is embert,hogy kövessenek engem s egyben hozzátok is eljutnak.Ne aggodjatok a követővel nem lesz több gond...
Ismét vár pár pillanatig majd a dalnokra néz.
-Azt tartanám a legmegfellelőbnek ha estére az Antoh virolához hoznád azt pár segitőkezet és amint megjelennek Khirrad és testőrei lecsapunk rájuk egy sikátorba és ha lesznek is szemtanúk szerintem a városőrség nem fog nagyra verni az estet,tekintve hogy toroniakról van szó.Ám sokkal valószinűbb,hogy nem fognak megjelenni mind hisz csak információt vesznek át,ebben az esetben még mindig követhetjük őket a rejtekhelyükig és rögtön le is csaphatunk,mig ők felkészületlenek.Egyébként is több szem többet lát és nehezebb lesz lerázni őket.A másik toroni is igen jártas volt a követők lerázásába...