• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vonító Dalnok Korcsma

A divat, a szép, a dalnokok, és az íjászok hazája...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
372 hozzászólás • Oldal: 22 / 25 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25

Re: A Vonító Dalnok Korcsma

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.08.16. 17:43

Ulcus

-Igen ayt mondtam.De azt is mondtam,hogy aki semmiben nem tud seggiteni és a harcban sem tudja megvédeni magát az csak hátráltat bennünket s nem segitségünkre.Nos hát mondjátok el,hogy a lány miben tud segitőkezet nyújtani.
Megvárja a választ addig a többin gondolkozik.

-Nem tartom túl jó ötletnek az álcázást.Ugyanis ha jól emlékszem veszélyesnek mondtad őket dalnok...S ebben az esetben könnyedén átláthatnak az álcánkon mind a Khirrad nevezetű mind a 3 testőre és akkor bajban leszünk.Már kerestek is embert,hogy kövessenek engem s egyben hozzátok is eljutnak.Ne aggodjatok a követővel nem lesz több gond...

Ismét vár pár pillanatig majd a dalnokra néz.

-Azt tartanám a legmegfellelőbnek ha estére az Antoh virolához hoznád azt pár segitőkezet és amint megjelennek Khirrad és testőrei lecsapunk rájuk egy sikátorba és ha lesznek is szemtanúk szerintem a városőrség nem fog nagyra verni az estet,tekintve hogy toroniakról van szó.Ám sokkal valószinűbb,hogy nem fognak megjelenni mind hisz csak információt vesznek át,ebben az esetben még mindig követhetjük őket a rejtekhelyükig és rögtön le is csaphatunk,mig ők felkészületlenek.Egyébként is több szem többet lát és nehezebb lesz lerázni őket.A másik toroni is igen jártas volt a követők lerázásába...
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2007.08.16. 19:05

/Venge/

*Szikrázó szemekkel visszalép az ajtóból, Ulcus elé:*

- Szóval én csak egy kislány vagyok szerinted? Nem tudom merre jártál, amikor kitört a balhé az ivóban. Többen az életüket kockáztatták, volt, aki meg is halt, amig te ki tudja, merre jártál, egyáltalán csináltál-e valamit!
Talán jól fejbevertek valamelyik sikátorban, ezért nem tudsz visszaemlékezni a dolgokra.
Én viszont világosan emlékszem, hogy mikor végre megérkeztél, gyúnyos képpel felültél a pultra, és láblógatva vártad, hogy mások végezzék el a munkát helyetted.
Javits ki, ha tévednék.
Lehet, hogy én valóban csak egy kislány vagyok. Mégis én öltem meg az egyik támadót, és nem te, ó, Kardok Nagy Mestere!!!

*Az indulattól remeg a hangja, alig tud uralkodni magán. Ökölbeszorított kézzel áll Ulcussal szemben.*
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.08.16. 19:32

Ulcus

Kezd már lassan ideges lenni,hogy egyesek nem tudnak sokat,de a szájuk...

-1 dobó tőrrel megmentettem egy harcost egy komoly sérüléstől és egy másikat levágtam,de valószinűleg ez is attól van,mert leütöttek és magamon kivül tettem...Ne mondjon olyat,amiről nem tud főleg,amihez nem is ért...

Aztán a dalnok és a harcos felé fordul.

-Nos akkor egyetértenek velem?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.16. 20:09

/ Venge, Ulcus, az arctalan mester /

* A dalnok lehorgasztja fejét szavaitok hallatán, majd miután kivitatkoztátok magatokat megszólal.*

- Befejeztétek végre?! Venge jön és kész! A vitát ezennel lezártam! *Néz körül szigorúan rajtatok, majd próbál a feladatra koncentrálni.*

- Nem rossz ötlet amit mondtál?! Egyetlen hibát találok benne! Azt, hogy nem tudhatjuk, merre távoznak a kocsmából, s így nem tudunk olyan jó felkészülni a rajtaütésre az utcán. Az már sokkal jobb ötlet, hogy a búvóhelyükön kapjuk el őket. Mondjuk ott sem ártana a rajtaütés előtt körülnézni. Lemerném fogadni, hogy tele van „meglepetéssel”. Két lehetőség van! * Fogja töprengőre.* Vagy bevállaljuk a kockázatot, s nyomban rájuk törünk, mikor visszaérnek a fogadóból és talán készületlenül éri őket a támadás, vagy miután megtudtuk hol szálltak meg, körbekémleljük a házat, s utána csapunk le rájuk. Szerintetek?!

- Ulcus! Milyen fickóról beszélsz amúgy?! Mond már el légy szíves részletesebben, hogy kivel hozott össze a sors! * Néz rád kérdőn a dalnok.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 557
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.08.16. 22:17

Ulcus

-Rendben.De előre bocsáltom,hogy ha bajba kerül,akkor nem fogok rajta segiteni ha a küldetés sikere mulik ezen.
...
Egy fiatal srác.Nem lényegesek a részletek.
...
Igen nem tudjuk,hogy merre távoznak.Ezért fontos,hogy többen elgyünk igy az egséz fogadót biztonságosan szemmel tarthatjuk.Ha mind itt lesznek akkor nem fér kétség,hogy rajta üssünk az utcán,mert nem kell a csapdáktól tartani.Ha nem lesznek ott mindannyian,akkor követjük őket a buvóhelyig...ennyi lenne a terv,.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.17. 9:27

/ Venge, Ulcus, az arctalan mester /

* Frankó bólint.*

- Rendben van! Akkor készülődjetek! Én gyors előkészítem Venge álcáját, utána összeszedek pár ismerőst! * Az arctalan mester bólint, majd távozik a szobából, hogy a sajátjába menvén összeszedje holmiját, meditációval kitisztítsa elméjét a nagy feladat előtt. Frankó székkel kínálja Vengét, majd előkészíti a különböző maszkírozó alkalmatosságokat. Ulcusra pillant, s megszólal.*

- Kérlek szólj már Fatornak, hogy este lesz a „buli” és jól jönne az erősítés! * Kacsint rád a dalnok, majd várja, hogy a lány elhelyezkedjen a széken.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.08.17. 12:40

Ulcus

Bólint majd először a fogadóshoz megy szól neki halkan aztán körülnéz a fogadóba,hogy vannak-e gyanusabb alakok aztán felmegy a szobájába készülődni.Sötétebb ruhát vesz föl, hátán a kard,dobófegyverek készenlétbe a megfellelő helyeken és egy arckendő a zsebben.Aztán meditál és felkészül lelkileg is az összecsapásra.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.17. 14:33

/ Ulcus /

* Miután kiléptél a szobából, látod, hogy a tömeg egyre nagyobb a fogadóban. Fatort a pult mögött találod, s kijelentésedre bólint, majd halkan megjegyzi.*

-Örülök, hogy te is csatlakoztál hozzánk! * Kacsint, majd folyatja a kiszolgálást. Te körbepillantasz a tömegen. Van itt minden fajta náció. Helyi, kikapcsolódásra vágyó polgárok. Enyhén ittas külhoniak, kik valószínűleg Haomwellből, vagy Erenből származnak. Ervül beszélgetnek saját hazájukról, kultúrájukról, valamint a holnap kezdődő Fesztiválról. Az ifjú dalnok még mindig lantján játszik, s előtte páran már dalra fakadtak, s táncra perdültek a vidám zene hallatán. Gyanúsabb egyént nem látsz, nem pillantasz meg. Bár a sarokban ül két „hölgy” egy jól megtermett, harcos ölében. Kétkezes csatabárdja az asztalnak támasztva. A férfi enyhén ittas, s a lányok combjain matat. Szép szavakat súgva azok fülébe, melyen jókat kacarásznak. Mikor a férfi észreveszi, hogy figyeled, rád tekint s fejével bök egyet.*

- Mi van?! Mit lesel?!* Nem hallod szavait a nagy dajdajban, de szájáról letudod olvasni kérdését.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.08.17. 16:06

Ulcus

Körbepillant és a nagydarab fickó szavaira csak legyint.Sokkal fontosabb dolga van annál,minthogy egy ilyennel foglalkozon és amugy is a hölgyek láthatóan élvezik a társaságát...Elmegy a szobájába és az előre eltervezett módon folytatja a felkészülést.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.17. 17:29

/ Ulcus /

* Elindulsz a szobád felé, de a fickó nem hagyja annyiban. Legyintésedre felpattan a két lányt félretolva magától, majd utánad ered, s borittas hangon elkiáltja magát.*

- Mi van kisbarátom! Hukkk… Csak figyelni, bámulni, meg legyintgetni tudsz?! * Lép utánad, s érzed, hogy egyre gyorsabban közeledik feléd.* Nézz a szemembe, ha hozzád beszélek! Hukkk…
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.08.17. 18:53

Ulcus

Igazából nem akar balhét és sem kedve sem ideje nincs erre.Ám úgy tünik ez most elkerülhetetlen lesz.Megfordul hát,hogy szemügyre vehesse a fickót ill. fegyverrel közelit-e.Int a fogadósnak,hogy kelleni fog a kidobó...Addig is kitérni igyekszik csupán a hapsi ütései/fogásai elől.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.17. 19:27

/ Ulcus /

* Mikor megfordulsz az ittas férfi megáll veled szemben, s csípőre teszi a kezét.*

- Na, végre! Azt hittem elszaladsz barátocskám!? Megmondanád nekem, hogy miért bámultál az imént!? * Kihallik hangján, hogy az asztalnál ülő nőknek „veri magát”. Fatort látod, hogy közeledik felétek, az asztalok törlésével foglalatoskodik, de nagyon figyeli, hogy mi lesz ennek a vége.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.08.17. 19:47

Ulcus

Végigméri a fickót aztán körbetekint a fogadóban levő többi emberen is.Nem zárja ki a lehetősséget,hogy probára teszi őket Khirrad vagy csak újabb embert küldött utánuk,bár ellenü szól,hogy a toroniak általában túl büszkék az ilyenekhez...Legalábbis ezt mondják.

-Először is nem ismerjük egymász szóval barátról szó sincs...Másodszor ha a hősködni akarsz keresen vki mást.

Aztán megfordul és távozni szeretne,de szem sarkából figyeli,hogy ha hátulról támadna vagy csak meg fogná őt a fickó...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2007.08.17. 20:04

/Venge/

*Franko invitálását egyáltalán nem fogadja szivesen a lány.*

<Méghogy én...oda...ez megbuggyant>

- Na nee...te se gondolhatod komolyan, hogy engedem. Az én arcomat nem fogod mindenféle gyanús kotyvalékkal, nyálkával bekenni.

*Karbafont kézzel áll, és eltökélten néz a bárdra. Látszik rajta: sokat kell még ahhoz Frankonak gürcülnie, hogy kötélnek álljon.
Vissza se tud emlékezni arra, hogy bárki is hozzáért volna az arcához, kivéve, mikor egy-egy tolvaj-akciója után lebukott, és jól felpofozták.*
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.17. 21:11

/ Ulcus /

* Az ittas ipse legyint rád.*

- Na, megfutamodott a kis aljas! Fél, hogy valaki móresre tanítja! * Néz körbe diadalittasan a vendégseregen, majd mint a páva visszasétál a két hölgyeményhez. Te elindulsz a szobádba, s összepakolod a szükséges felszereléseidet, majd meditációs pózt veszel fel. Elmélyülsz gondolataidban. Pár pillanatnyi nyugalom után azonban furcsa képek ugranak be elmédbe. Egy sötét utcán vagy. Melletted Frankó, s pár idegen alak, kiknek nem tudod kivenni vonásaikat. Egy sarkon vártok megbújva. Érkezik négy idegen, s ti rájuk támadtok. Vesztetekre. Kézi nyílpuskák kerülnek elő köpönyegük alól, s halálra sebezik csapatotokat. Előtted is elsötétül a világ, majd arra eszmélsz, hogy aléltan fekszel a szobád padozatán. Nem tudod mióta fekszel ott aléltan. Körbe pillantasz, de látod, hogy a nap még nem ment le. Csak pár pillanatig lehettél eszméletlen.*

/ Venge /

* Frankó rád néz először mosolyogva, majd kissé komolyabban. Leül az ágy szélére, rád tekint s halkan megszólal.*

- Venge! Ki kell, hogy maszkírozzalak, mert másképp felismerhet Khirrad!? Ha felismer akkor véged, s nem csak neked, mindanyunknak! Érted kicsi lány?! * Néz rád kedvesen.* Nem fog fájni, arcodnak sem lesz semmi baja tőle ígérem. Egy oldattal le is fogod tudni magadról mosni a felkent dolgokat! Rendben?! *Ismét a kedvesség árad tekintetéből.* Foglalj helyet, s gyors túl leszünk rajta! Jó?!
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
372 hozzászólás • Oldal: 22 / 25 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25

Vissza: Erigow