• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Beszélő Múlt korcsma…

A divat, a szép, a dalnokok, és az íjászok hazája...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
251 hozzászólás • Oldal: 15 / 17 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17

Re: Beszélő Múlt korcsma…

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.03. 19:44

(Unnur)

Hosszan viszonozza a csókot. Nagyon hosszan, de nem úgy hogy vége ágyban legyen.
<Pedig lehet úgy kéne és...és lehet ha megtudom amit akarok, sose tudom újra így magamhoz vonni.>
-Nem tudom mért mondasz el nekem olyat, ami rád meg az istenedre tartozik de érzem, sose mondanád el nekem ezt a mértet-vallja be Unnur halkan, nem vár sem tiltakozást sem igenlést, igaznak kezeli amit mondott. Aztán nagy levegőt vesz, lassan kifújja hogy megnyugodjon.
-Vezess oda.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.09.03. 20:24

/ Unnur /

* Aurin végigmér, majd szó nélkül az istállóba megy. Felnyergeli lovát, majd kivezeti azt az udvarra. A fekete mén annyira furcsa számodra, mint a gazdája. Láttad már, de mindig megborzongsz, mikor meglátod, s nem tudod miért. Tekintete szemernyi életet, érdeklődést nem mutat. A ló csak előre tekint mereven. // Egy nekromantától Alyrtól kapta, s a ló már rég nem él, csak a nekromancia mozgatja a dögöt // A lovag felül a nyergébe, majd kezét nyújtja, hogy felsegítsen.*

- Akkor induljunk! Most még kevesen vannak az utcán, haladni is tudunk! * Mosolyodik el a dartonita, majd miután felszállsz te is a nyeregbe, megsarkantyúzza a furcsa dögöt, s elindultok vágtában a macskaköves utcák rengetegén keresztül. Ki elébetek kerül, inkább elugrik, nehogy átgázoljatok rajta, de Aurint nem érdekli, csak egy sátáni mosoly ül ki az arcára. Egy fertályóra sem telik bele, s már a temető kapujában álltok. Aurin leszáll a nyeregből, s a zárt kapukat nagy lendülettel kitárja, majd kantárszáron fogja a lovát, s végigvezeti a sírkövek között futó murvás úton. Te a nyeregben ülsz, s a hideg táncol a hátadon. Érzed, hogy halottak, s szellemeik övezik utatok körüs, körül. Távolabb, az út végén pedig megpillantod a szürke oromzatú, több hajós templomot, melynek tetején, párkányain varjak trónolnak. Olyan érzésed támad, hogy itt még az időjárás is másabb. Mintha komorabb, ősziesebb lenne az idő, s a templom ajtajában egy alakot pillantasz meg. Még távol van, arcvonásait nem tudod kivenni, fekete csuhát visel, s titeket néz kutatón.*

// A következő reagod légyszi a Temető topicba írd már //
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 557
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.09.04. 9:32

(Lorin)

Elgondolkodva halgattja végig Fileppiot aki hajdanvolt mesterére emlékezteti- ismét.
- Arelra.-emeli kupájáj majd ő is a földre lötyint egy keveset a nedűből. - Igazad van, bár odahaza nem pont így mennek a dolgok, de attól még igazad van ez nem a hazám itt mások a szabályok és máshogy élnerk az emberek.- Bólint miután ő is meghúzta kupáját- tényleg egy felelőségteljes élet a miénk.Az amazont pedig mint azt már mondtam nagyon nem tudom megérteni de sebaj!Végülis majdnem olyan mint minden nő, kiszámíthatatlan.-legyint lemondóan
-Csak kissé férfias .-mondja nevetve .

Újabb korty majd kérdőn az Arelitához fordul:
-Mára mi a program?.A tegnapi este után nem hiszem hogy tud újat mutatni nekem Erigow de biztos hogy ebben meg fogsz cáfolni. :lol:
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.09.05. 18:16

(Raziv)

-Igyunk barátaim arra hogy, sok-sok sikeres fellépés lesz a hátunk mögött mire el kell tűnjünk ebből az árnyékvilágból, és tartsunk ki egymás mellett még sokáig, és sose feledjük efgymás nélkül semmit sem tehetünk.

<Az egy másik dolog, hogy nem bízok bennetek annyira.>

Kifizetem a 3 rezet a borért.Egy ezüsttel fizetek.Ha jó volt a kiszolgálás még 2 rezet ott hagyok pluszban.

<Ennyit megért, nem is volt ez rossz, de akkor is a pyarroni bor a legfinomabb.>

//Kérnék egy gyors ismertetést majd mi is történik a kocsmában, már amit én is látok.//
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.09.09. 11:28

/ Lorin /

* Meghúzza kupáját ismét Fileppió, s elmosolyodik kijelentéseden, mikor Ruel a fiatalabbik dartonita lép be a hátsó ajtón. Hozzátok baktat, s látszik ábrázatán, hogy őt is megviselte a tegnapi mulatozás. Fejszés köszönés helyet nagyot köp a földre, de a lovagot mindez nem hatja meg. Elmosolyodik, s leül közétek.*

- Reggelt! * Köszönt titeket, majd szó nélkül beleiszik a kancsóba, a kupát nem is keresve. Nyel jó pár kortyot a frissítő nedűből, majd állát letörölve rád, majd Fileppióra tekint.*

- Mondtad már neki?* Kérdi rendtársadat egyszerű tömörséggel, de miután az nemlegesen megrázza a fejét a dartonita nagyot sóhajt, s ismét rád tekint. Böfög egyet, s megkérdi*

- Lorin! Érdekelne egy kis kaland!? Egy olyan életre szóló?! * Mosolyodik el ismét, majd újabbat húz a kancsóból, másnaposságát enyhítendő.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.09.09. 11:55

Lorin

Pislog egyett ketőtt a szavaikon mert nagyon nem érti mit akarnak neki ezzel mondani.
-Életre szóló kaland?- megvakargatja az állát majd megszólal.
-Életre szóló kaland?- Ismétli megaztán kérdőn néz az arelitára.
-Miféle dologról van szó. Bár szerintem ha így nevezitek rossz semmiféle képpen nem lehet.
Én már most benne vagyok legyen az bármiféle zsiványság vagy bármi más.- mosolyodik el.
-Bár azért örülnék ha jobban is kifejtenéd mire gondolsz.

-Látom te is megizlelted a másnaposság gyümölcsét. este azért szépen elbánntál azzal a kölyökkel bár igaz megérdemelte. :lol:
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.09.09. 12:53

/ Raziv /

* Társaid magasra emelik poharaikat köszöntőd hallatán, majd egyszerre húzzátok le a poharaitok tartalmát. Később pár falatot is esztek még a Morcos törp kocsmáros által felkínált sajtból és cipóból, te megtudod, hogy a társulat tagjai számára az istállóban van „bérelve” szállás, majd egy furcsa csapat megérkezése „borzolják fel” kissé az ivóban tartózkodók kedélyét. Két dartonita, két Arel pap, s egy nomádnak tűnő nő az, kik „színt” hoznak a Beszélő Múlt életébe. Az apróbb közjátéknak te is részese lettél. Azaz, mikor a nomád csaj „kissé” megrendszabályozott egy kurtizánt. Csendesen figyelemmel kíséritek a történéseket, majd miután a kedélyek kissé alább hagytak Fredlegos a bárd invitálására felkerekedtek mindannyian, hogy visszatérjetek a társulat színpadához. Kissé furcsa látványt nyújtotok. Két tök részeg ember. Az idomárt, s a fakírt úgy kell kísérnetek, támogatnotok. Mikor Hralt Butrondis a társulat vezetője megpillant titeket, káromkodik egyet, s hozzátok lép.*

- Mi a fészkes fenét gondoltok ti!? Holnap már kezdődik a fesztivál, ti meg gatya részegen jöttök a főpróbára!? * A két részeget enyhén szólva bevágja a sátorba, hogy pihenjenek egy kicsit, majd dolga végeztével feléd fordul.*

- Új fiú! Így nem leszünk jóban! * Tekint rád fenyegetően.* Még meg sem érkeztél, már is rossz fát teszel a tűzre!? Na, nyomás és segíts az ácsoknak azt a gerendát a helyére tenni! *Mutat a két erőlködő férfi felé, kik egy áthidaló gerendát próbál az oszlopok tetejére erősíteni, amin a színpad világítása és a díszítés kerül majd elhelyezésre.*

// „Kissé” fel kellett gyorsítanom a történéseket, mert a fogadóban nagyon lemaradtál az eseményekről. //
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.09.09. 13:38

/ Lorin /

* Rendtársad mélyet sóhajt, majd miután a dartonita átadja a szót belekezd.*

- Hát a feladat irtó egyszerű, de annál veszélyesebb! Egy hajó indul Beriquelre holnap, s mi azon szeretnénk eljutni a felfedezésre váró új szigetre! Aurin, Ruel, jómagam és, ha jól tudom, most már Unnur is, és ha elfogadod az invitálást te is! Nem tűnik nehéz feladatnak! Legalább is az odáig való eljutás. A sziget az már más kérdés! Érintetlen vadon, ha a szóbeszédnek hinni lehet, tele ismeretlen és veszélyes lényekkel! Egy tárgyért megyünk, egy mellvértért, mely a dartoniták számára fontos. A mi dolgunk „csak” az lenne, hogy eljuttassuk őket az adott helyre, latba vetve minden tudásunk, ami a hegyek közti életben maradáshoz szükséges. Egyszerű feladatnak tűnik, de a ránk vár veszélyekről halvány fogalmunk sincs! Nem tudjuk milyen pokol béli teremtmények állják majd utunk! * Mélyeszti tekintetét kutatón szemeidbe Fileppió.* Az élelem már a hajón van, a táborozáshoz szükséges felszerelésekkel egyetemben. A mi dolgunk az, hogy vezessük őket! Még most is jönni akarsz Lorin!? * Teszi fel a költői kérdést rendtársad.* Te hallottál már Beriquel szigetéről?
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.09.09. 20:10

(Raziv)

//Ez csak természetes Klavel,és nagy bocsi a kihagyásért rajtam kívülálló okok miatt volt//

-Igen is!-ezzel gyorsan felmérem, annak a gerendának a súlyát valamint a segítő ácsok erejét.

<Háát ez is valami kihasználom azt a kevés fizikai erőfölényemet és úgy gondolom, hogyha én középen megemelem, a két szélre kevesebb erő kell, és így egymást segítve "könnyen" fel tudjuk majd rakni ezt a gerendát(ha jól tudom az átlag emberi erő az 12 nos fölényem az az hogy az enyém 16)>

Kiadom a megfelelő utasításokat, miután bemutatkoztam a két mindenre elszánt ácsnak.
Persze az utasításokat ötlet formája ként nyújtom be ugyanis ha nem értik az dolog logikáját akkor azt fogják hinni parancsolgatok nekik.

-Feszüljünk neki fiúk!-bíztatom őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erin O'Shanon 2007.09.10. 17:38-kor.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.09.09. 23:00

(Lorin)

-Hogy akarok-e???
-"Érintetlen vadon , különös lények" , és egy olyan sziget ahol Ynevi halandó még nem nagyon járt és ha járt is nem igen tért vissza, szerinted akarok-e menni?
Hár persze hogy akarok bár én mindössze anyit tudok eme szigetről hogy a törpök éltek ott hajdanán de valami miatt elköltöztek.Amúgy szerinted megilyedek egy kis veszélytől?- kissé sértődött ercot vág hozzá.
-Nem mondom hogy megéltem már ehez hasonló helyzeteket mert nem és nem is tudom hogy mekkora veszély les ott majd ránk hiszen még nem jártam ott és tudom hogy a kockázat sem kicsi, ennek elenére örülnék ha veletek tarthatnék.-fújja ki magát a hosszú mondat után majd várja az Arelita reakcióit.

-De volna itt még valami...
...ugye viszünk bort??? :lol: -teszi hozzá miután az Arelita válszolt./Nem úgy mint aki nem fogta föl hogy mibe vágja a fejszéjét hanem scak úgy viccből/
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.09.10. 19:45

/ Raziv /

* A két ács hallgat a jó tanácsra, s hamarosan fel is helyezitek a gerendát a helyére. A két férfi megköszöni a segítséged, de nincs időd igazából szóba elegyedni velük, mert a „rabszolgahajcsár” vezető már adja is a következő melót. Mijának a tűznyelő lánynak kell segítened. A lány épp a díszítést készíti elő a sátrak mellett. Az a dolgod, hogy addig tartsd a madzagra felfűzött krepp anyagú díszeket, még ő kibogozza, megigazítja azokat, s újakat fűz fel a régiek mellé. A lány nagyon szorgosan fűzögeti, bogozgatja a színes csecsebecséket, de szemeit folyamatosan lesütve tartja. Nem mer a tekintetedbe nézni. Azonban egy kis idő múlva megszólal.*

- Fredlegos mondta, hogy rendes embernek tűnsz Raziv. Honnan keveredtél a társulatunkba?

Mija: http://kjun.org/hue_1500.jpg
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.09.10. 19:55

/ Lorin /

* A válaszodon mindkét férfi felkacag, s Firtorgis helyeslőn bólogat.*

- Hát, hogy ne vinnénk egy kis borovicskát Lorin barátom! A nélkül el sem indulunk, de fehércseléd sajna nem nagyon lesz!? *Néz rád sandán az arelita.* Nem lesz velünk egy, két olyan menyecske, mint az a tegnapi két nőszemély! Remélem élvezted a társaságuk?! Úgy hallom, hogy ők nagyon jól érezték magukat!? * Ismét felnevet a két asztaltársad, majd Ruel folyatja.*

- Na, igyunk egyet az újdonsült társunkra, majd nézzünk szét eme szajha Erigowban! * Emelik koccintásra kupáikat társaid. Persze Ruel, magát a kancsót. Ekkor lép be az első nagyobb társaság a fogadóba. Négy helybéli ficsúr az, kiken látszik, hogy még csak most bújtak elő anyukáik szoknyája mellől, s vigéckedve, enyhén ittasan, nagyhangon élvezik a boldog életet. Lelnek a szomszédos asztalhoz, s bort rendelnek, a mindig morgó Timótol. Végigmérnek rajtaok is, de nem igen törődnek veletek. *
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.09.10. 19:59

(Raziv)

Természetesen a munkámat elvéágzem, hisze ezért fognak majd megfizetni, és mivel kenyerem, se lakhelyem ezért mindent el kell vállalnom.

Teljesen belemerülök a semmibe.A tekintetem is elárulja nem ott vagyok igazából.
-Oh én....-akad meg a torkomon, miközben nézem ezt a szép nőt és elmélyedtem az alakján
Khmm.....én pyarronból jövök, ott dolgoztam egy társulattal.-nyögöm ki nagy nehezen

Végigsímítok a tőrkészletemen, a zsinórt pedig majdnem elejtem.

//A karinak no szex kultja...(még szűz!) :D //

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.09.10. 20:48

/ Raziv /

* Zavarodban majd elejted a zsinórt, s érte is kapsz. Pont egyszerre Mijával. Vesztetekre. Összefejeltek, s a lány meg is szédül egy pillanatra. Egyensúlyát veszti, s ha nem kapsz utána fenékre csüccsen ott a kövezeten. Megfogja homlokát, még te karjaidban tartod, s enyhén elmosolyodik, miközben most néz először szemeidbe, igéző tekintetével.*.

- Jaj, vigyázz velem! Néha előfordul, hogy enyhén szólva esetlen vagyok. * Bele is pirul mondandójába, majd folytatja tekintetét ismét elkapva a maximum 18 éves leányzó..*

- Hmmm… szép hely lehet Pyarron!? Hallottam már róla, mikor mi Erionban voltunk a társulattal! Mesélnél róla? * Közben óvatosan kihámozza magát karjaidból. Nem azért mert ellenszenves vagy neki, hanem mert nagyon, de nagyon zavarban van.*

// Tudom, hogy a karid még szűz, de hát majd idővel…. :lol: //
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.09.10. 21:18

(Raziv)

//Van egy halvány sejtésem :D //

-Nagyon szép, de nem olyan szép mint te.....-ejtem ki zavaromban a számon

<A fene egye meg mégis kimondtam...>

Várom mit reagál a leányzó a kulcsmondatra.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
251 hozzászólás • Oldal: 15 / 17 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17

Vissza: Erigow