• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Utcák, terek, sikátorok...

A divat, a szép, a dalnokok, és az íjászok hazája...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
238 hozzászólás • Oldal: 12 / 16 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Re: Utcák, terek, sikátorok...

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.07.29. 18:27

Ulcus

Nem szándékozik elővenni kardját,hisz azzal csak megbecstelenitené őt.Kivár a megfellelő pillanatig majd -igyekszik- egy pontos ütéssel harcképtelené tenni a fiút.Nos ha túl nagyra sikeredne és elájulna,hát nem esik meg rajta a szive...csak ne haljon meg,mig ki nem nyögi ki a megbizója :roll:
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.07.29. 19:12

/ Ulcus /

* a fiatal férfi ismét neked támad, te elhajolsz a szúrás elől, majd egy jól irányzott kézeles ütéssel torkon vágod. A férfi megtorpan, s kiejti kezéből a tört. Levegő után kapkodva térdre rogyik, s torkát fogdossa.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 557
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.07.29. 19:41

Ulcus

A leejtett tőrt arréb rugja,hogy ne legyen elérhető távolságba a fiúnak.Fölé magasaodik és lenáz a fuldoklóra.Megvárja mig elég levegőhöz jut.

-Nos hajlandó lennél beszélni végre?Ha fenyegetnek vmivel talán segithetek rajtad.De csak akkor ha elmondasz mindent.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.07.29. 19:47

/ Ulcus /

* a fiatal fiú lassan levegőhöz jut, s enyhén reszelősen, de már beszélni is tud.*

- KrhhhhmmKrhhmmm… Egy új, számomra ismeretlen tag bérelt fel, hogy kövesselek. Azt kellett megtudnom, hogy hol szálltál meg pontosan. Valami olyasmiről beszélt nekem, hogy egy fiatal lány nyomára kell bukkannom, aki egy dalnok, egy lantos kíséretében van. Az ő rejtekhelyüket kellett volna felfedeznem, úgy hogy téged követlek. Ennek fejébe 1 arany lett volna a jutalmam, de most már mindegy. Lebuktam.* Szól elhaló hangon a fiatal srác.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.07.29. 20:36

Ulcus

-Hát ha nem tévedek meg fogsz halni,amiért lebuktál...

Tart egy kis szünetet.

-De...ha hajlandó vagy segiteni nekem akkor talán túlélheted és még az 1 aranyat is megtarthatod,amit kapnál a megbizodtól...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.07.29. 20:42

/ Ulcus /

* a férfi elgondolkodik a mondottakon, s pár pillanatnyi néma csönd után megszólal.*

- Mit kell tennem cserébe? Miben tudnálak én segíteni téged?
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.07.29. 23:28

Ulcus

<na ha hazudik is legalább 1 ideig segiteni fog,hogy megbizzak benne...>

-Tudod,hogy hogy néz ki a megbizod?Hol találkoztál vele?Mit mondott pontosan?Esetleg mikor érkezet a városba?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.07.30. 14:49

-Nah, azért az öreg csak nem olyan forróvérű hogy kettőnket picsánrúgjon, egyébként is még ma mulatni akarok én is, épp ma érkezttem ebbe a városba.

Ezzel karonragadom az öszülő halántékú dalnokot és csak annyit mondok:
-Motassd az utat pajtás.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.07.30. 16:48

/ Raziv /

* A bárd elmosolyodik, majd röviden hozzáfűzi.*

- látom belevaló srác vagy te! Megtudhatnám azért becses nevedet, min szólíthatlak, mielött belevágnánk Erigow vidám életébe?* Néz rád a dalok, s majd miután válaszoltál neki elindultok a hatalmas forgatagban. Minden felé járókelők, amerre casak a szem ellát, pedig csak holnap kezdődik a fesztivál. Rengeteg féle, s fajta népeket látsz. Ahogy fel tudod elsőre mérni legalább annyi külhonit, mint helyit. Dalnokot, zenészcsoportot pillantasz meg minden sarkon,. A bárd közben elmeséli, hogy a Dalnokok fesztiválja Észak egyik legfontosabb ünnepe. Egy tavaszköszöntő rendezvénysorozat, mely az újév köszöntéséről, az ó év búcsúztatásáról, s a dalnokokról szól. Sok fele már teljesen készen állnak a pódiumok, s a Quiron Gyöngye társulatához hasonlóan minden fajta nemzetiségű mutatványosok gyakorolnak a pódiumok tövében. Lassan átvergődtök a tömegen, s a keleti kapu közelében egy cégért pillantasz meg: Beszélő Múlt vagyon rája írva, erv nyelvezettel…*

/ folyt köv. a Beszélő Múlt korcsma topicban…/

/ Ja és annyi lenne a kérésem, hogy a reagjaid elejére írd már rá a karid nevét, hogy az idetévedő látogatók, valamint jó magam nyomon tudjuk követni, hogy kivel írtál éppen, s kinek ment a válaszom! Köszi: Klavel /
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.07.31. 20:27

/Ulcus /

* Az illető habozik egy kicsit, majd vonakodva, de belekezd.*

- Az arcát sajnos nem láttam, csuklya takarta, de ha jól tudom, ma reggel érkezett. A nyugati városrészben, az Anthon Vitorlájában bérelt fel. Volt vele három igen különös figura. Rajtuk is köpönyeg volt, de arcuk nem volt takarva. Mind három, egytől, egyig szőke hosszú hajú, zöld szemű, s mintha maszkot viseltek volna, oly fal fehérre volt kipúderezve arcuk. Mit mondott? Jaj, még most is borsódzik érdes hangjától a hátam. Elmondta a te személyleírásodat, s azt, hogy a Kuffárok tere körül, vagy a Polgárok tanácsházánál bukkanhatsz fel. Azt mondta kapok egy aranyat ha követlek, s megtudom, hogy hol szálltál meg. Ahogy mondtam már még egy lányra, s a vele lévő lantos zenészre volt nagyon kíváncsi. Azt mondta, hogy ha megtudom, hol van a rejtekhelyed, derítsem ki, hogy ők ott vannak e. Ennyi volt az egész megbeszélés. Én elfogadtam a melót, hisz nem minden nap esik az ember kezébe 1 arany. Főleg nem egy ilyen könnyűnek tűnő melóért. Jaj, valami mégis van. A csuklyás csizmáján sarkantyú volt, melyen két kígyó tekergődző szimbóluma látható. Ennyi! Egyebet nem tudok! Őszintén mondom, hogy nem! Mi lesz sorsom?* Kérdi a fiatal férfi reszelős hangon.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.07.31. 20:56

Ulcus

-Akivel beszéltél véletlenül nem egy nagy darab férfi volt és egy kétkezes kardot hordot?Vagy rejtegetette a ruhája alatt?

<Valószinűleg ők lesznek azok....>
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.03. 16:19

/ Ulcus /

* A fiatal férfi habozás nélkül rávágja:*

- Igen! Az biztos, hogy nagydarab volt, s láttam, csuhája alól kikandikálni egy hatalmas kardmarkolatot, de mást már tényleg nem tudok! Most inkább az érdekelne, hogy a fészkes fenébe fogsz te engem kihúzni ekkora slamasztikából. *Tekint rád a férfi, s szemeiből látod az átható félelmet.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.08.03. 16:37

Ulcus

Egy halvány mosoly jelenik meg a száján.

-Mondd azt,hogy az Alborne csillagába szálltam meg.Megyek és ki is veszek egy szobát.mondd azt,hogy odáig követtél ma és ezzel kézhez kapod a pénzed és az életeded is megőrizheted....,de tudni akarom,hogy hol szálltak meg.És ha segitesz megjutalmazhatlak én is...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.03. 17:14

/ Ulcus /

* A férfi kissé eltöpreng a mondottakon, majd bólint.*

- rendben van! Ezt fogom mondani! Alborne Csillagában szálltál meg. A muzsikusról, s a lányról mit mondjak? * Néz rád kérdőn, majd hírtelen látod a megvilágosodást a tekintetén.*

- Megvan! Ha meg akarod tudni, hogy hol szállt meg akkor megtudhatod! Estére van megbeszélve a „találka” az Anthon Vitorlájában! Ott kell beszámolnom arról, hogy mit tudtam meg. Ha onnan követed őket, megtudhatod hol is szálltak meg pontosan! Mit szólsz hozzá?! * Mosolyodik el diadalittasan* Visszanyal az a bizonyos!
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.08.03. 20:45

Liam

A barbár a zsákjába hajítja a papírost.
<Majd holnap átveszem azt a pénzt.>

A városban teljesen olyan lesz mint egy kisgyerek és "Miért...miért" és "Mi ez? Mi az?"-kérdésekkel bombázza a lányt és az apját egész úton, be nem áll a szája csak kérdez egyiket a másik után, jószerivel a választ is alig várja ki:

A lányhoz:

-Honnan tudjátok, hogy ki tartozik a nemzetségetekhez és ki az aki nem? Se tetoválást nem viselnek ezek a ...lények... se törzsi jelvényeket. - mutatja meg Liam a nyakában hordott medvekarom-láncot.

-Annyi idegen törzs vegyül itt, hogy tán a saját khánotok se tudja hogy ki a vére!
-Nem féltek hogy elviszik az asszonyaitokat?
-Én az összes testvéremet szeretem magam köré gyűjteni, egy nagy sátorba...itt mindenki külön kőrakásba alszik?
-Hogy védekeztek az ellenség ellen, ha nem is ismer mindenki mindenkit? Akkor ti idegenek vagyok a saját törzseteken belül is!
-Nektek csak az a testvér akit egy anya szült? Nálunk mindenki aki a törzshöz tartozik. Egy anyánk és apánk van nekünk és ez a hatalmas Medve-szellem. A Medve gondos anya.
-Itt nagyon sok ember van Mina! Ugye nem baj ha így szólítalak, ez könnyebben a számra jön...
-Nem semmi bajom, csak kiszárdt a szám, és büdös is van itt...ti ezt hogy bírjátok ki? -mondja Liam és nagyot húz a kulacsából, és félig kiissza a vizét.

Az ijkészítőhöz:

-Hogyhogy nem vadulnak meg a lovaid ekkora tömegben? Én legszívesebben kirohannék innét a világból is!
-Annak a fickónak ki vágta hegyesre a fülét? Ez valami törzs és ez a jelvényük? És miért néz ki úgy a fickó mint egy lányos arcú buzi? Ezek talán heréltek? -mutat Liam egy elfre.
-Azt a fickót a Medveszellem festette be, vagy csak koszos?
- Miért nem dőlnek össze ezak a kőfalak? -Nem kényelmetlen a katonáknak vasakban járni? És minek kell nekik? Csak lelassulnak tőle és úgy nézek ki mint egy madárijesztő!
- Azt a nagyíjat is te készítetted Firtogris? -kérdi Liam és az a falon álló dárdavetőre mutat...jó nagy műhelyed lehet...! És hány ember kell a kihúzásához?

- Mondd öreg mi ez a mélyedés az utcakőbe vágva amiben szarlé folyik? (úgy értem Liam nem tudja mi a csatorna) -Miért kell út a kakának Firtogris? -Hát nincs nektek egy nagy bokrotok?

- Az a nő ott hasított szoknyában az előtt a nagy templomféle előtt (Ellana-szentély) az mit árul? Mert csak vigyorogva köszönget a betérő férfiaknak pénzt vesz el de semmit nem kapnak érte! Ez szemétség! Legalább egy nagy tál roston sültet adhatna azért a sárga érméért! De nem! Ez csak vigyorog mint akit ágyba csalnak! :evil:
Hol itt az igazság Firtogris mester? Ne adjál pénzt annak nőnek mert átvágnak!
Téged is becsapott már?

-Annak az embernek mi baja? Mitől hányik így? Talán betegség van a városban? //Liam még soha nem volt részeg és soha nem itta le magát. :roll://

-És miért van mindenkin ennyi rongy? Nincs melegük? Fel se szárad a testükön az izzadtság, hanem begyűlik és büdösek lesznek!
-Az a nő mér visel ekkora alsóruhát, mondd? Ha egy farkas most megenné, egy hétig rongyot szarna! -Nem pállik be a segge alatta? Vagy túl szottyadt segge van és szégyelli megmutatni? Ha az ura rá akar mászni, meg se találja rajta a bejáratot! Vagy itt a férfiak nem oda teszik mint nálunk?

Liam teljesen fesztelenül tette fel a kérdéseit, mert nem voltak fogalmai az erigowi erölcsökről, ő ahhoz volt szokva, hogy megnézte mindegyik testvére születését akiét tudta, és nem volt ezen senki se megütközve...
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
238 hozzászólás • Oldal: 12 / 16 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Vissza: Erigow