• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sher Dolan (Ramirez con Padana)

A megunt, elhagyott, elhunyt karakterek "otthona"...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
12 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Sher Dolan (Ramirez con Padana)

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.07.24. 11:02

Név: Ramirez con Padana
Kor: 24 év
Nem. Hím
Faj: Ember
Kaszt: Harcos

Gyermekkoromat egy kisnemesi kúriában töltöttem, ami a béke szigetének tűnt számomra. Hallottam ugyan különböző tragédiákról amikről a szüleim beszélgettek amikor azt hitték nem hallom (Alinza néninek meghalt a fia), de ezek mindig máshol másokkal történtek meg soha nem otthon, velünk. Amikor felnőttem apám azt mondta, fiam felnőttél ideje kitanulnod a fegyverforgatás rejtelmeit. Elvitt a közeli kisvárosba ahol volt egy öreg harcos, aki oktatott fiatalokat a fegyverforgatás rejtelmeire. Itt kitanultam a fegyverforgatás rejtelmeit. Minden nap bejártam a városba gyakorolni, de egy idő után ki ki maradozgattam, amin apa csak jókat mosolygott az orra alatt anya viszont zsörtölődött velem mindig, amikor másnap reggel alig bírtam felkelni az aznaposságtól. Ha még frissen szerzett kék-zöld foltjaim is voltak, akkor „nem meg mondtam, hogy baj lesz belőle” és ehhez hasonló mondatokkal is fűszerezte.
Ekkoriban ismerkedtem meg Mariaval, aki mint később kiderült egy tolvaj volt. Beleszerettem annak rendje s módja szerint. Egyre több időt töltöttem vele miután befejeződtek a gyakorló órák, és már nem a kocsmába jártam, hanem őhozzá. Maria megtanította nekem a szájról olvasást, ami szerinte hasznos lehet még nekem az udvarban is. Apám közben a mikor otthon voltam elkezdte mesélni a miérteket, amik azon események hátteréül szolgáltak, amiket még gyerekként kihallgattam. A mások tragédiáinak hátterét, valamint a mi békénk zálogát. Elmondta ki kicsoda a környéken kivel milyen viszonyunk van, hogyan kell viselkednem adott körülmények között.
Aztán eljött a nagy nap és a Mester azt mondta:
- Gratulálok fiam kész harcos lettél.
- De mester én még szeretnék gyakorolni, hiszen nem vagyok még elég ügyes. A múlt kor is csak M… öö (el is pirultam kicsit szerintem) segítségével nem történt komolyabb bajom, amikor 3 suhanc ki akart rabolni.
- Fiam többen voltak, ne lepődj meg. Holnap szeretnék beszélni apáddal, hogyan legyen ezek után.
- Megmondom neki.
Másnap hosszan beszélgettek, gondolom az én képzésemről, és annak anyagi vonzatáról. Nyilván megállapodásra jutottak, mert további két éven keresztül jártam még hozzá gyakorolni a Ramiera és a több ellenfél elleni harcot immár célirányosan.
Mariaval való kapcsolatom is tartott még egy évig kb, majd egyszer csak eltűnt. Hiába nyomoztam utána senki nem hallott róla semmit.
Páran, akik ismertek látásból közülük azt tanácsolták, ne keressem ilyen látványosan, mert lehet, akik miatt eltűnt felfigyelnek rám, ami nem biztos, hogy jó lesz nekem. Így aztán kevésbé látványosan, de ugyanolyan eredménnyel folytattam a nyomozást még egy darabig. Mostanra lemondtam róla, valaha is látni fogom még az életben.
A háború elkerülte a környéket, semmi nem volt itt, amiért idejöttek volna, az Abradói-fennsík keleti lankáira. Persze a hírek jöttek folyamatosan, de ezzel is úgy voltunk, hogy másokkal máshol történik, itt velünk soha nem fordulhat elő ilyesmi. Éltük a megszokott mindennapjainkat, aztán jöttek mindenféle emberek toborozni, hogy menjünk a háborúba. Én úgy éreztem mások földjéért, minek kockáztassam az életem. Ellenben az esetlegesen politikai csűrcsavarokkal megszerezhető területek, címek felkeltették a figyelmemet így elindultam nyugatra szerencsét próbálni. Gondoltam a háborúban biztos üresedtek meg területek hátha….

Megjelenés:
Hosszú feketehajú (vállig ér, néha egy kék szalaggal lekötöm ne zavarjon pl. harc), barnaszemű karcsú testalkatú(1,80/75), inkább fürge mint erős vagyok.

Személyiség:
Próbálom mindig a saját érdekeim szolgálni, nem foglalkozva másokkal, csak ha az ő érdeki(k) is úgy kívánják, vagy az a más magasabb rangú/befolyású személy. próbálok higgadtan gondolkodni, amennyire ez egy Gorvikinál csak lehetséges.

Felszerelés:
2 db ramiera az övbe tűzve; 4 db dobótőr 1-1 a csizmában 1-1 az övben (benne); 6 váltás fehér ing, 3 váltás fekete nadrág, 2 pár bőr fekete csizma, 1 fekete köpeny, 1 bőr mellény (1SFÉ) 1 fekete kalap; 1 db utazó ló, nyeregtáska, nyereg, lószerszámok. 2 kulacs, 1 pokróc (ha véletlenül nincs fogadó ahol megszálhatok, de ezt igyekszem elkerülni).1 Szekerce tűzszerszám. Papír 4 ív, pecsétviasz, tinta, toll.
Ékszerek: Arany pecsétgyűrű rajta a családi címer, arany nyaklánc)
Az abradoni kendő sárga és rajta egy szárnyaló sólyom a család címerállata. De van nála minden színből.
A pénz:
arany:(k6) 5+5=10 (nem tudom hogy lehet beszúrni az itteni kockadobó programból ide így marad a manuális beírás)
ezüst (2k10) 19+10=29 (csal ez a program :lol: )
réz: (k100) 98+50=148 (mondom hogy csal :D )
Az erszényemben amit használok, csak pár ezüst és a rezek vannak, a többi nyeregtásgámban egy másik erszényben.
A hozzászólást 7 alkalommal szerkesztették, utoljára Sher Dolan 2008.07.25. 20:02-kor.
Malor Dein Árnyjáték nirmajéban
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 273
Vissza a tetejére

Re: Ramirez con Padana

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.07.24. 11:19

Erő 14 14 KAP
Gyorsaság 16 17 KAP
Ügyesség 17 17 KAP
Állóképesség 13 13 KAP
Egészség 14 14 KAP
Szépség 12 12 KAP
Intelligencia 13 13 KAP
Akaraterő 12 12 KAP
Asztrál 12 12 KAP
Érzékelés 13 13 KAP
Összesen: 137 KAP

Képzettség neve:
fegyverhasználat ramiera 4 4 KAP
kétkezes harc 4 4 KAP
öklözés 3 3 KAP
belharc 3 3 KAP
fegyverdobás dobótőr 3 3 KAP
körkörösharc 3 3 KAP
nyelv (gorviki) 3
kultúra (gorviki) 3
helyismeret (Abradó) 3
lovaglás 2 2 KAP
jog/törvénykezés (gorviki) 3 3 KAP
írás/olvasás 3 3 KAP
politika/diplomácia (gorviki) 2 2 KAP
számtan 2 2 KAP
udvari etikett 3 8 Kp
szájról olvasás 3 3 KAP
birtok igazgatás 3 3 KAP
solymászat 3 9 Kp
ékesszólás 2 2 Kp
szexuális kultúra 1 1 Kp
párbaj 2 2kp
heraldika 2KAP 2
Felhasznált: 39 KAP22 Kp

ügyi iq összes kp
KP: 6 3 22
Maradék KP: 0 Kp

KAP számolás: => MAX: Felhasznált: Marad:
375 KAP 375 KAP 0 KAP

PONT: Számolt alap HM
KÉ 10 10 KAP KÉ: 23 2
TÉ 20 20 KAP TÉ: 37 4
VÉ 75 75 KAP VÉ: 88 4
CÉ 0 0 KAP CÉ: 7 0 135 KAP
HM/szint 10 30 KAP sebzés - -

ÉP alap 7 14 KAP 45 KAP => ÉP: 11
FP alap 7 7 KAP FP: 20
FP/szint 8 24 KAP

KP alap 5 5 KAP
KP/szint 7 14 KAP

Pszi-vel:
AME: 12
MME: 12
Ramiera
KÉ: 38
TÉ: 68
VÉ: 116
Sebzés: k6+1

dobótőr
Ké: 35
Té: 52
Vé: 94
senzés: k6
A hozzászólást 7 alkalommal szerkesztették, utoljára Sher Dolan 2008.07.25. 23:29-kor.
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2008.07.25. 1:06

Üdv!

Az alap elképzelés tetszik, miszerint a vidéki birtokon felnövő fiút a városba küldik a szülei tanulni, aztán ott belecsöppen az ÉLET-be :)
Viszont van néhány kérdés, amire szeretnék választ kapni. Ezek főleg azért fontosak, hogy jobban megismerjem(jük) a karakter hátterét, személyiségét, családját, céljait, stb...

1. Kik voltak a szülei? Vannak e testvérei? Elsőszülött, vagy sokadszülött? Arra azért ügyelj, hogy ha elsőszülött, akkor vigyázni fognak rá, és nem nagyon engedik "elkószálni"! Ha lehet néhány nevet is kérnék.
2. Milyen társadalmi pozícióban és vagyoni helyzetben van a család?
3. Jelentős családi tragédiáék (ha voltak ilyenek) felsorolása legalább nagyvonalakban.
4. Jelentős - a karakter életútját befolyásoló- örömteli események (ha voltak ilyenek) felsorolása.
5. Miért azt tanulta a karakter amit? Főleg a nemesi életre akarták felkészíteni, vagy a karaktert egyébként is nagyon érdekelte a harc?
6. Mi az amihez a karakter különösen jól ért és miért sikerült ilyen magas szintre jutnia benne? (Értsd a karinak mely képzettségei vannak 3. fok fölött és miért?)
7. Ha karakter családi kapcsolatrendszerének vázolása (pl. kivel van jó és rossz viszonyban a család).
8. Szerelmek és barátok (Mairán kívül, pl. egy-két ivócimbora, stb.) megnevezése.
9. Pártfogók és ellenségek (ha vannak ilyenek azokra hogyan milyen körülmények között tett szert a karakter?)
10. A tanulóévek vége (Mi volt a karakter "mestervizsgája" azaz mi volt az a momentum amikortól az adott Kaszt tagjának számított?)
11. Mit vár el tőle a családja?
12. Mi a karakter célja most hogy az lett aki?
13. Kihez hű a karakter? (Kiért érez felelősséget? Kinek hajlandó szívességet tenni vagy engedelmeskedni és miért?)
14. Van a karakternek jellegzetes szokása? (rágja a száját, káromkodik, fütyörészik, mindig zabál valamit, stb.)
15. Miben rejlik a karakter kiválósága? (Pl.: kiváló tőrdobó)
16. Mi a karakter gyengéje? (Pl. női társaságban annyira zavarban van, hogy nem bír kinyögni egy épkézláb mondatot)
17. Mi a karakter kedvence? (Pl.: Imád meztelen talppal sétálgatni a fűben, imádja a körte pálinkát; stb.)
18. Mi az amit szívből utál?
19. Mi a karakter legnagyobb félelme? (ez lehet irracionális is; pl.: élve eltemetve lenni, víziszony, stb.)
20. Mi a karakter legmerészebb álma? Mire vágyik a legjobban?
21. Vannak-e a karakternek előítéletei? (nem szükséges ésszerű magyarázatot adni rá, elég hogy a karakter úgy véli ő megfelelő indokkal rendelkezik; Pl.: utálom az összes dzsadot, mert egytől-egyig aljas tolvaj.)
22. Vallásos a karakter? (Ha igen mennyire? Mekkora áldozatot lenne képes hozni a hitéért?)
23. Mit tart a karakter a mágiáról és a használóiról?

Ennyit az előtörténet kiegészítéséről :)

A statisztikai részhez:

- A KAP számolás (ha jól számoltam) tökéletes 375 KAP :)
- 1.sziten csak egy 4.fokú képzettség van engedélyezve, úgyhogy egyiket légyszi csökkentsd (persze a felszabaduló KAP-ot ismét felhasználhatod)!
- 3.fokú fegyverhasználatnál (az UT szerint) +1 jár valamelyik Képességre. A ramieránál az Ügyességre jöhet a +1 (persze KAP rááldozása nélkül). Ez változtathat pl. a harcértékeken és a Képzettség pontokon is.

A felszerelést és a megjelenést kicsit kibővítenéd? Pl. hajviselet, bajusz/szakáll viselése; a felszerelésekhez valamiféle ultifelszerelést is összeállíthatsz és persze némi pénzt is írjál fel. Legyen mondjuk 1k6+5 arany, 2k10+10 ezüst, 1k100+50 réz érme a karakternél.
Mivel nemesemberről van szó, rendelkezik abradoni címerkendővel is. Ennek viselése Gorvikban hagyomány; színeit és felkötésének módját te választod meg (általában derékra kötve viselik, vagy fejkendőként, ritkábban felkarra kötve; szinte mindig jól látható a kendőn a család címere, vagy címerállata. Abraselyemből készül, ami egy elég különleges szövetféle.).

Szóval várom a válaszokat/kiegészítéseket :)

Terda
Nasce que mita apertu zad'occa a wierra sini forit!
Véremből vért és könnyet senki sem fakaszthat büntetlenül!
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1441
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.07.25. 6:53

Csak ennyi? :lol:
Ok dolgozom rajta

Sher
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.07.25. 8:28

Üdv!

Az alap elképzelés tetszik, miszerint a vidéki birtokon felnövő fiút a városba küldik a szülei tanulni, aztán ott belecsöppen az ÉLET-be
Viszont van néhány kérdés, amire szeretnék választ kapni. Ezek főleg azért fontosak, hogy jobban megismerjem(jük) a karakter hátterét, személyiségét, családját, céljait, stb...

1. Kik voltak a szülei? Vannak e testvérei? Elsőszülött, vagy sokadszülött? Arra azért ügyelj, hogy ha elsőszülött, akkor vigyázni fognak rá, és nem nagyon engedik "elkószálni"! Ha lehet néhány nevet is kérnék.
Két testvére van Rebeca a nővére és Farro aki az első szülött. Apja Torni con Padana anyja Kalkira ab Codorra.
2. Milyen társadalmi pozícióban és vagyoni helyzetben van a család?
Kis közép nemeseknek gondoltam, őket akik a szőlő termesztésből és a borászatból nyerik fő bevételüket.
A környéken elég befolyásosnak mondhatóak, (ők a leggazdagabbak) de csak a környéken.

3. Jelentős családi tragédiáék (ha voltak ilyenek) felsorolása legalább nagyvonalakban.
Azok mindig másokkal máshol történtek.
4. Jelentős - a karakter életútját befolyásoló- örömteli események (ha voltak ilyenek) felsorolása.
Lsd. 3. pont.
5. Miért azt tanulta a karakter amit? Főleg a nemesi életre akarták felkészíteni, vagy a karaktert egyébként is nagyon érdekelte a harc?
A nemesi életre felkészítésnek indult, de ő úgy érezte a harc amiben kiemelkedhet, azért maradt még tovább képeztetni magát.
6. Mi az amihez a karakter különösen jól ért és miért sikerült ilyen magas szintre jutnia benne? (Értsd a karinak mely képzettségei vannak 3. fok fölött és miért?)
Lsd. 5. pont
7. Ha karakter családi kapcsolatrendszerének vázolása (pl. kivel van jó és rossz viszonyban a család).
A környéken mindenkivel jó a viszony (legalábbis a karakter tudomása szerint), a béke szigete ez a terület. A távolban nyilván vannak akik irigykednek emiatt, de apja Joffer ab Codorra (anyja apja aki a tartomány egyik legkiemelkedettebje) úrral való jó kapcsolata miatt nem látványos.
8. Szerelmek és barátok (Mairán kívül, pl. egy-két ivócimbora, stb.) megnevezése.
Csak Maria volt, de az évekig tartott. „Kijelölt” társa nem volt. Naravik és Raquo volt a két ivó cimbora amíg kocsmázni járt, de Maria miatt kicsit háttérbe szorultak, majd eltűnése után újra előtérbe kerültek, de nem nevezném barátoknak őket inkább az úrfinak van pénze, majd ő fizet típusú cimborák.
9. Pártfogók és ellenségek (ha vannak ilyenek azokra hogyan milyen körülmények között tett szert a karakter?)
Nem tud róla, hogy lennének. A család pártfogásából meg nem kér, megpróbál saját jogon kiemelkedni, de persze a nevét kihasználja, ha be akar jutni nemesi udvarokba.
10. A tanulóévek vége (Mi volt a karakter "mestervizsgája" azaz mi volt az a momentum amikortól az adott Kaszt tagjának számított?)
Nem tudja miért mondta a mestere kész, és nem is értette, szerinte nem volt még kész.
11. Mit vár el tőle a családja?
Semmit, apja szurkol neki, hogy sikerüljön a terve, és saját dinasztiát alapíthasson, de nem várja el, ha nem sikerül, akkor is hazamehet bármikor. Persze háborút ne vigyen haza, ha nem muszáj :lol:
12. Mi a karakter célja most hogy az lett aki?
A háború káoszában a zavarosban halászni hátha csurran cseppen neki is valami birtok/cím, esetlegesen akár házasság árán is. Sok elsőszülött ment el háborúzni nyilván nem mindenki tér haza, és ha csak lányok maradtak a családban …
13. Kihez hű a karakter? (Kiért érez felelősséget? Kinek hajlandó szívességet tenni vagy engedelmeskedni és miért?)
A család ami mindennél fontosabb a számára hiszen megóvta őt a világtól, mást nem nagyon ismer el urának.
14. Van a karakternek jellegzetes szokása? (rágja a száját, káromkodik, fütyörészik, mindig zabál valamit, stb.)
Nincs.
15. Miben rejlik a karakter kiválósága? (Pl.: kiváló tőrdobó)
16. Mi a karakter gyengéje? (Pl. női társaságban annyira zavarban van, hogy nem bír kinyögni egy épkézláb mondatot)
17. Mi a karakter kedvence? (Pl.: Imád meztelen talppal sétálgatni a fűben, imádja a körte pálinkát; stb.)
Szereti a jó borokat.
18. Mi az amit szívből utál?
A kis stílűséget.
19. Mi a karakter legnagyobb félelme? (ez lehet irracionális is; pl.: élve eltemetve lenni, víziszony, stb.)
Névtelenül rang nélkül meghalni, és egy jeltelen sírban eltemettetni.
20. Mi a karakter legmerészebb álma? Mire vágyik a legjobban?
Egy nagybirtok, ahol ő az úr, és senki nem szól bele a dolgába. Ezért sok mindenre képes.
21. Vannak-e a karakternek előítéletei? (nem szükséges ésszerű magyarázatot adni rá, elég hogy a karakter úgy véli ő megfelelő indokkal rendelkezik; Pl.: utálom az összes dzsadot, mert egytől-egyig aljas tolvaj.)
A Shadoniakat nem szereti, de csak annyira amennyire minden gorviki.
22. Vallásos a karakter? (Ha igen mennyire? Mekkora áldozatot lenne képes hozni a hitéért?)
Csak annyira, amennyire muszáj, nem fanatikus, de elhiszi van egy felsőbb úr (Ranagol).
23. Mit tart a karakter a mágiáról és a használóiról?
A papok hókuszpókuszait kicsit hatásvadásznak tarja, legalábbis amit a templomban csinálnak. A többi varázshasználó kasztot nem ismeri, nem találkozott még velük (legalábbis nem tud róla).

Ennyit az előtörténet kiegészítéséről
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.07.25. 9:43

Sher Dolan írta:
Terda Radovik írta:
A statisztikai részhez:

- A KAP számolás (ha jól számoltam) tökéletes 375 KAP :)
- 1.sziten csak egy 4.fokú képzettség van engedélyezve, úgyhogy egyiket légyszi csökkentsd (persze a felszabaduló KAP-ot ismét felhasználhatod)!
- 3.fokú fegyverhasználatnál (az UT szerint) +1 jár valamelyik Képességre. A ramieránál az Ügyességre jöhet a +1 (persze KAP rááldozása nélkül). Ez változtathat pl. a harcértékeken és a Képzettség pontokon is.

A felszerelést és a megjelenést kicsit kibővítenéd? Pl. hajviselet, bajusz/szakáll viselése; a felszerelésekhez valamiféle ultifelszerelést is összeállíthatsz és persze némi pénzt is írjál fel. Legyen mondjuk 1k6+5 arany, 2k10+10 ezüst, 1k100+50 réz érme a karakternél.
Mivel nemesemberről van szó, rendelkezik abradoni címerkendővel is. Ennek viselése Gorvikban hagyomány; színeit és felkötésének módját te választod meg (általában derékra kötve viselik, vagy fejkendőként, ritkábban felkarra kötve; szinte mindig jól látható a kendőn a család címere, vagy címerállata. Abraselyemből készül, ami egy elég különleges szövetféle.).

Terda

Üdv!

Kigészítve, módosítva újraosztva stb.

A felszerelésnél nem látom reálisnak ennél sokkal több holmi magammalvitelét, mert nem fér el a lovon.

Sher

EDIT: Az általad jelzett felesleges egysoros üzenetet töröltem. Azért kérlek máskor ne legyen több idezet az idézetben beágyazás.

Quator ar Zaraquer
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.07.25. 19:17

Renben én szúrtam el, edit helyett quote-t nyomtam véletlenül.
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2008.07.26. 19:53

Üdv!

Részemről nagyjából rendben, a fontosabb kérdésekre választ kaptam, a többi meg majd közben kialakul.
Még annyit, hogy a „De van nála minden színből.” bejegyzést egy kicsit pontosítsd a felszereléseknél. Négy-öt kendőnél azért ne legyen több a karakternél. De egyébként ez csak apróság...
Hamarosan írom a bemesélő reagodat Bermonde városához, miután megkaptad a JK státuszt válaszolhatsz is. :)

Terda
Nasce que mita apertu zad'occa a wierra sini forit!
Véremből vért és könnyet senki sem fakaszthat büntetlenül!
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1441
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.07.26. 20:14

Szia!

Kicsi kendőből gondoltam:fekete, fehér, kék, piros ,sárga,zöld, narancs és lila. A külömböző alkalmak miatt, Nagy kendő nincs nálam, mert semi hivatalos/félhivatalos küldetésben nem járok, ha kell majd akor csináltatok magamnak.

Ez ugyan 8, de nem nagy helyet foglal :)

Sher
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.07.27. 10:48

Játékos Karakter-i státusz megadva.

Jó játékot!

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.07.27. 11:35

Köszönöm
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

Re: Sher Dolan (Ramirez con Padana)

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.11.12. 16:27

A HM kérésére a karakter temetőzéskre került.

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

Hozzászólás küldése
12 hozzászólás • Oldal: 1 / 1