• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erion utcáin

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 44 / 46 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46

Re: Erion utcáin

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.06. 15:31

(Zanazan)

A zivatart végigvigyorgom, nincs ellene semmi kifogásom. Élvezettel szimatolok, így fogadom Abdult.
-El voltak tőle ájulva, nagyon szépen megköszönték, meg valami listába is felvették a nevét. Valami adománylistába, ha jól emlékszem.
Elfoglalom helyem, megkérdezem Abdult, mi volt, amíg távol jártam.

Nabilt látva, elvigyorodom. Kíváncsian nézem, mit hoz. Érdeklődve forgatom az új vértet.

-Nem semmi! Köszi-csókolom meg. Azon nyomban nekiállok felcihelni magamra, érezni akarom a súlyát, és hogy mennyire tudok benne mozogni. Ám időközben előkerül a Yasarnak szánt ajándék, felkapom a fejem, és mintha magam is gyerek lennék, belenézek, forgatom.
-Hű! Remélem Ordanban, ahonnan jött, ilyet nem ismer. Yasar!- kiáltom el a nevét, ha odajön lehajolok hozzá-Lenne itt valami neked, amolyan ajándékféle. Nabil meg én adjuk neked. Mit szólsz?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.10. 10:11

_________________________________________________________________________________
JK: Zanazan Walra (alidari harcosnő)
Esemény: A nap vége
Helyszín: Kereskedőnegyed, Kézművesek utcája, Jabbar műhelye
A helyszínen eltöltött játékidő: 4. nap (kora este)
_________________________________________________________________________________

Yasar ujjongva köszöni meg az ajándékodat:

-Fúúú, hát ez nagyon jó! -mondja és a mühelyből kiszűrődő fény felé tartja a kaleidoszkópot.
-Köszönöm! - mondja és megpuszil.

El is tűnik a vackán játszani a csővel.

Nabil ottmarad.

-Jó kijössz ezzel az Abdullal? -Miután elmentem már nem volt semmi balhé ugye?

(Jutalmazás: A Palotanegyedben mutatott szerepjátékáért (Jana, Oscar-párbeszéd) a karaktert 1 Tp-vel jutalmazom.)
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.10. 19:24

(Zanazan)

Örülök, hogy bejött Nabil számítása, elnézem a kölyök játékát.
-Jó helyem van itt. Abdul arany ember, nagyon kedves és barátságos. Zajlik az élet, sose hittem hogy az első munkanapjaimon ilyen ramazurit kell visszatartanom, de megmaradtam. Rossz álmaim biztos lesznek, hisz nem egy jelenet mélyen az emlékeimbe vésődött, és... Eset a reggeli után? Hajajj! - kapok észbe- Lemaradtál egy szaftos részről! Eljött a negyedbe Jana főpapnő, és három tag ezt az alkalmat választotta ki, hogy elrabolja. Utánuk mentem a csatornába, szétcsaptam őket, a főpapnő behívott a templomába megdicsérni, meg ilyenek- sütöm le szemeim. - Gyógyitalokat adott ajándékba hálája jeléül. Engem üldöznek az ilyen magas rangúak :P
Számba veszem, hogy két ügy is vár arra, hogy megosszam vele, meg a többiekkel, ficergek is rendesen.
-Hű, annyi mondanivalóm van! Az urak negyedében találkoztam azzal a nemessel, akinek leordította a nejét Sophie, ó, a csaj járt is itt, meghívott holnap a dalnokok fesztiváljára, vagy mire... Ugye te is jössz? Nélküled nem lenne az igazi :) És hozd el magaddal a barátodat is, bemutatnám Sophienak :D Két dolog is van, ami még a nyelvem hegyén táncol, de majd azokról máskor, a többiek jelenlétében beszélnék. Fontos, meg minden, de addig is, terjeszd a barátaid között, az örömnegyedben kerüljék a Könnyű Álmot, nem biztonságos hely, nemibetegséget lehet kapni, meg kirabolhatnak, vagy akár meg is késelhetnek...
Szemem ragyog, szívesen osztom meg élményeimet vele.
-Neked milyen napod volt? Ugye nem vakarod a sebeidet? És nem mászott rád az az éveteg fehérnép a palotai gyengélkedőn?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.12. 11:06

A helyszínen eltöltött játékidő: 4. nap (kora este)

-Jól van akkkor, örülök hogy sikerült megtalálnod itt a helyed.
-Rossz álmok? ... Majd segítek hogy ne legyenek...-fogja meg Nabil a kezed. -Rengeteg olyan emléked lesz még amit szívesen elfelejtene az ember, de ha a kardodból fogsz élni, hidd el a jövőben is lesz még egy-két meleg helyzet. Én ezért is hagytam ott az abadanai emír seregét. Valahogy nem vonzott a lehetőség hogy elvérezzem az emír nagyobb dicsőségére...bár jó zsoldot adtak...de...nem véletlenül akartam bekerülni a Szeráj őrségbe. Kirakat munka, de jól fizet ha meg mindenáron harcolni akarok, ebben a városban könnyedén lejhet talélni rá lehetőséget, hogy a handzsárforgató tudásom csillogtassam. -habár alsógatyában és mezítláb még nem csináltam, a ma reggeli alkakom kivételes volt...-mosolyodik el.

-Ki az a Jana?...Ja hogy a papnő a Dreina templomból!...Így már tudom kiről van szó, hallottam már róla...itt a Kézművesnegyedben elég sok követője van...magas rangú barátai vannak, azt hiszem a Városi magisztrátusban is bent van az a nő. A köznép szereti, mert sokat jár kint az utcán és támogatjaák a szegényeket meg a koldusokat.

-Az a bólogató kutya a színházból?...Emlékszem rá...nem papucs az a férfi egy kicsit? Szerintem az asszony hordja a nadrágot odahaza...

-Könnyű Álom? Mióta érdekelnek téged a kuplerájok Zanazan? -húzza fel a szemöldökét Nabil- Az amit mondtál vagy egy tucat hasonló kéjbarlangra ráillik a városban, efféle veszélyek gyakorlatilag bárhol meglephetik az óvatlan férfinépet...

-Nem, nem; Wahid pasa lakomát rendezett az üzletfeleinek, hol mi voltunk a dísztökök az ajtónál. Délbe kezdték de még most is tart, csak leváltottak.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.12. 11:53

(Zanazan)

-Nos, amíg egy nap nem kelek arra, hogy elég lesz, ez a munka megteszi... Yasar és Abdul teszi elviselhetővé :D
Látszik, valami nagyon kikívánkozna belőlem, de nem lehet:
-Hú, Nabil, két olyan ötlet van a tarsolyomban, hogy most elárasztanálak vele, de most szolgálatban is vagyok, és többekkel össze kéne hozzá dugni a fejünket. Mihamarabb kerítsünk rá sort, mert átgondolós ügy. Afféle mellékes jövedelem kategóriába eső ügyekről lenne szó.
Lehiggadok, felidézem a jelenetet, amikor félpucéran belejtett a harci forgatagba:
-Nem volt semmi látvány :D A nemes hapsit nem ismerem annyira, hogy tudjam, milyen lehet odahaza, de amiket mesélt, szerintem a felesége összemelegedett a térítős pappal és az van a háttérben. Van elég gondja.
Zavartan vakarom az állam a kupi kapcsán:
-Jó, más pletykát is hallottam arról a helyről, ami az előbbieknél aggasztóbbak...-közel hajolok hozzá-Emberáldozatoknak használják fel a gyanútlan kuncsaftot. Ez azért már morbid, nem?
"Pf, hülyén érzem magam, nem szoktam felülni a pletyiknek, de Jana neve itt nem merülhet fel burkoltan sem, úgy sem, hogy ezeket tőle tudom."
-Ammm, de gondolom ez is rutinhír, bizonyára nem mondtam vele újat, vagy túlzásnak tartod. Azért borzalmas, hogy már egy kupi se "tisztességes", hanem ilyen ügyeskedések vannak. Hiába, nem vagyok e téren Erionhoz szokva, Alidarban azért nem szövődik egybe a szexüzlet és más területek... Vagy csak nem látom :P
Szeretnék témát váltani:
-Holnap kora délután találkozhatnánk, előtte összekészülök, és aztán elmehetnénk arra arendezvényre. Mit szólsz hozzá? Lenne kedved? - simogatom a kezét.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.18. 9:45

A helyszínen eltöltött játékidő: 4. nap (kora este) 5. nap (hajnal)

-Jól van na, ha halottál valami erről a Könnyű Álomról én elhiszem neked, de ne ülj fel minden rémhírnek amit valami zavaros tekintetű eszelős hablatyol egy boroskulaccsal a kezében az utcán vagy valami tavarnában. - emeli fel a kezét Nabil.

-A kora délután mennire korai legyen az jó ha délben megyek a Vándorba hozzád?

Nabil búcsózóul magához von és hosszan megcsókol.

-Jól van akkor holnap. Jó éjszakát.

Ez az éjszaka most nem tartogatott se gyujtogatókat, se patkányembereket, egy szakasz járörözött az utcán fel és alá, -megfigyelted: pontosan kétóránkénti váltásban- és az őrparancsnokok beszélgetéséből meg is tudod, hogy egész éjszaka kint lesznek most.
Így talán alhatsz egy kicsit, ha valami balhé lesz az úgyis előbb az utcán üt ki az őrjárattal.

Éjszaka olyan tizenegykörül elcsíped Yasart, Abdul éléskamrájában, amint éppen kétpofára tömi magát aszalt fügével, kandírozott gyümölccsel, a kétökölnyi békáját felültette egy befőtesüveg tetejére és Falánk onnan pislog a belépőkre. Nem tudod hogy a fiú eteti-e a békáját, de meg mernél esküdni, hogy ez a zöld ocsmányság hízott.

-Zana néni...-vörösödik el a fiú a zsebébe gyürve két marék fügét. -Ez nem az aminek látszik én neked segítek...

-Mmmff...zajt halottam- nyeléshang- az éléskamrából, és lejöttem meghnézni mi az, de szerencsére semmi rendkívűli. Így aztámn megyek is.

Hajnalban, felébredsz a szendergésből, a piacra tartó kofák karattyolására és nehéz batárok nyikorgására ébredsz.
Az hát előtt két álmos tekintetű, karikás szemű sodronyinges lándzsás városőr nézi fáradtan az elvonuló árusokat. Sodrott dohányt suívnak, halkan beszélgetnek.
Azim késik. Már a reggeli is lement, és olyan kilenc fele járhat az idő, de a gladiátor sehol...elméletileg a kelő nappal kellene leváltson. Jabbar morgolódik is:

-Hol a fenében van ez marha...eddig soha nem csainált ilyet, mindig pontosan jött.

Olyan tizenegyfele látod meg közeledni a tömegben, elégedetten vigyorogva.
MÁr messziről felemeli a kezét és mentegetőzik. Arcán, nyakán ajakrúzs hagyta nyomok:

-Jól, van, jól van Zana kislány tudom hogy késtem, majd visszaadom. Holnap te gyere négy órával később és akkor egálban leszünk.

-Nyílt egy új kupi a városban és muszáj volt kipróbálnom az új húsokat...-mondja elmélázva- és beáll a helyedre, képén virít a sok vörös női ajaknyom.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.18. 10:27

(Zanazan)

Nabilnak:
-Hm, délben még tuti nem fogok ráérni, utána két órával szerintem viszont igen. Sophieval összekészülni időbe fog telni. Gyere majd a fogadóhoz, s onnan megyünk az Amfiteátrumba a murira :) Zyadot otthon ne felejtsd! Várlak ám majd-érintem meg az arcát és egy hozzábújást könnyen engedek magamnak.

Éjjel hunyok cseppet, de a zörgésre pattanok, kezemeben fegyverrel nyitom a kamra ajtaját. Lesek Yasarra, aztán fejem ingatom:
-Légy óvatosabb, mert bármit is csináltál itt, ami amúgy nyilvánvaló, ha Abdul rajtakap, kiteszi a szűröd! Ez a béka félelmetesen nagy, kicsit koplaltathatnád :D Ide egy szem fügével 8)

Reggel megmosom az arcom, nyújtózkodom, várom Azimot, reggelizni a fogadóban terveztem, de mivel késik a váltás, Abdulnál tudom le.
-Remélem csak az arelitával való mulatozása húzódott el ennyire és hamarosan eljön.
Kicsit aggódom, annak ellenére, hogy a dzsad eddig nem pont arról ismerhető, hogy félteni kéne. Messziről látva Azim dekorációját, szemeim forgatom, de mosolygok.
-A reggelid beettem :) És szavadon foglak, holnap ilyentájt jövök.
"Új kupi? Mért érzem úgy, hogy Azim talán pont abban a kétes hírű, életveszélyes helyen járt?"
-Ó, és hogy hívják azt a helyet? Ha ennyire elégedetté tettek, talán nem árt neki reklámot csinálni...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.19. 20:18

Esemény: Szépségkúra Sophieval
A helyszínen eltöltött játékidő: 5. nap (délelőtt)

Azim megvakarja a feje búbját:

-Valami "álmos" neve volt...mély álom...édes álom..., vagy valami hasonló...a Shíren kerületben van, az Örömnegyedben.

-Miért kérded? Fiúkat nemigen láttam, de Erionban mindent lehet pénzért kapni.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.20. 9:31

(Zanazan)

Megugrok, mint akit megcsíptek.
-Hogyan? Várj, kitalálom: Könnyű Álom volt a neve! Azim! Ne menj oda többet!-lépek hozzá és megszorongatom a karjait, rémülten nézek rá-Az a hely nagyon nem való senkinek! Ó, igen, most bizonyára nem hiszel nekem, hisz egy átmulatott éjszaka meg reggel áll előtted és semmi sem igazolja, hogy hallgatnod kéne rám, de fogadd meg a tanácsom: nemcsak te, de az ismerőseid is kerüljék el messziről!-még jobban megszorítom a karját, könyörgőn nézek rá:-Nem a levegőbe beszélek, nem félrebeszélő részegektől tudom amit tudok, hanem biztos helyről, és abban csak bajt hallottam, elringató látszatot! Hasonlót, mint ami velem is történt: suttyó kis picsának néztem ki az első munkanapomon, de bebizonyítottam, érek többet is. A Könnyű Álom is ilyen, csak rossz értelemben: látszólag édesgető, gyönyörhintő, minden érzéket kielégít, de valójában semmi sem úgy van! Kérlek téged, ha még szét akarsz az életben csapni jó pár koponyát és élni is akarsz meg élvezni is az életet, soha többé be ne tedd oda a lábad! Az istenekre, eszedbe se jusson repetára menni a környékére se!
Elengedem, mert kissé hülyén néz ki, hogy egy pöttöm lány épp rábeszél egy nagydarab, rettenthetetlen gladiátort valamire, főleg, hogy enyhe féltés is kiviláglott belőlem. Még akkor is, ha nem megjátszott a riadalmam, hanem van mögötte komolyabb tartalom is.
"Meg vagyok huzatva, Azim összeröhögi magát mindjárt, vagy les rám, biztos megjött nekem és legyint"

-Komolyan beszéltem, nem a levegőben gerjesztem a pánikot csak úgy a magam kedvére. Tudok mást is, de sem a hely, sem az idő nem alkalmas arra, hogy csak úgy kiteregessem itt előtted. Ha érdekel miről van szó, Godora Vándora fogadósánál többet is hallhatsz, és talán egy másik férfi szava többet ér neked, mint egy aggodalmas töpszli csajé, mint ami én vagyok :P
Megköszörülöm a torkom:
-Bocs, hogy lerohantalak, de na...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.21. 14:26

Azim nem nevet ki, csak felhúzza a felső ajkát és kicsit tamáskodva méreget.
Megdörgöli az orrát.

-Jól van na, ne parázz; még itt vagyok és megvannak a tökeim. ...de nyitási akcióként három éjszakát ingyen adnak, ha leteszek 5 aranyat és már befizettem a pénzt és nem háltam le az árát ba***a meg!

-...és volt ott egy jó kis gorviki szuka, egy enoszukei szopós szájú, meg egy kerek seggű aszisz és akkor bulák voltak ba*meg hogy sírtam, te meg itt már rámhúztad a sírkövet!

- Aztán melyik veréb csivitelte neked ezeket? De nem is számít, nem fogok kihagyni ennyi akciós muffot, lehet épp a konkurencia érdekeit sértik aztán ők terjesztik ezeket.

-De ha valami emberáldozó némberek is lennének, előbb kell felkelniük, hogy a golyóimat megszerezzék! -jelenti ki Azim magabiztosan- ...jó...majd beszerzek az Ószerestől bűbáj ellen védő löttyöt, meg ellenmérg amulettet...van pénzem, majd vigyázok...de ki ne találd, hogy kihagyomn azokat az állat bulákat...az se érdekel ha az ördögöt magát kell meghágnom, te nem láttad azokat a seggeket...

-Jól van Zanazan, majd óvatos leszek. De semmi olyat nem láttam ami miatt fosnom kéne...a fogadós gyerekkel meg majd beszélek. -lapogatja meg a hátad.

-Amúgy meg itt akarod tölteni velem az egész napot?
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.21. 17:49

(Zanazan)

Marom az arcom:
-Besz*rok!-fakadok ki felnyögve-Neked fontosabb a kúrás mint az életed?! Ááá!
Mérgesen dobbantok, csípőre teszem a kezeim:
-Egyébként ráhibáztál, afféle banda, mondanám a nevét is, és nem egy másik lebuj legyezgeti ezt a szaftos hírt, de szerintem az se hatna meg. Nem tudom, mennyire zavar, hogy nemcsak a pöcsöd száríthatják le, de a lelked se menne ahova reméled hited vagy akármi szerint, de engem nagyon kiakasztana! Sőt, tudod mért nem anyáznék a zsé miatt? Mert tudok valamit, hogy ezt az elb*szott 5 aranyat hogyan szerezhetnéd vissza úgy, hogy közben nem egy olyan p*nába kéne tenni érte a dorongod, ami bármikor fogakat, vagy rosszabbat növeszthet. Szóval ha tényleg a nyomoronc aranyaid miatt mész csakazért is vissza, megsúgom, tudok mást, hogy elégedett élegyen az erszényed. A töködért ilyen garanciát már nem tudok vállalni-és fülig vörösödöm.
"Életemben először nyíltan káromkodom, bár talán azért, mert nem vagyok tök ideges. Azim mellett igencsak el tudom magam ereszteni, hej!" Hallom, az élvezet az, ami nagyobb súllyal esik nála latba:

-Bammeg, Azim, öt aranyért Ellana templomban magával az istennővel is kúrhattál volna! Rohadtul nem érte meg... Láttam már seggeket, és hidd el, azoké, akikkel ma voltál, olyan, hogy mire lehull a hályog a szemedről, kiderül, ráncos némbereket toszogatsz, és annyira benézetik veled a lényeget, vag olyan ragályt szedsz fel, hogy a bögyörőd ugyan észre nem veszi a csalást, és sose kúrálnak ki belőle. De jól van, látom, te inkább hiszel a szemednek, kezednek, akármidnek... Ezek ügyesek, tudják TE mit akarsz, de te nem, hogy ŐK mit. Szóval náluk az előny, és nem védtelen kis ribancok azok, hogy majd azt hiszed, odacsapsz egyet, ha valami nem szimpi, és aztán csend lesz, ráfázhatsz-toporgok, mert nem tudom, mit kéne tennem, hogy visszatartsam attól, hogy oltári baromságot csináljon.
-Ah, Azim, mért érzem úgy, frászt veszel te bármi védelmet, és oda se dugod a fogadóba a fejed? :? Ha mégis elmész a kupiba: ne igyál, ne egyél ott semmit, és a kencékkel is óvatosak... Ha elveszik az erőd, olyan védtelen leszel, hogy hiába látod, mire készülnek, a tested nem engedelmeskedik, és neked lőttek.
Fejingatva és aggódva intek le kocsit, hogy azzal a fogadóba mehessek. A fantáziám élénk, nem nagyon tudom, milyenek az orwellánusok, csak minél rémesebb képeket próbáltam lefesteni neki róluk meg a módszereikről.
"Még ma éjjel szét kéne ott csapni. Letojom, ha Azim őrjöng, hogy ugrottak a faros menyecskéi, de amikor majd hatan hajolnak fölé tőrrel, meg mit tudom én milyen kanlovagok szorítják le túlerőben, meg be is kábítják, hogy ne tudjon őrjöngeni, akkor hogyan védi meg magát..."
Bár kissé kivagyok, hogy pont Azim sertepertélt arrafelé, a reggeli le fog csúszni :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.22. 14:47

Azim fáradtan felsóhajt:

- Kegyelmes Dzsah mit vétettem, hogy egy károgó kotlóssal büntetsz? Jól van már tyúkanyó, egy ideje már elengedett kézzel ülök a bilin és a farkam is megtalálom a sötétben...hirtelen az anyám vagy vagy mi?

-Mondtam már majd vigyázok és megkérdezem azt a nyüves fogadósgyereket hogy köhögje fel mit tud...és megérte az öt arany mert a három nap alatt annyi nővel hentergek, amennyivel akarok...különben is arra b*om el a pénzem amire akarom...maholnap bármikor meghalhatok az arénában, nemigen szoktam számolni mennyit költök, csak érezzem jól magam, a többi meg úgyis az ördögé! Úgyhogy amíg Ellana papnői nem képesek 10 likat növeszteni magukon, addig felejtsenek el, mert kb annyi ribancot gyűrök meg míg a pénzből fussa!

Jutalmazás:

- jó szerepjátékért (Figyelmeztetni Azimot) 1 Tp-t kapsz.

A reagot a Godorában folytatom.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.24. 6:32

Időpont: alkonyat
A helyszínen eltöltött játékidő: Ahham (16. nap) este

A kikötőből bántatlanul kiérsz, az utcán számos bérkocsit látsz, van üres is, szép is, és csúnyább is, de egyiket sem töp hajtja, ígyhát gyalog kezded meg az utat vissza a Godora Vándorába.
Brognar hangosan és ércesen horkol a talyigában. Az emberek megbámulnak és utánad néznek, de nem szólnak semmit.
Jócskán kiizzadsz, mire a Godora Vándora elé érsz.
Brognar álmában motyog valamit:

-...sert ide!...de izibe, te kurafi, mert szétcsapom az orcádat!
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.05.24. 8:50

(Ahham)

Tétovázás nélkül tolom be a fogadóba a barátom, majd egyből Stalvikot keresem a szememmel. Mi tagadás a nagy rohanásban alaposan megizzadtam, nekem is jól esne egy korsó sör, de most sietős az utam.
Ha megtalálom a fogadóst, akkor elé sietek.

- Stalvik! Sürgős mehetnékem van, a barátom a gondjaidra bíznám! Javallom itassátok meg egy kis serrel, de jófélével ám! Többet most nem mondhatok...

- Ja, és a Korbácsos miatt nem kell tovább fájni senki fejének. Nem tudod véletlenül merre van a Kikötőben a Barrakuda nevű hajó? Meg egy gyors lábú hírvivőt is szalajtani kellene a Kézművesek utcájába, Taana nénémhez, hogy a kelgari csapatra lenne szükségem, legalábbis egy részére. A Kikötőben a fent említett hajónál leszek... Ezt vigye magával a küldönc - adom át a szerzett dárdát.

Előhalászom a másik fél aranyam.

- A költségekre, gondolom elég lesz...

S ezzel gyorsan a Kikötő felé veszem az irányt. A gyorsabb odajutás reményében kocsit fogadok, remélem gyorsabb lesz, mint az én rövid lábaim...

Ha nem találom meg a fogadóst, akkor Brobnart a szobánkba cihölöm, és további késlekedés nélkül a Kikötőbe indulok a fent leírt módon...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.27. 16:32

Időpont: este
A helyszínen eltöltött játékidő: Ahham (16. nap) este

Visshahajtatsz a kikötőbe a dokkokhoz. Éjjel van már, egy teremtett lélek sem sétál itt, -a hajók és a raktárak őreit leszámítva- több ezer hajó áll a kikötőben a stégek között.
Ez nem vicc. Erion 16 milliós város ehhez mért a hajóforgalma is.
Az a rengeteg hajó viharlámpákkal megvilágított egybefüggő tömegkként hullámzik, a tekinteted elveszik a sötét sziluettként égre törő árbóc és hajózászlórengetegben. A kikötő több kilóméter hosszan nyúlik el a Godorai-öbölben.
Már most látod hogy Taana gondban lesz. Nem vagy biztos benne hogy az a helymeghatározás, -amit a levélben írtál-, hogy a "kikötőben" elegendőnek fog bizonyulni, hogy itt megtaláljanak és ne egymást kerülgessétek egész éjjel.
A másik gond: nem mondhatnád el magadról, hogy olyan nagyon tengerjáró alkat lennél és halvány gőzöd sincs hogy néz ki egy "háromárbócos toroni karakka", az egyetlen számodra azonosítható támpont a kardhal alakú orddísz és a hajó neve.

Mit teszel?
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 44 / 46 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46

Vissza: Kereskedõnegyed