• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Temetőnegyed

A holtak földje...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
3 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Temetőnegyed

HozzászólásSzerző: Abdul Al Sahred » 2008.11.23. 20:06

Ide azok a hozzászólások kerülnek, melyek helyszíne nem szerepel a felsoroltak közt. A bemesélések helye a Fogadó a Csendes Szomszédhoz c. topik.
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"
Abdul Al Sahred
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 310
Vissza a tetejére

Re: Temetőnegyed

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2009.01.12. 16:33

Lerion con Hamal

*Lementek a nagymesterrel Hart testéhez és az elkezdte vizsgálni, de sajnos nem tudott dűlőre jutni az esettel. Ekkor egy hang megszólalt a háta mögött. Ahogy megtudta a férfi aki közeledett Átoktörő Asgarnak hívják. A nevéből adódoan varázslatok, azonbelül az átkok megtörésére specializálódott. Ha kérdi, elmondja neki is hogy mi történt Hartal.*

-Esetleg tudna valamit javasolni, hogy mi tévők legyünk? Vagy hogyan lehetne megtöri ezt az átkot vagy mi a fenét.
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

Re: Temetőnegyed

HozzászólásSzerző: Abdul Al Sahred » 2009.01.21. 20:39

(Lerion con Hamal) //off: bocs, mos röviden és tömören írtam :D , csak nevet, remélem nem baj, hogy nem a szokásos fejlécet használtam...//

Asgar kissé elgondolkodik, majd így szól:

- Őszintén szólva magam sem tudom, miféle átok az, amely képes valakit urunk világába visszarántani, s ott tartani, de dereng egy hasonló eset... Réges-rég történt, még csak tanultam a szakmát, s gyermek voltam. Egy mágus, nem tudom, miféle volt, keresett valamit, s átlépett Antissra, s mikor visszatért, pár másodperccel később elájult. Aludt. Először azt hitte mindenki, kimerült, aztán derült csak ki, hogy a lelkét valami leláncolta Antisson. Az akkori átoktörő mesterek találtak valami nyomot, s erővel megtörték az átkot, de abban a pillanatban a mágus meghalt. Egy ember jut csak eszembe, aki tudhat valamit a dologról. Nem ismerem a nevét, s régebbi élő lakóját sem a negyednek. Mindenki csak Ásónak hívja...

A név hatására mindenki tiszteletteljesen elhallgat pár pillanatra. Bárki is legyen ez a titokzatos Ásó, alig van olyan a Nekropoliszban, ki ne ismerné, s akik ismerik, egyfajta kimondatlan tisztelettel viseltetnek iránta. Még a nagymester is meghajtotta kicsit a fejét.
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"
Abdul Al Sahred
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 310
Vissza a tetejére

Hozzászólás küldése
3 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Vissza: Nekropolisz