• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 34 / 35 • 1 ... 31, 32, 33, 34, 35

Re: Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.04. 17:51

(Pagan)

*Amikor a khál közelít megdermedek egy pillanatra. A szám még picit tátva is marad.
A felém nyújtott „kezet” először csak nézem, majd óvatosan a kezeimbe fogom, megtapogatom, majd csak fogom…*

- Üdvözlet Kirak! Én Pagan, Yarradic Pagan vagyok. Ö…. Te…
<Te jóságos Földanya! Most ez állat, vagy mi?... Beszél, értelmesen, és…. Kezeljük úgy, mint egy „embert”, vagy valami hasonlót.>
- Igen, jól vette észre, én érdeklődtem volna Ön után, mert az-az igazság, hogy én még nem látni magához hasonló állll…. lényt. Maga lenni olyan mint nagy macska, nemes ruganyos mozgással, de tudni is beszélni és ez, így együtt kombinálva csodálatos eredménye a Földanya munkásságának.
*Tekintetemből és szavamból kiérződik az őszinte tisztelet és a csodálat egyszerre iránta, valamint sejteti, hogy a természet igen közel áll hozzám.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.08.04. 20:30

// Pagannak
látva a lány reakcióját elmosolyodok bár igyekszem ezt visszafogni nehogy vicsornak nézze
- Köszönöm bár semmiben nem különbözök mint fajtám többi tagja.
- Bocsásson meg ogy így magukra törtem. Csak hogy is mondjam akadt egy kis problémám és ön olyan nyíltan érdeklődött irántam ami felkeltette a figyelmemet, de most már tudom hogy tisztességesek a szándékai
*valamilyen érthetetlen oknál fogva megbízok benne*
- Bocsásson meg mennem kell. Talán még találkozunk és még egyszer elnézést kérek.
majd megyek tovább az utamra
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.08.04. 20:32

// Egren és Lighra
*fenébe Egren miért pont most
megpróbálok megszólalni Lighra két csókja között
- Megjött Egren már itt van az ajtóban
majd újra belefeledkezek a Lighrával való szeretkezésbe

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.04. 20:56

(Pagan)

- A fajtája többi tagja?... Magából van több is? - *csúszik ki a számon az igen csak ostoba kérdés.* - Bocsásson meg, hát persze... hisz másképp nem lehetne itt...
Én örülök, hogy megismertem. Persze, menjen csak.... nem akarom feltartani a dolgában.
*Még csodálkozva nézem a távolodó alakját, de Pekkától kérdezek.*
- Mond meg Pekka Kirak mi? Gyönyörű teremtés.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.08.05. 6:54

//Pagannak
még elcsípem Pagan szavait
- Khál vagyok Pagan.
majd továbbmegyek

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.05. 7:22

JK: Kriak és Egren
Esemény: Eltűnés
Helyszín: Az Enrawell Csillaga
Idő: este

//Egren//

Hát talán a szerelmesek boldogságának beteljesülését nem kéne végignézzed...jobb híján visszasétálsz az ivóba, hogy valami légből kapott alibivel kimentsd a barátodat, hogy most éppen miért nem tud jönni, Servian atya már elment a vadász pedig kínjában átment a játékterembe kockázni, hogy elüsse az időt valamivel. :D

//Kriak//

Levegő után kapdostva zihálva feküsztök egymás mellett.

-Ezt ,ég...meg kellett tegyem,...nem tudom mikor lesz rá legközelebb alkalmunk. -mondja Lighra és hozzád bújik.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.05. 7:53

JK: Yarradic Pagan és Barlon Ergvont,de neki más idősikban pár órával előbb játszódik ez a reag
Esemény: Beszélgetés
Idő: délután, hat körül

A khál távozása után Pekka örömmel felkiállt:

-Itt vannak, megérkeztek végre!

Három férfi és egy nő lép hozzátok.

//Mindenki//
Pekka kölcsönösen bemutat mindenkit mindenkinek:

Yarradicnak:
Az egyikben egy régi ismerőst, Otis-t a szerzetest ismered fel, akit még az Arénában ismertél meg:

Otis
Kicsit megváltozott a külseje, új ruhát, fegyvert és alkarpáncélt szerzett, de ugyanaz a vidám tekintetű fiú, akit megismertél és akiben megérezted a szakrális hatalmat:
Kép
...és vele van az a tűzvarázsló lány is akit egyszer már láttál itt vele a fogadóban beszélgetni, őt Sheena Theithi-nek hívják:

Sheena
Kép

..Sheena egy -ki tudja miért- de teljesen kopasz barna szemű férfiba arol, bele, láthatólag a kisérője, vagy a védelmezője; legalábbis szerinted.

Joenak és Yvettnek: Írjátok le a karaktereitek külsejét egymásnak.

...és végül velük van egy idősebb középkorú méltóságot és hatalmat sugárzó férfi, Yarradic úgy érzi nagyon erős szakrális hatalma van. Ő is bemutatkozik; ő az Északi Kereskedelmi Szövetség vezetője és ő adja a munkát,

Jerome de Serviannak hívják :
Kép

-Örülök hogy megismerhetem a csapatot. -mondja Jerome. -Pekka menjünk át a zárt részbe, ezt nem itt akarom megtárgyalni jó?

Pekka bólint. és egy kis tárgyalób vezet titeket.

-Nem tudom mennyire ismerik a részleteket? Pekka mindent elmondtál nekik amit tudniuk kell?

Pekka bólint.

-Rendben. Akkor tudják mi a feladat. Annyit még sikerült kiderítenem, hogy az események és a pegazuscsikó eltűnésének hátterében Svend Jorgen áll. Ő akar keresztbe tenni nekünk. Ez az ember a Quiron-Liga kereskedőinek egyik vezetője, és Toron talpnyalója. Minden mocsokban benne tartja a kezét amiből hasznot remél, a prostituáltak futtatásátóé kezdve, a drogkereskedelmig. A csikót a Palotanegyedben rejtegeti valahol. Írok egy menlevelet, hogy be tudjanak menni oda.
Van egy szövetségesünk az elf kolóniában, Narlennek hívják, azt üzente tud segíteni nekem az ügyben. Menjenek a Palotanegyedben az elf kolóniába, és keressék meg ezt az elf nőt.
-Holnap induljanak. Kérdésük van?
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.05. 11:11

//Off: Rukh következő reagját a Kereskedőnegyed I. kerületébe írom.//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.08.05. 12:33

átölelem Lighrát és megcsókolom majd elmosolyodok
- És élveztem minden pillanatát. Viszont most menjünk le Egrenhez, már itt járt csak visszafordult.
Majd mégegszer megcsókolom Lighrát és elkezdek felöltözni, megvárom míg Lighra is felöltözik majd lemegyünk Egrenhez
- Elnézésedet kérjük. Keressük meg a fejvadászt.
mondom mosolyogva majd megkeresem a fejvadászt
- Üdvözletem. Elnézését kérem. Kriak vagyok
a mancsomat nyújtom a fejvadásznak
- Azt hiszem a célszerű lenne a beszélgetést a szobánkban folytatni.
majd felmegyünk a szobánkba amikor mindenki bent van becsukom az ajtót
- Nos nem tudom Egren barátom említette-e a feltételemet. Ha ilyen formában elfogadható az ön számára akkor megegyeztünk.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.08.05. 12:44

(Egren cwa Trimelion)

A morgolódásom akkor sem enyhült mikor végre befejezték a hancúrt és megtiszteltek a jelenlétükkel.
-Biztos elcserélte azt a mérget vmi vágyfokozóra. Nem hiszem el hogy pont most jött rájuk! Üldögélek a pultnál és magamban motyogok, a korsóm türelmessen hallgat, igazi jóbarát. A lendületes folytatást nem egészen értem.
<eddig nem volt sürgös?... be kell szereznem valami jó kis nöcit... gyorsan>
Elkísérem öket jobbra, ballra lassan kezd a napi táv teljesülni. Azzal hogy minden szembejövöben egy gyilkost keressek már felhagytam, felesleges. A sör elsimította az idegeim, mint egy jóllakott kisgyerek derüsen nézek szerteszét. A legfurább lények úgyis a haverjaim, mi érhetne váratlanul?
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.05. 13:22

JK: Kriak és Egren
Esemény: Eltűnés
Idő: este

A fejvadász elmosolyodik és a tenyeretekbe csap.

-Rendben urak, áll az alku!
-Bár itt jegyezném meg önvédelemből azért maga is öl nem? -Annyit meg azért én kikötök, hogy ha harc lesz, aközben én nem szoktam az ellenfelemi szíverését tapogatni, hogy megvan-e még.

-Jó, rendben van, akkor a következőt javaslom, én maguk előtt megyek, felderítem a terepet és füttyel jelzek, ha tiszta a levegő. Jó lesz így? -Mi az útirány?

-Oké, rendben elsőnek én hagyom el a fogadót, utána maguk. Pakolják össze a cuccukat és induljunk!

-Mit mondtak hol akarnak elbújni? ...Az jó hely. -Akkor induljunk.

A csapat a felvadász felügyelete és fedezete alatt elhagyja a kerületet és bántatlanul átmennek az Örömenegyedbe.

A két karaktert a kiemelkedő szerepjátékért 1-1 Tp-vel jutalmazom, ezzel 3. szintűek lettetek ha jól sejtem....

//Off: Garmakor, Herold, köszi a játékot, meg az eddigieket, innentől átadlak benneteket Almeir HM-nek, és az Örömnegyedbe írjátok meg a belépőtöket. Ha végeztetek az Örömnegyedben, és tiszta a levegő, no meg persze Egren is kiszórakozta magát...:D...azt azért ne hagyjátok ki...természetesen utána várlak titeket vissza, már ha akkor még itt akarjátok folytatni, meg lesz hozzá kedvetek.
További jó szorakozást! :D
Kalmárfejedelem//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.05. 14:33

(Pagan)

- Khál… - *mondom még kicsit furcsán ejtve a szót, majd a jövevények felé fordulok. Otist meglátva elmosolyodom kedvesen.*
- Otis! Örülök, hogy látlak! Egy kicsit megváltoztál az aréna óta, de így jobban mutatsz.
*Majd a többieknek is köszönök ahogy tanultam ebben a világban és bemutatkozom – igaz nem mindenkinek külön-külön.*
- Nevem lenni Yarradic Pagan. Üdvözlöm önöket!

//Karakterkinézet:
Kb. 170-175 cm magas, arányos testalkatú nő. Súlya úgy 60 kg-ra tehető.
Hátközépig érő barna haját jelenleg kibontva viseli, így kissé kuszán futja körbe kissé ovális fejformáját.
Arcra EZ a nő, míg EZT a ruhát viseli jelenleg.
Bal felkarján egy fél arasznyi arany felkardísz látható, mely alól kifutó – körös-körül – égésnyom figyelhető meg.//

*Követem őket a tárgyaló helyiségbe, és figyelmesen hallgatom végig az információkat.
Jorgen szóbakerülését anyanyelvi káromkodással „jutalmazom”.*

- Hogy a Földanya süllyesztené a mélységes föld mélyére azt a szemét sz@rházi alakot! - *majd megszólalásomra egy bocsánatkérő pillantást eresztek meg Jerome de Servian felé, és a többiek felé is kis torokköszörülés után.
A végén Pekkához fordulok.*

- Nem azt mondtad te nekem, hogy az állat a város körüli vadonban van? Vagy azóta már más információk is fülbe jutottak? ((Az idegen akcentus még igencsak érződik, néhol helytelen a mondatszerkesztés)).
*Majd pedig Jerome de Servian felé fordulok és tanúbizonyságot teszek arról, hogy dunsztom sincs mik a szokások erre, mi a törvény mit lehet és nem lehet megtenni…*
- De ha tudni, hogy ki lopta, lopatta el az állatot miért nem menni el hozzá elfogni, kivallatni és az ügy meg lenne oldva hamar?!?

//Ezzel a színnel jelzem, ha a kari emrelinül szólal meg.//
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.08.05. 15:13

//off köszönet az eddigi meséléséért. Természetesen Kriakra mindenképp számíthatsz, hogy visszajön elvégre a fejvadásszal kötött alku miatt vissza kell jönnie :) Már ha túléli az örömnegyedet :) és igen jól sejted harmadik szintű lett Kriak. Ha az időelcsúszásból fakadóan Yvetnek még szüksége lesz Kriakra jellezétek és írom a reagot PM vagy MSN
- Igen ha nagyon muszály ölök, de csak ha nincs más választásom azért nem mert az gyorsabb vagy könyebb. Egy barátunk javaslatára a Három Tallér nevű fogadóba mennénk. Jeleznie elég csak fele hangerővel is mint azt egy ember társának tenné én azt is meghallom. Nos akkor menjünk.
Magamhoz veszem a cuccaim és a fejvadász után indulok

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.05. 18:16

/ Barlon Ergwont /

* Barlon enyhe mosollyal konstatálja a goblin jelenlétét, majd lekonyul szája széle, mikor eszébe jut, hogy csak 5 ezüst lapul a zsebében. Hisz a többi pénze „elszált” a tűzvészben, s a kapott 10 ezüstből5 öt elköltött az öltözékre. Közelebb lép a pulthoz, bólint a csaposnak, majd a goblinra tekint.*

- Üdvözöllek én is „barátom”! Köszönöm elfogadom a kávét! * Miután Gwys kikéri a feketét, szép óvatosan kavargatva hallgat pár pillanatig, majd megszólal.* Mennyit ér számomra meg az infó? Baszott sokat kalmárkám! Baszott sokat. Jelenleg 4 ezüst van a tarsolyomban, de ha elkapom még kiegészítem hattal. Ha jól számolok az pont egy arany! Mit szólsz hozzá? Szerintem tisztességes ajánlat! * Néz rá hunyorogva a goblinra. Miután Gwys kiadta az infót, Barlon megkérdi a fogadóstol, hogy a szobája fent van-e még számára tarta, majd leülve egy asztalhoz várja a találkozó eljövetelét, s azt, hogy újra láthassa Sheenat. Főképp az utóbbit. :D *
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.05. 18:48

JK: Barlon Ergvont
Esemény: Öszehozom a két idősíkot
Idő: délután, hat körül

//Off: Na jól van Joe csapjunk a lovak közé, mert Yvett már regolt neked.//

-A gonblin beleegyezett az ajánlatodba:

-Jól van Barlon, de csak azért mert nem nézed le a magam fajtát 4-est most 6-ot meg ha valóban ott lesz a tag ahol mondom. -mondja és a kezét nyújtja az érmékért.
-Az utca neve "Calowyn-sétány" valaha módos polgárok villái álltak ott egymás mellett, mára már csak romos villasor az egész.

//Elmész a Sogron szentélybe.//

Sheenát ott találod, belekarolsz (Shena puszival köszönt) és elsétéltok a csilaghoz. A bejáratnál találkozol Otissal, ő Sehenna ismerőse -róla majd később mondom hogy ki- illetve Jerome atyával aki kézszorítással üdvözöl. Mindannyian bementek, ahol Pekka -a törp bárzongorista- bemutat benneteket Yarradicnak, a csapat negyedik tagjának.

//Off: És akkor mostmár összzehoztam az idősíkokat...:D//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 34 / 35 • 1 ... 31, 32, 33, 34, 35

Vissza: Szórakozónegyed