• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 24 / 35 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 35

Re: Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.06.25. 18:44

/ Barlon Ergwont /

* A barbár erőteljes kézfogását próbálja rezdüléstelen arccal kiállni, majd gyors felhajt egy pohárkával a felszolgált borból. Végighallgatja a barbár szavait, majd töprengőre fogja a figurát:*

- Ma mész a Szövetséghez? Holnap meg Haonwellbe!? Jó kis menet lesz! Szép is az északi táj! *Töpreng el pár pillanatra*, de most úgy érzem nekem itt a helyem! Erigow tényleg a lehetőségek hazája! És én élni akarok ezen lehetőségekkel! * Kacsint Devoss-ra.* Nagy pénz?! Egyenlőre nem érdekel, csak legyen mindig annyi, hogy ellegyek, s azt tehessem, amit akarok! * Vigyorodik el.*

- Tudod, az a jelenlegi hitvallásom, hogy egyszer élünk, hát élvezzük! Tegnap volt egy kis melóm az Északi Kereskedelmi Szövetségnek, ma azon töprengek, hogy hól szórjam el az ott megkeresett aprót, majd, ha elfogy megyek megint, s kérek megint valami jól fizető munkát. Ennyi! Napról, napra élni, leszarni, hogy mi lesz holnap, semmi felelősség, csak saját magad előtt kel elszámolni tetteiddel, ez ami jelenleg kell nekem! * Felhörpinti a kupa tartalmát.*

- Térjünk át rád! Ibarát megjártad, kincset kutatva, egyedül?! Nem gyenge meló lehetett Devoss!? Tudod én még nem biztos, hogy bele mernék vágni egy ilyen horderejű kincsvadászatba! Pár társsal talán igen, de egyedül azéért még nem hiszem! Először is itt Erionban álljam meg a helyem, majd utána, ha túléltem, jöhet bármi! * Az arra járó Verinnek pedig ad 3 ezüstöt.*

- Szállásra és költségre! Majd szólsz fogadós, ha már elfogyott a keret, ja és ha lehet, a szobámat tartsd fent nekem! Úgy döntöttem ez a kiváló fogadó lesz a törzshelyem! * Majd visszafordul a barbárhoz.*

- Mikor indulsz az atyához? Lehet, hogy veled tartok, ha megengeded!
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.26. 8:27

// Kriak

visszaérve a fogadóba egyből felmegyek a szobánkba csak Verinnek köszönök ha Lighra nincs ott akkor megkérem Egrent hogy kerítse elő majd elfekszek a szoba padlóján
// amikor Lighra a szobába ér
- Szia. Segítenél? A tőrt amivel megsebeztek csörgőkígyó mérgével kenték be. Legalábbis a szaga alapján.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.26. 8:43

(Egren cwa Trimelion)

A fogadóban:
-Üdv Verin, légyszíves küldj fel egy tál forró vizet és pár törölközöt, köszönöm!-Teszek egy ezüstöt a pultra.-
-Sürgös lenne!
Felkisérem Kriakot, a zsákokat ledobom a szobába az ajtó mögé.
<...azért mégse legyenek szem elött ... sose tudni ...>
Ha nem lenne ott elökerítem Lighrát.
//A többi annak fügvénye mi van a fogadóban. Van a szobában utazó láda?//
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.26. 10:57

________________________________________________________________________________

HM: Kalmárfejedelem (helyettesítõ HM)
JK: Egren és Kriak
Esemény: Visszatérés a fogadóba az Imeko-negyedből (csata után)
Helyszín: a csapat fogadóbeli szobája
________________________________________________________________________________

//Off: Igen a kis csapat azokat a felszerelési tárgyakat zsákmányolhatta, amiket Egren a legutóbbi reagjában összefoglalt. :D//

Visszatértek győztesen, bár alaposan megtépázva a fogadó szobátokba. Varin szó nélkül bólint és nem kérdez semmit. Valószínűleg nem ti vagytok az elsők és nem is az utolsók, akik vert hadként esnek be az ajtón...:D

A szobátokban Lighra idegesen járkál ide oda.

- Mi történt Kiriak? Hol jártatok? És miért vagytok így összevagdalva? -kérdi.

//Egren//

Lighra szem szikrát szórt ahogy hozzád beszél:

- Te miért nem vigyázni rá!? - Barát az ilyen? -mondja szemrehányóan, és nekiáll ellátni Kriakot.

//Kriak//

- Nem volt alkalmam megbeszélni veled, de kértem egy kis hitelt Verintől, aki bevásárolt nekem pár dolgot. Ma este itt járt a nyelvtanár vacsorázni és megkértem, hogy segítsen.
Sebkötöző felszerelést és néhány gyögynövényt vásároltattam. //10 ezüsttel (1a) tertozol Verinnek//.

Mivel Lighra beszerezte a gyógytáshoz valókat, szakszerűen el tud látni és semlegesíti a mérget.

//Egren//

- Megccsinálni neked kötés próba. Hol van szív? Hát máj? -kérdi Egrentől Lighra az emberi test anatómiájára vonatkozó információkat- ...hát lép?...és a vese? (Mivel Egrennek nincs élettana -ugye? :roll: - a legtöbb belső szervről amit Lighra kérdez az aszisznak fogalma sincs, hol mutasa, mert nem tanulta nincs benne az általános ismertei között.)

Lighra elköti a sebed, de túl szorosra húzza, mert nincs gyakorlata emberi páciensekkel.

//Off: Lighra ellátott benneteket, az Ép-jeitek és az Fp természetes gyógyulással -illetve gyorsabban, mert sebkötözésben részesültetek- fog visszatérni ágyban töltött pihentető alvás után. :D. Más mód most nincs. ...(...meg fogjátok csókolni az első pap kezét, aki egyszer valódi gyógyításvarázzsal lát majd el benneteket....:D))//
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.26. 11:12

JK: Barlon Ergwont
Esemény: Beszélgetés Devoss-szal
Helyszín: a fogadó ivója

//Joe! Erion helyett Erigowot írtad a lehetősége hazájának! :rotfl: :D 8) //

Devoss felhajtja az utolsó pohárka pálinkát.

-Máris indulhatunk.- mondja.

Odakint sétára fogjátok a tempót nem rohantok.

-Szóval még kezdő vagy a szakmában? -vigyorog Devoss. -Én nem itt kezdtem, hanem a déli Kereskedő Hercegségek területén. Ott is lehet a zavarosban halászni...és olcsóbb mint Erion...bár igaz itt valóban minden kapható.

- Északi vagy? Melyik ország? Ááá, Erigow! Akkor neked ezek az árak még olcsónak is számítanak. Egyszer vettem ott egy liter ötfürtös predocit, az hittem rosszul hallok, mikor az italkereskedő mondta az árát....fura nem látszik annyira rajtad a kyr ősök vére. Úgy tudom az a város valaha Kyria fővárosa volt...(ez a barbár nem most esett be a pusztáról, annyi szent. :D)

-Én még egy-két évig csinálom ezt a csavargást, aztán visszatérek a törzsemhez. Kerítek magamnak egy nagycsöcsű, lapjseggű hejre korg menyecskét, aztán élem majd világom! (...na azért a vér csak nem válik vízzé! :D)

-Már alig várom. Eleget öltem meg tapasztaltam már...kis nyugira vágyom...laza vadászatok, nagy orgiák és ivásztok otthon...-sóhajt fel.

-Igen még egy-két év és visszavonulok. ...-feltéve ha addig ott nem döglök valami névtelen katakombában. -vigyorog kesernyésen a korg. - Dehát eddig mindenhonnér kivertem magam bicepszből...-teszi hozzá nevetve.

Megérkeztek az Északi Kereskedelmi Szövetség székházához.

Devoss megzörgeti a kopogtatót és beléptek.

//Barlon reagját már oda várom.//
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.26. 11:22

amikor Lighra Egrenhez szól finoman megfogom a kezét
- Nyugodj meg nincs semmi baj és igen barát ott volt és harcolt és azt kell hogy mondjam jól harcolt. Ha ő nem lenne még egy nyílvessző is kilógna a mellkasomból. Viszont a tőrös aki összevagdalt jó volt. Nagyon jó. Csak a tisztességről nincsen fogalma.
- Jó ötlet volt. Köszönjük. Majd reggel kiegyenlítem a számlát most pihennünk kell holnap visszamegyünk. Ugye Egren?
- Mint említettem egy munkát vállaltunk el. Az Északi szövetségnek kell visszaszereznünk egy mágikus zászlót egy meglehetősen veszélyes környékről. A helyiek mint láthatod nem túl vendégszeretőek.
- Egren Lighra eddig csak khálokat gyógyított ha úgy érzed valami gond van akkor szólj.
- Holnap megkérem a könyvtárost, hogy próbáljon meg szerezni valami könyvet az emberek anatómiájáról ha jól sejtem az segít. Ugye Lighra? Ha más nem felolvasom neked az is több a semminél.
- Most pedig pihenjünk.
ébredés után
- Egren nekünk el kell mennünk a nyelvtanárhoz. Addig esetleg próbálj meg túladni a dolgokon illetve szerez magadnak egy új lándzsát illetve próbálj meg valahol szerezni két a ghonhoz hasonló fakardot. Lighra majd megmutatja. Esetleg ha megvárod míg Lighra visszatér az oktatásról akkor mehetnétek együtt. A többit majd délután megbeszéljük.
- Lighra gyere reggelizünk aztán menjünk.
lemegyünk a fogadóba
- Jó reggelt Verin.
- Kérnénk valami reggelit illetve a tegnapi tartozást is megadnám.
reggeli után irány a nyelvtanár majd a szokásos oktatás illetve írás utána megkeresem a könyvtárost[i]
- Üdv Mirnam. Olyan kérdésem lenne, hogy van-e vagy tudnál-e szerezni könyvet az emberi anatómiáról. Lighra ugyanis ügyes gyógyító, de eddig csak fajtánkbélieket gyógyított. Az embereket is el tudná látni, ha az anatómiai ismereteit kibővíti.
[i]utána vissza a fogadóba zenélni majd zenélés után ha már ott van Egren akkor beszélek vele

- Szia mit sikerült intézned?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Garmacor 2007.06.26. 11:58-kor.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.26. 11:43

(Egren cwa Trimellion)

-Huh nyugi Lighra.
Megvárom míg ellátja Kriak sérüléseit, amikor hozzám fordul a kérdéseivel:
-Háát... a szív az itt van középen, kicsit balra .. talán. A vesémet meg itt hátul szokták leverni a kedves cimborák.Nyúlok hátra az hónom alatt.
-Öszintén ... én eddig csak tányéron láttam májat. Az epe az mi? :shock: Azt talán köpni szokták? Akkor a hasban van?
Mikor meghúzza a kötést.
-Kicsit finomabban, ma már kaptam eleget.-Morgolódok halkan.
-Persze hogy visszamegyünk holnap. Csak nem jut minden estére egy csapat haramia! Addig pihenünk és megpróbálom elpasszolni a cuccot. Lighra légyszíves nézd át a zsákokat hátha tudsz belöle használni valamit. Legalább azt se kell vennünk. Nyugodtan rendelj még Verintöl gyógyfüveket, inkább legyen több mint hogy valami hiányozon! A következö szállítmányt majd én fizetem. Tessék ... el ne felejtsem itt van 7 ezüst a fele annak amit a kedves cimborák fájdalomdíjként fel tudtak ajánlani.
Másnap csak dél körül kászálódok le a szobából, megebédelek és utánna felarkom a lóra a két zsákot és elviszem a 3. kerületbe, hogy túladjak rajta.
//A többit majd ott.//
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.26. 15:02

West marson

*Az ispotáylos kiruccanás után vissztér a fogadóba.*

-Üdv, mégis csak kivenném azt a szobát, mondjukugy két napra.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.26. 21:33

JK: West Marson
Esemény: Visszatérés a fogadóba az Ispotályból

Még az Ispotály előtt történik:

Kicsit összeszorul a szíved mikor az Ispotály elé kiérve nen találod ott Tigrist.
Eddig tartott volna az új kis barátod társasága.
Nagyon elkenődve baktatsz az Enrawell Csillaga felé, mikor észreveszed Tigrist elszaladni melletted szájában egy egérrel el is tűnik egy hát pinceablakában.
Tigris igazi kis túlélője a negyednek.
Aztán mire a Csillag elé érsz a kis macsek is előkerűl, a Fogadó homlokzatának ereszcsatornájában sétálgat. Most egy kis szabadságra vágyik.

A fogadós mosolyogva biccent:

-Rendben kedves...öööö...szabad tudnom uram a becses nevét?
//A fogadó szállása egy éjszakára 15 réz.//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.26. 23:01

West Marson

<Az istenekre, micsoda mscka ez. Hiába szabad a lelkem, de mégis ragasszkodik nagyon ksi arnyos.>

*Ahogy megkapja a szobva kulcsát, felmegy a szobályába ha lehet magára zárja az ajtót, az ablakot meg résnyire kinyitja Hogy Tigris nyugodtan járkáljon ki be. Majd álomra hajtja a fejét, ésa jo nagyot alszik ez után a kimerítő nap után. Pláne hogy az elmult napokban régen aludt már ennyit.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.27. 14:25

JK: Kriak
Esemény: Pihenés a fogadóban

Az egy éjszaka alvás különösen szívós szervezetednek elhozza a gyógyulást. Keveset alszol, de reggelre már nem érzed a kígyóméreg gátló hatását az izmaidban. (2 Ép és 24 Fp-t regenerálódtál.)

Lighra reggel még egyszer átköti a sebed, érintése gyengéd gondoskodó.

- Neked volt már asszonyod Kriak? -kérdi hirtelen.

- Értem. ...-Mondd Kriak vonzónak találsz te engem? -szegezni neked egyenesen a kérdést Lighra.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.27. 14:29

JK: West marson

Az alvás pihentető és sokáig, legalább délig feszel is. (2. Ép és 24 Fp-t gyógyulsz vissza.)

Időközben Tigris is megkerült, aki a hasadon fekszik és a talpát nyalogatja.

Jobbanérzed magad, bár jót tenne még egy nap henyélés.

A gyomrod is korog, dél van és még semmit se ettél.
Kintről a nappali utca monoton, tompított zsibongása szűrődik be.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.27. 15:12

Kriak

- Köszönöm.
finoman megfogom a mancsát
- Nem nem volt még párom.
kicsit zavarba jövők
- Igen gyönyörű vagy.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.27. 16:24

JK: Kriak

- Igazán? Tényleg úgy találod? -Lighra szeme ragyog, pupillája kitágul és közel álltok egymáshoz.

-Jó érzés ismét tartozni valakihez, valakihez aki nem taszít el magától....-mondja és egyre közelebb lépdel.

Arcod közelkerül az övéhez, és a szájából kiáramló levegő megcsiklandozza a "bajszodat".

-Megbízol bennem? -kérdi Lighra a szemedbe nézve.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.27. 17:04

West Marson

-Szervusz kis barátom-mondja ébredezés közben. Majd lemegy, hogy megebédeljen. Szintén valami sültr éhezik a nagy darab Udvari ork. De most azért megszemléli miféle szerzetek dekkolnak itt ebben a fogadóban. Közben pedig gondolkodik.*

<Jó munka volt ez a szerálynál. De azért még se kéne elkötelezni magamat egy helyre. Jobb lesz ha szerencsét próbálok másoknál. Mondjuk ezek a Gorvikiaknál, vagy talán a toroniaknál kéne körbe szaglászni hátha akad valami könnyebb meló. Vagy inkább henyéljek még egy napot lehet hogy az is megteszi. VAgy egy esti kis kocsmázás. Még kiderül kaja közbe átgondolom.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 24 / 35 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 35

Vissza: Szórakozónegyed