• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 35 / 35 • 1 ... 31, 32, 33, 34, 35

Re: Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.05. 19:05

/ Barlon Ergwont /

*Miután a goblinnal nyélbe ütötte az "üzletet", Barlon még vár egy kicsit, majd elsétál a sogron szentéjhez. Megvárja Sheena érkeztét, majd fülig érő mosollyal megszólal:*

- Üdvözlöm hölgyem! Látom pontos, mint a tűzhalál! Indulhatunk? * Miután a lány bólint beszélgetve elindulnak az Enrawell csillagába. Mikor megpillantja az atyát, és a másik férfit ismét elmosolyodik*

- Remélem megismer még atyám!? Igen, én vagyok az Barlon! Ne, ne is kérdezze, hosszú történet! Látom többen is leszünk.* Néz rá a férfira.*

- Szép jó estét uram! Én Barlon Ergwont vagyok Erigow városából! Örülök, hogy megismerhetem, s azt is, hogy eme jó ügy érdekében együtt tevékenykedhetek önökkel! * Mosolyodik el szőrtelen arccal, de kicsit megszorítja Sheena kezét, s rákacsint midőn elindulnak a megbeszélésre. Csendesen hallgatja Jerom szavait, miután a törpe az idegen nő asztalához kísérte őket, majd bemutatkozik az északi is.*

- Szép estét hölgyem! Én Barlon Ergwont vagyok Erigowból. * Tekint a hölgyeményre, majd a többiekkel egyetemben elsétál a tárgyalóterembe. *

Kinézet:

Körülbelül 180 cm-er magas, szikár, jó izomzatú, de nem nagydarab srác./ úgy 80 kiló körüli / Jelenleg tar kopasz., Zöld szeme felett hiányzik mindkét szemöldöke. Enyhén ívelt orra alatt is hiányzik most bajsza, s szakálla. / Ha érdekel miért szőrtelen, kérdezzétek meg a „genya” Kalmárfejedelemet! :D / Fehér inget, bőr nadrágot, lovagló csizmát visel. Övén kardtok, benne egy hosszúkarddal. Öve másik oldalán tőrmarkolat kandikál ki tokjából. Szabad kezében pedig egy nagykarimájú kalap pihen.

// Levontam a Gwysnek adott 4 ezüstöt. Így maradt 1 //
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.06. 8:14

JK: Barlon Ergvont és Yarradic Pagan
Esemény: A küldetés felvállalása
Helyszín: Az Enrawell Csillaga
Idő: délután, hat körül

Jerome atya indulni készül:

-Jól van emberek, azt hiszem mindent megbeszéltünk és mindent tudnak amit kell, ami a társaságt illeti úgy vélem meglehetősen ütőképes kis csapat lesz,
Otis-t nem tudom hányan ismerik, ő a Pyar-istencsaládot követő Szerzetes. Nem egy istent követ, hanem minden Pyar istenséget tisztel. Ők különleges szolgái az isteneknek Gyógyítani csak akkor lesz képes önöket ha megengedik neki, hogy a lelke eggyéváljon az önökével, kölcsönösen megismerve minden emléküket. Egyéválni minden teremtett élőlénnyel tud, még utazni is tud a testén kívűl. Ellenben kiváló herbalista és seborvos, gyógyfőzeteket és gyógyitalokat nálam is jobban csinál. Mindemellett kiváló harcos lehet, ha túlélte az Arénában a két hónapos fogságot.

-Shenna tűzvarázsló azt hiszem ennél többet szükségtelen tudniuk róla, Barlon barátom pedig bátor harcos.

-A hölgy....-és itt Yarradicra néz úgy látom több egyszerű harcosnál, de nem bolygatom a hovatartozását, mert látom hogy elktötlezett és nem aljas szándékú amazon harcos.
//Off: Ne feledkezzetek meg arról, hogy lehetséges, hogy a pap látja az aurát (Auraérzékelés-diszciplina) és elemezni is tudja (Auraelemzés); amiből nagyon sok minden kiderülhet a számára...//

-Jól van. - mondja Jerome atya- ...-én visszamegyek a Székházba. Sok sikert önöknek. A pegazuscsikót hozzák vissza legkésőbb két héten belül.
Akkor most magukra hagyom önöket, hogy megbeszélhessék a terveiket.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.06. 19:23

/ Barlon Ergwont /

* Az északi figyelmesen hallgatja az Jeromeatya szavait, majd miután az befejezte egy kéréssel fordul hozzá.*

- Atyám! Lenne egy kérésem! Tudja, van az a másik ügy, miben nyomozok! * Néz rá a Kyel papra. * Azzal kapcsolatosan is kaptam öntől egy menlevelet, de az elégett a tűzvészben. Nem tudom, hogy esetlegesen kitudna e számomra állítani egy újat?* Miután megkapta válaszát az atyától Barlon, s az öreg távozik a többiekhez fordul.*

- Hmmmm… két hét?! Sok is, meg nem is ez az idő! * Néz végig újdonsült társain. * Sajnos én még nem jártam a palotanegyedben, de ha az is akkora, mint a kereskedő, akkor olyan mintha tűt keresnénk a szénakazalban. * Kezd bele gondolatmenetébe. Nem azért, hogy okoskodjon, hanem azért, hogy „tálalja” az ő elképzelését az ügy mihamarabbi megoldási lehetőségével kapcsolatban. Azt is remélve, hogy a többieknek is vannak ötleteik, s a négy elképzelésből, hátha összetudnak kovácsolni egy valamire való tervet.* Szűkítenünk kell a kört! Meg kell tudnunk, hogy kik azok a személyek, családok, uraságok, akik jóban vannak, jóban lehetnek, vagy éppen tartoznak „eggyel” ennek a Svend Jorgennek. Ezekről a személyekről kell listát készítenünk, s ha kell egyesével kikutakodnunk, hogy ki az aki potenciálisan gyanúsítható lehet. Ebben remélem segítségünkre lehet az elf hölgy, s az ő összeköttetései. Mármint abban, hogy egy névsort tud számunkra adni Jorgen ismerőseiről, kik a palotanegyedben élnek. Hírtelen ez az ötletem támadt?! Mit szólbnak, mit szóltok hozzá?! Ha természetesen megengedik a tegeződést!? *Tekint körbe ismét a társaságon tekintetüket kutatva, majd szemeit Sheena csodálatos alakján nyugtatva. *

<... micsoda szépség ez a nő! Nem tudom mi van velem, hogy ennyire "rákattantam"?! Na, de Barl! Koncentrálj már a feladatra!...> * Leveszi a lányról szemeit, majd türelmesen várja a többiek felvetéseit.*
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.07. 11:52

(Pagan)

*Kérdésemre nem kaptam választ így a továbbiakban szótlanul gondolkodva ülök - félig figyelve az elhangzó mondatokra.*
<Lehet nagy butaságot mondtam? ... Talán vázolni kéne számukra hogy nekem ez az első napom szabad emberként és fogalmam sincs mik itt a szokások, lehetőségek, törvények.>
*A kopasz férfi szavait végighallgatom, értelmezem a gondolatmenetét, majd egy félszeg bocsánatkéről arckifejezéssel szólalok meg.*
- Én még nagyon nem ismerem ezt a világot. Reggel szabadultam az Arénából, ez az első szabad napom itt. Ha én valamilyen nagy butaságot mondok, kérném javítsanak ki. Nem ismerem a szokásokat és a törvényeket erre.
Még az is lehet, hogy Sven Jorgen házánál van az állat. És mint már egyszer kérdeztem, bár lehet igen nagy butaság lenni részemről, de nem lenne egyszerűbb elfogni ezt az embert és kivallatni?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.07. 13:26

//Yarradic//

Jerome atya mentegetőzni, kezd:

-Jaj, ne haragudjon, dehogy kérdezett butaságot, és kegyed egyátalán nem ostoba, csak még keveset tud erről a világról.
Valóban az a megoldás lenne a legtisztább, amit ön javasol, hogy megoldjuzk ezt az ügyet.
Azonban nincsen bizonyítékom hogy ő volt. Azt biztosan tudom, hogy az ő embereri és az ő akarata áll a születésnapi ajándék, azaz a pegazuscsikó eltűnése mögött.
De ezt nem tudom bebizonyítani a herceg bíróságán! Nincsenek tűlélő őrök és nincsenek tanúk. Csak túl régóta ismerem már Jorgen módszereit, hogy felismerjem ha látom.
Egy gyanúval nem fogathatok perbe egy akkora és befolyásos embert mint Jorgen.
Engedje meg nekem, hogy meséljek magának arról az emberről, amit a külvilág tud róla az annyi, hogy posztóval és kelmével kereskedik. Ez egyébként igaz, 18 éves korában valóban ezzel kezdte, és valóban ma is kereskedik vele. De benne van a keze a gladiátorviadalok szervezésében, drogkereskedelemben, és a rabszolgakereskedelemben is. A prostitúció -vagy hogy ön is értse- ..és itt a pap köhint- kurvák foglalkoztatása már csak ráadás. Szabadidejében meg arra áldozza a pénzét és a befolyását, hogy az Északi Kereskedelmi Szövetségnek keresztbe tegyen. A becsült vagyona olyan 300 000 erioni aranytallér; aki őt perbe akarja fogni, az a lehetetlenre készül. Itt nyílvános eszközökkel semmire sem megyünk. Egyébként magának is van oka gyűlölni, nem kevés amazon rabszolgán adott már túl...rabszolgavadászai épp egy hónapja tértek vissza az ediomad környéki földekről....maga honnét való Pagan kisasszony?

//Barlon//

-Szükségtelen. -mondja az atya. Hagyják azt a listát a fenébe. Jorgen volt ,tudom ,érzem. Valahol ott rejtegeti a birtokán...de az elf összekötő talán többet tud mondani.

Otis:
-Ha a helyszínen vagyunk nekem módomban áll egy madárral, vagy valamilyen állat szemével nézve felderíteni...-mondja-akár az egész birtokát becsavaroghatom, de ehhez idő és védelem kell nekem, amíg nem vagyok a testemben...

Sheena:

- A túlerő miatt ne aggódjatok...senki sem tűzálló...-mondja elmosolyodva.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalmárfejedelem 2007.08.08. 7:05-kor.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.07. 20:37

/ Barlon Ergwont /

* Barlon elmosolyodik Sheena szavain, majd ránéz és rákacsint. *

- Jók ezek a tűzzel kapcsolatos megjegyzések, de kissé fájdalmas emlékképek elevenednek meg bennem, ha rájuk gondolok! Szerintem direkt csinálod, te lány! * Szavai után próbál ismét a feladatra koncentrálni.*

<… Látom kattog mindenki agya rendesen! Ezt már szeretem!…>

* Az északi körbetekint a társaságon, majd összefoglalja gondolatmenetét a küldetéssel kapcsolatban.*

- Hmmm… Ilyen madaras, állatos kémkedésről még nem hallottam, de ha Otis úr meg tudja ezt csinálni az nagyszerű és teljesen leegyszerűsíti a dolgainkat. Jorgen birtokának közelébe kell jutnunk, s addig védelmeznünk nekünk hármunknak. *Tekint Peganra és Sheenara.* Amíg ő körbekémlel a maga módszerével. Na dióhéjban ennyiben foglalnám össze a dolgokat. Szerintem legfontosabb az, hogy derítsük fel a birtok környékét, s találjunk egy olyan menedéket, hol jól tudjuk védelmezni Otist, még az elméje, vagy tudom is mije „odavan”. Ha rálel a pegazusra, akkor jöhet a következő lépés. A kiszabadítási terv. * Tekint körbe ismét társain, s várja az esetleges megjegyzéseket, kiegészítéseket, ellenérveket. *
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.08. 0:06

(Pagan)

*Az Atya szavait figyelmesen hallgatom. Kezdem érteni, hogy miért nem lehet egyenesen megoldani az ügyet.*
<Persze, hisz ebben a világban a pénz az úr... Ezt Jorgen is mondta...
Nem is tudom... be kellene ezeknek az embereknek számolnom, hogy hol voltam én ezelőtt egy órával. Mondjuk az biztos, hogy a szusz is bennük akadna... De inkább mégsem említem meg.>
*Ezek után jön csak számomra a feketeleves...
Még a gladiátorviadalok szervezését még bólintással nyugtázom, persze, hisz nekem is ilyen munkát ajánlott, de a rabszolgakereskedelem megemlítésénél a szusz is bennem marad.
A jégkockazuhany pedig ezek után ér el...
"nem kevés amazon rabszolgán adott már túl..."
"rabszolgavadászai épp egy hónapja tértek vissza az ediomad környéki földekről"
Ezek zakatolnak a fejemben egymás után többször. A többit meg sem hallom...
Arcom szobormerevvé válik, minden izom megfeszül rajta - a mérhetetlen düh és gyűlölet jeleit kezdem produkálni. Vékony csíkká préselődik szám, szemem elsötétül teljesen és lassan egész testemben remegni kezdek.
Nem bírom a belső feszültséget, felpattanok a helyemről, még a széket is felborítom amin ültem.
Az ajtóhoz lépek mereven, dühödten, megfogom a kilincset... majd megállok. Fejemet az ajtólapnak támasztom, a kilincset szorítom (mintha valakinek a nyakát markolnám), jópár szegmens múlva remegő hangon kezdek bele mondandómba.*

- Az idővel nem vagyok tisztában. Idegen férfiak lepték el vársunk környékét, rengetegen. Napokig védelmeztük magunkat, de megtalálták a gyenge pontot. A családunk belső problémákkal is küzdött akkor - túl könnyű volt számukra a győzelem. Főlleg, hogy két hullámban támadtak - az első meggyengítette seregünket, a második már csak igába hajtani lépett a csatamezőre. A teljes családomat kiírtották - nem tudom mennyien maradtunk életben, de mindanyiunkat láncra vertek. Ezek után... itt tértem magamhoz a seblázból, eszméletlenségemből az Arénában... Egy hónapja.... Ma szabadultam.
És... az... a... kardélre való.... gyilkos.... gátlástalan.... mocsodék... f@sz - *itt egy erőteljes ajtó lefejelés történik meg*
- Az állatvásáron felismert, mert látott harcolni az Arénában.
Meghívott magához - *ajtófejelés - ezek már kisebb koccolgatások*
Ajándékot adott ... *ajtófejelés* - őszinte csodálatát, rajongását kifejezve - *ajtófejelés*
Munkát ajánlott, hogy gladiátorkodjak neki - *az ujjaim a kilincsen már teljesen fehérek a szorítás miatt, homlokom az ajtólapnak van szorítva. Pár szegmens eltelik mire folytatom, remegve a gyűlölettől.*
- Eközben meg tudta, hogy .... AZ Ő KEZE VAN BENNE, HOGY MÁR NINCS CSALÁDOM, NINCS OTTHONOM, NINCS SENKIM!!!
*A nagyja düh, feszültség kiszállt belőlem a félhangos kiabálásom következtében. Elengedem a kilincset - márha nem állt görcs az ujjaimba. Megfordulok és elszánt képpel nézek az Atyára.*
- Kérjenek tőllem bármit. Bármire hajlandó vagyok...
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.08. 15:18

//Yarradic//

Az atya, Otis és Sheena megkövülten nézik a reakciódat, de miután elmondod a miérteket megértik.

-Nézze Pagan, ezt nem tudhatja biztosan...-mondja Jerome maga is minden meggyőződés nélkül-...bár szívem méyléből rühellem azt az embert, és mi tagadás, nem ejtenék érte krokodilkönnyeket, ha kibelezve végezné egy sikátorban, azért elveim ellen való hogy olyan bűnt varjak másvalaki nyakába, amit nem követett el, mégha egy akkora aljadékról is van szó mint ez a Jorgen. Mindenkit érdemie szerint jutalmaz és bűnei szerint ítél a Sors Ura. Tisztességtelennek és elvtelennek érezném kihasználni a bosszúvágyát, ha olyan ember ellen használnám fel, akinek nincs köze a családja elvesztéséhez. Uwell megbűntetne érte engem.
-De kiváló imformátoraim vannak. Ki tudom deríteni, hogy Jorgennek tényleg benne volt-e a keze a maga nemzetségének eltörlésében, vagy sem. Keressen fel olyan éjfél után a Székházamban, addig megmozgatk pár embert, hogy tisztán lássunk. Őszintétn szólva ha már így belekeveredett ebbe, megteszem, mert érdekel, hogy valóban köze van-e hozzá Jorgennek...-Ha érdekli az igazság keressen meg éjfél után az irodámban. Akkor már többet és biztosat tudok mondani.
-Tudja merre van a Székházunk?

-Majd mi elkísérjük oda! Igaz Barlon? -jenetette ki Sheena eltökélten, őszinte sajnálattal néz rád és a válladra teszi a kezét.
//Jerome közben távozik.//
-Ne aggódj Pagan, ha Jorgen keze benne volt ebben a szemétségben, segítek neked benne, hogy elkaphasd, erre a szavamat adom!-mondja és szemei haragos tűzben égnek.

Otis szólal meg jóval higadtabban:

-Ööö, tiszteletem a hölgyek igazségérzetének, de hogyan akarják ezt kivitelezni? Más dolog Jorgentől visszaszerezni valamit, és megin más dolog kinyírni Jorgent magát! Az istenekre! Az a ház egy erőd! Tele Jorgen fizetett fegyverforgatóival, fejvadász testőreivel, meg bérvarázslóival. Álljunk meg egy szóra! Mi most a csikóért megyünk ugye? Nem akarok ott lenni egyikőtök temetésén sem, a magamén meg még kevésbé...ugye nem azt tervezitek, hogy a küldetést összekötitek Jorgen hidegre tevésével? Barlon azt ne mondd hogy te is beszállsz ebbe az őrültségbe! Ez nem visszaszerző akció lesz hanem mészárlás, már úgy értem, hogy a mi lemészárlásunk!

-Hét csak maradj akkor a segeden ha félsz Otis! -csattan fel Sheena harciasan

-Nem erről van szó Sheena, csak én tudok úgy gondolkodni, hogy nem az indulat a tanácsadóm...-mondja Otis józanul- ...ha ez gyávaság, akkor gyáva vagyok. De én inkább óvtosságnak nevezném.

-Komolyan kérdezem: Hogy tervezitek? Felgyújtod az egész Palotanegyedet vagy mi!? Az jó lesz? Égjen minden, Sogron meg majd kiválogatja az ártatlanokat?

Sheena nagyot fúj, hátrasimítja a haját és megnyugszik kissé.

-Nem. -mondja és idegesen beharapja a száját. -Csak Jorgen házát gyújtom fel!

-Megnézem mit fog szólni az Ordani Tanács mikor téged és apádt azonnali hatállyal kiutasítanak Erion területéről!

-Ide átgondolt terv kell, nem pedig globális pusztítás!
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.08. 18:12

/ Barlon Ergwont /

* Az északi teljesen elhűl a heves reakción, de megérti Pegan dühét. Ő is hasonló dolgokat él át akár hányszor apja gyilkosára gondol. Megvakarja csupasz állát, s pár pillanatra becsukja szemeit, hogy átgondolhassa eme őrült vállalkozást. Majd körbetekint a társaságon, s csendesen belekezd.*

- Természetesen elkísérjük a hölgyet az Északi Kereskedelmi Szövetség székházához. * Intézi szavait Sheenahoz, egy biztató mosolyt elejtve, majd elkomorodik, s enyhe homlokráncolása, s hangjának búsabbá válása jelzi, hogy egy nagyon komoly témáról szeretne beszélni.*

- Tudjátok, megértem Pegan érzéseit. Én is átéltem, s jelenleg is átélem helyzetét. Nekem apámat gyilkolták meg pár hónapja. Hah.* Fujtat egyet.* Nehéz erről beszélnem. A gyilkosa itt van valahol Erionban. Pontosan nem tudom, hogy hol, de egyre közelebb vagyok ahhoz, hogy megtudjam. Lehet, hogy ez most számotokra nem érdekes, de szerintem nagyon is hasonlít a két dolog! Mármint Pegan és az én sorsom. Azzal kezdeném, hogy bennem is dúl azaz érzés, hogy minél hamarabb felkutassam és likvidáljam, de nem szabad elkapkodni! Nem, hanem mindent ki kell előtte deríteni! Nekem könnyebb dolgom van, hisz tudom ki tette, de nálad Pegan még egyáltalán nem biztos a gyilkos, gyilkosok kiléte. Első és legfontosabb, hogy megbizonyosodj róla, Jorgen e az illető, ki ama csúfságot tette családoddal. Ha kiderül ígérem mindent megteszek, hogy alulról szagolja az ibolyát. Azonban addig a hidegvéredet, a megértésedet kérem. Koncentráljuk a feladatra, a Pegazus megmentésére, majd pedig ha alkalmunk lesz rá, s kiderül a gyilkos kiléte arról is gondoskodunk. A lényeg a hidegvér, a megfelelő terv, s nem fejjel rontani a falnak! Rendben?! * Néz körül a társaságon, majd Peganra mereszti szemeit.* Még egyszer! Koncentráljunk a pegazus visszaszerzésére, s ha kiderül Jorgen eme gaz tette, akkor elkapjuk. Persze ez azokra vonatkozik akik vállalják ezt az áldozatot. * Néz a szerzetesre.* Rendben?! A pegazus visszaszerzése amúgy is azt vonja maga után, hogy nagyon sok mindent megtudunk Jorgen kilétéről, tartózkodási helyéről, házának védettségéről, ami jól jöhet a későbbi bosszúálláshoz, de addig is hidegvért, a feladatra történő koncentrálást kérnék, mert másképp elbukunk! Na, folytathatjuk a felkészülést a csikó visszaszerzésére?! * Pillant Peganra, majd kissé „másképp” Sheenára, ki vehemensége hatására egyre jobban szívébe lopja magát Barlonnak.*
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.13. 9:11

/ Barlon Ergwont, Pagan /

* A megbeszélés után felpörögtek az események. A négy kalandozó pár nap alatt kiderítette, hogy a pegazus tényleg Sven Jorgen Erionon kívüli birtokán található. Pár hetes kémkedés, megfigyelés, kutakodás után rájöttek, hogy igen nehéz dolguk van. Rengeteg őr, jó pár szabadúszó gyilkoló gép tartózkodik a kétes hírű „kereskedő” rezidenciáján. A négyfős társaság körültekintő tervet szőtt. A legnagyobb esélyük akkor van, mikor Sven távozik, mivel az elit testőrei olyankor vele tartanak, s „csak” 10-12 őr marad a birtokon. A társaság behatolt a kerten keresztül a kastélyí szerű épület irányába. Itt volt a legkisebb ellenállás. Két őrt hatástalanítottak. Nagyon sokat segített számukra Otis „kémmadara”, mellyel az őrök mozgását tudták pillanatról, pillanatra nyomon követni. Minden a tervek szerint haladt. Kiiktatták a pegazus istállója közelében lévő másik három őrt, majd behatoltak az épületbe. Itt kezdődtek a gondok. Egy érmágus fogadta őket. Otis elmecsatát folytatot a zord képű idegennel, amit sajnos elbukott. Élettelen porhüvellyel hanyatlott a földre, de a másik mágus is megsínylette a dolgot. Fejét markolászva, sikítva adta köztudtul , hogy elméjének határait túl lépte. Ekkor vette át az irányítást a heves természetű Sheena, ki rágyújtotta öltözékét az ipsére. A varázsló üvöltve, fejét fogva száguldott ki az épületből, majd holtan rogyott össze az udvaron. Pagan és Barlon mind e közben a pegazust menekítette ki. Halott társukat magukkal cipelve, megtörten, s holt fáradtan tértek vissza az északi Kereskedelmi Szövetséghez. Jerome atya csendesen fogadta őket. Otist ünnepélyesen elhantolták, a pegazus is átkerült új gazdájához. A sikeres küldetésért fejenként 3 aranyat kaptak az ifjú kalandozók. Az atyától azonban szomorú információkhoz jutottak. Baerlon megtudta, hogy a Ragyás, apja gyilkosa elhagyta Eriont, s valószínűleg Abasziszba távozott. Pagan különböző iratok, utikönyvek, s leírások, jelentések alapján kiderítette, hogy Sven Jorgen azaz illető, ki pénzelte azon rabszolga kereskedőket, kik nemzetségét, kiirtották, szolgasorsra juttatták. Furcsa egybeesés, de Jorgenről is kiderült, hogy miután forró lett a talaj a lába alatt elhagyta Eriont. Abasziszba utazott ő is, pár testőr kíséretében. Azzal az ürüggyel, hogy üzleti tárgyalásokat fog folytatni egy aszisz kereskedővel, de köznyelven forgott, hogy lelépett, még lecsitulnak körülötte a dolgok a kalandozók városában. Barlont, s Pagant egyértelmű, hogy hova viszi sorsa. Ama nagy Abasziszba. Sheena, a tűzvarázsló, ígéretét betartva, apja engedélyét kicsikarva tart a bosszúra szomjas ifjonti hévvel megáldott két újdonsült kalandozó társaságával….*

// Pagan és Barlon Abasziszban folyatja tovább kalandos életüket. Mindig jó érzéssel visszatekintve Erionra, a lehetőségek hazájára....//
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.09.16. 15:01

(Miro)

//Kimesélőreag. Aki nem érti, lapozzon a 9. oldalra ;)//

Az áruló halott. A találka lezajlott, a sobirait (mert tényleg az volt) távozása után fél órával egy kútba esve találták meg. Holtan, minden látható sérülés nélkül. Az árulót ágyában érte utól a végzet, ám itt sem volt szükség lepedőcserére. Miro gyors volt, és ezúttal tökéletes volt a siker. A félelf, akivel mulatozott, még tíz arannyal gazdagabbá is tette, még ha ezzel nem is érte el célját. Ha "arról" volt szó, a "szende nemeslány" hajthatatlan volt.

Néhány hónapig egyszerű küldetéseket kényszerült vállalni, a közelgő nagy árnyékháború elmaradt ugyanis, Miro nagy örömére. Ám idővel ismét különösre kezdtek fordulni a dolgok, és mikor kézhez kapta a levelet, melyben új küldetése állt, ledöbbent.

<Kivezényelnek. De hiszen Erionon kívül fele annyi hasznomat sem látják! Tibbal Thinos kereskedő? Ah...>

Hogy élve kellett elfognia, számára egyértelművé tette, hogy mellőzni akarják egy időre Erionban. Nem tudta a dolog okát, de nem tehetett mást, fejet hajtott. Külsős, nem kérdezhetett. Így hát, a parancsnak megfelelően Abaszisz felé vette útját, és bár kissé nehéz dolga volt "dzsad lányként" feljutnia a Vén Sirályra, Zafira segítsége megtette hatását. Hiányozni fog neki a papnő, talán jobban, mint ahogy az etikett engedi.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése