• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Kyr színház

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
62 hozzászólás • Oldal: 5 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Re: Szórakozónegyed - Kyr színház

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.07.31. 18:46

/ Erlon Arts /

* Midőn a kocsis megállítja a kapuőr jelzésére a fogatot Erlon tudja, hogy elcseszte a dolgot.*

<… A fene vinné el! Tudtam, hogy valamiféle meghívót, vagy belépőt kellett volna beszereznem valamelyik hölgyeménytől, mielőtt ilyen dologba vágtam volna a fejszémet! De hát elkapott az ifjonti hév, s elfeledkeztem mentorom tanításáról. „Nyugalom, s körültekintő „elbánásmód”! Ez a legfőbb, mit tudnod kell Erlon!” Na ezt elszartam most! Inkább rákellett volna kapcsolnom a kissé molett színésznőre, s rajta keresztül beszereznem egy meghívást valamilyen estélyre! Úgy is meghívták valahova egy ilyen fergeteges előadás után díszvendégnek! Na most már mindegy! Mentsük ami menthető…>

- Igen, tudom, hogy a negyedbe csak meghívólevéllel lehet bemenni, de egy igen fontos „küldetéssel” érkeztem! Az imént behajtó fogat tulajdonosának, azaz inkább nejének nevét szerettem volna megtudni! A színház alkalmazottja vagyok, s ott felejtették, felejtette a hölgy az igen értékes nerc bundáját. A nevét és címét szeretné főnököm megtudni, hogy hova küldesse el az értékes holmit! Tudna nekem ebben esetleg segíteni, ha már ahogy ön is mondta, s számomra is egyértelmű nem mehetek be a Palota negyedbe meghívó, ajánlólevél nélkül. *Mondandója közben a bárd próbál teljes komolyságot ölteni arcára, valamint egy kissé hadarja is a szavakat, hogy élethűbb legyen az izgatott, „feladatorientált” kifutófiú szerepköre.*
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

Re: Szórakozónegyed - Kyr színház

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.01. 15:35

//Off: Erlon Arts-nak a következő reag a Kereskedőnegyedbe, a Kalandozó küldetésben c. topicba megy.//
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
62 hozzászólás • Oldal: 5 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Vissza: Szórakozónegyed