• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Siffad (Geoff de Saal-Draq) Útinapló

Ahol Karaktered életútját vezetheted...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Siffad (Geoff de Saal-Draq) Útinapló

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.03.27. 21:29

Csak azért kezdtem el írni a feljegyzéseket, hogy valamennyire letisztázzam magamban az utazásom célját és hogy ne tévesszem szem elől – hisz csak Ranil tökéletes, az ember gyarló.

Miután véget ért a kontraktusom Nasuerrim úrral, a csapat meglepetésére nem hosszabbítottam meg. Már elég pénzem gyűlt össze ahhoz, hogy nekivágjak a keresésnek (Habár a csapat tett róla, hogy jó néhány ezüsttel kevesebbel induljak. De hát meg kellett inni néhány búcsúpohárral.)

Annak idején csak atyám halálhíre jutott el hozzám: a mai napig emlékszem a kiképző parancsnok kelletlen arcára, mikor a család helyett neki kellett közölnie a rossz hírt. Szerencsére az utóbbi pár évben sikerült egynéhány hírre szert tennem – nem hiába itattam szomjas földijeimet. Szóval kiderült, hogy apám nyomot talált az egyik rawoon-hoz és külhoni zsoldosokkal indult meg a keresésére. Azt nem tudni, hogy hol lelte végül halálát, de legalább a csapatának akadt egy túlélője, aki hazáig futott a sors elől, ami apámat leterítette. A neve Leoned és remélhetőleg nem hagyta még el Gianagot. Ha kell, a tarini kürtőket is felkutatom, hogy megtaláljam!
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

Hozzászólás küldése
1 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Vissza: Napló