• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Víziváros - Gattear

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
517 hozzászólás • Oldal: 32 / 35 • 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

Re: Shulur - Víziváros - Gattear

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2010.02.16. 20:59

Joakim Kalevi

- Megmondtam Runs, hogy engedd el. Kellet ez neked? Ez csak egy hülye játék lett
volna. Nézd meg, hogy mit tettél! - *ezt erős hangon mondom és a bal mutató ujjammal mutatok a lányra. Majd a jobb kezemet nyújtom Runs felé.*
- Gyere kelj fel mielőtt meglát valaki.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.02.24. 20:15

*Ahogy beszélni kezdesz hozzá Leonas visszafordul feléd. Szótlanul hallgat, de arcán látod a gondterheltséget, zavart... aztán némi megkönnyebbülést?
A többi viszont elhomályosodik előtted, kipottyan egy könnyed, melyet több is követ tenyeredbe temetett arcodról.
Válladon érzel két kezet - először csak óvatosan hozzád érve, majd ha nem rázod le magadról erősebben átölelnek.*

- Kérlek Xylina ne haragudj! Sajnálom, még ha nem is hiszel nekem jelenleg. Nem akartalak megbántani.
*Ha felnézel látod a szemében az őszinteséget, az őszinte megbánást és a kérést a megbocsátásra.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.02.24. 20:20

(Xylina)

Nem rázom le, nekilátok megtörölni a szemeimet.
- Jól van, jól van. Nem így képzeltem életem első csókját, azaz nem bőgve félreértés élén egyensúlyozva, de a bölcsek szerint ettől van íze az életnek, nem? - nézek fel rá.
"Hozom a formám, meg sem lepődök :P"

- Sebaj, teli hassal majd még jobb lesz :) - utalok arra, vár ránk még egy vacsora.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.02.24. 20:43

*Runs kissé mérgesen löki el a kezed maga elől, majd segítség nélkül feltápászkodik.*
- Hagyjál békén! - *mondja közben, majd szó nélkül elindul az utcán a Gattear felé.
Benis pedig a lánnyal melléd ér.*

- Azt hiszem most jobb, ha hagyjuk elmenni egyedül. - *mondja Benis neked, majd karjaiból a lány bontakozik ki némi zavarral arcán.*
- Nagyon köszönöm! ... Ezek szerint ti ismeritek egymást.
Ohh... Mirjam a nevem.
Öhm... mit akartál azzal mondani, hogy ez csak egy játék lett volna?
*Benis megköszörüli a torkát és két szempár szegeződik rád.*

- Első?... - *a meglepődöttség szinte kézzel fogható a férfi körül, de nem kívánja tovább feszegetni láthatóan ezt a témát. Azért úgy érzed, hogy még az előbbitől is jobban zavarba került.
Kis torokköszörülés, ahogy igyekszik rendbe szedni gondolatait; majd egy mosolyféleség bontakozik ki az ő arcán is.*

- Igen. A vacsora még vár ránk. Remélem jól fogod magad ott érezni. Élőzene is lesz információm szerint.
*Egy mély levegő, hogy folytatná a gondolatát, de hirtelen a kocsi megáll alattatok, amitől előre dőltök hirtelen. Nem estek le hála Leonas gyors reflexének.*
- Megnézem mi történt. - *mondja miután rendesen visszaültetett a helyedre, majd kinyitja a kocsi ajtaját, hogy kiszállhasson rajta.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.02.24. 20:53

(Xylina)

"Jah, az első, és azt is én kezdeményeztem. Fejlövés a romantikának :P"
Megállunk, ez végre kizökkent a zavarból.

- Nem lenne elég, ha csak kinéznél...? - vetem fel, de ha már lép is ki, elkésem vele. Én csak kihajolnék, hogy lássam, mi történt.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.02.25. 13:13

- Nem kényelmes az úgy nekem. :) - *szól még vissza Leonas, és bizony a kocsin lévő kis ablak neki eléggé szűk lehetne, ha ott hajolna ki, hogy előre láthasson.
Ki is lép az ajtón, amire ismét ugyan az a rossz érzés fog el, amit a színházban éreztél. Nem megy távol a férfi a nyitott ajtótól, csak onnan szemléli a környéket és neked is felvázolja, ha csak nem lépsz ki melléje, hogy láthasd saját szemeddel.*

- Két alak fekszik az úton keresztben, a kocsisunk épp most ballag oda hozzájuk. Egyébként az utca üres, nincs itt egy lélek sem. Nem tetszik ez nekem. :?
*Aztán halkan egy újabb kocsi zörgése veri fel az utca csöndjét, Leonas hátra is fordul. A másik kocsi azonban lassan érkezik felétek hangjából ítélve.*
- Nincs másik utca, sikátor, semmi. Sehová nem tudunk elbújni az egybeépített házaktól. Ajtók és ablakok vannak, de mind zárva, s félek senki sem engedne be, ha baj volna. - *keserű szavak ezek, de igazak.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2010.02.25. 20:09

Joakim Kalevi

*Runs viselkedését tudomásul veszem, s nem szólok semmit, de lépteit szememmel követem.
Benis szavaira magamhoz térek...*

- Öööö, igen-igen. Én sem akartam utána menni.
*A hölgy előbújása, illetve megszólalása miatt felfigyelek rá. Meghallgatom a szavait.*
- Igen, ismerjük egymást. Az én nevem Joakim, az övé Benis. Az a barom meg Runs volt.
A játékkal kapcsolatban... amikor megjelentél a pultnál fölfigyeltünk bájaidra, majd a villámgyors ötlet alapján az jutott az eszembe, hogy.... ööööö ..... hogy kettőnk közül kinek sikerül szóba elegyedni veled, meghívni egy italra, és ennek következtében esetleg több is kialakulhatna... - *ekkor a nyakamnál a galléromat kissé meghúzom, mintha fojtana.*
- A kialakult eléggé durva helyzetért szeretnék elnézést kérni az én illetve barátom nevében is. Kiengesztelésül felajánlom, hogy hazakísérlek, nehogy bajod essen.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.02.28. 21:39

*Mirjam elhűl azon amit mondassz, majd lesütött szeme mögül figyel ahogy te is zavarodban a gallérod piszkálod. Aztán elmosolyodik, közelebb lép hozzád.*
- Hazakísérhetsz. Én nem bánom. - *mondja, és hátrébb lép. Ránéz Benisre, majd rád és még szélesebb mosollyal folytatja.* - Én nem, de a férjem valószínűleg nem fog örülni. :P
Na, legyetek jók, és legközelebb nézzétek meg, hogy kivel játszotok! :wink:
*Azzal hátat fordít nektek egy búcsú intés után és az utca sötétjébe lassan beleveszik alakja.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.03.01. 13:18

(Xylina)

"Jaj ne!" -vág belém az érzéstől, megfeszül az arcom.
- Gyere inkább vissza! - nyögöm Leonasnak, de érzem, egy helyben ülve sem jobbak az esélyeink. - Mi van ez egy csapda és semmi bajuk sincs? - szalad ki a számon.
"Erionban hányszor hallottam ilyen történeteket! Ál-sérültek szűk utcában... beszoruló kocsi, a benne ülőket jobb esetben kifosztották, rosszabb esetben felbérelt gyilkosok kinyírták..."
- Adj nekem fegyvert! - döntöm végül el. Viszket a tenyerem, védtelenül semmiképp sem érzem jól magam.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.03.03. 14:47

- Nem tudok adni. Nálam sincs. - *hallod a komor választ.*
- Nézz meg pár ajtót ezen az oldalon - *mutat a kocsitól jobbra lévő házsorra Leonas* - hátha nyitva van valamelyik. Én megyek a másik oldalra. Rendben? - *fogja meg a kezed kérdőn, de biztató tekintettel. Ha neked megfelel, akkor ő el is indul a bal oldalra szétnézni, hátha találnátok magatoknak egérutat valamerre.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.03.03. 14:58

(Xylina)

Rájövök, óvatlan voltam. Se fegyver, se más. Más körülmények között simán feltörnék egy zárat a cél érdekében, de semmi sem volt nálam! Még egy nyamvadt hajcsat sem, vagy bármi, ami elég vékony és kicsi ahhoz, alkalmas legyen effélére.
"Soha többé nem léphetek így ki a fogadóból!!! Csak éljem is túl..."
Megszorítom a kezét igenlően, aztán irány szétnézni!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.03.07. 11:39

*Mikor elindultok szemed sarkából látod, hogy a kocsisotok épp a két földön fekvő fölé hajol óvatosan. Ám óvatossága hiába való volt - csak egy villanást láttál lentről felfelé, majd a hajtó szótlanul, csendben a földre rogy.
Nincs sok időtök, ezt te is tudod, így gyorsan az ajtókhoz lépsz reménykedve abban, hogy egy nyitva áll előttetek.
Viszont ami sürget még - nem elég, hogy a két földön fekvő alak komótosan feltápászkodik a földről, de az idegen kocsi még meg is áll tőletek úgy 50 lábnyira és újabb alakok bukkannak elő belőle. Szám szerint hárman.
Viszont meghallod Leonas hangját, mikor te már a harmadik sikertelen próbálkozást ejted meg az ajtókkal.*

- Xylina! Gyere ide gyorsan! - *felé pillantva bizony egy résnyire nyitott ajtót látsz előtte.
A földről feltápászkodott férfiak viszont pont felétek indulnak kettéválva egymástól. Egyikőjük Leonas felé veszi az irányát, a másik pedig feléd. Gyorsnak kell lenned.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.03.07. 13:06

(Xylina)

Késő a kocsisnak szólni, oda ne menjen, bekövetkezik, amitől tartottam. Ez arra ösztönöz, még kitartóbban és fürgébben keressek nyitott ajtót.
"Mi a fenébe keveredtem? Mi a jó franc folyik itt?!"
Hallom Leonast, uccu neki rohanni kezdek szoknyámat felmarkolva fél kézzel.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.03.08. 13:00

*Igyekszel elérni Leonast, de a feléd induló férfi is elég fürge, így az út közepén félúton elér. Ám te ügyesebbnek bizonyulsz nála, ugyanis könnyed mozdulattal kifordulsz a keze közül, hogy egy pördüléssel cselezve már odébb is lépjél tőle. Megzavarhattad elképzeléseit, mert fáziskésésbe került, nem mozdult utánad egyből, így Leonashoz érsz hamar. Ő viszont épp egy pontos ütéssel küldte támadóját a földre - gyors küzdelem volt.*
- Gyere, siessünk! - *nyitja meg előtted az ajtót, hogy gyorsan belépj a lakásba - neki muszáj maradnia leszerelni a második támadót, mert az közben felocsúdott és felétek indult.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.03.08. 15:03

(Xylina)

Marha nagy mákom volt, a házba érve meresztem a szemem: kiutat, minden áron. Hátsó kijárat, kert, tető, ötletek cikáznak a fejemben, főleg azokból az időkből próbálok meríteni, akkor még aktív szakmabeliként működtem...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
517 hozzászólás • Oldal: 32 / 35 • 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

Vissza: Toron