• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Víziváros - Gattear

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
517 hozzászólás • Oldal: 21 / 35 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 35

Re: Shulur - Víziváros - Gattear

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.08.05. 15:09

*Bevásárolsz mindent mit szeretnél.
A búvóhelyen minden rendben van. Az ájult fickó még mindig nincs magánál, rendesen kiütötted.
Patkány nem ébred fel a csörgésedre, csapkodásodra.
Étel van a búvóhelyen, ha bármi történne 3-4 fő egy hétig legalább kihúzná a készlettel.
Megvacsorázol. Némi szárított hús, kolbász, szalonna, keménysajt, egyadagos cipók, valamint alma vagy körte áll rendelkezésedre összeállítani vacsorádat. Bor is van hozzá egy kisebb hordóban, ez azonban savanyú, száraz bor.
Amikor befejezed a vacsorádat Patkány még mindig alszik, de beszél álmában.*

"Nem.... nem ölöm meg... kell a kölyök... tisztázni.... gyilkosság..."
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.08.06. 8:24

(Thor)

*Jó ízűen elfogyasztom a vacsorát, és egy kis borral leöblítem a torkom, még ha savanyú is, jól esik az embernek. Éppen indulnék a dolgomra, mikor meghallom patkányt, amint álmában beszél. Meglepődök, és egy kicsit várok, hátha mond még valamit, ami fontos lehet számomra.

<Ki akarhatja a halálom? Fura, Drayen elméletileg ismeri. Két dolog lehet. Vagy valamiért Drayen a halálomat akarhatja, vagy őt is átverik. Hm… lehet ki kellene vallatnom, de mi van akkor, ha a klán főnök is benne van. Ráadásul lehet, hogy kemény dió ez a patkány. Lehet nem is tudnám rendesen kivallatni. Akkor meg mit tegyek?… Egyelőre várok, hátha több információt megtudok. De most már vigyáznom kell, mindig a hátam mögé kell néznem, és soha nem szabad megbízni patkányba. Ó nagyuram, azt hittem ez itt a családom, közben lehet, ha te nem mutatsz utat, akkor lassan lejárna az időm.>

*Egy kis imát mondok Tharrhoz, majd ha már nem beszél álmában, vagy legalábbis most nem, akkor elmegyek a laborba. Megiszok egy hatalom italát, és ha van még, kettőt elrakok a zsebembe. Ezután neki látok a bénító mérgek elkészítéséhez. Egyelőre nem tartok attól, hogy meg akar ölni, hisz szüksége van rám, de azért oda figyelek. Többször is megnézem, hogy még alszik e, és ha felébredt elég sűrűn a hátam mögé nézek.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.08.08. 15:13

*Patkány nem mond többet álmában. Néha még csamcsog 1-2-őt, de szavakat nem mond.
A laborban van még hatalom itala azon kívül ami összetört. Ép üvegcsével van még 3 db. Így egyet felhajtassz, és kettőt el tudsz tenni a zsebedbe.
Neki állsz a méregkészítésnek, s már-már majdnem végzel, amikor észreveszed, hogy Patkány felébredt, hisz a labor lépcsőjén kicsit álmos szemmel pislog rád. Mogorván szólal meg.*

- Kölyök, mi a fenét csinálsz? Lassan éjközép, aludni is kellene te... Ehhh...
*Az idővel kapcsolatban igaza lehet, mert a fáradtságot érzed magadon. Lehet tényleg nyugovóra kellene térned, hogy másnap kipihenten tudj figyelni, koncentrálni.*
- Menj aludni... A fenéért kell még ilyen későn felverni a másikat... - *dohog még egy pár nem túl kedves szót, majd vissza felmegy, magadra hagy.*

//Ha akarsz még valamit tenni (mondani?) akkor nyugodtan írd meg.
Ha nem: //

*Az éjszaka nyugodtan telik minden gond és piszkálás nélkül. Arra ébredsz, hogy valaki matat a földszinten. Az egyik harcosabb klántársad (Jory) és Patkány duhajkodik a földszinten. Láthatóan Jory hamarosan leveri puszta kézzel újdonsült társadat a padlóra ájult állapotba.*
- Büdös disznó... hát a csatorna már nem is jó neked?! Visszaverlek anyádba te s**g! Adok én neked idejönni, oszt még pattogni akarsz... Rühes....
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.08.13. 14:44

(Thor)

*Bár fáradt vagyok, de azért befejezem a amit elkezdtem. Szerencséje van patkánynak, hogy fáradt vagyok. Nem ismerem, és nem tudom ki ő. De ha itt van a klánunknál mint idegen, nekem ne poffázzon bele, hogy mikor kit csinálok. Enyhe gyűlölet jelenik meg lelkemben a fickó felé, de ez az a fajta, melyet szinte lehetetlen kigyomlálni a szívemből.

*Másnap felkelek, és mikor meghallom a matatást, a nyílpuskámat felajzom, és óvatosan lemegyek. Mikor meglátom mi is történik, egy kicsit elmosolyodok.

<Szívesen végig nézném, ahogy szétveri patkány fejét.>

*Egy kicsit várok, már csak a kíváncsiság miatt is, hogy mennyire jó harcos az új társam. Persze mielőtt túl elverné közbe szólok.

-Jory, hagyjad. Drayen embere.

*Majd a nyílpuskából kiveszem a nyílvesszőt, és visszaviszem a szobámba. Ha végeztem ezzel lemegyek reggelizni. Ha Jory itt van kérdezősködök tőle.

-Te Jory, azt tudod e, hogy tegnap betörtek a klánunkhoz? Bár elkaptuk őket, de azért fura, nem?

*És közben a reggelimet fogyasztom
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.08.16. 15:44

*Ahogy Jorynak szólsz ő egy pillanatra rádmered, majd mégegyet belerúg a már földön fekvő Patkányba.*

- Mi a f@szért nem mondtad... Legközelebb járjon a pofád...
*Még dohog egy kicsit magában, és gyűlölködő tekinteteket lövell a feltápászkodó Patkány felé, de már békénhagyja.
Patkánnyal Jory alaposan elbánt vele - kék nagy monoklival lett gazdagabb a bal szeme, a jobb karját kicsit érdekes szögben és állásban tartja. A kosztól, ütésnyomoktól arcáról semmit sem lehet leolvasni, és ő nem is azon van, hogy bármit is mondjon - igyekszik lábra állni mielőbb.
Lemégy reggelizni, klántársad - Jory - is épp azt teszi. Patkányt sehol nem láttad, bizonyára elment valahová a sebeit nyalogatni. Jory a betörésre érdeklődő képet vág.*

- Betörtek?... Mit akartak elvinni? Én erről nem is hallottam semmit! Mesélj, mi történt?!
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.08.18. 16:49

(Thor)

*Arra, hogy miért nem szóltam előbb, csak egy egyszerű vállrándítás a válaszom.

<Úgy látom nem egy harcias ez a patkány. Akkor vajon mit tudhat. Végül is hozzám rakta Drayen a fickót. Méregkeverő lenne, vagy boszorkánymester?>

*És csak most tudatosult bennem, hogy lehet a saját fajtámból való. Bár a kinézete nem igazán vonzó, de némi hatalom éhség jelent meg a lelkemben. Hisz lehet, ez a patkány tudhat pár jó dolgot. De ekkor elhessegetem az álomképet, hisz végezni akar velem.
Leülünk reggelizni, és közben beszélgetünk Joryval
.

-Csak pár dolgot a laborból, de szerencsére itt voltam, ja és persze Drayen is. -* Úgy mondom ezt, mintha én lazán lerendeztem volna mind kettőt. *- Az egyik támadó itt van most is. A laborban fekszik ájultan, és megkötözve.

*Hírtelen ekkor kitágul a szemem.

-Bassza meg, nem néztem meg, hogy is van a rabunk. Jory, gyere te is, ha esetleg valami gáz lenne.

*Ezután gyorsan elszaladok a laborhoz. Megvárom Joryt, és utána kinyitom a labor ajtaját, majd bekukkantok.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.08.18. 21:25

*Jorynak kitágolnak a szemei, ahogy elmondod dióhéjban, hogy mi történt előző nap. Kérdezne, de a hirtelen felállásod, reakciód a gondolatodra beléfolytja a szót. Csak bólint és áll is fel, hogy kövessen, bár az utolsó falatot betömi még a szájába.
Kinyitod a labor ajtaját Joryval a hátad mögött és benézel. Halk mormogás a lépcső aljáról.
Leóvakodtok mindketten, de Jory vissza is fordul egy pillanattal később, ahogy felmérte a lent folyó eseményeket - távolról pedig lejutnak hozzád az öklendezésének szavai (hát ennek sem lehet valami erős gyomra...)
A hulla még mindig az asztalon fekszik, igaz teljesen kinyitva, hogy minden látszódjék rendesen. Patkány van még lent, bár ő nem igazán foglalkozik veletek - bal kezét épp a megkötözött, s halálra rémült aszalt férfin pihenteti... Aszalt férfi látszatra, mint akiből kiszívták az életet, s hirtelen megöregedett volna. Él még a fogoly, bár már nem sok kell, hogy a kárpit túloldalára nézzen. Ami még hirtelen szembeötlik, hogy Patkánynak nincs már baja.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.08.21. 15:47

(Thor)

*Összeszűkül a szemem, mikor meglátom patkányt a megöregedett fogollyal.

<Tehát boszorkánymester.>

*Nyugtázom magamban a felfedezést. Félig öröm, félig rémület jelenik meg bennem. Hisz tényleg sokat tanulhatok tőle, de egyben így veszélyesebb ellenfél.

-Szóval képes vagy erre?. -* Mondom is, meg kérdezem is tőle. *- Nem gondoltam volna a kinézeted alapján. Nos ha készen vagy a fekete mágia gyakorlásával, akkor talán beszélhetnénk a mi kis feladatunkról. -* Mondom egy kicsit emberibb hangnemmel, ami nem tudatos. Majd kilépek a laborból.

-Jól vagy Joryk? Bocsáss meg, teljesen elfeledkeztem a hulláról. -* Szabadkozok joryknak.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.08.24. 11:40

*Patkány kérdésedre csak egy hosszú pillantást vet rád unottan.
Befejezi műveletét és lassan utánad indul.
Fent Jory sápatagon takarít. Egy vödörben már van víz és ruha a kezében - a reggelije maradványait tünteti el. Kérdésedre csak bólint, és legyint.*

- Nem a hulla... izé... - *meglátja Patkányt a labor ajtajában, a ruhát belevágja a vödörbe és eltűnik a szemed elől abban a helyiségben, ahol fürödni lehet. Hallod ahogy a kulcs fordul a zárban.
Patkány pedig hangos röhögésben tör ki erre. Bezörget az ajtón.*

- Hé, te! Gyere ki nyugodtan, én már reggeliztem!... - *és újabb röhögés tör ki belőle, majd felindul az emeletre, de még neked odaszól.* - Daryen szobájában megtalálsz...
*Azzal felindul.
A fürdőből pedig egy pisszenés sem hallatszódik ki.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.08.25. 7:51

(Thor)

*Egy pillanatig még én is jól szórakozok Joryk babonás félelmén, majd odalépek a fürdő ajtajához, és bekopogok.

-Már nincs itt, nyugodtan előjöhetsz Joryk.

*Majd várok mi a válasza, és közben elmélkedek.

<Az már biztos, hogy Joryknak fogalma sincs, ki ez a patkány. Tehát ő nincs benne az én megölésemben. Ennek még hasznát vehetem, ő talán jó szövetségesem lenne. Bár eléggé babonás. Félek a kellő pillanatban inkább elmenekülne, mint, hogy intézkedne. Na, de majd meglátom, mit is bízhatok rá.>
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.08.25. 21:15

*Jory még egy ideig bent marad, talán úgy 2-3 perc múlva amikor semmilyen neszezést nem lehet hallani fentről sem kimerészkedik.
Most nem igazán úgy fest mint egy vérmes harcos - inkább mint egy megszeppent, mergrémült kisgyerek - éppenhogy csak az ujját nem kezte el szopni félelmében.
Rád pillant, majd el is fordítja fejét - szégyenkezik, ezt látod rajta. Azonban mielőtt megszólalnál megelőz.*

- Tudod... úgy 4-5 éves lehettem. Éjszaka feltúrták a házunkat, megöltek mindenkit otthon. Anyámat ugyan így... ölték meg. Azt mondta, hogy azért hagy életben, hogy emlékezzek és rettegjek majd, ha nagyobb leszek eljön értem. Megtanultam elviselni a fajtáját, de ... az a halálfélelem, az a rettegés most előtört látva mindazt ... ami oda lent történt...
De kínos, hogy b@cca meg! De olyan volt mintha azon az éjszakán lettem volna újra...
*Feléd fordul. Kínlódik, szégyenkezik, s vár... várja a reakciódat.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.08.28. 8:24

(Thor)

*Ahogy meséli a szomorú történetét, lassan nekem is felszakad a régi seb, melyet azóta is nehezen viselek el. Az én szüleimet is megölték. Bár én nem voltam a tanúja, de nagyon szerettem őket. Azóta megváltoztam, más ember lettem. A szeretet szót már rég elfelejtettem, és csak a sivár szürkeség járja mostanában a lelkem. De valahogy engem ez nem zavar, mert így szinte mindig ésszerűen tudok gondolkodni.
Lassan tudatosul bennem, hogy Joryk szótlanul áll mellettem, és én meg csak a mögötte lévő falat bámulom
.

-Megértem a fájdalmadat, de ezen túl kell lépned, mert a halálodat okozhatja. És hidd el Tharr még tartogat neked jót is, nem csak rosszat. Na megyek, beszélek ezzel a fickóval.

*És ezzel elindulok Drayen szobája felé.

<Úgy tűnik hasznát vehetem Joryknak.>

*Mikor odaérek az ajtóhoz, nem kopogok be, csak simán belépek. Remélhetőleg csak patkány lesz bent.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.08.30. 15:48

*Jory //k nélkül :wink:// bólint, hogy tudomásul vette amit mondtál. Azon van, hogy össze szedje magát.
Te felmész az emeletre, s benyitsz Daryen szobájába. Odabent csak Patkány van. Ül az asztalnál és ír egy pergamenre. Gyakorlott mozdulatok, akadás nélkül jár fürgén ujjai közt a lúdtoll, s rójja a betűket a papírosra fekete tintával.
Felnéz ahogy belépsz, de a pillantás után újra munkájának szenteli figyelmét. Nem szól hozzád, s nem is zavartatja magát egyáltalán.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.09.02. 15:35

(Thor)

*Nem zavarom meg beszéddel, hagy végezze a munkáját. Leülök egy székre, és várok míg be nem fejezi, vagy meg nem szólal. Közben a viselkedését figyelem.

<Vajon mekkora hatalma lehet? Képes lenne talán egy embert meg ölni a benne rejlő energiákkal? Ki tudja milyen erős, de azt tudom, hogy a halálom az utolsó dolog amit velem akar tenni. Meg kell tudnom milyen hatalom rejlik benne. Hiszen ha eljön az idő egy lépéssel előtte kell járnom.>

*Várok türelmesen míg befejezi, vagy meg nem szólal, de ha nem szól hozzám nem bírom tovább.

-Mik az elképzeléseid a ma estével kapcsolatba? -* Kérdezem normális hang nemben.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.09.04. 10:33

*Bizony neked kell előbb Patkányhoz szólni, mert ő nem hajlandó veled foglalkozni addig amíg be nem fejezi az írást.
Kérdésedre megálla toll a kezében és rádemeli hidegen megvillanó szemét. Bámul egy kicsit, majd elvigyorodik.*

- Minek köszönhetem kölyök, hogy most nem gúnyolódsz velem, s hogy érdekel a véleményem?... a normális hangról nem beszélve :roll: ...
*Talán választ sem vár, mert úgy folytatja.*
- Gondolom körbenéztél a helyszínen. Mit láttál?
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
517 hozzászólás • Oldal: 21 / 35 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 35

Vissza: Toron