• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Utcák, sikátorok

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
221 hozzászólás • Oldal: 14 / 15 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Re: Utcák, sikátorok

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.06.28. 0:01

Horo

Lassan lépkedtek előre mögöttetek a csapzott szőrű kutya. Miközben haladtok egyre jobban izgulni kezdesz noha lekötött elméd a figyeléssel és a nyelv-kérdéssel. Ez utóbbira talán egy Ilart vagy Ervet saccolnál, valószínűleg valahol Yllinorban hallottad és ott ezek a jellemzőbb idegen nyelvek.
Elölről hirtelen zaj üti meg a füled, majd egy árny válik el a sötétből és felétek közelít. Kezében vészjóslóan villog a csaknem háromarasznyi halál. Fekete köpeny fekete csuklya és kendő ezek aligha egyszerű koldusok vagy tolvajok állapítod meg miközben a férfi már rád is támad. Szerencsére a támadására még időben felkészültél így ugyan elejted a sebesült fickót-aki meg is lepődik- de legalább elhajolsz a szúrás elöl.

//Ha harcolni akarsz dobálj TÉ-t,KÉ-t, Sebzést. Ezenkívül Iq-t és Érzékelést//
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.06.28. 1:13

Horo

*Épp hogycsak elkerülöm a szúrást, meg persze közben arrébb lököm a férfit, csak a szemem forgatom rajta, hogy miután ő mondta, hogy támadni fognak, meglepődik. Elf felmenőim hagyatékát használva pillantok gyorsan körbe, meg persze igyekszem kihasználni az alkalmat, cselekszem azon nyomban, elmormolok magamban egy A'fradot, majd meglendítve az tokot, talán meg is tudom lepni a fickót, ha elölről jön, hisz nem láthatná elvileg a sötétben, hogy az van a hátamon, igyekszem kisöpörni a lábait, ha sikerül, és elesett, akkor egy újabb csapással a feje lenne a cél, nem akarom egyenlőre megölni, nekem elég volna, ha elájul. Közben pedig vadul kergetik egymást a gondolataim:
~Na, sejtettem én, hogy nem tolvajok ezek. Remek, remek, izgalomra vágytam, hát íme. Kell nekem ilyeneket kívánni... Nézzük csak... Szerencsénkre sötét van, ez egyenlőre nekem kedvez, meg az előbb is tőrt húztam ki a fickó mellkasából, nem nyílvesszőt, így jó esély van arra, hogy íjászuk nincsen, csak tőrdobó, annak meg úgyis közel kell jönnie. Szintén egyenlőre talán a hátunk mögött sincsenek, hiszen akkor a kutyának már eszeveszettül kellene morognia. Meg mintha valaki valamilyen segítségért is elment volna. Viszont a fickó... Sebesült is, és ha képzett is bármilyen szinten, hát nagyon jól álcázza, úgyhogy nagyon úgy tűnik, hogy vele bizony lesznek gondok. Remélem azért annyi esze van, hogy valamilyen fedezéket keres... Amit bizony nekem is kéne, ha nyerek egy kis időt, elővehetem a nyílpuskát, ha nagyon muszáj, annyira látok a sötétben, hogy közelebbről találjak... Meg hát itt van még a kihúzott tőr is, talán annak is hasznát tudom venni...~
Ezek átgondolván, minél hamarabb próbálom ártalmatlanná tenni a támadóm, majd pedig gyorsan valamiféle fedezékbe húzódni, ahova leggyorsabban elérek. Közben persze, mikor tudok, a sebesült felé is tekintgetek, hogy mit csinál, remélem ha mást nem, legalább akadályozni nem fog.*

// Dobáltam a tesztelős topicba, hát mit ne mondjak, nem kedvel a generátor :lol: //
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.08.01. 20:56

Horo

A tokkos-lábseprés ugyan nagyon primitív egy dolog, de talán épp ezért nem is számított rá a sötét alak. Egy kissé lassú és lomha lendítéssel indítod útjára alkalmi fegyvered mégis sikerül elérned amit akarsz. A tokk súlyánál fogva siklik tovább a levegőben majd a támadó lábai felé lendülve elsöprik azt. Szegény ficsúr hatalmasat vágódik majd elterül a földön, -hogy miért nem ugrott félre a lassú támadás elől arra legfeljebb azt a magyarázatot találod hogy mégis csak kezdő tolvaj lehet, vagy csak rosszul mérte fel a helyzetet. Miután az embered feje nagyot koccan a földön megpróbálod az ájulásba taszítani a tokkal, ellenben a kis fickó még időben eszmél-ezúttal- és oldalt gurul. Vesztére egy másik komolyabb veszély forrással nem számolt, miközben a lábait kisöpörted ugyanis Ogga megkerült téged és vicsorogva vetette volna rá magát az alakra csak te voltál a gyorsabb. Azonban a kutyának most ideális lehetőséget biztosítottál ahhoz amit azonnal ki is használ... egyetlen ugrással a fekete ruhás bandita mellkasán terem és egy jól irányzott harapással a torkának esik. A vérszagból és a hörgésből ítélve, ezzel a támadóval már nem lesz gondotok.
Figyelmedet nem sikerült azonban megosztani így a mögötted lévő Liandres került kiszolgáltatott helyzetbe. Hallod amint valami furcsa hangon beszél ellenben h kihez vagy mit azt nem. Ahogy hátra fordulsz két alakot látsz akik úgy szint talpig feketében járnak. Közben Ogga is vicsorogva a sikátor kijárata felé fordul, elf-füleidnek hála úgy sejted ott is legalább két alak állja el az utat.
/ .............../
l....x....x..../
l..............l
l.......O.... l
l...D...H....l
l......L......l
l.............l
l.............l
l...x.......xl
/
O=Ogga
D=Halott ember
H=Horo
L=Lyandres
x=sötét ruhás alakok
/
Jelenleg így néz ki a helyzet. A kijárat Ogga felé van.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.08.03. 23:17

Horo

*Nem volt ugyan szándékomban megölni ma senkit, de mostmár úgysem mászunk ki ebből máshogy. ~Kellett nekem pattogni... Megmenteni ismeretleneket, én se vagyok normális... ~ Körbenézek gyorsan, meg közben hallom, hogy valamit motyog a férfi, remélem nem ront még tovább a helyzeten, azzal, amit csinál. Tok le a földre, amilyen gyorsan csak tudom, előveszem a nyílpuskát, töltök, és célba veszem a mögöttünk álló egyik alakot, leadom a lövést, töltök, majd jön a melette álló. Ők jelenthetik a nagyobb veszélyt most, a másik kettő gondolom egyenlőre vár, hogy arra meneküljünk, és talán úgy hiszik, nem is tududnk róluk. Hamarosan kiderül...*
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.08.03. 23:51

// És a dobások:
Gyorsaság 17-re : 10
KÉ: 45
CÉ1: 62
CÉ2: 63
Sebzés1: 1
Sebzés2: 4
Éljen a generátor :D ismét... Ott vannak a kockadobós topicban is az eredmények. //
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.08.05. 14:31

Horo

A tokot le vágod a földre majd előkapod a nyílpuskádat és feltöltöd. Mikor lehajolsz azonban valamelyik vagy megsejti szándékod vagy amúgy is meg akart volna ölni. Lehajlásoddal egyidőben egy kecses kis dobótőr indul el feléd kicsit felkavarva a szelet ezáltal furcsa-jellegzetes-sípoló hangot hallatva. A tőr szerencsére nem talált el... legalábbis úgy ahogy tervezték nem, mivel lehajoltál így a gondosan elhajított fegyvernek csak azon része üti meg a hátad amelyiken a kiegyensúlyzásként lévő fémgomb van. Így csak csúnyán megüt a fegyver.
//-3 FP//
Közben a sebesült társadat megszólítja az egyik fekete alak.:
- Add meg magad... ha átadod, megkímélem az életed, talán. Még választhatsz. -látva hogy te valamit előhúzol a tokból hozzád is intéz pár szót hűvös nyugalmat sugárzó hangon.
- Veled semmi dolgom, takarodj el, vagy válaszd te is halált.- Valószínűleg ő lehet a tőrdobó mert a kezében ismét itt van egy alig arasznyi penge. Közben felhúzod a számszeríjat és rálősz az egyikre.
A távolság ugyan kicsi ám az első lövésedre fel volt készülve az alak és elkerülte míg a másik, lévén egy átlagos számszeríjnál gyorsabban tudsz lőni, meglepte így átlőtted vele a bal kezét, a szerencse ismét melléd pártolt amint látod hiszen a jobbjában fogja a dobótőrt.
Mindenesetre meglepned azt sikerült és eközben mások sem ültek tétlenül. Sebesült társad kezét előre löki majd látván hogy ott már van egy sebesült hirtelen meggondolva magát megfordul a tengelye körül és a kijáratnál lévő két alak felé kiált. A szót nem érted ellenben a hatást te is látod. Hirtelen nappali fény kerekedik, legalábbis amerre te nézel csak ennyit látsz. Úgy sejted ezúttal jobb is, hiszen a másik két fickó valószínűleg elvesztette a látását egy időre a hirtelen szinte robbanásszerűen jött fénytől mely Lyandres kezéből csapott ki.
-Most! Futás! Gyere!-kiált neked majd meg is ránt, jelezve h merre kíván menni.
-Ogga! Nil noes he rotta cael!
A kijáratnál álló két alak fájdalmaktól terhesen kiabál míg Ogga morogva rá nem veti az egyikre magát.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.08.05. 14:57

Horo

*Összeszorított fogakkal tűröm a fájdalmat, lehetne sokkal rosszabb is... Megadáson nem is gondolkodom, nagyon jól tudom, mit jelent az a "talán elengedünk". Persze persze, pont annyira engednék el bármelyikünket el, amennyire én vagyok Vörös Erik. De valyon mi van a fickónál, ami ennyire kell nekik? Aztán jön a nagy fényesség, arra sincs időm, hogy meglepődjek, de szerencsére már csak reflexből is indulok a hangra, nem kell kétszer mondani, hogy tűnjünk el. A tokot félvállra kapom, nyílpuska a kezembe, töltve, másikkal támogatom a sebesültet, és igyekszem minél gyorsabban haladni kifelé.*
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.08.05. 16:05

Horo

Viszonylag gyors léptekkel haladtok elfele kezedben ott a nyílpuska a biztonság kedvéért. A tokot nem sikerült teljesen jól felkapni így egy kicsit akadályozz a mozgásban, ellenben ami megnyugtat kissé hogy már nincs messze a fal és ott talán fel tudtok valahogy szívódni.
Azonban előtte még elmentek a két szemét szorongató alak mellett akik közül az egyik meglepően gyorsan felétek súlyt a rövid kardjával. Kissit csenevész egy mozdulat volt ellenben egy vak embertől nagyon is jó, állapítod meg, miközben elhajolsz. A társad eközben meglendíti lábát és gyomorszájon rúgja az alakot aki hátrébb tántorodik neki a sikátor falának.A sikátorban csakhamar felfedezel egy újabb oldalt ágat, ahol mindenféle romok vannak elszórtan, így erre nem tudtok észrevétlenül eltűnni, legfeljebb elbújni.de nem is ez a cél.
-Kapjátok el őket! Utánunk- hallod hátulról a vezér hangját és máris elrepül egy tőr a fejed felett. Nem sokon múlt hogy az utca pora helyett a te agyvizedet kavarja fel. A következő tőr azonban már sokkal fájdalmasabb sebet ejt, szerencsére ezt csak társad üvöltéséből állapítod meg aki úgy szint összeszorítja fogait de mégsem bírja elnyomni fájdalomüvöltését. A karjába kapta a tőrt ahonnan egyből meg is indul szépen a vörös vérpatak, érzed az alak egyre gyengébb lesz, lassan elveszti minden erejét. De a fal sincs már messzebb negyven lábnyinál. Mögöttetek a másik két alak fut hallásod alapján legalább 12-15 lábra vannak még tőled, a két vakot körülbelül ugyanennyire hagytátok már magatok mögött. Ogga is valahol mögöttetek cammog eléggé lassan valószínűleg ő is sebesült már.
Lyandres motyog valamit miközben beléd kapaszkodva kapkodja a lábait-amennyire tudja.:
- Hagyj itt...a tarisznyám vidd el... majd megkeresnek...biztosan.Menj! Nekem már úgyis mindegy, legalább éltemhez mél...méltóan semmit mondóan döglök meg...itt.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.08.05. 16:19

Horo

-Miért mi van abban a tarisznyában? Nekem is megvan a magam dolga, miért cipelném a tiédet? Inkább koncentrálj az életbenmaradásra, meg a feladatod elvégzésére.
*Felelek halk, szúrós hangon, közel van a fal, csak kibírja még addig... Közben pedig magamban latolgatom az esélyeket. Nincsenek sokkal mögöttünk, de 2-3 lövést le tudnék még adni gyorsan hátrafordulva, ha felénk futnak, és találok, akkor csak annál nagyobb sebet kapnak. Ha meg nem, abban bízom, hogy le tudom őket hagyni, na meg nem is én kellek nekik, hanem a tarisznya, amiről egyenlőre nem tudom, mit tartalmaz... De nélküle mindenképp el tudok tűnni, valószínűleg még úgy is, ha el akarnám vinni. Egyenlőre ebben bízom. Megfordulva megpróbálok még két lövést leadni gyors egymásutánban, a felénk futó két alakra egyet-egyet.*
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.08.05. 16:26

// A dobások:
KÉ: 44
CÉ1: 129
CÉ2: 148
Sebzés1: 10
Sebzés2: 5
Ismét a kockadobós topicban az eredmények. //

Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.08.12. 0:53

Horo

Hirtelen megtorpanva megfordulsz tengelyed körül majd leadod az első lövésed. Talán csak a véletlen műve, talán Arel kacsintott rád, magad sem tudod hogy hogyan de a vessző sivítva szeli át a levegőt- akár a vadászó sólyom- és egy halk csattanással fejmagasságban eltalálja a feléd közelítő sötét vöröses aurával rendelkező alakot.Aki egyetlen halk puffénessel elterül a földön... körülötte vészes iramban terjedni kezd a vöröses fényfolt mely nem vitás hogy a még meleg vére.
Adrenalintól túlfűtötten húzod fel a halált osztó masinériádat majd egy újabb lövést adsz le a már egészen közel járó célpontra, akit így nem jelent különösebb gondot eltalálni, mellmagasságban lövöd meg ám valami isteni csoda folytán- vagy csak a lenge szél netán a vessző selejtsége miatt- a lövésed lecsúszik és combon találja a Vezért.
-ÁÁÁÁÁÁÁ. A te büdös ribanc! Na most mit csinálsz, nincs több lövésed!-mondja az alak miközben előhúz egy dobótőrt másik kezével pedig a lábába lőtt vesszőt szorongatja. Ezt Rufusért- mondja majd feléd hajítja a tőrt amely csúnya sebet ejt a felkarodon majd leesik, éppen csak hogy elkerülte a szemedet melyet akkor még a nyílpuska irányzéka mögött tartottál.
//-5FP,1ÉP//
Ezután előrántja kardját majd maga elé tartja és egy pillanatig néma csendben néz maga elé. Sebei miatt elég kiszolgáltatottnak tűnik számodra és igazából megérdemli a halált, de egy percre elbizonytalanodsz ez ügyben, lehet mégis csak jobb lenne mihamarabb lelépni?

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.08.12. 1:22

Horo

*Egy pillanatra, mikor elkiáltja magát, a szemébe nézek, és úgy rendezem az arcvonásaim, hogy kétségbeesettnek tűnjek, hadd higyje csak, hogy nincs fegyverem, annál könnyebb préda lesz. Átfut ugyan az agyamon, hogy menni is kéne közben (nem nézek hátra, de nagyon remélem, hogy a "drága barátom" halad közben), de úgy érzem, jobban teszem, ha nem végzek fél munkát, annál veszélyesebbnek tűnnek az alakok, mintsem itthagyjam, és hárman jöjjenek később utánam, mint ketten. Igaz, megsebesült, de akkor sem. Na meg, főleg hogy a combjába kapta a sebet, biztosra veszem, hogy sokkal gyorsabb vagyok nála, és ha sikerül a kis színjáték, akkor méginkább meglepetésként fogja érni, hogy hirtelen mellette termek, és előkapom a csizmából a rejtett sequort, ha jól csinálom, nem lesz már ideje felfogni, miféle fegyver az. Támadok, a torkát akarom elvágni.*

//Van színészet 2. fokom.//
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.08.12. 1:44

// A dobások:
Színészet próba 12-es asztrálra: 3
Gyorsaság próba 17-re: 5
TÉ: 102
Sebzés: 4
Ismét a kockadobós topicban az eredmények.//
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.08.12. 1:58

Horo

Arcjátékod a szokottnál kicsit nehézkesebb hiszen még mindig ezerrel pörgeti a keringetődet az izgalom, ám nagy nehezen felveszed azt az állást amitől az alak elbizonytalanodik. Közelebb lépsz az alak megemeli kaját ellenben te egyetlen pörgéssel mellette termesz és nem is nézve hova vágód ívelt pengéd forogsz tovább akár egy forgószél. Persze a sok gyakorlásnak köszönhetően a véredbe ivódott az a pár alap pont ahol egyetlen vágással, szórással, vér vagy egyéb alapú fojtással meg lehessen ölni egy embert, ezért ez a pökhendi kis alak sem ússza meg hogy ne kerüljön időnek előtte a Kárpiton Túlra, de hát ilyen az élet, a halál pedig még ilyenebb.
Az alak szájtátva zuhan hátra miközben épp kezéből kardját kiejtve a torkához kap. ahogy rászorítja ujjai között megjelenik a bíborpatakként csordogáló vér, majd a nagy szájú ám egyebekben semmirekellő "Vezér" eldől a földön majd hörögve szépen lassan a saját vérébe fullad. Egy pillanatot áldozol életedből hitvány emlékének majd hátat fordítva észreveszed hogy sebesült bajtársad szájtátva mered rád.
- Dreaq'shaena.-mondja halkan majd megpróbál felállni s eközben magához hívja Oggát.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.08.12. 2:05

Horo

*Igaz sietünk, de a sequort két gyors mozdulattal tisztára törlöm, mielőtt elraknám, úgy fordulok, hogy ne lássa a férfi, bár már mindegy úgyis. Aztán megfordulok, a tekintetemben még mindíg ott bújkálnak a halálos árnyak.
Halk, hideg hangon szólok hozzá:*

-Na, mostmár ideje lenne kijutni innen...
A nyílpuska még mindíg marad töltve, ha utánunk jönne a másik kettő, sietősen megindulok, támogatva a fickót.*
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
221 hozzászólás • Oldal: 14 / 15 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Vissza: Fogadónegyed