• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A városon kívül

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 13 / 17 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Re: A városon kívül

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.19. 12:58

(Shia-ko)

<Ezt az istentelen bűzt!>
Követem a többieket a patakhoz, majd szomjam oltása után a kulacsomat is megtöltöm.
<Ez már csak kitart a városig.>
Csatlakozom Syris-hez és elindulok a város felé.
<Vajon miért támadták meg őket, majd hagyták ott? Mit találhatott a kocsinál?>
Figyelemmel kísérem a környezetünket, hátha újabb veszély leselekdik ránk.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.21. 18:36

Aramet

Az új ellenfeled, egy valóságos szörnyeteg! Ahogy ránézel egy percre elborzadsz a látványtól amit kisvártatva követ a bűz is. Úgy látszik a vénember mágiája nem csak a két friss hullát de a régebbóta halott testeket is feltámasztotta. Ennek eredményekétn most egy vicsorgó félig elrohadt szebb napjaiban talán Buksi névre halgató kutyával nézel farkasszemet.

A második élőholt ismét rád támad ezt ihasználv a kutya is- ami sokkal fürgébbnek tűnik-, ő a lábadat célozza.

Zombi
TÉ:1k10+37 = 1(+37) [38]
Sebzés:1k6 = 3 [3]

Kutya
TÉ:1k100+60 = 58(+60) [118]
Sebzés:1k6 = 1 [1]
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.21. 18:43

Shia-ko, Syris

Elindultok a város felé. Eleinte nagyon csendben haladtok pár percig aminek mindkettedn örültök. Shia-ko amúgy sem szereti a hangzavart, míg Syrisnek mosat zúgó fejével is épp elég gondja akad.
ezt az idilli állapotot töri meg Filo aki eleinte dúdolásba kezd aztán Shia-kot kezdi kérdezgetni.
- Te... jösz hona? Vagy barát? Srisssin lenni barát Filo! -mondja miközben Syriszre bök állával. (Csak simertetés képpen.: Filo egyik kezében a hátára vetett ládát cipeli míg másigban az öregember elernyedt testét tartja)

Utatok egyenlőre még az erdőben kanyarog ám már látjátok a végén lévő kisseb dombot amin mrá nem nő más csak fű és kisebb bokrok.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.22. 8:29

(Shia-ko Wucho)

<Hogy az istenek nem tudatk csak olyanokat teremteni, akiket nem zavar a fejükben lévő csend! :S >
- Barát? - húzom fel a szemöldököm. - Nem hiszem. Én már azzal is elégedett vagyok, hogy nem ellenség.
<Méghogy barát? :O Azt sem tudom, kik-mik vagytok. A lány meg rejteget valamit. Még lehet, hogy megbánom, hogy nem vágtam át a torkukat. Legalább a nagydarabét.>
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.01.24. 22:05

Útközben csedesen ballagok az erdőt nézve. Filo kérdésére Shia-kora nézek. Kíváncsian várom a válaszát.
<Na erre mit mond? Kicsit hülyén jöhet ki neki ez a kérdés.>
A választ hallva kicsit meglepődök az őszinteségén.
<Nem vártam volna, hogy így nyíltani kijelenti. Bár tényleg nincs még ami hozzánk húzza.>
Közben feltűnik a domb.
<Végre lassan megérkezünk. Már jól esne egy fürdő és egy jó puha ágy.>
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.24. 22:27

Syris, Shai-ko

Lassan haladtok az úton majd végül kiértek az erdőből és felkapaszkodtok a dombra amit már messziről is láttok. Ismét megpillantjátok a Kalandozók hatalmas városát, ám most már sokkal közelebb mint korábban.
Az előző látványtól csak annyiban üt el a mostani hogy hosszú szekér sorok kígyóznak a hatalmas kapu előtt.
Már csak fertályórányi gyaloglás és oda is értek!-vigasztaljátok magatokat miközben, lefelé baktattok a dombról.
Filo hatalmas szemeivel bámészkodva lemarad mögöttetek, neki még szokatlan a látvány.

//Dobjatok érzékelés próbát +2 vel.//

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.01.24. 22:47

//érz.pró.:1k10-2 = 10(-2) [8]//

//Ilyet is csak én tudok dobni. :? ...Nincs meg.//

<Végre...Már nem kell sokat gyalogolnunk. Remélem hamar találok egy megfelelő fogadót. Vajon miután beértünk Shia-ko velünk marad?>
Miközben cammogok le, Shia-kohoz fordulok.
-Hamarosan beérünk a városba. Mit szándékozol tenni? Úgy értem, velünk maradsz vagy mész a saját utadon?
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.01.24. 23:14

<Ezek nem hogy megdögleni nem akarnak, de egyre többen lesznek! Ez egy kicsit bonyolítja a helyzetet. Ráadásul ez már rohad és büdös!>
A zombi csapása elől sikerül ellépnem, azonban a kutya túl fürgének bizonyul és a lábamba harap. Viszonzásképpen meglendítem a kardomat és egy alulról felfelé ívelő támadást indítok a kutya irányába.

TÉ:1k100+72 = 45(+72) [117]
Sebzés:3k6+2 = 5+4+4(+2) [15]

Ezt követően egy oldalirányú vágást intézek a zombi felé.

TÉ:1k100+72 = 22(+72) [94]
Sebzés:3k6+2 = 4+6+6(+2) [18]
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő
Úgy hívják:félelem.

Ryan Hawkwood:Éjvarázs
Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 69
ZK Karakter: Eleron el'Sarion - Ork vadászat
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.25. 11:17

(Shia-ko)

//Éerzékeléspróba +2vel:
Érzékelés: 18
1k10-2 = 5(-2) [3]//

<Na, végre ideértem. Hosszú volt az út és félek, hogy a sorban még hosszabbnak fog tűnni a maradék. :S Jó lenne már egy ágy és némi étel.>
- Nincsenek határozott céljaim azon túl, hogy főtt ételre és egy kényelmes ágyra vágyom. Szívesen veletek maradok, amíg az mindannyiunknak megfelel. Nem ismerem a terveidet és a lehetőségeidet, de én valami szerény fogadót keresek és némi pihenés után valami munkát. - Megigazítom a hátamon a zsákomat. - Filóval mi a terved? Beviszed magaddal a városba?
<Az óriás még sok bajt okozhat. Bármennyire jóindulatú, amilyen buta és nagydarab...>
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.01.25. 20:35

-Remek, úgy hallom akkor egyelőre azonosak a céljaink. A keretem...hmm... Igazából én is egy viszonylag olcsó fogadót keresek. Nem szeretnék még így a városbaérkezésem elején túlköltekezni.
Mikor Filót említi elgondolkozom.
<Igen. Igaza van. Ez már korábban is eszembejutott. Ideje lenne dönteni felőle, egyre sürgetőbbé válik a dolog.>
-Igazából nem tudom. Egyrészt elég feltűnő darab, és én nem szeretnék még az első napokban kitűnni, másrészt egy magamfajta védtelen hölgynek el kell a védelem egy ismeretlen városban. Nem gondolod? Filo jóindulatú és erős. És a barátait biztosan megvédené.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.26. 8:56

(Shia-ko)

- Nem is a jóindulatában, hanem a reakcióiban kételkedem. Úgy gondolom könnyen kihasználhatják ostobaságát. De ez igazából a te dolgod. Csak nem szeretnék valami ostobaságba keveredni.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.01.26. 20:40

-Attól tartok,ha velünk maradsz, akkor a te dologd is.-Húzom enyhe mosolyra a szám.-Az ostabaságát illetően bevallom, igazat adok neked, de reméljük nem lesz semmi baj.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.28. 8:57

Aramet

Ahogy a kutyát támadod orrodat megüti az elmúllás csöppet sem költői és kellemes szaga. Gyomrod tartalmi felkavarodik, pusztán a harctéren szerzett tapasztalatok és hasonló élmények miatt nem adod vissza a természetnek a reggelidet.
A kutya felé indított támádásod elég sikeres volt, szinte telibe találta a dögöt. Az a fajta jellegzetes hang üti meg a füled, amilyet csak akkor halasz ha az ellenfeleidnek csontja törött. A kutya az ütés erejétől jó három lábnyit oldalra zuhan majd nyekkenve elterül a földön, de már tápászkodik is fel. Annyit azonban sikerült elérned amint látod, hogy a kutya most már erősen húzza a hátsó két lábát, és fürgesége is megcsappant.

A zombit is eltalálod, az egyik karjával éppen téged akart volna kislányos erővel karmolászni, ám még idejében lemetszed ezt a nemkívánatos testrészt. Könyökből sikerült lemetszened a kart így már nem sokat kezdhet vele a gazdája, ugyanakor látod hogy folytatja a támadást, kezek híjján foggal próbámegharapni, s mint azt tudod, a túlvilági teremtmények némelyikének harapása veszélyesebb mint az ökle.

Zombi
TÉ:1k10+37 = 6(+37) [43]
Sebzés:1k6 = 3 [3]

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.28. 9:08

Syris, Shia-ko

Mindketten
Beszélgetve bámuljátok a Városok Városának látképét lassan Filo is felocsúdik elmélázásából.:
-Mekora nagy! Fen, hegyben nincs olyan!

Shia-ko
Füledet halk nyöszrgés üti meg. Valahonann az óriás felől jön mégis számodra idegen. AHogy oda kapod a fejed látod amint az öregember szája mozog. Valamit mondani próbál, de fejjel lefelé elég nehéz.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.28. 13:33

(Shia-ko)

<Mia...>
- Magához tért az öreg - mondom a többieknek. - Filo, tedd le óvatosan!
Odalépek hozzá és megpróbálok minél többet megtudni tőle. Közös nyelven próbálkozok. Ha sikertelen, ilanoriul is rákérdezek.
- Hogy érzi magát, bátyám? Tudja hol van? Tudja mi történt magával?
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 13 / 17 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Vissza: Fogadónegyed