Dél yneven kránnak mindenben benne van a keze. És csak a kráni kémhálózatot dícséri, hogy ez nem feltűnő.
"Krán útjai kifürkészhetetlenek"
Meg vedd azokat a birodalmi stratégákat, akiknek az IQ-ja olyan, hogy nem lehet kijátszani szerepjátékban. Olyan a különbség a külső birodalmak bölcseihez képest, mint ahogy egy dorani mágus intellektusa különbözik egy dwoon parasztétól.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Hidd el. Ha eléggé kitartóan hívod, és állod az udvartartását, akkor előbb-utóbb kidugja az orrát. És ahogy leírták, "ásításuktól hegyek morajlanak fel".
Akkor tévedtem, bocs. Kránt sokan cheat-nek tartják a mágus világában, bár szerintem karik terén egyáltalán nem űbertáp (legalábbis eddigi tapasztalataim szerint, az pedig még nem sok van).
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."
Krán nem cheat. Egy olyan ország ami valóban egyensúlyt teremt dél-yneven. Hiszen kivel hadakoznának a "jó" birodalmak, ha nem lenne. Ha például megnézed a hivatalos kiegészítőkben szereplő lehetséges kráni karaktereket, inkább untápok. A HBG-ben szereplő kráni szabados, talán a könyv egyik leggyengébb kidolgozása. Szót se ejtsünk például az ereni kék köpenyesről. A ranagol pap, annyiban táp, hogy kap egy mágiahasználatot. És sok KMnél azzal sem tud mit kezdeni. Ami reálisan tápnak ír le egy kránit, az az Ynev fejvadászai kieg, ami nem számít hivatalosnak. Én is találtam benne olyan dolgot, amit kiröhögtem, de tiszta képet alkothat az ember sokmindenről, ha elolvassa. Mondhatjuk, hogy 80%ban olyan erősnek kell lennie egy kráni fejvadásznak.
A modemem már összedugdoztam, de még aktiválniuk kellene a központban a kapcsolatomat.
Ha meglesz a netem, akkor úgy is írni fogok a játék előtti megbeszélésekbe.
"Türelem. A hosszú élet ritka."
Lolz már van modemed is? Egyébként csak annyit,hogy Krán azért sem lehetne ura Dél ynevnek,mert a tartományok közt is állandó háboruskodás van és csak akkor fognak össze ha egy nagyobb külső veszély jelenik meg és fenyegetik őket...CSak úgy a kráni elfek meg az aquirok és a többi fincsi dolog nem állnak össze
Hát igen, de nem hiába olyan nagyon agyasak a Kráni stratégák. Össze tudnák azt szervezni, hogy egy egész Dél Ynev elleni offenzívában se a kráni elfek, sem a kráni aquirok ne találkozzanak.
De mondom, nem kell összeállniuk. A Kráni elfeket áthalyóztatják néhány obszidiánelffel Elfendelbe, ők ott úgy is jól fogják magukat érezni . Az aquirokat a változatoddág kedvéért titokban megint elküldik Shadonba, nekik úgyis szép emlékeik vannak az ősi feketemágiáról.
Hát, a többi szabad rend, meg köteles rend néhány lovagrenddel meg pár ork légióval megtámogatva bőven elég lenne, és akkor még a tartományi légiókról egy szót nem ejtettem.
és a sazbad rendek meg a többiek miért állnának össze?Ők egymást sem szeretik Ja és hogy veszed rá az aquirokat meg az elfeket,hogy menjenek oda?
A "nyertél egy állom utazást" duma sztem nem fog bejönni nekik