• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 49 / 200 • 1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 200

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.10.28. 11:47

Jó utat vigyél esernyőt mert itt csepereg :D

Ennyi felesleges túráztatást mondjuk senkiben nem merült fel az a tény mondjuk hogy nem ér rá :D
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.10.28. 12:20

Togar

Castor vasárnap délután kérte a topicot. Természetesen mindenkinek lehet elfoglaltsága, de azért egy "nem érek rá, de amint lehet megnyitom" vagy hasonló válasz jól jött volna.
Ez történik, ha semmi nem történik egy ügyben előrelépés.

Egyébként a rejtett topic nyitása ahogy észrevettem nem sokkal lehetett több, mint 2 perc.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.10.28. 12:37

Jó mondjuk egy PM-et én is megereszthettem volna, de őszintén szólva nem valószínűsítettem, hogy nem olvas bele a tavernába az eltelt napokban, mikor még a kérésre nem voltak ráhalmozódva hsz.-ek. Mindegy, nem érdekes, a megkapott topicban elkezdtem írni.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.10.28. 12:37

Ebben egyértek de nem lehet elvárni tőle azt hogy minden fórumot végigolvasson bár azt nem tudom pmben kérted-e. Amugy mivel relatíve kettő darab adminunk van aki dolgozik tanul és család van ez a dolog csak mellékes így szerintemnem kell felháborodni azon ha késön lesz topik. Ezt meg te is tudod mint exmodi ingyen dolgozol tehát egy kis türelmet te is bevállalhatsz, ha jól emlékszem ugyanez volt az indokod a karibírálatoknál. Az ötletek nem vesznek el csak csiszolódnak. És ergo mivel Con foglalkozik az oldal működésével az szerintem fontosabb mint a topiknyitás.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.10.28. 12:44

Ööö..soha nem voltam Modi és nem is akarok. Yvettnek egyébiránt volt szólva PM-ben, de ő volt az aki türelemre intett ez ügyben, ami két nap után elfogyott, lévén nem értettem miért a hallgatás és miért kell egy kétperces melóra várni két Admin mellett két napot, mikor láthatólag Yett is meg tudja oldani a problémát.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.10.28. 12:49

Szerintem Togar nekem írta az exmodi részt.
Az persze feledés homályába veszett, hogy a karibírálatoknál engem aznapi dolgok miatt zaklattak és nem igazán volt olyan, hogy két napig hallgatásba burkolózva kotlottam volna bármelyik bírálat felett. Ha meg tényleg annyira nem volt időm/energiám azt megírtam a JK-nak, hogy sajnos várnia kell.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.10.28. 12:53

Én voltam/vagyok modi, meg admin is egyszer ki kell próbálnod összehozol valamit dolgozol rajta hogy jó legyen és ezt kapod vissza. Mert munka mellett áldozom rá mai napig is az időmet bár hálistennek nem sok dolgom van mert türelmesek az emberek. De itt ez nem jellemző a türelem, hidd el nem csak a tavernát kell átolvasni hanem szinte az összes topikot és azonkívül van ugye a fórumszegelés, státuszok váltása, uj regisztrációs kérelmek bírálása, topiknyitás és tovább nem mondom erre vannak összesen ketten. Ha elfelejti emlékeztesd rá pmben ennyi előbb utóbb kész lesz.

Quator
Én nem felemlegetésként írtam hanem irányelvként ha mások nem te tudod miről szól az Admin/Modiság.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.10.28. 12:57

Togar

Igen én tudom miről szólna a dolog.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.10.28. 13:17

Nos Pest ahogy nézem nem igazán felel meg sok embernek.Nekem teljesen mindegy hogy szolnok vagy pest itt az msn címem: Aramiel_Lloth@hotmail.com tessék felvenni annak aki jönni akar és majd valahogy összehozuk megbeszéljük.Ha így haladunk két KM kell majd:dÉs ETK szerint a legegyszerűbb én úgy gondolom.
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.10.28. 13:18

Srácok nyugi és egy kis türelem.
Nem rémlik, hogy akár Con akár Yvett valaha is kotlott volna egy-egy dolog fölött. Ha nem csinálták meg akkor annak nyilván oka volt. Legalább azok akik régebb óta ismerjük egymást nem szurkálódjunk már semmiségek miatt.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.10.28. 13:25

Nem tudom ki mondta nektek, hogy a topiknyitás 2 perc volt - volt az több is elhihetitek nekem.
És igen; ha nem féltem volna attól, hogy szétcseszem a jogosultságokat, akkor előbb megcsinálom én. Viszont nem akartam több órás munkát adni Connak, mint legutóbb :? - hát ha valaki ezt nem képes megérteni ... :?

Egyébként talán olvasni kellene Togar írását és nem csak átfutni, mert abban annyi az igazság, mint tengerben a csepp.

Utólag nem tudom azt sem, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy nem olvasta Con a topikot. Attól, hogy valamiről nem tudunk még nem jelenti azt, hogy nem létezik...
Túl kellene rajta lépni. Megvan a topik - lehet azzal fogalkozni amiért ennyit rinyáltatok.
Értem én a lelkesedést... de ha csak egy hónap lenne már csak a taliig... de mennyi is? 5 hónap - legyen csak 4 ... Mit számít pár nap ehhez képest - főleg, hogy nem papírra kell írni, van számtalan lehetőség, hogy leírjátok az ötleteket és utána csak egy copy-paste dologgal meg is van oldva (nem kell hatszor gépelni). :roll: Komolyan nem értem ezt a nagy fokú türelmetlenséget.

Quator!
Írásodból levontam, hogy mi nem azt és úgy csináljuk ahogy kellene. Jól esne egy okító pm arról, hogy miről is szól az adminság/modiság, had tanuljak már.
(Mellesleg... biztos rosszul csinálunk valamit, ha a fórum már 4 éves és még mindig működik, virágzik, gyűlnek az aktív tagok, találkozókat szervezünk, stb...)
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.10.28. 13:42

Yvett

PM ment.

Attól, hogy valamiről nem tudunk még nem jelenti azt, hogy nem létezik...

Amit annyiszor hangoztat mindkettőtök. Azért, mert Con nem tud róla, hogy van, aki már csinálná az új modult az nem azt jelenti, hogy nincs...

Rinyáltunk... talán, ha lett volna valaki, aki partnerként segít, akkor nem kerül sor rinyálásra.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.10.28. 13:44

Abban igazad van Togar, hogy nem erősségem a türelem, meaculpa, ilyen vagyok, de az viszont az Admin sara, hogy ha a feldatataik szaporodnak, nem von be embereket pluszba a feladatok ellátására, hogy segítsenek.
Fel lehet osztani a Fórum üzemeltetéssel járó ferladatokat, lehet csinálni rangokat, lehet adni jogosultságokat azoknak a személyeknek akikben az Admin megbízik, felkérhet embereket, hogy vállalnák-e, ez és ez lenne a feladat, és akkor nincs az, hogy "ketten vagyunk, nincs időnk, nem bírjuk". Bakker, akkor agyaljatok rajta hogy nem kellene-e embereket bevonni az ilyen feladatok ellátására? Olyat aki nem dolgozik hatvan fele, hanem időbeosztása folytán megteheti hogy tojózza hozzám hasonló őrülteket. Mint az utóbbi időben láttuk a technikai személyzet létszáma erősen megcsappant, talán a pótlásukat is meg kellene oldani nem? :roll:

Egyébként egy rejtett topic létrehozása igen is, kb 2 perc, egy gombot kell megnyomni hozzá az Adminpulton és kész. (Jó meg ki kell találni egy jelszót) Ne hasonlítsátok már málenkij robothoz az ügyet, ha lehet.

Mi a rinyálást illeti: igen rinyálok de miért is ba**a meg? Öööö, mert csinálni akarunk egy jó játékot nektek? Fú baz, de köcsögök vagyunk, akkor csináljátok,visszafogottan és udvarias tartózkodással mint az angolok a szexet, és keressetek modulírót majd március elején. Szarjátok le hogy van három ember aki meg most csinálná, végül is minek rohanni? Addig lohasszátok már le a kedvüket, míg tart a lelkesedésük, mert az jót tesz ám az alkotókedvenek. Én is mondhatnám: mi akarjuk és ezt kapjuk a pofánkba. Kösz szépen, kérek még egy kanál szart mert az előző nem volt elég zaccos.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.10.28. 14:00

Ejh.... :shock:
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.10.28. 14:02

Sajnálom hogy hozzá szólok a mostani témához... de nem tudok mellette szótlanul elmenni.

Yvett de Crei:
Túl kellene rajta lépni. Megvan a topik - lehet azzal fogalkozni amiért ennyit rinyáltatok.
Értem én a lelkesedést... de ha csak egy hónap lenne már csak a taliig... de mennyi is? 5 hónap - legyen csak 4 ... Mit számít pár nap ehhez képest - főleg, hogy nem papírra kell írni, van számtalan lehetőség, hogy leírjátok az ötleteket és utána csak egy copy-paste dologgal meg is van oldva (nem kell hatszor gépelni). :roll: Komolyan nem értem ezt a nagy fokú türelmetlenséget.

Személy szerint azért "rinyáltam" mert félek hogy az ihlet, az a kevés ami most bennem munkál tova illan. Akkor meg várhatok amíg újra megjön. Másik probléma hogy együtt kell gyűjteni azt a tonnányi ötletet ami kialakult. Enélkül akár többször is megteheti az ember ugyanazt a kört. Ettől függetlenül türelmesen vártam a topickot.

Feltételezem rengeteg dolga van itt mindenkinek aki JK-tól eltérő posztot vállat. Tudom hogy nem csinálok sok mindent, de így is alig jut időm PM ládát üríteni.

Egyáltalán nem értem miért kellet most egymásnak menni, a fennálló probléma megoldódott úgy látóm. A felmerült hibákból pedig feltételezem mindenki levonja a következtetéseket. Én legalábbis ezt próbálom megtenni.

Köszönöm Yvettenk a topickot, a többi írónak a bizalmat. A magam részéről megyek modult írni. Mivel író vagyok és több ponton is érintett úgy gondolom, nem maradhatók ki a vitából. Ennek ellenére ha módot látók rá inkább kimaradok, mert gyűlölöm a vitákat.

Köszönettel:
Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 49 / 200 • 1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 200

Vissza: Archívált Fórumok