Aki az En kalandomban szerepel: Elnezest kerek amostani inaktivitasom miatt, de Nekem is Karacsony volt, alig voltam itthon, etc. Nade, most mar gozerovel fog folyni a kaland, szal sasoljatok surun az Equassel varosaban torteno esemenyeket!
Aki nem az En kalandomban szerepel: Hat Ti mostantol surubben csorgathatjatok a nyalatokat azokon az oldalakon:P
Lentalis: Veled mihamarabb szeretnek beszelni, akar irl, akar MSN, akar PMben, de surgosen am, mivel addig nem tudlak bemeselni...
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Sajnálatos módon nem tudtam folytatni eddig a kalandot, de mostantól folytatom mesélésem! Sok és egyéb oka van annak, hogy nem voltam jelen, mint KM. De újra beindul a sztori!
Nem. Eddig az ingyenes T-online-os kipróbálós netre vártam, de szartak küldeni. Piszkos lusta mihaszna banda. Így megrendeltem rendesen kb egy hete. Most arra várok. És már tele van a micsodám a szolgáltatókkal. Sz*rkeverés az egész.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
hát nem tom..az egyik ismerősöm rendelte meg még szept-okt környékén és 1 héten belül ki volt küldve a modem meg a szerződés.És a modemt ahogy felraktuk már rohant a net...
Ismerős aki a kérdéses cégnél dolgozik, azt mondta, hogy már rég rá vagyunk kötve a netre. Csak az a bibi, hogy a modemet még mindig nem voltak képesek küldeni. Anélkül pedig kitörölhetem a s...t. Már több mint él hónapja nem képesek kipostázni.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Nem kellene felhovnod őkt és mondjuk bemenni érte ha már nem voltak képesek kipostázni? Lehet,hogy csak elveszett a postán vagy csak késik Én kaptam már úgy levelet,hogy Pest-Pécs mindenféle sürgősségivel meg ajánlottan meg amit lehetett és csak fél év mulva jött meg a levél....