Hajrá Sion. Csak majd vedd figyelembe, hogy 24-25-26ikán az emberkék mennek ünnepelni, és nem igazán tudnak akkor fórumozni. És az holnap lesz. Azért persze várjuk reagjaidat áhitattal
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Nagyon boldog karácsonyt kívánok az oldal minden felhasználójának és látogatójának az adminok nevében és kiívánom hogy jövőre ugyanitt ugyanekkor ismét együtt lehessen az egész csapat!
Úgy láttom,hogy nem csak nekem vannak ellenvetéseim Sion módszereivel...
Egyébként Sion:
A tolvaj sem kap sokkal többet ugy hogy nem sokkal jobb mint egy boszka...Egyébként ez a felmérés nekem kicsit erőltetettnek tünnik,hogy mindenki oda megy felmérnek mindenkit...Inkább adjanak ki egy feladatot és azt bizzák ránk,hogy hogyan teljesitjük mint hogy itt szorakozannak...Legfeljebb ha nem tudjuk teljesiteni ő mint Erion egyik legjobb felhajtója utánunk küldi az embereit ha tényleg olyan titkos feladatról volt szó...Egyébként hogy tesztelik le mondjuk Neelát ha a csapat egy olyan tagja,aki beépülni szeret és erre a feladatra is alkalmazzák?Nem kell feltétlen értenie a varázslatokhoz,hogy ez sikerüljön...
Na mind1 sztem akkor is erőltetett egy kicsit ez a dolog és remélem még egy ilyen nem lesz...Csak mert Ryen sem használta volna a varázshatalmát csak nem akartam külön utakon menni,de ha lesz még 1 ilyen,akkor az én részemről nem leszek tekintettel a dolgokra az biztos.Ezt nem kell fenyegetésnek venni csak sztem az erőltetett kaland az mérce aluli és nem árt ha az ember ezen javit...spec ezt a szitut meglehetet volna oldani a test nélkül is mert elvégre mi kerestünk munkát igy egyáltalán nem lett volna erőltetett...
na mind1 lépjünk túl ezen és végre haladjon tovább a kaland....
Egyrészt nem ti kerestétek a munkát, csak Neela. Másrészt pont azért nem teheti meg hogy minden tájékozódás nélkül beledobjon benneteket, mert vigyáznia kell a hírnevére. Harmadrészt pedig nem emlékszem rá hogy bárkit is belekényszerítettem volna bármibe, sőt ha jól emlékszem azt mondtam hogy aki nem vállalja mehet a saját útján. És végül de nem utolsó sorban úgy emlékszem mindenkinek megvolt a célja ami után elindulhatott volna, nem kellett volna ez a felhajtósdi, de ha jól emlékszem senki nem indult el hogy rendezze a saját sorsát...
Limenel:
Szóval.Nem én tehetek arról,hogy egy 21-s szépségű csajszi mászkál előttem és ringatja a csipőjét...A többi kariról meg nem tom,hogy mindenki 20 Ake val és asztrállal mászkálnak vagy ennyire nem akarják kijátszani...Mondjuk igaz,hogy a srác enyhén szólva is kicsit káoszos szóval nem igazán szereti a törvényeket...Na meg a pia is rásegitett egy lapáttal szóval igy alakult...De majd jóvá tesz ia hibát (mondjuk még1 kör? na jó csak vicc volt )
Hát jan 2,3-12 ig szinte egész nap neten vagyok,de utána valszeg elutazunk 2 hétre szóval akkor nem leszek..aztán meg suli közben órák közt tok majd reagni meg du/este fele leszek mindig...
Én megértem. Én sem tudom mit tudnék csinálni egy ilyen nő közelében. De én nem a karakterem vagyok. Ő pedig most nagyon pipa rád. Érthető okokból. És az a legszebb az egészben, hogy még lett is volna esélyed nála. Hangsúly a múltidőn. Ha megúszod az akciót élve, még akkor is rengeteget kell gürizned, mire szóbaáll veled. De ez még a jövő zenéje. Először úszd meg élve.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."