És az én közvetítői díjammal mi lesz? Legalább megkapnám az "OM-első hivatalos kerítője"-címet de ti nagyvonalúan elsiklotok az én szerepem fölött az ügyben...
Hírek Baranyából: - Ma marha nagy hó esett, reggel egy csomó busz nem járt és ami járt, az is írtó tömött volt. - Olyan hideg volt, hogy csípte a fülem a levegő. - Az SZTK-ban esetenként akár 3 órát is kell várni, hogy a doki fogadjon egy 5 percre (persze más fél órákat van benn, csak te vagy ilyen kiváltságos, hogy gyorsan végezz). - Darazsak lepték el a lakásunk. De hogy tél közepén honnan jönnek? - Potyára mentem be a suliba, volt egy 10 percnyi angolóra, aztán elengedtek, mert csak négyen voltunk. - A barátomnak megmondtam, hogy férjhez megyek egy fogorvoshoz, de nem izgatta a téma (elvégre ő úgyse akar elvenni). XD
férjhez mész?Grt mikr lesz a lagzi?hivd meg minket is
hirekben van némi igazság Bár reggel felkelve tök szép volt és mivel itt nálam jó idő van a szobámba még vissza is aldutam Sztk-ról sok midnen rosszat hallottam acut esetben bárhol ellátnak...de ha körzetbe oda tartozol az pech ^^
Schinter, te leszel a férjem Egy fogorvos elég jól keres XD Az érzelmek meg később is kialakulhatnak. Ha gyerek van, utána meg már mindegy XD
A hó meg nekem is tetszett. Ha nem kellett volna dokihoz mennem, akkor el se indulok itthonról Főleg ablak mögül szeretem nézni a hóesést, de ha jól beöltözök, akkor akár egy szánkózás is beleférne, mert hógolyócsatát nem vállalok fiúkkal (és csak fiú ismerőseim vannak, de nem kérek még egyszer egy napokit virító vörös foltot a combomra )
SZTK Körzeti (szakorvoshoz) És nem akut eset volt, hanem már egy hónapja volt oda időpontom. Legközelebb viszek magammal még egy könyvet, mert amit vittem, abból csak 40 oldal volt vissza (perverz japán pszicho-thriller, tokiói szexipar XD), és azt túl hamar elolvastam, aztán két és fél órán keresztül szenvedtem, egy óra múlva már a nyakam és a hátam is fájt, ráadásul még a fűtést is megspórolják a váróban, így nagykabátban ülve is fáztam, meg vécére se mertem elmenni, mert nem lehet kiszámítani, mikor kerülök sorra:D