• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 278 / 300 • 1 ... 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281 ... 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.11.30. 21:25

hm..láttom itt van a foylt köv. és én meg am ásikba irtam :D na mind1 bemásolom ide...de úgy láttom,hogy az itten leirtakra is részben vagy egészben választ adtam...

Quator:
tudod hogy van ez...a sötét oldal mindig csábitóbb
Na jó annyira azé nem vok benne a témába,mert még csak 1x láttam.

Castor+a többiek:
Mért csak a nők lehetőssége a boszka mágia?//igen csak ők lehetnek boszkák,de nem csak ők ismerhetik+használhatják a boszka mágiát sztem...//Igen vannak olyan mágia tipusok-pl szerelem mágia-amiz emgértem,hogy a nők tudják csak,de a többit elvileg tudnia kéne a másik nemnek is...elvégre tapasztalati mágia és a bmkehez hasonló módon hatalom italával töltik fel az elméjüket manával.

Castor úgy vélem kiforditott a szavakat és a magad módon eltorzitva adod vissza...pl goblin ellana papnő?Kinek jönne be?Ellana mért választaná felszentelt papjává?Max csak úgy tom elképzelni,hogy egy ellana papnővel megitattak egy vari lötyit az ellenségei,akiknél kémkedett,minek hatására goblinná voltozott és el kezdett kaladozni,hogy megtalálaja a gyógyirt,hogy ismét emberré válhasson //hm...nem is rossz ötlet xD//

Igen a boszka megteheti,hogy szerelem varázzsal magához láncol pár harcost...de én azt a szitut vázolom fel,hogy renegát lesz a rendből mert gyereke lett vagy utána lett gyereke és a gyereknek akarja megtanitani a módját,hogy hogy védje meg magát és a harcosok látványos magához kötése nem tartozik tudtommal a "simitsük el a nyomainkat és szivodjunk fel" kategóriába.

Egyébként bele gondoltam a dologba,hogy lehet az elképzeltem alapján lehet másik oldalról is megközeliteni.Nem mint férfi boszka,hanem mint harcos,ki ismeri a boszorkányok mágiáját

GYőzd meg a kmt és lehetsz azzal amivel karsz...Igen ez igy van,de ahogy te leirtad úgy véled,hogy mindeben megprobálok belemagyarázni holott nem igy van...Meggyőzni vkit észérvekkel lehet és a "hülysség,agymensé stb." nem tartozik ezek közé.Mondhatod azt ha te vagy a km,hogy igen nem cska a szerelem varázs hanem a többi mágia tipushoz is feltétele,hogy nőnek kell lenni,oké elfogadom,hogy mert te vagy a km.Ugyanakkor ha csak azt mondod,hogy számodra elképzelhetetlen...hát magadat minősiti a dolog...és megjegyzem még1x,hogy jelen esetben inkább a "harcos,aki ért és ismeri a boszka mágiát,mert volt erre elhetőssége" tipusra gondolok és nem a nőcsábász/himringyo férfi boszkára,mint ahogy azt sokan elképzelik...Vmilyen szinten ez minősiti az embereket,hogy kapásból mikre gondolnak

ui.:emlékeim szerint tapaztalati mágiát irtam először is,de ha utólag módositottam volna,csak hogy veled kib*sszak,akko tudtommal a korábbi reag végén kell lennie egy apró betűs irásnak ami irja,hogy utoljára ki módositott...de lehet,hogy rosszul emléxem.Na de ez még mindig nem nyom semmit ebben az esetben

Az OM-világa ismét megmenekült.
Amúgy Schinter jó gyerek, szeretem; akkor különösen mikor alszik, mert nem kér enni, nem gondolkodik és nem ötletel...

Ohh igen Castor...én is szeretlek.... -,-
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.11.30. 22:32

Arel szent nevére!

Férfi boszorkány??? :shock:
Jájj.
Sajna én nem látom értelmét.Ha már boszorkányal akr valaki játszani akkor legyen nő.
De mégis ki tanítana ki egy férfit boszorkánymágiára? Az anyja?
Mellesleg az nem igaz hogy csak a boszorkány használ boszorkánymágiát.
A Wierek is használják bizonyos részeit bár igaz az csak hasonlítz rá de a hatás ugyanaz.

Hakea,Nava,Cadoras,Rayvanur
Szal mint írtam Hakeanak Pm-ban én ráérek vasárnap.
De szóljatok lehetőleg még holnap hogy akkor mikortól lenne játék és hogy lenne egyáltalán.

Üdv a falkának.: Lorin
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.11.30. 23:19

Schinter írta:GYőzd meg a kmt és lehetsz azzal amivel karsz...

Ez főleg akkor jön be, hogyha a játékos nőnemű, a KM meg hímnemű... 8) :lol: (ha már a boszorkánypraktikákról van szó :P )
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.12.01. 0:16

Ma belekóstóltam a debreceni RPG -klubéletbe, olyan 15 év után ismét. Lementem a városi klubba kicsit beszívni a régi atmoszférát.
Az első élményem az volt hogy összetalálkoztam és kb 3-4 feledhetetlen órát töltöttem
Mandragóra és Sylinas társaságában akik egymás barátai; és miután kiderült hogy én ki vagyok, és ők kik; onnantól kezdve igazán izgalmas fordulatot vett a társalgás....imádom mikor ilyen kicsi a világ...ők jobban meglepődtek mint én. Ugyanis én számítottam valami hasonlóra, mert Sylinasról (Könnyüléptűről) tudtam hogy debreceni, viszont Mandragórára nem voltam felkészülve. :D
Rögötön az első alkalommal ahogy kilépek az ajtón, ártatlanul mit sem sejtve -még dudorásztam is, vazzeg-Kép...szembejön velem az apokalipszis és a lovasa....Kép :D

Nos még mindannyian élünk.

Egyébiránt minden féreéértést elrendeztünk, és kulturált hangnemben folyt a társalgás.
Ennyit tesz mikor hús-vér ember is van a beszélő mögött.

Sylinassal elsimítottuk a konfliktust; Mandragórával sok mindenben nem értek egyet, neki vannak az én gondolkozásomnak túl radikális nézetei.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.12.01. 7:30

Ejha, Castor, egy élmény lehetett a kiruccanásod! :D
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.12.01. 7:39

Sylinasnak remélem megmondtad, hogy még lóg nekünk egy kalanddal.

Nava: Game? :) Nem tudom ma mennyit leszek, de addig játszhatunk.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.12.01. 7:49

Ó, ma 8-12.30ig órán leszek, aztán feldobom magamat vonatra, utazom haza szülőkhöz. Durván fél 6-ra leszek otthon, ott meg tesóm nyomatja a Countert este 10, 11-ig :( Így csak 11 után nézek fel OMre...
Írhatsz nekem reagot, de csak késő este tudom megnézni, ez a lépés most így jött ki. :?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.12.01. 8:02

Evvan, akkor vaterázok 8)

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orodreth » 2007.12.01. 9:49

Ayana írta:Az nekem is fura volt. Azóta hozzánőtt a billentyűzet és az egér a kezemhez! XD

eltelt négy nap, és én is így érzem, ráadásul maga a gép is hozzámnőtt xD (füles, mikrofon...)
Aki másokat ismer, okos
Aki önmagát ismeri, bölcs
Aki másokat legyőz, erős
aki önmagát legyőzi, hős
Tűzben látszik meg, mi arany és acél, vészben, ki a bátor és eszes. (Khelenn, az Arcnélküli fejvadászklán ura)
Orodreth
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 58
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.01. 12:28

Castor, én tudtam, hogy Mandragódra debreceni. Régebben msn-eztem vele, amíg nem kezdett el mindenféle hülyeséget kitalálni, meg amíg nem kezdte el szidni a barátomat látatlanban, aztán persze ezzel engem is bántott, meg lehülyézett mindenféle formában, meg egy idő után már akármit írtam neki, megsértődött és aztán elkezdett a lelkemben taposni (barátnőmmel is ugyanezt csinálta).
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.12.01. 13:34

Joe-nak a dartonita lovagjához:

A Dartoniták köpnek a becsületkódexra, meg a lovagi etikettre. Nem fognak pl egy lovagi tornán majomkodni a kékvérűek társaságában az biztos. Használnak alvilági képzettségeket is mint pl a piszkos csel, vagy a kocsmai verekedés, amit egy nemes sose sajátítana el és lenézi. De ezt kalmárfejedelem is leírta. Szerintem a nehézlovaskopja felesleges, mert darton paplovagjai gyalogos harcmodort folytatnak. Gyalogosan meg lehetetlen rohamozni (mert ugye csak úgy lehet vele támadni) a nehézloas kopjával.
Más: A Maremitákat egységesen Rowon városában képzik, de godolom megfelelő indokkal máshol is tanulhatota akarakter.

con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.01. 15:22

Ichigonak!

Hát hogy is fogalamazzak?!

Röviden: Olvasd el légyszi mit írtam a felvetésekre az előtörténet topicban!

Ja, és "mellesleg": Airunék egyre több rendázat hoznak létre mind Északon, mind Délen. A Sötét Térítőben ha jól emlékszek írva vagyon, hogy pár rendház megnyitását, alapítását ő személyesen celebrálta.
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.12.01. 15:30

Hát emberek, eljött a pillanat, amit nagyon nem vártam, holnaptól katonásdit fogok játszani fél éven keresztül :( . Szabadság topicba külön nem írom be, mert ez azért elég hosszú "szabadság", meg időnként mikor ithon járok, fel fogok nézni az oldalra. Addig is jó játékot mindenkinek, az érdekes (Pl anno a hermafrodita :D ) karakterkoncepciókat meg tessék megjegyezni, és mikor jövök, elmesélni, mert addigra valószínűleg törölve lesznek ezek a "csemegék" :)
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Abdul Al Sahred » 2007.12.01. 15:32

Csatlakozom az előttemszólóhoz
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"
Abdul Al Sahred
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 310
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.12.01. 17:03

Ave tesó, bocs hogy nem írtam neked tegnap msnen. Sok szerencsét és gyere vissza hamar, remélem addig halad a projekt valamelyest.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 278 / 300 • 1 ... 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok