Attól hogy lesz Laibach a környezet nagyon valószínû hogy nem megfelelõ ahhoz, hogy komolyan is lehessen venni a számot. Laibach nem tinidiszkó, másrészt pedig a "wir tanzen mit Faschismus/und roter Anarchie" kijelentés nem tenne jót a Barlang imidzsének, ha véletlen épp ott van egy tanár. Mert azokat nem érdekli a kontextus.
Hakea: Megoldás hogy ne játszatok Laibachot. Játszatok inkább Nechrophagust Vagy mondjuk Disgorge-t vagy egy kis Fuck... I'm dead-et Weheh ütne... mondjuk ha a szalonképesség a cél...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Hakea >> Az lehet. Nem tinidiszkóba való, de más lehetõség nincs, megteszi ott is, az a szám akkorát szól hogy mindenki megtér Tyss >> Te pedig csak ne beszélj ellenem Másrészt Hakea nem tudna mit tenni a szám ellen, mert MI vagyunk a szervezõk xD Layla
Ebben az évben elmondhatjuk, nem volt tél. Nem várok utolsó nagy hajrát februárban télanyótól, hogy majd ránkver fagyos ostorával.
A kertünkben nõ és nyílik a hóvirág. Máshol a jázmin. A fák barkállanak. A fû zöldell, mint tavasszal szokott. A barnamedvéket nem kérdeztem meg, aludtak-e csak egy percet is téli álomban.
Hó csak mutatóban esett, de aztán olvadt is szanaszét. Hol vannak már kisgyermekkoraim öklömnyi nagy fehér pelyhei!
Ez a tél egy rakás semmi sem volt. (Igen, én már temetem, de ne nekem legyen igazam, bár lenne február végén hó, fagy!)
Tél.... amikor úgy esett a hatalmas hópehelyhad hogy a szomszéd tetõt nem lehetett látni rendesen, pedig csak max 10 m-re van.... Amikor a kicsi szánkónkkal felkaptattunk a szomszédos dombra és hát nem mindig azon érkeztünk le.... de nyakig havasan mentünk haza. Hát igen, azok még telek voltak.
Hogy lesz-e február végén tél? A futóloncuk teljesen kipattogott - lassan illatos virága is megmutatkozik. A nárcisz kibújt, s a tulipán is elkezdett a felvilág felé törni.... A természet ébredezik, ez pedig jelenthet valamit. Hogy ha mégis beköszönt a havas idõ - még csak egy hétre is akár... bajban leszünk, mert minden elfagy... virág, fa, bokor, kultúr és vad növény egyaránt
Én szeretem a telet, de a tavaszt is.... az elhalt természet viszont riaszt ...
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.