• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 28 / 200 • 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 200

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.09.24. 9:58

Az útkban is megkapod a képesség növekedést pl fegyverhasználatból..
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 269
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garvel » 2008.09.24. 10:09

Csak eddig harmadik fok után kaptad, most negyedik fok lett belőle... A varázsláshoz pszihez szükséges pontok szintén nincsenek ezzel megoldva, főleg a nagyobb szintű karaktereknél, akik pl. kaptak volna a játékukért plusz pontokat... esetleg. akkor kasztoknál itt vannak kötelező képzettségek, ott vannak a hátterek vagy mi a szösz. valamint pár faj és kaszt is hiányzik a könyvből, ami jelenleg is játékban van. Velük mi lesz??
Garvel
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 184
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.09.24. 10:21

Ami OM UTban készült maradhat és játszhatsz vele viszont az uj kariknál már felejtősek azon fajok és kasztok amik nncsennek benne az útkban. Én emiatt vagyok annak a híve hogy folyamatos legyen a csere és ha valaki megunja a kariját akkor végleg temető.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 269
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.24. 14:55

Torof Oggi írta:Torozon/Lorin

Most a sértődöttség nélküli véleményedre lennénk kíváncsiak, ezentúl a magam nevében megígérem a hozzád induló karikhoz egy sort nem írok max ha hozzám akar jönni nem engedem be. Olyan táp kariknak mesélsz amilyeneknek akarsz. A vitatopiknak mindig van értelme de egyszerűbb lesz mivel nem 10 könyvből idézzük a szabályokat hanem csak egyből.Mondjuk ehhez nem árt elolvasni előtte a könyvet és a szabályokat. Mivel láthatólag fogalmad sincs róla. Mert a varinak max 13 manája lehet első szinten mivel többet nem tud venni mert nincs rá KAP ráadásul mint tudjuk már aki olvasta a könyvet hogy minél erőssebb mágiát hozol létre annál több idő a mágia létrehozásának ideje. Lehet itt is tápolni de ugyanakkor valami másnak a rovására. És mivel minden karinak le van írva mivel indul mit kap és mennyi pénzből vásárolhat igy kiesik az előtöriben megszerzett zöld lunir teljesvért és élő fém kard.
Jó lenne inkább az átállással foglalkozni szerintem.

hm...13?
hát... nekem kcisit többre sikerült anno.:D
Lehet csak minekünk van meg más szabálykönyv.
Jah tényleg nem vari volt az illető. Adron pap. ugyebár annak lehet felvenni kegypontot és manapontot meg ráadásul mindkét képzetségből kaphat +2/2-őt indulásnál.
Mert gondolom nem úgy gondoltátok az átállást hogy a csak ott leírt karikkal lehet majd játszani. Ha igen akkor...ehhh... elég nagy érvágás lessz az élénkfantáziájú mindig egyediségre törekvő JK-knak. Szerintem persze...
Na de azért én is kiváncsi leszek a végkifejlettre mert nakam is tettszett (anno mikoe játszottamvele) az ÚTK. A képzileírások legalább nem olyan hosszúak mint az UT-ben :D Két sor svsz.:D Bár szinesítő szöveg sincs.:(
Szóval Togar én nemazt mondtam hogy nem lesz kevesebb a vita de biztso lesz olyan JK akineka karija nem fog tetszeni vkinek. És mivel az felborítja a játékegyensúlyt
ezért nem engedik meg.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.09.24. 15:03

Pontosan ugy gondoltuk az átállást csak azok a kasztok és fajok lesznek amik a könyvben vannak meg kell várni a kieget ha mással akarsz lenni.
Mivel 3kap 2mana/kegypont az életben nem lesz 18 manád vagy ha lesz is sem ft nem vettél sem kpt sem hmt sem pszipontot. Ezért nem igazán értem hogy volt neked 2 negyedik fokod egyáltalán ennyi manával.Ergó egy járkáló hulla a karid. Mert ahoz hogy plusz 2 őt kapjál manából 4 fok kell a képzettségből ahhpz viszont kp ha kpt veszel nem tudsz manát venni. Ráadásul hogy felnyomd első szinten a vallásismereted 4ik fokra mint pap 28 kp összesen a kapcsolódó képzettségek miatt mert itt a követelményeknek is teljesülni kell mind a képzettség mind a tulajdonság terén.tehát le van az szabályozva csak el kell olvasni a könyvet.

Vita mindig volt, van és lesz de én kiszálltam belőle, max a kérdésekre válaszolok :D

Különben ha már ráérsz esetleg írhatnál reagot nekem ahelyett hogy vitatkozunk :D :teccikerteni:
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.09.24. 15:14

Üdv Mindenkinek!

Beköszönök ide is , ne mondják, hogy udvariatlan bunkó vagyok :D .

Gyors áttekintés után azt látom, hogy rohamléptekkel haladunk az ÚTK korába, és a fórum látogatóinak vérmérséklete nem nagyon változik mégha a tagok cserélődnek is időközönként, sebaj, nem lessz nehéz visszaszoknom....

Mindenkinek egy korsóval.. és egészségünkre...!!! :koccint:

Herold
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.09.24. 15:42

Togar írta:Pontosan ugy gondoltuk az átállást csak azok a kasztok és fajok lesznek amik a könyvben vannak meg kell várni a kieget ha mással akarsz lenni.

Vita mindig volt, van és lesz de én kiszálltam belőle, max a kérdésekre válaszolok :D

Különben ha már ráérsz esetleg írhatnál reagot nekem ahelyett hogy vitatkozunk :D :teccikerteni:

Az első cuccraa csak annyit mondok .: Gáz.
Bár nekem mindegy .
Sőt!
Arelita van ott is! Jupijé!!!!

Neked reagot? Hova is kéne?
Amúgy meg most ráérek... Kb még 2 percig... öttől ugyanis zeneórám van. A vár uccán.. és (bár Con is megmondhatná :) ) de most kicsit messzeb vok onnan...

Na meg, igazából olyan jól elvagyok itt. Nézem az elf karim... örömöm lelem abban hogy ostoba kis rímelős 4 sorosokat irok hozzá, és közbe melankólikus (pont ide illik a címme.: Pride of the Tyrant-a zsarnok büszkesége)Rhapsody számokat halgatok.

Na de olyan sokat irtam, hogy eltelt az a két perc is szal mek. Este vagy holnap reggel irok neked. (addig utánna járok hova kéne). Bár valahova én anno írtam hogy egy idejig nem irok Zárt kalandba. de az csak azért volt mert Torozonnal tevéknykedtem...khm.. na ilyen ajó fogadós nem? Csak miattam 11 oldalon Syris volt a téma.:D
Muhaha
Legalább a forgalom fellendült. Bár igaz hogy javarész Gorviki és Kahrei fejvadászok, kőhajigáló városi polgárok, részeges dühös motrózok, és persze kiveszettnek hitt Jedi lovagok tölltötték be a hatalmas fogadót de ez nem számít mert előbb utóbb mindeggyik megszomjazik. (és igen kapható a midikloriánnal dúsított apatej!:D Sőt akció van rá!)
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.09.24. 15:55

Az a baj hogy rosszul csináltad a Syris dolgot. Ugy kellett volna ahogy Castor mondta az első reagjában megtalálja a cuccait és abba sem az induló jk sem a többi hm nem köt bele. A többi gondolatomat nem írom le ezzel kapcsolatban mert ujabb ötven oldalnyi vita keletkezne :D
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.24. 20:23

Na legalább lenne forgalom.
:D
am meg akkor HM-ként vagyok köcsög mert tápolom... eh sehogy se jó ez.

Ruyan!
el ne felejts holnapra hozni ETK-t!!!
Én nem tom becipelni a hangszer mellet.
Ha Xavios nem játszik akkor a karija a kaland elején (már megint) temetőbe kerül... így járt.
(már kezdem unni hogy megint asztem vmi okos karival jön és megint ő kapta a főszálat - na meg mert a többiek levágták volna a tőrös-szopatós dolgot.:D)
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.24. 20:31

Ok viszem...
A "szabadíts ki a körből, amiből én nem tudok kijönni, de te be tudsz menni és kijönni" dolgot? Hát az tényleg poén volt :D
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.09.24. 20:51

ÚTK-ra átállás szerintem jó ötlet.legalábbis én örülök neki és végre taulhat a fejvadász normális harcművészetet!
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2008.09.24. 21:04

Ichigo írta:ÚTK-ra átállás szerintem jó ötlet.legalábbis én örülök neki és végre taulhat a fejvadász normális harcművészetet!

Első overload lesz rögtön amint varival felveszem a harcművészetet...

:buli: :kardozos:

Mondjuk nagyon az az érzésem ebben az ÚTK-ban hogy mozgástér nem nagyon van.

Kiváncsi lennék hányan borulnának össze ha varival 5 Mp és 12HM lenne vásárolva pl. (mondjuk totál értelmetlen)
Szal lehet ezzel is játszani. Főleg ha botja is van nekije...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Arnoil 2008.09.24. 21:30-kor.

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.09.24. 21:15

Az UTK nekem is bejön az összes gyermekbetegségével együtt, és a kyr faj elég játszhatónak tűnik az eddigiekkel ellentétben. mert ugye a dszenn, amund, elf eléggé helyhez kötöttek a khál, udvari ork baromságokról nem is beszélve. Az én világképemben a kalandozó nem a térképet böngészi ide mehetek e vagy nem mert nem szeretnek, ha kalandozom akkor észak és dél egyre megy, ergo életút kari szinte csak ember lehetett eddig, a többi nehezen, ha nem lehetetlen.
A másik ami tetszik benne, hogy nem lehet szuper tulajdonságokkal kezdeni. A kezdő legyen kezdő és utána fejlessze a tulajdonságait ami ebben a rendszerben szintén lehetséges. Újabb pozitívum.
Stb.
Persze nyilván aki akar itt is tud elrugaszkodott baromságokat összehozni, de az már a km jogköre, hogy jelezze ezt tán nem kéne.

Sher
Malor Dein Árnyjáték nirmajéban
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.09.24. 21:22

Ichigo írta:ÚTK-ra átállás szerintem jó ötlet.legalábbis én örülök neki és végre taulhat a fejvadász normális harcművészetet!

A fejvadász speciel bekerült az njk kategóriába szerintem, eddig is nehezen magyarázható volt mit keres a nagyvilágban, tán az egyetlen gorviki volt a kivétel, de most gyakorlatilag meg van lőve, semmi egyéb fegyverhasználatot nem kap, ami teljesen reális is, a renegát a sajátjait meg nem használhatja mert lebukik.

Sher
Malor Dein Árnyjáték nirmajéban
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.09.24. 21:26

Sajnos rossz hírt kell közölnöm. Yvették vinyója elfüstölt, így bizonytalan ideig sem Yv sem Ralog nem lesz fent a fórumon. Nem kell megijedni, próbálják minél hamarabb megoldani a helyzetet.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 28 / 200 • 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 200

Vissza: Archívált Fórumok