• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 25 / 300 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 300

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.12.02. 13:56

Ha találtok KM-et talán még én is beszállnék... ;)

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.02. 14:00

De ki lenne az aki mesélne?
Itt nálatok még mindig KM hiánnyal küzdünk, egyre több a várakozó JK. Teammaguson ugyanez a helyzet. Tényleg kell találni mesélőket. A kalandokra tényleg lenne igény. És ez csak hatványozódni fog. Hislain Germini fog mesélni?
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Elrolas Malkhas » 2005.12.02. 14:15

Mert senki se vállalja be.. Ezt nem szeretem! Eljön valaki ide és akar mindent, de tenni valamit is az oldalért azt már nem.. Az noku, kis meló és máris smafu..
Én úgy mesélek, hogy az én kalandom már mióta áll.. De legalább teszek valamit az oldalért! Ha a 68 regelt tagból úgy 7 még mesélne akkor nem lenne semmi gond! De mindenki hordozza magában a rohadt magyar mentalitást (tisztelet a kivételnek).. Semmi sem jó, de hogy tenni valamit azért hogy javítsunk a dolgom akkor már senki nem áll oda!

Quiasse Limenel Umassyras!

Például te mesélhetnél.. Van csomó hozzászólásod, szal' gondolom időd is lenne bőven! Úgyhogy.. Szal pont neked nem kellett volna mondani ezt a ki fog mesélni dolgot..
"Hislain Germini fog mesélni?" -- mondod te.. Egyből megy a másikra mutogatás! De tenni valamit is, az már nem..
Meg ahogy nézem: te Erionban és Dél Yneven is jelen vagy.. És még te szólasz fel, hogy sokan várnak kalandra! Na..azért..
(ez nem köcsögölés, nincs semmi bajom veled, de ez a sz!ros véleményem.. Ha nem teccik hát nem.. De nem mondhatod, hogy nincs igazam.. Ja és ha a full faszozós választ akarsz majd írni akkor kiméld meg magad!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Elrolas Malkhas 2005.12.02. 14:16-kor.
Elrolas Malkhas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.02. 14:16

egyébként úgy tom,hogy van egy ilyen mesélök ezüst rendje vagy mi a cucc és ott van egy adag mesélő,akik mindenféle táborba mennek ki,hogy ott ne legyen hiány...talán őket fel elhetne keresni,hogy vajon nem lenne-e kedvük mesélgetni neten is a szabad idejükben :D
szerintem lenne rá vevő...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Elrolas Malkhas » 2005.12.02. 14:19

Elrolas Malkhas írta:Mert senki se vállalja be.. Ezt nem szeretem! Eljön valaki ide és akar mindent, de tenni valamit is az oldalért azt már nem.. Az noku, kis meló és máris smafu..
Én úgy mesélek, hogy az én kalandom már mióta áll.. De legalább teszek valamit az oldalért! Ha a 68 regelt tagból úgy 7 még mesélne akkor nem lenne semmi gond! De mindenki hordozza magában a rohadt magyar mentalitást (tisztelet a kivételnek).. Semmi sem jó, de hogy tenni valamit azért hogy javítsunk a dolgom akkor már senki nem áll oda!

Quiasse Limenel Umassyras!

Például te mesélhetnél.. Van csomó hozzászólásod, szal' gondolom időd is lenne bőven! Úgyhogy.. Szal pont neked nem kellett volna mondani ezt a ki fog mesélni dolgot..
"Hislain Germini fog mesélni?" -- mondod te.. Egyből megy a másikra mutogatás! De tenni valamit is, az már nem..
Meg ahogy nézem: te Erionban és Dél Yneven is jelen vagy.. És még te szólasz fel, hogy sokan várnak kalandra! Na..azért..
(ez nem köcsögölés, nincs semmi bajom veled, de ez a sz!ros véleményem.. Ha nem teccik hát nem.. De nem mondhatod, hogy nincs igazam.. Ja és ha a full faszozós választ akarsz majd írni akkor kiméld meg magad!)

Jaaa.. És előre is elnézést, de az vesse rám az első követ, aki 9 nap alatt 9 Igric bejegyzést írt.. Átlagban napi egy..
Elrolas Malkhas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.02. 14:26

Nincs szándékomban senkit lefaszozni. Valamilyen szinten tényleg igazad van. Germinire meg nem mutogatni akartam. Csak régen írt be, és nem tudom hogy mi a helyzet vele. Az meg hogy sokan várnak kalandra az nem kritika volt csak tény.
Az hogy meséljek? Háát? Nem tom. Nem érzek magamban tehetséget hogy mesélő legyek. Hülye dumának tűnhet, de egy KMnek nagy a felelőssége. Hangulatot kell csinálnia, kezelnie kell a különböző felfogású játékosokat és karaktereket. Ebben nem tartom magamat jónak. Pont ezért tisztelem azokat akik tudnak mesélni. Az meg hogy sokat pofázok az nem biztos hogy hatásos is. De ha beéritek velem, és nem vártok tőlem sokat, akkor én is mesélhetek. :(
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Elrolas Malkhas » 2005.12.02. 14:29

Én is így indultam neki! Bennem sincs nagy tehetség! De mivel nem kell sosem pl.: improvizálnod, nem is oan nehéz.. Mindig átgondolhatod, hogy mit is írsz.. Akár többször is átolvashatod. Egy-egy reagra, nem azonnal kell lépned, így nem is kerülsz annak a veszélyébe, hogy belegabajodsz a dolgokba!
Hajrá!
Elrolas Malkhas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.02. 14:37

egyébként úgy tom,hogy van egy ilyen mesélök ezüst rendje vagy mi a cucc és ott van egy adag mesélő,akik mindenféle táborba mennek ki,hogy ott ne legyen hiány...talán őket fel elhetne keresni,hogy vajon nem lenne-e kedvük mesélgetni neten is a szabad idejükben
szerintem lenne rá vevő...

És te el is tudnád őket érni? Mert tényleg jó ötletnek tartom.

Tegyük fel hogy én is bevállalnék egy kalandot. Esetleg van kidolgozott kaland, vagy a KMnek kell egyet kitalálni egyet?

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.02. 14:56

Tegyük fel hogy én is bevállalnék egy kalandot. Esetleg van kidolgozott kaland, vagy a KMnek kell egyet kitalálni egyet

Egyébként mind1,hogy saját vagy netről leszedet kaland.lényeg hogy legyen benne vmi egyedi,amitől szeretnéd lemesélni.
Egyébkén személy szerint nem szeretem az előre kidolgozot kalandokat.ötleteket adnak,de hogy azt lemesélni....
Na meg ezek a kalandok úgy átlagban 50 oldalasak mindennel együtt és mind ezt elolvasni az egy csomó idő :D

mellesleg a km kedéshez nem kell semmilyen tehetség...Az ember ugyis ráérez a dolgokra :D

ui.:Sion merre vagy?Várunk az ezüs unikornisba :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.12.02. 15:06

hmmmm... Srácok, nem kell hajba kapni.... Tény, még nyár volt mikor az oldalt indítottuk, mindannyiunknak sokkal több szabadideje volt, sőt egyáltalán volt.... és őszintén, én álmomban sem reméltem volna, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi érdeklődőt szerzünk, ennyi játékos jelentkezik. Akkor még azt hittük, hogy ketten Sionnal is bírni fogjuk, de már rég kiderült hogy nem. Sion hétköznap dolgozik, engem az egyetemen kínoznak Zh-k, és lassan vizsgák sorozatával. Így szükségessé vált, hogy még KM-ek jelentkezzenek,, hogy ki tudjuk elégíteni az igényeket, és tovább tudjuk folytatni a szórakozás eme egyszerű és mégis nemes fajtáját. Ezért köszönet illetti Elrolas-t és Wharadak-ot, hogy saját maguk, és a többiek szórakozására meghozták ezt az áldozatot, és felelősséget vettek a vállukra. Ha többen is így tesznek, és szívvel-lélekkel csinálják, biztos hogy mégtöbben leszünk, és még tovább nőhet a M.A.G.U.S. tábora... :)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.02. 16:31

Nos. Akkor mi kellene ahhoz hogy KMkedjek? Valaki megírhatná, hogy miként váljak e megbecsült hivatás művelőjévé.
És az alapszabályait is leírhatná valaki.
Előre is köszi.

Limenel

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Elrolas Malkhas » 2005.12.02. 16:44

Küldj PM-et Sionnak, vagy Con Larrodannak!
Ők megadják a mesélői rangot.. Meg megmondják, hogy tudsz belépni Az Igric-ként.. Utána keress kalandozócsapatot (jelentkeznék én is..), írd le pl.: hogy ez dark lesz-e meg ienek.. Ha összejött a csapat, belépsz Az Igricként és írod is az eseményt.. Nem nagzy dolog.. :D
Elrolas Malkhas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.12.02. 16:52

megtörtént ;)
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.02. 16:55

Huhh. Ez gyorsan ment. Gyors a tempó. Con vagy Sion majd elmesélhetné a paramétereket. Amúgy a gonosz partynak nem szeretnék mesélni. Az nem az én műfajom. De akkor egy simát bevállalok.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.12.02. 16:58

Quiasse Limenel Umassyras írta:Huhh. Ez gyorsan ment. Gyors a tempó. Con vagy Sion majd elmesélhetné a paramétereket. Amúgy a gonosz partynak nem szeretnék mesélni. Az nem az én műfajom. De akkor egy simát bevállalok.
pont erre jártam 8) ;) Kukk be a mesélők részlegébe.
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 25 / 300 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok