Jó az MSNjáték, csak annyi kell hozzá, hogy a játékosok betartsanak bizonyos szabályokat. Pl az írássorrend, formai szabályook stb. Meg ne dobálgassa le a játékosokat az MSN.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Nya... mivel nehéz összejárni asztalizni, idõigényes nagyon, merthát Vác és a 16.ker között ingázni hát... sok idõ, emiatt inkább így msn-n ülünk össze... én mesélek mint edig, de a gárda bõvülhet, mert van, akik vagy nem jutnak nethez annyit, vagy nincs... szóval... eddig 3 JK-m van, d jöhet még egy valaki sõt, ha midne igaz már 4 JK-m van... szerdánként 4-7-ig... Aki akar, jöjjön. Csak ne legyen rest jó karit hozni... és ne kritizáljon Mert akkor... hát ráeset egy zongora a magasból... Kradnak borsódzik a tenyere és lecsap... vagy Arel véletlen a fejére villámozott
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Pontosan ezt értettem jó kari alatt Jó kari lehet az erioni zsoldos is, harcos kaszttal... ha igényesen meg van csinálva. Jah és: UT-s képzik alapján toljuk módosított KAP-pal... szóval ha jösz, barátkozz meg a gndolattal. Asztaliban ekünk nagyon bevált, mindannyiunknak tetszett a dolog nagyon... kb 10X színesbbé etszi a gamet... árnyaltabb kasztok meg midnen... érdekes... komolyan jobb... én se gondoltam volna...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Valaki tud valamit a kráni elfes kaland hogy állásáról? Könnyûléptûnek hiába írtam, semmit nem válaszolt. Lesz abból még valami, vagy keresztet lehet rá vetni? Azt sem tudom, mikorra kéri a karaktert, pedig majdnem kész van...
Igen, ez off, de mivel sokan olvassák ezt a topicot, remélem, valaki hajlandó majd válaszolni kérdésemre.
Az asszony a szeretõjével tölti a napot, míg a férje dolgozik..
Nem tudja, hogy a 9 éves fia a szekrényben elrejtõzött. A férje váratlanul hazaér, mire az asszony a szeretõjét betuszkolja a szekrénybe a kisfiú mellé. A kissrác azt mondja: - Sötét van itt...
- Igen, az van - válaszolja a férfi.
- Van egy baseball labdám.
- Az jó.
- Meg akarod venni?
- Nem, kösz.
- Apám odakint van
- O.K. Mennyibe kerül?
- 250 dollár.
A következõ héten megint megtörténik, hogy a fiú és az anyukája szeretõje egy szekrénybe kerülnek.
- Sötét van - kezdi a fiú.
- Igen, sötét.
- Van egy baseballkesztyûm.
A szeretõ emlékezve a múltkorira, azt kérdezi a fiútól:
- Mennyibe kerül?
- 750 dollár.
- Rendben - mondja a férfi.
Néhány nappal késõbb az apa azt mondja a fiúnak:
- Fogd a kesztyûd. Menjünk ki és ütögessünk egy kicsit.
- Nem tehetem. Eladtam - válaszolja a fiú.
- Mennyiért adtad el??? - kérdi az apja
- 1000 dollárért.
- Ez szörnyû, hogy ennyiért adtad el a barátaidnak! Ez sokkal több mint amennyibe ezek ténylegesen kerülnek. Elviszlek a templomba, hogy meggyónj! - mondja az apja felháborodva.
Elmennek a templomba, és az apa beülteti a fiút a gyóntatószékbe, és rácsukja az ajtót.
- De sötét van itt - mondja a fiú.
Mire a pap:
- Ne kezd megint...
Közbevágás!
A Kránielfes kanad természetesen nem elhanygaolandó, de ha már elffel játszunk, éljétek kicsit bele magatokat a szerepbe, és legyetek türelmesek. Nem csak egy kalandon dolgozom, hanem egy életúton, több kalanddal, és még egymásba is kell kapcsolnom õket, nem egyszerû, ezért türelmeteket kérem. De a beígért idõpontra (Nov. közepe-vége között) be fog indulni, addig is karakterötleteket, karakterlapokat, elõtörténeteket, óhalyokat sóhajokat várok bárkitõl és mindenkitõl, akiben valami (bármi) felmerül.
Türelmeteket elõre is köszönöm, egyébként Szitakötõ, a Freemailem érzékelte hogy levelet küldtél enekm, de azt írta valami baj--hiba-error-bug, vagy mittomén történt vele, és nem érkezett meg, csak az elnézést kérõ üzenet a freemail-tõl, hogy sajnálja amiért nem tudta kézbesíteni (persze csak angoll, hogy rohadjon meg én meg alig birtam belõle kihámozni valamit.
Nah mind1 tehát a kaland lesz, nem elfelejteni, nem lehangolódni róla, hanem még inkább ráhangolódni Addig is mindenkinek mindan jót!
KAP az jó Nekünk bevállt... módosítottan persze. Ugyanolyan karit gyártunk vele, mint normálisan tesszük, a különbség annyi, hogy van esélyed állítgatni, hogy te bm-ként mondjuk... harcias leszel /több hm/ és kevésbé képzis /kevesebb kp/szint/ vagy fordítva... és tanusíthatom, hogy abszolút nem lettek tápok a karik
Ha lehet ezt az msn-es cuccot én is bepályáznám. A szerda általában jó nekem is bár ma lemaradtam. Ha áll még a dolog akkor légyszi írd le hogy hogyan is gondoltad ezt a karakteralkotást!
Könnyûléptû: rendben, most már mindennel tájékoztattál, ami egyenlõre kérdõjeles volt nálam. Bizonyára valami elküldési hiba volt, de így már tárgytalan annak szövege, mert már a kérdésem megválaszolásra került.