• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 189 / 300 • 1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.06. 12:11

Sion írta:... ahogyan eltűntem annó nemsok közöm és jogom van hozzá....

Azért sem PM-ben... :evil:
Ezt mégis hogy gondoltad? :hogyaza: :morci: :razos:

Attól még Admin vagy, hogy az utóbbi időben egyéb elfoglaltságod, dolgod miatt nem tudtál felnézni.
Neked is köszönhetjük, hogy az oldal létezik!!! Vagy talán elfelejtetted? ITT egy kicsi emlékeztető...

Ááááááááááááááá... morc vagyok, és sajnos nincs seggberúgós smilim, de ez is megteszi :nesze:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.09.06. 12:26

Ezt mégis hogy gondoltad?

Egyszerűen így látom a dolgot, és az utóbbi időben ezredannyit nem tettem az oldalért mint pl. te. Ennyi... Hogy ettől még admin volnék és sokat tettem annó az oldalért? Meglehet, de azt is tudom h annó ennyi kihagyásért én is kiraktam volna magam száradni! :D

Mindenesetre köszönöm a bizalmat!

Sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.06. 12:41

:shock: Mit tettem én?

Az utóbbi időben ráhagyok minden melót a modikra meg Conra - én meg csak vagyok és szórakozom 8)

Száradni meg ne tedd ki magad, mert vizes leszel - legalább is nállunk szemrkél az eső :roll:

Az eltűnéshez: mindenkinél megeshet, hogy beüt a gigszer... és olyankor nincs párdon, izé, meg na.... hanem lépni kell gyorsan. Tudom miről beszélek, és van aki még tudja. Aki nem és csak lesi miről zagyválok örüljön...
Nem mindenki szerencsés?, hogy optimálisan és gyorsan megoldódik az adódó probléma - ez az élet... kinek így, kinek úgy... és még én is állhatok fejre, akkor pedig egy lusta főmodival lesz kevesebb az oldalon :P

Én örülök, hogy vagy, mégha csak olvasási szinten is... bár ahogy észreveszem könnyű rávenni, hogy írj is valamit :wink: :D
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.09.06. 12:43

Háj!

Csak jelezni szeretném, hogy most, hogy itt a suli és annyival kevesebb időm lesz, elő fog néha fordulni, hogy lesznek olyan napok, amikor nem nagyon tudok feljönni az oldalra, max bekukkantani, történt-e valami (előre megsúgom, hogy ilyen nap lesz majd a kedd, amikor este 8 előtt nem fogok hazaérni, mert naná, hogy egy héten egy nap van 8 órám és azután kell még berakni két egyetemi előadást... szal no comment annak, aki az órarendünket csinálta, pláne hogy pénteken első órában angol meg németóra is be van nekem írva, de egyelőre nem tudom, hogy lennék képes egyszerre két helyen lenni :shock: ).
Niburnak is azt írtam, hogy tegnap írok neki, de tegnap meg városban rohangáltam (és olyan hülye vagyok, hogy rögtön lemondtam egy ma délelőtti melót, úgy, hogy meg se kérdeztem mi az, és azóta is ezen idegeskedem, hogy legalább megtudakolhattam volna, mit kellett volna csinálni :shock: ), aztán meg barátommal heroes-party-t nyomtunk estig és kiderült, hogy én láma vagyok hozzá képest, a legjobb csapatomat alig pár egységnyi veszteséggel lenyomta (de szerintem ő sokkal jobb helyen kapott várat, több volt a bánya a közelben... az én váraim meg béna helyen voltak, és ez így igazságtalan!!!!!! :morci: ).
A mai napom még alakul, egyelőre marhára hideg van és ez az őszi időn nagyon a fejemre telepedett, és azon se lepődnék meg, ha havazni kezdene.
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.09.06. 20:25

Itt tegnap havazott! :D De csak egy nagyon kicsit, meg nem is maradt meg, de akkor is. És hideg van! Tegnap már pulóvert is vettem magamra, sőt este még a kályhát is belőttem, igaz nem magam miatt. És élvezem ugyan, de azért ne mondja senki, hogy a szeptember eleji havazás teljesen normális (Európában), és nincs se globális felmelegedés, se semmi ilyesmi... :?

Ayana: Én magam ellen szoktam játszani, és mostanra már rohadtul útálom Én2 miatt Én1-et! Csak döglök a várban és nem győzöm venni a sereget, mialatt én meg majd megszakadok hogy elkapjam emennek a sameszait... :lol: Amúgy ti hányast játszátok?

(Ui.: Remélem a környezetvédelem nem tiltott téma... 8) )
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.09.07. 1:11

Nahát, mi lett az éjjeli baglyokkal? Máris kidőltetek? :D Magammal csak nem fogok beszélgetni. Az alkotások közül törlöm a befejezetlen történetet, úgy tűnik senki nincs alkotó kedvében, vagy a történet gyér, minden esetre nem jött be az ötletem. Legközelebb teljes történetet teszek be, valószínűleg hasonlóan vidámat :D
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.09.07. 10:50

Pirate: A 3-mal játszottunk, XL-es pályán és Normal szinten (miattam, mert én béna vagyok XD)

Ma 16-20-ig és jövő héten hétfőtől péntekig ugyanebben az időpontokban szórólapozni fogok:D

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.09.07. 14:27

Hades: Éjszaka az ember alszik. Hétvégén éjszaka meg iszik... :wink:

Ayana: Hehh, én is azt tolom, mert az 5-ös behalt, meg amúgy sem tudtam játsznai vele (3D, áááá!). 8) A szórólapozás meg nagyon vidám munka...

Egyébiránt azt tanácsolom minden lehetséges érintettnek, hogy ha nem muszáj ne számítógépezés közben főzzönek, hacsak nem gond hogy "érdekesen" sikerül. Még jó hogy ilyen jó szakács vagyok ( :lol: ), és így is ehető lett... :D
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.09.07. 19:58

Kiduzzogtam magam...:( :evil:

...de akkor is fejberugdosnám az összes csicska ***t...

...egyébként mondam már hogy a ***t is szívből rühellem?...

...a ***t is....

...pillanatnyilag nincs olyan ember akit ne utálnék....

Edited by Quator ar Zaraquer
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.09.07. 20:52

Pirate írta: A szórólapozás meg nagyon vidám munka...

Akkor ezt most megcáfolom! :D Marha lassan telt le az a 4 óra, 3 óra után az ujjaim már szét voltak fagyva és a lábujjaim is kezdtek elérzéktelenedni. Na, akkor bementem az Árkádba huggyantani egyet, meg engedtem egy kis melegvizet a kezemre. Ezután már csak háromnegyed órát kellett kibírnom. Ha jövő héten is ilyen hideg lesz, akkor nemtom mi lesz, mert most volt rajtam harisnya és farmer, trikó, hosszúujjú póló, egy garbó és rajta egy cipzáros kapucnis felső (vastagabb féle), és még erre húztam fel a reklámpólót. Ami még unalmassá tette a dolgot, hogy nem adhattam akárkinek szórólapot, csak 18-25 körüli embereknek, mert érettségi utáni képzésekkel foglalkozó sulival kapcsolatos cuccot kellett osztogatnom. De volt 1-2 kisgyerek, akik kértek, meg 1-2 öregember is, sőt(!!!) még valami török-arab-görög nemttomilyen fiú is kért, aki magyarul se tudott, és volt egy pasi, aki megkérdezte, hogy a telefonszámom is rajta van-e. Egyik haverom hozott nekem egy csokit és fél órán keresztül szórakoztatott, barátom képes volt öt percet ottmaradni velem, meg jött még egy-két ismerős, de ők max néhány szóra álltak meg. Egy kisgyerek is beszélgetett velem, aki megkérdezte, miért szeretem a rock zenét, mert neki nem tetszik, mert ő rapp-et hallgat. És persze jó sok bunkó ember van, akik úgy csinálnak, mintha nem akarnék az orruk alá dugni egy szórólapot. Szerencsére többségben voltak, akik azt mondták, hogy "köszi, nem" (mint azok, akik semmit se mondtak). Az egyik csávó még lenézően is tekintgetett rám, de a baseball sapka megakadályozta, hogy lássam, viszont haverom nagyon is jól látta. Erre csak annyit tudok mondani, hogy az én anyámnak sajnos nincs pénze nekem minőségi, márkás és drága cipőt venni (másmilyet se vesz, de ez most mindegy), így kénytelen vagyok én megszenvedni érte. Ezekután nagyon szeretni fogom azt a cipőt, amit majd megveszek, az egyszer tutibiztos.

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.09.07. 21:13

Üdv!

A szórólapos lányok nálunk is elszaporodtak mostanában. Általában olyankor portyáznak a közeli bevásárólközpontban, mikor az ottani postára megyek gyorsan feladni valami munkahelyi levelet. Ilyenkor megpróbálok értelmesen nézni és van, amikor már visszafele nem kapom meg pontosan ugyan azt a 3-4 féle szóróanyagot, mint befelé menet. :) Persze, ha ismerős van az rögtön tudja, hogy nem érdemes rám pazarolni a dolgot vagy csak nem akarja, hogy még több papírfecni legyen nálam. :D
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.09.07. 21:18

Edited by Quator ar Zaraquer

Kérlek fejezd be Castor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.09.07. 21:31

Hát nem volt olyan mint egy teljes ban, de a feelingje megvolt, köszi.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.08. 10:24

Megnyílt az OM óvoda, minden kedves gyereket szívesen látunk, szakképzett óvók és óvónők gondozásában :D :D
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.09.08. 11:31

Óvónök jöhetnek 90-es mellbőség felett, miniszoknyában; de Quatort és Cont ne engedjétek be, mert egyrészt megállok a növésben, másrészt nekik túl szőrős a mellük, és a miniszoknya sem áll nekik olyan jól. ...Habár Quatort megnézném miniszoknyában... :D
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 189 / 300 • 1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok